جوابم رو گرفتم ادیت شد!
Printable View
جوابم رو گرفتم ادیت شد!
خودت مودم رو کانفیگ کردی یا کس دیگه؟نقل قول:
منم 256 دارم و چیزی نخواستن .نقل قول:
نه...صب بردمش..گفتن بعد از ظهر بیا بگیرش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هیچی نخواست نه نامه نه جواز و نه ....نقل قول:
سرویس ویژه مناطق مخابراتی که من 6 ماهه با 8 گیگ ترافیک گرفتم برای من در اومد 64 هزار تومان و خودم نصب کردم هزینه نصب شد 5 هزار تومان
خب معلومه دیگه ، اون کسی که کانفیگ کرده پسورد رو عوض کرده.نقل قول:
نقل قول:
جه سرویس 256 بگیری و چه 128 زیاد فرقی نداره چون با 2MB شر شده خطت . فرقش اینه که اولویت دربافت دیتات زمانی که ترافیک بالاست از 128 بیشتر میشه . اول 256 بعدش 128 تیا :20:
مهم دانلود رایگان شبانست ، که چقدر میتونی دانلود کنی !! :27:
سلام دوستان از کجا بدونم چقدر حجم دارم و اینکه بدونم الکی کامپیوترم اپدیت نکنه؟؟حجم از دستم در نره
آقا این قضیه speedtest چیه؟؟
من با هر سروری که تست میکنم یه سرعتی میده
الان با سرور لاس وگاس گرفتم 2.5 مگ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم با سرور انگلیس گرفتم 3.5 مگ :
با هر سروری یه سرعتی میده!؟
ولی من کلا سرعت دانلودم 105
یعنی اگر من از این سرورها چیزی دانلود کنم با این سرعت که تو تست نوشته دانلود میشه؟؟
اسپید تست فکر کنم برای همه همینجوره زیرا سرور ها تفاوت در سرعت دارند.درضمن گزینه"Copy Direct Link"رو بزنید عکس کپی میشه و میتونید اینجا نمایشش بدین که دیگه لازم نباشه از صفحه عکس بگیرین و تغییر اندازه بدین و بعدش هم بخواین اپلودش کنین.:10:نقل قول:
باید وارد مدیریت سرویس بشی از خود وبسایت پارس آنلاین ..نقل قول:
اونجا میتونی حجم و روز باقی مونده رو ببینی
اینترنت مثل در دیزی میمونه و نرمافزارها هم مثل گربه وقتی وصل میشی به اینترنت چون سرعت هم بالاست
یهو همه نرمافزارها حمله میکنن برای آپدیت
یهو اول آنتی ویروست میگه آپدیت شد..بعد adobe بالون میده که آپدیتن آماده برای نصب..
10 دقیقه بعد ویندوز بالون میده که سیستم رو ریست کنید آپدیت اعمال بشه.
یه نرمافزار باز میکنی مثل gpu z میگه ورژن جدید اومده منو آپدیت کن...
باید اتوماتیک آپدیت همه رو خاموش کنی یا ask me بکنی که با اجازه خودت آپدیت کنن:27:
اینجا :نقل قول:برنامه Networx یا DU Meter رو نصب کن و کنترل کن چی میگذره.کد:http://91.98.31.86/OneBill/Admin/Management.aspx
سرعت سرويس POL_B1 256kbps 8GB در شب و روز چقدر هست؟
پارس آنلاين هم مثل شاتل سرعت سرويس هاي مراكز مخابراتي منتخبش (سرويس هاي اروزنتر) خيلي بيشتر از مناطق معموليش (اونا كه گرونتر هستن) هست؟
الآن تقريباً توي شاتل هم قيمت همين سرويس كه گفتم پول ميدم و سرعت دانلودم 32 هست (1 هفته هست كه كلاً براي من نامحدود شده) ولي بيشتر از محدوديت براي من سرعت مهمه. اگه پارس سرعت شبانه اش هم همين 1.5-2 مگ باشه به نظرتون بيام پارس بهتره يا با همين سرعت مسخره ي شاتل سر كنم؟
:11:
اقا سرعت من از 150 رسید به 10 سرعت شبانه همیشه اینطوریه یا این مدت انجوری شده؟؟؟
اقا سرعت من از 150 رسید به 10 سرعت شبانه همیشه اینطوریه یا این مدت انجوری شده؟؟؟
همیشه اینطوریه! اگه شبا هم مثل روز 150 دانلود میشد که الان ISPهای دیگه ورشکست شده بودن و کل ایران مشتری پارس آنلاین بود!نقل قول:
امشب همه بیدارن ، اوضاع وخیم تر شده! من هیچ شبی DC نداشتم ، امشب هر 5-10 دقیقه قطع میشه.
البته اینم بگم من از سایت 4shared با 150 دان میکردم که یهو شد 10 ولی از سایتای داخلی دان میکنم به 120 میرسه راستی چرا؟؟
این تست سرعتهایی که دوستان تو امضاشون میگیرن از کجاس؟؟
شما مودمتون چیه؟؟ توی سایت پارس آنلاین زده چه مودم هایی ساپورت میکنه .... اگه یکی از اونا رو دارید و حوصله یه مدت بی ADSL رو هم دارید بد نیست اگه عوض کنید ولی اگه بخاطر دانلود شبانه میخواید عوض کنید پارس هم با شاتل زیاد فرقی نداره.... سرویس 128 هم در روز البته همیشه نه بعضی موقع ها 1 مگ هستش...نقل قول:
سلام / خسته نباشید دوستان عزیز .
یه مشکل عجیب برام پیش اومده کسی هست بتونه کمکم کنه ؟
من مودم D link Wlan دارم ! ( از 2 سال پیش ) و سالم هم هست .
می خواهم ADSL از شرکت پارس آن لاین بگیرم ولی یک مشکل بزرگ دارم آن هم اینکه
پارس آن لاین ADSL را به شرطی می دهد که مودم ایسوس یا زایکسس داشته باشی !
در غیر این صورت باید این مودم را از شرکت بخری !!!
حالا منکه مودم دارم یعنی باید یا یک مودم نو دیگر بخرم یا یکی از دو مارک بالا رو یک روز ببرم شرکت پارس آن لاین
که یعنی من از این مودم ها دارم و مهر تائید به پرونده ADSL ام بزنند...
از لحاظ کانفلیک یا ... مودم من با ADSL پارس همخوانی دارد و فقط بحث فروش مودم نو در پارس آن لاین مد نظر می باشد !!!
کسی از دوستان هست این دو مارک مودم را داشته باشد و بتواند برای 1 ساعت به من قرض بدهدش ؟؟
( در صورت نیاز مبلغ اجاره یا ضمانت ... )
ممنونم .
بالای عکس تست سرعت ها نوشته:نقل قول:
کد:http://speedtest.net/
وارد که شدید استارت رو بزنید،آخرش، لینک اون تست سرعت رو بهتون میده که کپی کنید و هرجا خواستید بذارید
(اگه طرفای شمال کشورید، باکو رو انتخاب کنید برای تست، اگر به جنوب نزدیکترید که کویت رو انتخاب کنید)
اره سرعت منم کم شده من شبا حداقل 1 گیگ دانلود میکردم اما 2 3 شبه به زور برسه به 250 مگ .نقل قول:
سرعتا که خیلی افتضاح شده . نکنه به هوای روز جمعه هستش ؟
من نمیتونم عکس تستمو کپی کنم؟؟نقل قول:
سلام..
كندي سرعت مثل اين براي اكثر ISP هاست و سراسريه..
يه دو هفته اي هست كه همه دارن مي نالن و هنوز هم هيچ اتفاقي نيوفتاده..
شب كه ديگه اين مشكل به بدترين شكل ممكن خودش رو نشون ميده..
سلام دوستان بالاخره ما هم سفارش دادیم 128 3 گیگ رو. امیدوارم خوب در بیاد یک ماه هم رایگان دادن
امیدوارم تا مال ما وصل میشه این شبانه هم اوضاش توپ شه :دی
نقل قول:
نیازی به اینکار نداری . اگه ازشون سرویس 3ماهه بخری دیگه به فروش مودم گیر نمیدن.
نهایتا میگن پشتابانی مودم نداریم
منم همینکارو کردم .
مودمم 3COM هست ولي مشكل من مودم نيست مشكلم سرعته. اگه سرعت شبانه اش هم 1 مگ باشه كه گويا نيست جولا پاش 100 تا مودم قربوني ميكنم :31:نقل قول:
در كل ممنونم :10:
خب مگه آخر تستی که انجام میشه، صفحه ای مثل شکل زیر بهتون نشون نمیده؟:نقل قول:
روی Copy Forum Link کلیک کنید، آدرسش کپی میشه، بعد تو پست تون Paste کنید.
اینم گزارشی جالب از خبرگزاری مهر در مورد شرکتهای pap که از مخابرات اخطار گرفته اند که بخشی از آن گفتگویی کوتاه با مدیر عامل پارس آنلاین بود :
مدیرعامل یکی از شرکتهای PAP که نام آن نیز در لیست اخطار گرفته های شرکت مخابرات استان تهران به چشم می خورد در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تایید دریافت این نامه اظهار داشت: جای تعجب است که شرکت مخابرات استان تهران که تعامل مالی بسیاری با شرکتهای PAP دارد به دلیل رقمهای بسیار ناچیزی به این شرکتها اخطار قطع ارتباط بدهد.
مدیرعامل شرکت پارس آنلاین با بیان اینکه کل بدهی این شرکت به مخابرات تهران در این نامه 9 میلیون تومان قید شده است خاطرنشان کرد: پارس آنلاین حدود چند صد میلیون تومان گردش مالی با شرکت مخابرات استان تهران دارد که رقم 9 میلیون تومان در این حسابها بسیار ناچیز است.
عبدالله فاتح با تاکید بر اینکه از این قبیل نامه ها از سوی شرکت مخابرات تهران برای صورتحساب شرکتهای PAP در گذشته نیز ارسال می شده است اضافه کرد: تاکنون این قبیل اخطارها منجر به قطع ارتباط از سوی مخابرات نشده و به نظر نمی رسد این بار نیز مسئله ای خلاف این باشد.
وی تاکید کرد: مخابرات تهران در راستای اصول مشتری مداری بعید به نظر می رسد که بخواهد ارتباط مشترکان شرکتهای PAP را به دلیل این مبالغ جزئی قطع کند و به همین دلیل هیچ جای نگرانی برای مشترکان وجود ندارد.
فاتح گفت: شرکت پارس آنلاین در تهران 50 هزار مشترک ADSL دارد.
برای خواندن گزارش کامل به آدرس زیر بروید :
http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1143007
سلام دوست عزیز این سرویس رو اگه 512 ش رو بگیری خیلی خوبه( 512 با حجم 4.5 گیگ). یکی از دوستام داره تو تهران الان داره هر شب بالای 2.5 گیگ میگیره. روزانش هم که سرعتش بالای 240 است. این دوستم حدود 1 ماه تو نوبت بود واسه رانژه خطش قبلش هم فنوا داشت.نقل قول:
چه پولی درو میکنه پارس آنلاین!نقل قول:
شرکت پارس آنلاین در تهران 50 هزار مشترک ADSL دارد.
50 هزار تا مشترک میانگین بگیم 10 هزار تومن ماهی هزینه تمدید بدن ..میشه 500 ملیون در ماه!
بیشتر در میاره الان دیگه کمترین هزینه ماهیانه 17 هزار تومن....سرویس pul_h.u 128 3 گیگ ترافیک در ماه.
تست من اینه در ساعت 21 چجوریاس؟؟؟؟؟
به نظر من كه فقط gprs ايرانسل.اونم نامحدود فقط با 10 تومن.سرعت دانلودش هم كه بالاست مودم و هزينه نصب هم كه نداره.بنابراين به نظر من خيلي بيشتر ميصرفهنقل قول:
خوبه . معقولهنقل قول:
این یک ماه رایگانو دوباره واسه من اس ام اس زدن باید زنگ بزنم بهشون کلا یادم رفته بود....
و این هم پارس آنلاین در 2:20 شب!
این پارس آنلاین وضعیتِ پینگش نمیخواد درست بشه ؟ :13:
دوستان مثل اینکه شما از دست پارسآنلاین خیلی راضی هستید.:31:
یه اطلاعات کلی و جزئی به من از پارس آنلاین می دید؟
ممنون می شم:11:
توي تهران سرعت دانلود شبانه واسه 128 چنده؟