راستی این پورت HDMI میتونه Full HD رو هم پخش کنه رو TV یا فقط 720p؟نقل قول:
Printable View
راستی این پورت HDMI میتونه Full HD رو هم پخش کنه رو TV یا فقط 720p؟نقل قول:
High-Definition Multimedia Interfaceنقل قول:
(HDMI) از این سیگنالها پشتیبانی میکنه
Audio signal
LPCM, Dolby Digital, DTS, DVD-Audio, Super Audio CD, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS-HD High Resolution Audio, DTS-HD Master Audio, MPCM, DSD, DST
Video signal
480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p, 1440p, 1600p, 2160p, etc.
پهنای باند
10.2 Gbit/s
فرکانس کاری(سرعت)
340 MHz
چرا هستش قبلاً دوبار گذاشته بودننقل قول:
[HTML]http://rapidshare.com/files/409286384/Nokia_N8_sample_video___Djgr8__.mp4[/HTML]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرمت اصلیه.بعد از دانلود و دیدن پاکش کردم .اگه با جت اودیو بازش کنی و به حاشیه ی بالایی فیلم درحال پخش که در عکس بالا میبینی اسم فیلم رو نوشته ماوس رو ببری همونجا چند لحظه نگه داری بالونی باز میشه جزئیات فیلم مثل کیفیت صدا و تصویر رو با جزئیات نمایش میده
فکر کنم قیمتش بالا رفته چون قبلا تو gsmarena زده بود 370 یورو
دیروز تو یه خبر تو همون سایت زده بود قیمتش به 469 یورو افزایش یافته
واسه ما ایرانی ها که درآمد کشورهای اروپایی رو نداریم و کپی رایت(اونم واسه آهنگ) کلا براموننقل قول:
اصلا مهم نیست سری های کام ویت موزیک به دردمون نمیخوره!
ولی تو اروپا که کانترت این سری یکساله است تا حدود 100 هزار تومن هم از مدل اصلی گرون تر هستند !
نقل قول:پورت مشکلی ندارهنقل قول:
ولی باید منبع(ان8) بتونه این اطلاعات رو پردازش کنه که نمی تونه
آقا جون اینجا کلوپ مقایسه ان8 و محصولات سامسونگ نیست از همون اول هم اومدی با مقایسه هاتنقل قول:
میخوای تاپیک رو ببری به حاشیه
(من خودم از یوزر های 8910 هستم کافیه بری تو تاپیکش و از ایراداتش مطلع بشی بعدا بنویسی برنده فلان جایزه و بهمان ریوارد)
شما که نه خبر در مورد ان8 میزاری و نظرات بچه های نوکیا هم برات مهم نیست
واسه چی اینجا پست میدی ؟
فقط به قصد به حاشیه بردن تاپیک ؟
ما با نوکیا حال میکنیم شما هم برو بچسب به سامسونگ و 8910
دیگه دلیلی نداره
بیای با بغض و نفرت اینجوری جبهه گیری کنی
که انگار کارخونه نوکیا ارثیه بابای من یا دیگرانه !
امیدوارم که یه روزی همه به دیدی درست برسیم
من از دوستان خواهش می کنم این بحث سامسونگ نوکیا رو تمومش کنن تو رو خدا بس کنید!
-------------------------
من اکثر سمپل فیلمبرداری هایی که با ان8 گرفته شده بود رو دانلود کردم و ریز به ریز نگاه کردم. تو خونه یه دوربین نیمه حرفه ای هم داشتیم که فیلمبرداریشو نگاه کردم میتونم بگم فیلمبرداری ان8 محشره فقط اگه نگاه کنید فیلم یه جورایی زندس! یعنی یه جوری حالت پرش داره چشم رو شاید زود خسته بکنه! البته فکر کنم با افکت های خاصی که تو تنظیمات دوربین داخل گوشی هست اگه تنظیم بشه بهتر میشه.
یه نگاه به سر تیتر کلوپ بنداز... عبارت مقایسه امنیا HD و N8 (:16::18: ) یا w880 و N8 رو می بینی؟ خوشتون میاد اخطار بگیرین؟!!! زشته بابا... آره سامسونگ غول، سامسونگ خدا، سامسونگ شرکت شرکت ها... ولی فقط روی کاغذ!!! در عمل هیچ...نقل قول:
این حرف از روی تعصب نیست. چون بارها و بارها گفتم که هم من و هم علی جان برای مدتی کاربر امنیا اچ دی بودیم و هستیم؛ گوشی مالی هم نیست... مطمئن باش اگه نوکیا کمی روی N86 سرمایه گذاری بیشتر می کرد و امکانات بهتری براش قائل می شد، حتی به سامسونگ هم اجازه نمی داد که به اون مسابقه راه پیدا کنه... چه برسه به این که ببره! :13:
دیگه کافیه! کل کل = اخطار... پس بی خیال بشیم بهتره :11:
شاد باشین :27:
جواب بعضی ها رو قدرت N8 خواهد داد ....!
فعلا که بیشتر از قدرتش قیمتش مهمه.نقل قول:
چند؟؟؟
این خبر رو اشتباهی به جای اینجا گذاشتم تو کلوپ اخبار گوشی های نوکیا !
Nokia N8 is coming soon.
Apparently, the phone will start selling at the end of August in the UK and
maybe even sooner in Spain
فقط نامردا گرونش کردن سری اول رو :31:
420 GBP
(around 505 euro)
البته تو ایتالیا 469 euro از طریق وب فروخته شده بود
هر چه قدر باشه ارزشش رو داره .............نقل قول:
این خبر رو اشتباهی به جای اینجا گذاشتم تو کلوپ اخبار گوشی های نوکیا !
Nokia N8 is coming soon.
Apparently, the phone will start selling at the end of August in the UK and
maybe even sooner in Spain
فقط نامردا گرونش کردن سری اول رو
420 GBP
(around 505 euro)
البته تو ایتالیا 469 euro از طریق وب فروخته شده بود
ای نوکیا نامرد دیدین چجوری ملتو گول زد
دیگه عوام فریبی بزرگتر از این آخه ؟
من کلی به زور پولامو جمع کردم به حساب 370 یورو تا اومد برم بخرم که یهو کردش 500 یورو !
نوکیا هدفش این بود که ملتو با اعلام قیمت الکی گول بزنه منتظر این گوشی بمونن و گوشی دیگه نخرن بعد 3 هفته مونده به ریلیز قیمت واقعیو اعلام کنه
من که دیگه منصرف شدم و نمیخرم
جای شما هم بودم به خاطر این کار زشت نوکیا دیگه نوکیا نمیخریدم !!
با این اوصاف می بینم کار بیهوده ای انجام ندادم تو خریدن ایکس 6! والا اینجوری که نوکیا داره پیش میره به ترکستان برسه!
هم ریلیزشو به تعویق تانداخته هم قیمتشو گرون کرده تا برسه ایران تا بخواد افت قیمت کنه فکر کنم تا پایان سال به سختی بتونیم ببینیمش!
اوخی !!!نقل قول:
ای نوکیا نامرد دیدین چجوری ملتو گول زد
دیگه عوام فریبی بزرگتر از این آخه ؟
من کلی به زور پولامو جمع کردم به حساب 370 یورو تا اومد برم بخرم که یهو کردش 500 یورو !
نوکیا هدفش این بود که ملتو با اعلام قیمت الکی گول بزنه منتظر این گوشی بمونن و گوشی دیگه نخرن بعد 3 هفته مونده به ریلیز قیمت واقعیو اعلام کنه
من که دیگه منصرف شدم و نمیخرم
جای شما هم بودم به خاطر این کار زشت نوکیا دیگه نوکیا نمیخریدم !!
چرا ناراحت میشی برادر
نوکیاست دیگه.......
دلش می خواد با ملت بازی کنه....
دلشو نشکن:دی!
خب اگه فکر می کرد اینکار به نفعش نیست که انجام نمی داد
اونم با این همه کاربر....
به قول همون دوست سامسونگی (امیر)نقل قول:
کسی برای شما دعوتنامه نفرستاده که بیاین این گوشی رو بخرید :31:
آخی... دیدی چی شد ؟ :31:
میگم بچه ها پول بزاریم رو هم اختلاف قیمت 70 یورویی(تو ایتالیا 450 یورو فروختن) رو بدیم به
این آقا
نظرتون چیه ؟
ضمنا این قیمت پیش فروشه محض اطلاع :27:
و ان8 با همون قیمت اعلامی البته با کمی تاخیر نسبت به مدل های اولیه که قیمت بالاتری دارند وارد بازار میشه
اگه طوطی خواهی جور هندوستان باید کشی
اگرم میخوای جزو اولین نفرها باشی هزینه اش رو باید پرداخت کنی !
دوستان عزیز من سروران گرانقدر استادان محترم منکه ریش سفیدی کردم از همتون خواهش کردم، این تن بمیره :42: منو کفن کنید این بحث رو تموم کنید آخه!
از دوستانی که هم قصد ایجاد اغتشاش ، اسپمینگ، کشیدن بحث به حاشیه و انحرافات و جنگ و جدل خواهشمندم اگه خوششون نمیاد این کلوپ رو ترک کنند تا اخطار نگرفتند!
نوکیا از نظر من از نظر خیلی ها اولین بهترین برند مخابراتیه. سامسونگ و الی جی و سونی اریکسون و هر برند دیگه هم جای خود دارد و واسه دوستادارنش عزیز و دوستادارنش هم واسه ما عزیزند ولی ..... حالا کسی سامسونگ یا سونی اریکسون رو دوس داره اصلا نباید وارد این کلوپ بشه و معرکه راه بندازه. بره تو کلوپ خودش وگرنه :4:
بهتره متمرکز شیم رو مسائل مهمتری مثل N8:5:
جایی تو سایت نوکیا وجود داره که نکات انتقادی کاربران درج بشه و تولید کنندگان نوکیا تو ساخت گوشی هاشون آنها رو لحاظ کنند؟ آخه یه جور ایرادهایی تو اسمارت فون های نوکیا وجود داره البته جزئی که تا حالا کسی رسیدگی نکرده بهشون! مثلا وقتی به قسمت پیام رسانی میری بخش پیام های دیلایوری می بینی نوشته مثلا فلان پیام تحویل فلان کس شده حالا اگه همزمان مثلا 3 تا پیام بفرستی و کی از اینا دیلایور نشه و faild بده دیگه نمی فهمی کدوم کی دیلایور شده و کدوم یکی نشده! تو جاوای نوکیا این مشکلات وجود نداره. میترسم ان 8 هم اینجوری باشه
یا میشه اشاره کرد به جزئیات در LOG تماسها که زیاد جزئیات کارایی نمیده جاواها اینجوری نیستن
منم با این موارد عذاب میکشم
یا مشکلاتی در هنگام دایورت کردن یه خط رو خطی که تو گوشی سیمبیانته.! و چندتا اشکال جزئی
کاشکی جایی بود که میشد این نظرات رو نوشت ! نوکیا که نسخه بتای گوشی رو میده به افراد خاص که بررسی کنندش نمی دونم تو ایران هم به کسی داده میشه یا نه!
منظور من هم دقیقا همینه.اون دوستمون گفت خیلی از گوشیها اچ دی فیلمبرداری میکنند و فیلمبرداری اج دی مزیت حساب نمیشه.من هم گفتم خیلی ها مهم نیست.کیفیت مهمه.نقل قول:
N8 تو هند تبلیغاتشو شروع کرده و تا دو سه هفته دیگه تو اونجا ریلیز میشه اینم تبلیغش:
موفق باشینکد:http://www.youtube.com/watch?v=d-d-ShOjwnQ&feature=player_embedded
یه ویدیو کوتاه از کار کردن با منوهای مختلف گوشی در یکی از آخرین نمونه های آزمایشی گوشی:
کد:http://il.youtube.com/watch?v=KttWHdxFcmE
سرعت لودینگ گوشی در یک ریویو سریع و متفاوت::5:
کد:http://il.youtube.com/watch?v=7XlF57OC-ys
با 2 خبر جدید اومدم
1. نوکیا لیسانس پخش دایوکس رو بعد از مدت ها کش و قوس و تایید و تکذیب خریداری کرد
و بصورت رسمی ان8 این کدک رو ساپورت میکنه
2. نوکیا مشغول آماده سازیه مرور گر اینترنت جدیدی واسه ان8 هستش
چون تو بنچمارک ها و مرورگر سیمبین ورژن 5 خوب ظاهر نشده بود و یوزر ها ناراضی بودن(واقعا هم حق داشتن اصلا از مرورگر گوشیم راضی نیستم !)
این مرورگر جدید اگه قبل ریلیز ان8 آماده بشه که هیچی والا
با اولین آپدیت به فریمور ان8 اضافه خواهد شد
اقا اخرش قیمت اصلی این گوشی چقدره و کی به بازار میاد
یه سوال
حالا که ان8 صفحه کلید نداره میشه بهش کیبورد خارجی وصل کرد یا نه؟؟؟
تو سپل فیلمهایی که گذاشته بودم انگار میشه!نقل قول:
آره بهش کی برد بلوتوث وصل میشه .نقل قول:
یه سوال
حالا که ان8 صفحه کلید نداره میشه بهش کیبورد خارجی وصل کرد یا نه؟؟؟
این ویدیو را حتما ببینید: فلش مموری/ n900/e72/دو تا هارد را به ان 8 وصل میکنه از طریق یو اس بی و در آخر اطلاعات ان 900 وصل شده به ان 8 را از طریق تی وی پخش میکنه.این ویدیو را از دست ندید خیلی خفنه:31:
کد:http://il.youtube.com/watch?v=LtUVHNa1hBM
کسی نیست جواب بدهنقل قول:
از اواخر شهریوز میاد بازار.قیمتش در ابتدا بایس تا 600 یا بیشترم باشه.یواش یواش میاد پایین تا 450 تومن بدون گارانتینقل قول:
خیلی ممنون از پاسختون فقط قیمت جهانیش مگه 370 یورو نبود چرا این قدر گران شد پس چرا نوکیا یک دفعه 450 یورو اعلام کردنقل قول:
450 تومن نه یورونقل قول:
اولش مخصوصاً تو ایران از قیمت جهانیش بالاتره و کم کم میرسه به قیمت جهانیش
میدونم که منظورشون 450 تومن بود ولی اولش که این گوشی معرفی شد قیمتش 350 یورو بود ولی من چندجا از جمله همین جا خوندم که قیمتش بین 450 تا 500 یورو شده که به پول ما خیلی میشهنقل قول:
به نظر من افزایش قیمت به خاطره شکست آیفون 4 هست!
وقتی که این گوشی با اون مشکل بزرگ مواجه شد مردم توجهشون به سمت دیگر برنده ها جلب شد و به گوشی های هم سطح آیفون مثل گالاکسی و N8...
حالا نوکیا هم میخواد از آب گل آلود ماهی بگیره و یه پولی به جیب بزنه! احتمالا!!!
شاید اینی که میگید هم درست باشه ولی انگار قبل از ریلیز نهایی یخورده تغییراتی در جزئیات گوشی نیاز بوده که نوکیا هم خودشو ملزم دونسته به تصحیح اونا بهمین جهت وقفه ای در ریلیزش ایجاد شده! مثلا باروزر گوشی رو تغییراتی دادند که سرعت لودش بالا رفته و چندتا تغییرات دیگهنقل قول:
این چه باحاله (ببخشید اگه خبر تکراریه آخه علی خبرا رو سریع میذاره:31: )
Nokia N8 Clone Runs Android 2.1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
This Nokia N8 wannabe is unique compared to the other N8 clones you can find in Google’s search, as this China made iZiNN CJ-3 looks almost identical to the N8 and is running Android 2.1 instead of Symbian. The iZiNN CJ-3 is running the same Rockchip that is powering a lot of Android tablets coming from China. Some Nokia user are wishing that Nokia would just man up and run Android, but until Nokia does that, the Nokia knock-offs are a step ahead. The iZiNN CJ-3 has a 3.5″ display (WVGA ?) and a 5MP camera, even rockin’ an HDMI out port. It’s crazy how they can clone these devices and somehow evade a lawsuit.
این که گوشی چینی مشابه n8 هست.:14: یا واقعیشه
این چینی :27:ها هم خیلی فرصت طلبن.ازش میشه به عنوان ایینه هم استفاده کرد.
این که قیمتش رو اول کم اعلام کرده بعد زیاد کرده هم از سیاست های مالی نوکیاست که ملت رو اول امیدوار کنه بعد یک خورده گرون می کنه که تا ته جیب مشتری ها رو خالی کنه:19:
زیر دوربینش نوشته 5 مگا!نقل قول:
چینیه!
خدا بخیر کنه!
...
عجب سیاستی!
با سپاس
چینی ها به خودشون هم رحم نمی کنن! تولید نوکیای خود کشورشون رو دارن بازتولید می کنن!
من خودم از طرفدار های نوکیام و تا حالا هرچی گوشی داشتم مال نوکیا بوده ولی این کار به نظر من یک جور کلاه برداریه که اول این همه تبلیغ و مانور روی 370 یورو بکنه بعد یک ماه قبل از اومدن گوشی قیمت را بالا ببره تازه اگه قیمت را رو همون 370 یورو نگه می داشت یک فروش تاریخی می کرد
یه خبر جدید راجع به تاریخ عرضه:
مثل اینکه تاریخ ریلیز افتاده به روز 26 اگوست و البته قیمتشم شده 419 پوند. اینم منبع:
کد:http://www.mobilefun.co.uk/sim-free-nokia-n8-black-p24478.htm
البته این سایت(اولیه) ماله انگلستان و فکر کنم تاریخ ریلیز مربوط به کشور خودشون باشه نه جهانکد:http://techie-buzz.com/mobile-news/nokia-n8-to-be-available-from-august-26-in-uk.html
موفق باشین