به نظر شما بازی شبیه Blur نشده یخورده؟
تو Blur هم وقتی با سلاح ها ماشین های دیگه رو میزدی 10 دور دور خودشون میچرخیدن:دی
Printable View
به نظر شما بازی شبیه Blur نشده یخورده؟
تو Blur هم وقتی با سلاح ها ماشین های دیگه رو میزدی 10 دور دور خودشون میچرخیدن:دی
نقل قول:تو یه مصاحبه سایت EuroGamer با Patrick Soderlund سرپرست ساخت بازیهای NFS EA black box گفته یه بازی به بازار میده که از کیفیت بالایی برخوردار هستشنقل قول:
بطور کل همه باید از تمام زحمات این شرکت ممنون باشیم چون وقتی همه میگن این بازیهاش همهش افتضاح بود اگه این شرکت نبود اونوقت NFS وجود خارجی نداشت در نتیجه.....
[QUOTE=Pooya Raki;5661143]سلام
کرک خوبیه.کد:http://dl4.-------------.com/user2/sina/NFSHP%20Reloaded%20Cack_www.-------------.com.rar
سلام
این کرک Reloaded هست کرک خوبیه. همون کرکیه که بالا هم لینکش هست.کد:http://dl4.-------------.com/user2/sina/NFSHP%20Reloaded%20Cack_www.-------------.com.rar
ممنون از لینکتون.ولی آنتی ویروس nod که دارم اینو ویروس میشناسه.چی کار کنم؟
[QUOTE=armin_punisher6;5662603]سلامنقل قول:
یک کرک دیگه هم تو همون پست من چند خط بالاتر بود شما میتونی اون رو دانلود کنی. ولی این هم چند تا کرک خوبه دیگه :
کد:http://img.----------.com/Game/Crack/NFSHP%20Reloaded%20Crack%20(www.----------.com).rar
کد:http://download858.mediafire.com/rrav3cfhg33g/j8sti7y4ugz8v70/NFSHP_ACTIVATOR.rar
اونی رو هم که گفتید ویروس شناخت خودم با کسپر نسخه اصلی آپدیت چکش کردم ویروس نداشت احتمالاً nod باهاش مشکل داره ولی نیازی هم به اون ندارید این کرک هایی که الان قرار دادم رو دانلود کنید. امیدوارم اینها رو دیگه ویروس نشناسهکد:http://www.zohall.com/forum/resources/file/782
موفق باشید
من پچو نصب کردم
ولی مثل قبل نه افکت بارون اضافه شده و نه برف
البته تک و توک بارون خیلی شدیدی میاد!
من پچ رو نصب کردم... خیلی عالی میشه بارونش...
ولی.. دیگه ترینر هام کار نمیکنن.. تا اجراشون میکنم.. بازی بسته میشه :))
کد:http://img819.imageshack.us/i/nfs112010120217512917.jpg/
سلام
من camera ha-ck رو ریختم ولی هر کاری میکنم دیگه بازیم اجرا نمیشه!!!
مشکل چیه؟
از کرکت هست یه کرک 9 مگی بریز درست میشهنقل قول:
این کرک رو کجا میتونم پیدا کنم؟:31:نقل قول:
ممکن هم هست که هنوز فعالش نکردیدنقل قول:
(برای فعال کردن کلید ستاره * رو از صفحه کلید فشار بدید ، برای خوندن راهنمای کلید های حرکتی ، کلیدهای F1 , F2 را بزنید)
آنتی آلیاسینگ رو چجوری باید فعالش کرد؟
سلامنقل قول:
تمام تنظیمات گرافیکی بازی تو Setting بازی موجود هست اگر اونجا بود که فعال کنید اگر هم نه پس این گزینه وجود نداره. این بازی تنظیمات زیادی برای گرافیک نداره.
سلام من پچی که اومده بود رو ریختم ولی وقتی میخوام بازیو اجرا کنم یه صفحه میاد که سریال میخواد سریالشو از کجا بگیرم؟
ممنون
سلامنقل قول:
شما باید از کرک استفاده کنید. تو صفحه قبل و دو صفحه قبل کرک موجود هست میتونید دانلود کنید.
بالاخره بعد از مدتها یه بازی در حد msw اومد
واقعا عالیه
فقط یه داستان کم داره
سلامنقل قول:
آره. بازی اصلاً داستان نداره و این یکی از بزرگترین صعف های بازی است.
بالاخره منم تمام مراحل ریس یا همون فراری بودن ومسابقات دوئل و... رو رد دادم .فقط چند قسمت از پلیس برام مونده .
یه نقطه قوت دیگه که این بازی داره ساعت مسابقات هست. مثلا وقتی مسابقه ای ساعت 6 بعداظهر برگزار میشه ،واقعا انگار 6 بعد از ظهر هست.
من که کلی ازبازی خوشم اومد.
سلامنقل قول:
دقیقاً. تو Open World هم اگر بازی کنید بعد شب باشه یکم که بازی کنید صبح میشه و هوا روشن میشه. این قسمت خیلی باحاله.
1 - MW داستان داشت این ندارهنقل قول:
2 - MW اوپن ورلد درست حسابی داشت این نداره
3 - MW قابلیت اسپرت کردن ماشین به صورت حرفه ای داشت این یکی :31:
4 - از همه مهم تر MW دختر داشت این کوفتم نداره :10:
5 - MW توش BMW M3 E46 که پلیس سیاه روش خط انداخت داشت ولی این فقط پورشه توش پیدا میشه هر مرحله میری 500 مدل پورشه بت میده :2:
Open World نداره ؟؟ شما روی کیبورد Right Ctrl رو بزن میری تو OW .نقل قول:
شما بازی Racing میکنی یا بازی .... ؟!نقل قول:
4 - از همه مهم تر MW دختر داشت این کوفتم نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشهنقل قول:
MW توش BMW M3 E46 که پلیس سیاه روش خط انداخت داشت ولی این فقط پورشه توش پیدا میشه هر مرحله میری 500 مدل پورشه بت میده
هر چقدر جلو میری فقط پورشه و لاموبوگینی برات میاره . برا من که بعضی موقعها فکر کنم یه نوع ماشینو چند بار باز میکنه نمیدونم چرا اینطوریه حالا هیچکدوم هم ندیدم با هم فرق داشته باشن
برای مشکل صدای ضعیف موتور هیچ راهی وجود نداره؟!فایل Sound یا چیزی نیست دانلود کنم درست بشه؟
سلامنقل قول:
فکر کنم این که میگید یک ماشین رو چند بار باز میکنه واسه اینه که یک ماشین رو تو چند تا مپ باز میکنه. هر وقت که یک ماشینی آزاد بشه ممکنه فقط توی یک مپ باز بشه ولی بعد دوباره ممکنه برای مپ دیگری هم باز بشه.
گفتم که Open World درست حسابی نه این که فقط بری تو جاده ، حداقل تو MW به رقیبی بود تو این فقط باید مناظر طبیعی رو دید و لذت برد :45:نقل قول:
هر دو :31:نقل قول:
یادش بخیر اینقدر داستانش گیرا بود که غیرتی شدیم و کلی زحمت کشیدیم تا E46 مون رو هر چی زود تر از رازور پس بگیریم تا حالش گرفته بشه ولی تو این فقط میری تو بازی هی زورکی پورشه بت میدن :21:
1-به نظر من بازی داستان داشته باشه یا نداشته باشه فرقی نمیکنه چون در هر دو حالت باید مسابقه بدی و ببری:31:نقل قول:
2-کی گفته این اوپن ورلد نداره؟
3-موافقم
4-چند تا پست بالاتر جواب رو دادن:دی
5-درسته بی ام و کم داره ولی zonda و بوگاتی و کلی ماشین درست و حسابی و کلی لامبرگینی و چند تایی نیسان و آئودی و dodge داره که کمبود بی ام و رو پر میکنه
به نظر من که خیلی خوب شده:11:
-------------------------------------------------------------------------
یکی پیدا نشد بگه را از وقتی اون camera ha-ck رو ریختم بازی اجرا نمیشه؟
یا اون کرک 8 مگی که دوستمون گفت کجاست؟؟؟!!!
خیلی مسابقه هاش سخته اصلا نمی شه time ی هاشو رد کرد
1-داستان مهمنیست چون اول واخر باید مسابقه بدینقل قول:
2- درست گفتی
3- درست گفتی
4- اصلا مهم نیست
اما این بازی
1-هم میتونی پلیس بشی هم فراری که ماست وانتد نداشت
2- گرافیک فوقالعاده و زیبا که ماست وانتد نداشت
در کل به نظرم بعد ماست وانتد این بهترین بازی ea بود .
کلا بازیش طوریه که طلا گرفتنش مساویه با درجه سختی Hard تموم کردن... نقره هم مساوی Normal و برنز هم Easy اگه اینطوری بهش نگاه بشه.نقل قول:
طلا گرفتن قشنگ سخته, بخصوص تو ماموریتهای Rapid Response پلیس... یه بار خوردن به این ور و اون ور مساویه طلا بی طلا.
کلا اگه Need for Speed MW + Need for Speed Hot Pursuit رو با هم قاطی کنن یه کمی هم GTA اضافه کنن خیلی محشر میشه خداییش :31::31::31::31:
اگه میخواین همرو طلا بگیرید . باید تو پیچا فقط از ترمز دستی استفاده کنید. من که اینجوری تو 90 درصد مسابقه ها طلا میگیرم . اصلا سخت نیستنقل قول:
نسخه گلوب چیه متوجه نشدم:9:نقل قول:
اون نسخه ، نسخه گلوب هست .
یعنی فقط کیفیت دموها کم شده؟نقل قول:
تنها فرقش اینه که کیفیت فیلمهای موجود دربازی بسیار پایین اومده و البته مولتی پلیر هم نداره. ولی همه چیزش مثل گرافیک وماشینها و... مثل نسخه 8 گیگی هست
گرافیک یا چیزای دیگه چطور اصلا کم نشده؟
میخوام دانلودش کنم.
ممنون:11:
دوستان نسخه 2.65 گیگ رو دارم میگم که اگه مشکلی نداره اینو دانلودش کنم؟
اینم لینکشه:
لطفا اگه کسی میشناسه کمکم کنهکد:http://www.download4pc.ir/1389/09/download-need-for-speed-hot-pursuit
:11:
این آیتم بازی فوق العاده نفس گیر و سخت برنامه ریزی شده!!!البته کمی هم خسته کننده میشه بعد طی کردن مسیر که اینم دلایل خودش رو داره(نبود ترافیک..نبود شهر...و...)نقل قول:
Rapid Response
یه خوبی بازی که من همیشه بهش دقت میکردم اینه که ماشینایی که به عنوان ماشین عادی ساخته شدن ماشین های گمنامی نیستند و تو سری های nfs قبلا بودن و آرم شرکت هاشون روشه و خیلی خوب طراحی شدن
یعنی مثل قبل فقط یه چهارتا مکعب نبود که رو هم سوار کنن بگن ماشین:دی
صحبت از Rapid Response شد
به نظر من خیلی خیلی سخت و خوبه و اینکه ترافیک هم توش زیاده و خوب میشه توش لایی کشید
مسیرهاش اکثرا سخت و پر پیچ و خمه و گاهی اوقات التماس میکنی که بتونی به roadblock برسی:دی
دوستان" راهی برای آنلاین بازی کردن وجود داره؟
باید شماره سریال اصل رو از سایتنقل قول:
.کامکد:www.game-ir
بخری با قیمت 27500
شما دوست عزیز اگه multiplayer این بازی رو بازی کنی میفهمی که بازی خیلی عالی کار شدهنقل قول:
بعدش اگه بازیو تموم کنی مولتیش تموم شدنی نیست اصلا آدم خسته نمیشه
MW تنها چیز جدیدی که داشت داستان بود
اولش با اون Razor اومدیم مسابقه دادیم بعد ماشین BMW M3 GTR ازمون گرفت تا آخرش دیگه فیلمی که ندیدیم
بعدش که نوبت به Rozor رسید اون موقع یه فیلمی گذاشت
بعدش چرا از undercover کسی تعریفی نمی کنه هم داستان داشت هم اسپرت؟؟؟
دوستان این پیغام قضیش چیه من که بازی رو تا آخر نرفتم؟
چه چیزهایی باز میشه؟ ترجمش رو خوب بلد نیستم نوشته شما الان دسترسی دارید به همه ...
قسمت دزد رو فقط 3 مرحلش رو رفتم و هنوز از قسمت پلیس هم 1 مرحله مونده پس این پیغام چیه داستانش؟
عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان امکان داره پس از یه مدتی این بازی رو بدون سریال بشه آنلاین بازی کرد؟یعنی با نسخه کپی
اگه امکانش نیست چقدر طول میکشه تا سریال بازی به حداقل 5 تومن برسه؟