مرسی از پاسختنقل قول:
میشه بیشتر راهنمایی کنی این mac چی هست و چطور میتونم بفهمم mac clone support داره مودمم ؟
ممنونم
Printable View
مرسی از پاسختنقل قول:
میشه بیشتر راهنمایی کنی این mac چی هست و چطور میتونم بفهمم mac clone support داره مودمم ؟
ممنونم
الان آدرس مک مودم قبلی رو بهش دادم و مشکلم حل شد مرسی.نقل قول:
این شبونست؟؟؟نقل قول:
اینم مال الان:
بالاخره اینجا رفع ف*ی*ل*ت*ر شد:20:
دوستان همشهری سلام !
سرویس ها و تعرفه ی سرویس های ADSL مخابرات به چه صورت هست ؟ (دوستان اگه نوع سرویس و سرعت دانلودشون رو هم بگن ممنون میشم.)
کسایی که قبلا از ADSL صبانت استفاده میکردن و الان از ADSL مخابرات استفاده میکنند از کدوم راضی ترن و چرا ؟
سلام همشهری
فقط یک سرویس 128 داره.سرعت روزانه 170 کیلوبایت برثانیه و شب ها 16 کیلوبایت برثانیه دانلود داره
پینگ متغیر رو به بالا!
سوال دومتونم من نداشتم!
سلام دوست عزیز :نقل قول:
برای مشاهده سرویس ها و تعرفه ها به این قسمت مراجعه کنید.
افراد اینجا خطوط DLC دارند و فعلا هیچ شرکتی به جر مخابرات به آنها سرویس نمی دهد.کد:www.adsl.tce.ir
نمیدونم اینجا جاش هست یا نه
کسی راجب این محدودیت مسخره مخابرات (ف.ی.ل.ت.رینگ) چیزی میدونه
بدون فیلتر -شکن دیگه نمیشه فایلهای avi را دانلود کرد این محدودیت همیشگیه یا فقط تو این هفته است
اره.منم این مشکل را دارم.با speedtest هم نمیتونم تست سرعت بگیرم.
جدیدا اینطوری شده.احتمالا درست میشه.
بدون چیز پی ان که نمیشه ، یه سرچ ساده تو گوگل بخوای بکنی هیتلره چه برسه بخوای چیزی دانلود کنی .نقل قول:
واسه منم همینطوره نمیدونم چشه...نقل قول:
مشكل speedtestفك كنم به اين خاطر باشه!کد:http://itna.ir/vdcb5gb8.rhbz5piuur.html
.............................
نگران نباشید . توی همین هفته احتمالا درست میشه . از سال پیش تاحالا هرموقع اتفاقی می افته این مشکلات بوجود می یاد و بعد چند روز اگر اوضاع آروم شده باشه همه چیز به روال عادی اش برمی گرده
فعلا که همچنان احمال محدودید وجود داره و پسوند های صوتی و نصویری را اصلا نمی شه دانلود کرد. حتی چیز پی ان ها هم امکان اتصال را ندارند. ونکته مهم این که سایت هایی که سرو های انها برای اجرای برخی از قسمت های خود نیاز به پلاگین دارند مثل یوتوب و حتی ها خود speedtest اون ها هم ف ل ت ر شدند یعنی در اصل سرور مخصوص اتصال با پلاگین سرور شما !!
نقل قول:
عجب خفقاني . ميشه گفت نصف بيشتر اينترنت الان فيله . نميدونم چرا في.لتر وردپرس رو باز نميكنن:41:
من حتی نمیتونم بعضی فرام های داخلی رو باز کنم ، بدبختا به چه فلاکتی افتادن :27:
مثلا صفحه همین p30world کامل لود نمیشه باید با چیز پی ان بیام تا مشکل حل بشه ، البته تو این چند روز به خاطر ترافیک بعضی از سرور های بی خودی چیز پی ان ترافیکش رفت بالا و مختل شد ولی اگر از جای درست حسابی تهیه کرده باشین بدون مشکل وصل میشه .
دوستان روز واقعه که تموم شد از شما هم speedtest باز نمیشه؟؟؟
باز میشه ولی نمیتونه تست بگیره!
روز واقعه تموم شده ولی هنوز پس لرزه داره.باید تا حدودا 10 روز دیگه صبر کنیم!
بگو سال 90 دیگه از منم باز میشه اما فلش نقشه رو نمیاره...تو روحشون.نقل قول:
آقااا من این همه این تاپیکا خوندم اخرش به نتیجه نرسیدم که از مخابرات بگیرم یا نه ای دی اس ال!؟لطفا یکی راهنمایی کنه...بین شاتل و مخابرات موندم؟
یه سوال الان من میخام adsl بگیرم بعد داداشمم میخاد طبقه پایین با لب تاپ استفاده کنه...سرعت چه تغییری میکنه؟
بعید میدونم تغییری داشته باشه ...نقل قول:
سرعت تا حدودی به کیفیت کابل شبکه بستگی داره
شما باید بین اطرافیان و همسایه هاتون یه تحقیقی بکنی و بر اساس خط دهی منطقتون انتخاب کنینقل قول:
اگه کسی رو نمیشناسی یک ماهه ی مخابرات رو بگیر اگه راضی نبودی برو سراغ شاتل
اگه همه رو خونده باشي حتما متوجه ميشي كه اينترنت مخابرات براي كسانيه كه خطوطشون فيبر نوريه و هيچ شركت ديگه اي به اين مناطق سرويس نميدهنقل قول:
مخابرات فقط مجازه به کسانی اینترنت بده که خطشون فیبر نوریه وشرکتهای دیگه نمیتونن adsl بدن در غیر اون شرکتها میتونن شکایت کنننقل قول:
اونقدر ساکت نشستیم تا زدند سرعتمونا پکوندند!
سرعت دانلودم امشب افتضاحه!
اسپید تست هم که هیچی تا ببینیم چه غلطی دارند میکند!
نقل قول:
سلام
من 2 تا سوال دارم
1.چطوری کانکشن Bridge بسازم و تنظیمش کنم تو Se7en !
2.رفیق من ADSL میگیره از همین مخابرات اگه مثلا آخرای اکانتش باشه یک گیگ داشته باشه من میتونم از خونم با یوزر نیم و پسورد اون به نت وصل بشم ؟ چطوری ؟!
ممنون
سلام ، سپاسنقل قول:
توى تاپيک شبکه هاى کامپيوترى هست.
درصورتى که ازطرف isp مک فيلترى تهريف نشده باشه بايد بشه
میشه تاپیکش رو بدی ؟!
و اینکه واسه سوال دومم من یوزر پس رفیقم رو میزنم با کانکشن PPOE چرا وصل نمیشه ! هی میگه پسورد اشتباست و هیچ سایتی رو باز نمیکنه ؟!
شاید دیشب اینجوری بوده.نقل قول:
چون من دیروز ظهر مشکل نداشتم.الآن سرعتم خوبه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خب این اینترنت ما هم داستانی شده.
یه روز سرعت رو پایین میارن.
یه روز یه سری فرمت ها رو نمی شه دانلود کرد.
یه روز یه سری پورت ها رو می بندن . .
وقتی مک فیلتر وجود داره همین پیغام را میدهنقل قول:
یعنی اکانت منم مک فیلتر داره ؟! یا فقط کسایی که استاتیک آیپی داشته باشن ؟! یا این مک آدرس برای همه یکسانه ؟!
نمیشه هیچ کاریش کرد ؟ :دی
باید زنگ بزنید پشتیبانی و مک رفیقتون را به عنوان مک خودتون بگید تا براتون باز کنند ویا از mac clone مودم استفاده کنیدنقل قول:
منم نتونستم امشب یه تست سرعت بگیرم سرعتا افتضاحه!
اگه هردوتون همزمان استفاده کنید سرعت کم میشهنقل قول:
اگه جواب داد یه خبری هم به ما بدهنقل قول:
از mac done مودم چطوری میشه استفاده کرد ؟! یکم بیشتر توضیح میدین ؟نقل قول:
باید زنگ بزنید پشتیبانی و مک رفیقتون را به عنوان مک خودتون بگید تا براتون باز کنند ویا از mac clone مودم استفاده کنید
سپاس
اول باید ببینید مودم این امکان را داره بعد هم داخل تنظیمات مودم دنبال mac clone یا mac forward بگردید چون هر مودم فرق می کنه نمیشه تنظیمات کلی داد .اگه هم به صورت bridge وصل می شید کافی مک کارت شبکه را عوض کنید که همه کامپیوتر ها ساپرت می کنندنقل قول:
از دوستان کسی هست که مشکل سرعت پایین با وی * پی * ان نداشته باشه؟
آخه هرچی باهاش کانکت میشیم سرعت در حد 1kb/s هستش .اگه کسی اکانت از جایی سراغ داره که سرعتش هم خوب باشه؟
اکثرا پایین هست سرعتاشون اما من یکی دارم خوبه...نقل قول:
واسه خرید مودم یه نفر به من گفت linksys خیلی خوبه.راهنمایی میکنید؟