من می خوام همراه گوشی یه کارت حافظه 16 بگیرم چه مارکی باشه گوشی باهاش به مشکل نمی خوره
در ضمن تبریز با گارانتی پیدا نمی شه بدون گارانتی 420 به نظرتون بدن گارانتی بگیرم؟
من می خوام همراه گوشی یه کارت حافظه 16 بگیرم چه مارکی باشه گوشی باهاش به مشکل نمی خوره
در ضمن تبریز با گارانتی پیدا نمی شه بدون گارانتی 420 به نظرتون بدن گارانتی بگیرم؟
سلام من ویندوزم را عوض کردم دوباره kiesرانصب کردم حتی update هم کردم ولی وفتی می خوام وارد samsung appsیشم میگه برای کشور شما مقدور نیست در حلی که قبلا میشد؟؟؟؟؟/
دوستان میشه تو خود گوشی کشور رو عوض کرد (چون می خوام با گوشی بازی برنامه پولی از samsungapps بریزم)
اگر نمیشه با همون samsung kies باید بریزم؟ یا همین جوری هم میشه؟
اصلا امیدی به کرک شدن برنامه و بازی های پولی واسه موجی ها هست یا نه ؟:19:
خواهش میکنمنقل قول:
فکر کنم روی اکثر مموری ها هولوگرام با مارک ST وجود داره (مثلاً گارانتیه). ولی کلاً مموری ها گارانتی مادام العمر دارن. اگه مشکلی بود باید به همونجا که خریدی مراجعه کنی و باید عوض کنن، هیچ هزینه ای هم براشون نداره
اونی که مایکروتل می ریزه فکر می کنم یه آپدیت مینور باشه، چون JG2ـه، اروپایی ها تا JG8 رفتن.نقل قول:
ویرابش: اصلاج می کنم، اروپایی ها تا JH1 پیش رفتن.
به نظر من سعی کن با گارانتی بگیری، فکر کنم بتونی با یکی از فروشگاه های تهران هماهنگ کنی برات بفرستن.نقل قول:
پولی ها رو فعلا نمی شه با گوشی گرفت، خودش می گه در آینده این امکان اضافه خواهد شد.نقل قول:
تجربه نشون داده که همه ی دستگاه ها کرک می شن. (به جز PS3!:31:) ما امیدوارم!
مارک های معتبر باشه دیگه. مثل ترنسسند. توشیبا هم کارت های خوبی داره من 16 گیگش رو 1 ماه پیش پرسیدم حدود 40 تومن میداد :31:نقل قول:
اگه با گارانتی بگیری خیالت راحت تره، اگه کمی صبر کنی مایکروتل برات میاره، یه سری بزن به نمایندگیش
با سلام
آقا من امروز رفتم نمایندگی مثلا رسمی مایکروتل . اولا گفتن که فرمور جدید نیست و تا 1 ماه دیگه میاد . من بهشون گفتم که خودم جدیدشو دانلود کردم ولی گفت ناقصه . اونی هم که من دانلود کردم BOOT و یه چیز دیگه که باید تو Multi loader انتخاب میکردیم را نداشت . شاید منظورش همین بوده . حالا اگه حرف اون درست بوده ، من رفتم xxJG1 را از سایت سامسونگ دانلود کردم و BOOT و یه چیز دیگه را نداشت . تو خود سایت هم گفته بود اگه بعضی فیرمور ها بعضی فایل ها را نداشت ، باید وایسین تا مخصوص رجیون خدتون بیاد . ولی اینجور که معلومه بعضی از دوستان این سایت فیرورشون JPJG1 هست . ممنون میشم اگه دوستانی که از این موضوع اطلاعی دارن ، به من کمک کنن :40: جالبیش اینجاس که همون مغازه ای که ازش خود گوشی را خریدم گفت میتونم برات عوض کنم ولی پول میگرفت ( 20 تومن ) !!!
برای مموری هم گفتن مموری و شایدم خود گوشی بخاطر اتصال به کامپیوتر ویروسی شده و گوشی های سامسونگ به ویروس خیلی حساسه و باید هم مموری و هم خود گوشی را فرمت کرد . منظورش از فرمت ، همون هارد ریست یوده که با یه کد میشه ؟!
یعنی خودم میتونم بکنم ؟
من چکار کنم با آهنگ هام ویروس تو گوشیم نره ؟
من Kasper sky بروز دارم یعنی هر وقت مینویسه آپدیت کن ، آپدیت می کنم . ولی اینطور که معلومه کامپیوترم با اینکه اسکن کردم و چندتا چیز پیدا کرد ، بازم ویروس داره . من کامپیوترم هیچ نشانه ای از ویروسی بودن نداره ! نمیدونم باید چکار کنم ؟!
یعنی اصلا دیگه گوشیما وصل نکنم به کامپیوتر ؟؟؟
گفتن که اگه باتری گوشیت بیش از یک روز کار کنه ، حتی شانست هم گفته !
منتظر جواب دوستان گل هستم . . . :11:
سلام
من سمت راست باطری گوشیم از بالا تا پایین کمی برامدگی داره که باعث شده درب پشت گوشی سمت راستش قسمت پایین کمی بالا بیاد . با اینکه از گارانتی مایکروتل گرفتم ولی باطری حتما اصل نیست . امنیا اچ دی با صفحه ی بزرگتری در شرایط معمولی راحت ۲ روز شارژ میداد ولی اینکه باید بهتر باشه شب فول 100 هست یهو صبح که بیدار میشی میبینی شده ۸۷ بدون هیچ استفاده ای
باطری اصل ۱۵۰۰mAh واسه این گوشی رو از کجا بگیرم که مطمئن باشه و حدودا چنده ?
mersi
شب تا صبح معمولا حدود 5 درصد کم می کنه. وای فایی چیزی روشن نیست احیانا؟ برنامه ی اضافی باز نیست؟نقل قول:
اگه جعبه پلمب بوده دیگه بعیده باطری عوض شده باشه.
آپدیت کردید؟
با سلام
دوستان من از دیروز گوشیم نه از wifiمی تونه چیزی از samsung appsبگیر و نه می تونه بلوتوس بگیره می خوام رسیتش کنم کسی می دونه کدش چی هست چون داخل settingچیزی به اسم رسیت کلی نداره... اینم بگم با wifiراحت کار می کنم ولی یکم کند شده و همچنین مثل اول از یوتیوب فیلم نشون نمیده...
سلامنقل قول:
نه هیچی باز نبوده .
اپدیت جدید کدوم یکی هست و از کجا باید بگیرم . ایا تفاوتی داره بهتر میشه ?
سلام دوستان میخواستم گوشیمو آپدیت کنم الان jpje5 هست و مصرف برق زیاده یه لینک کامل آموزش تصویری کسی داره؟
میشه باخود گوشی آپدیت کرد مثل نو کیاهای جدید؟
کد هارد ریست این گوشی :نقل قول:
#3855*2767*
قبل از این کار از کنتاکت ها و sms ها تون بک آپ تهیه کنین چون پاک می شند
ممنون
[QUOTE=alic-29;5278805]با سلام
دوستان من از دیروز گوشیم نه از wifiمی تونه چیزی از samsung appsبگیر و نه می تونه بلوتوس بگیره می خوام رسیتش کنم کسی می دونه کدش چی هست چون داخل settingچیزی به اسم رسیت کلی نداره... اینم بگم با wifiراحت کار می کنم ولی یکم کند شده و همچنین مثل اول از یوتیوب فیلم نشون نمیده...
[/QUOTE]
samsung apps رو آپدیت کردید؟ دیروز یا پریروز که بازش کردم گفت باید آپدیت شه و خودش آپدیت کرد.
کدش هم تو نت بگردید هست.
خود مایکروتل آپ می کنه، فرمور فارسی رو نت نیست.نقل قول:
بله بهتر می شه.
آپدیت با خود گوشی تو فرمور جدیدی که برای اروپا اومده اضافه شده، فعلا فارسیش نیست.نقل قول:
++++++++++++++++++++++++++
اینو هم داشته باشید، البته می تونه خب فیک باشه، ولی حالا همینجوری!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه متوجه نشدید، این اندرویده!
یعنی چی یعنی اندروید روی این نصب میشه:21: در مورد appsنه اپدیتش نکردم اخه روی گوشی که اپدیت نمی خواد منظروم از دانلود نکردن این هستش کش وقتی getمیزنم ایکن برنامه در منوی گوشی میاد اما چیزی دانلود نمیکنه و pauseمیزنه نمی دونم چکارش کنم راستی یه سوال این فریمور های اروپایی چرا روی گوشی نباید نصب بشن مگه چه چیزی از گوشی حذف میشه مثلا" من نه smsفارسی میدم نه menuفارسی استفاده می کنم...
حالا رو این گوشی واقعا آندروید نصب میشه؟
با سلام
تو سایت سامسونگ تو قسمت فیرمور های این گوشی ، فیرمور های مخصوص آسیا را با رنگ سبز نشون داده . تو این فیرمور ها هم فارسی نیست ؟ :13:
حالا این مموریم را چیکارش کنم ؟ اصلا نمیدونم اشکال گوشیمه یا مموری که هی پاک میشه همه چیزش و بعضی وقتا هم ریست ! گارانتیش هم که اصلا خواب تشریف دارن . . . باید بیارمش تهران بدم گارانتی .
اگه فکری بنظرتون می رسه برای این مشکل من راهنماییم کنید لطفاً :11:
این جدید ترین فریمور مربوط به اسیاست. حالا اینکه زبان فارسی داره یا نداره رو نمیدونم ولی اگه می تونی نصبش کن شاید لااقل مشکلت حل بشه.نقل قول:
S8500ZCJH1
2010 August
کد:http://www.multiupload.com/7RDV79RYAM
دوست عزیز در مورد رام واسه این گوشی :نقل قول:
اگر به نمایش و یا منوی فارسی و همچنین صفحه کلید فارسی نیاز دارین تنها رامهایی که به صورت JPxxx می باشند زبان فارسی را ساپورت می کنند که توی همون سایت مورد نظر در قسمت رامهای عربی و آفریقا باید دنبالشون گشت که به رنگ قهوه ای هستند که فعلا واسه این گوشی موجود نیست :31:
در مورد اینکه خودت می خوای گوشیت رو آپدیت کنی با استفاده از همون رامهای کذایی که در اون سایت هست من یه راهنمایی بکنم شما رو که به هیچ وجه به رامهای xxjf7 , xxjg5 ,xxjg6 آپدیت نکن چون گوشیت کاملا بهم می ریزه و مثلا دیگه قسمت notification رو نمی بینی یا اینکه صفحه کلیدت کاملا سیاه می شه
این رو می گم خدمتتون چون خودم امتحان کردم در ضمن هر کدوم از این رامها یه فایلی رو همراه پکشون ندارند که همین باعث ناقص آپدیت شدن گوشی و اشکالات بعدی می شه
در مورد مشکل مموریتون :
من این مشکل شما رو توی این گوشی نداشتم ولی توی گوشی 5800 داشتم یعنی بعضی مواقع گوشی هنگ می کرد و مموری و تمام فایهام خود به خود پاک می شدند من اون مشکل رو با آپدیت گوشیم حل کردم
شما باید اولا مموریتو عوض کنی و یه مموری دیگه با یه مارک دیگه رو روی گوشیت امتحان کنی اگه باز هم این مشکل پیش اومد باید به هر نحو گوشیت رو آپدیت کنی تا این مشکلت حل بشه
ممنون
دوستان این فیرمورها که با رنگ سبز در سایت فیرمور سامسونگ موجود هستند مخصوص کشورهای شرق آسیا مثل چین سنگاپور اندونزی کره و ... هستند و از زبان فارسی پشتیبانی نمی کنندنقل قول:
ممنون
پس یعنی ویروس کاره ای نیس ؟نقل قول:
گند بزنم به این نمایندگی . . .:2:
خوب برای اینکه ناقصن باید اول با یه رامی که کامله کرد و در اپدیت بعدی ، بوت را عوض نکرد . مگه نه ؟
پس با چی آپدیت کنم ؟ :13:
می تونم مطمئن باشم گوشیم مشکل سخت افزاری در مورد پاک شدن فایل ها نداره ؟:27:
خیلی خیلی ممنون :11::40:
به کاربران و استفاده کنندگان این گوشی توصیه میکنم به تاپیک زیر سر بزنند و افرادی که مردد در خرید این گوشی هستند را با توجه به معایب این گوشی راهنمایی کنند با تشکر
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=5281982#post5281982
نه برادر ویروسی در کار نیست مطمئن باشنقل قول:
نمی دونم ورژن فیرمور الانت چیه ولی من ورژن xxjf4 رو دانلود و با اون گوشیم رو فلش کردم مشکل خاصی نداشت
و فایلهای پکش هم کامل بودند ولی چند نکته :
- بازی آسفالت توی این ورژن وجود نداره (خودت باید جداگانه دانلود و نصب کنی )
- ضبط مکالمات در این ورژن وجود نداره چون مربوط به اروپاست و اونجا این کار ممنوعه به جای اون وقتی داری با گوشیت صحبت می کنی گزینه noise cancellation قرار داره
بقیه مواردش تغییر خاصی نکرده
آموزش آپدیت کردن رو هم اگه نمی دونی بگو تا واست بگذارم
ممنون
نقل قول:
با سلام می شه یه توضیح کامل در مورد چگونه استفاده کردن از این گوشی بدید ممنون میشم:40:
واقعا ممنون که به سوال های من جواب میدیننقل قول:
من می خوام زنگ بزنم نمایندگی تهران حسابی شکایت کنم از این 4 تا بچه سوسول که نیشستن تو این مغازه . . . :21:
ورژن الانم JPJE5 هست .
آپدیت را خودم بلدم .
اگه بجای xxjg2 ، xxjf4 بریزم ، مشکل خاصی که نداره ؟ چون جدیدتره میگم
بازی آسفالت تو سامسونگ اپس هست دانلود کنم ؟
می تونم از فیرمور رو گوشیم یه بک آپ داشته باشم ؟
ممنون :11::11::11:
دیروز رفتم گوشیمو از نمایندگی گرفتم فریم ور جدیدم روش ریختن صفحه نمایش مثل اولش عالی شده پیشنهاد می کنم حتما با گارانتی بخرید ارزششو داره
آسفالت رو جدیدا تو samsung app گذاشتن. بک آپ نمیشه گرفت. جدیدترین فیرم ویر JH1 هست که BADA 1.0.2 هستنقل قول:
تو صفحه 100 همین تاپیک یسرس اموزش و فریمور است که می تونه کمک تون کنه.
سلام دوستان من این گوشی رو خریدم البته بدون گارانتی روی جعبه اش فرانسوی نوشته بود
مشکل اینجاست که کیبورد فارسی نداره و اس ام اس ها و سایتهای فارسی رو هم مربع مربع نشون میده!
حالا باید چکار کنم خواهش می کنم کامل توضیح بدید من مبتدیم!
به فریمور ربط داره؟ اصلا فریمور چی هست؟ خلاصه باید چیکار کنم؟
خیر ببینید!
دوستانی که این گوشی رو دارن لطف کنن بگن ازش راضی هستین یا نه؟ چون من مردد به خریدشم ممنون
راستی من یه چیزی یادم اومد بگم
من در مورد همین مشکل مموریم تو سایت خود SanDisk بودم و داشتم تو سوال ها می گشتم و مشکل من هم تو یکیش بود . گفته بود که این مشکل در دوربین هایی که باتریشون سریع در حال تموم شدن هست ، بیشتر پیش میاد ( Running Low ) . خلاصه ، منم یهو این فکر به مغزم خطور کرد که شاید چون JPJE5 با باتری مشکل داره و سریع مصرف می کنه ، این مشکل براش پیش میاد . دفعه دومم که ریست شد گوشیم ، قبلش بازی کرده بودم و یکم فیلم دیده بودم داغ کرده بود . بعدش زدم بره تو دوربین و خواستم فلش را روشن کنم که اینطوری شد . فکر کنم اونوقت یک یا چندتا برنامه دیگه هم باز بود .
نظر شما چیه در این مورد ؟
بازم ممنون از جواب های پربارتون :11::11::11:
---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
اولا که مبارک باشه :11:نقل قول:
بهتر بود با گارانتی می خریدین
حدس می زنم چون فرانسوی نوشته ، فیرمورش اروپا هست و اروپا ، زبون فارسی را نداره . شما باید بدین به گارانتی اصلی پارس مایکروتل ( البته همه جا بجز اصفهان ) براتون فیرمور عوض کنن . ( فیرمور هایی که اولشون JP هست ، فارسی ساپورت می کنه )
فیرمور هم فک کنم به بیان ساده ، نرم افزار اصلی گوشی هست که بین سیستم عامل و کاربر رابط هست .
دوستان اگه من اشتباهی تو توضیحاتم بود ، لطفا برای این دوستمون اصلاحش کنید . ممنون :11:
آقا من به دوستم گفتم می خوام گوشیما آپدیت کنم ولی چون JPJG2 تو اینترنت نیست ، دچار شک شدم ! شک بین اینکه برم تهران بدم JPJG2 بریزن یا همینجا XXJH1 را خودم بریزم .
خلاصه ، دوستم یکم گشت یه چیزی پیدی کرد من نمیدونم اگه رو XXJH1 نصب کنم ، فارسی میاد یا نه
اینه :ممنون میشم راهنمایی کنید . . . :11:کد:http://developer.bada.com/apis/tools/sdk/list.do?categoryID=FC02040100
نقل قول:
دوست عزیز
من این گوشی رو 2 هفته قبل با گارانتی اصلی گرفتم. بیشتر از 22 ساله که سرو کارم با کامپیوتر و نرم افزاره (هرچند شغل اصلیم نیست). هیچ مشکلی در نصب نرم افزار, زبان فارسی , استفاده از جی پی اس, دوربین , مموری و... باهاش نداشتم. مطمئن باش اگه با گارانتی اصلی بگیری هیچ مشکلی نداری. این گوشی از نظر ارزش در مقابل مبلغ پرداختی هیچ رقیبی نداره. کافیه امکانات اونو (با توجه به قیمت) با آیفون 4 بالای یک میلیون تومانی مقایسه کنی.
دوستان یه سوال فنی
برای آپگرید ، حتما باید ویندوز ایکس پی داشته باشیم یا با 7 هم میشه ؟ :10:
دوست عزیز آدرسی که شما گذاشتی برای نصب زبانهای مختلف بر روی نرم فزار برنامه نویسی بادا هست و هیچ ارتباطی با فریمور و گوشی wave ندارهنقل قول:
شما مشخصا با نصب هر فریموری به غیر از سه نوع JV JR JP زبان فارسی تونو از دست میدید.
حتما از xp استفاده کنیدنقل قول:
ای وااااای .
من ویندوز 7 دارم :41::41::41::41:
پس باید ویندوز ایکس پی هم بنصبم . . .
من در مورد مموریم به San disk ایمیل زدم.
یارو گفت عکس مموریتا بده ببینم چه شکلیه
منم عکسا تا با عکسای مموری های SanDisk مقایسه کردم ، یه شکل دیگه بود ، اصلا روش لوگوی sandisk را نداره . .
خلاصه تا دادم بهش ، گفت اصلا این مورد تایید ما نیست ، یعنی مال ما نیست !
عجب شانسی داریم ما . این از مموری . . . اینم از نمایندگی :13::2:
واقعا اون افرادی که به این گوشی امتیاز بسیار ضعیف دادن خیلی بی انصاف بودن :18: نمیدونم دلایلشون چی بوده ولی به نظر من این گوشی بسیار عالی یا حداقلش عالی هست:31:
سلام.
به این گوشی چقدر برنامه و بازی میشه نصب کرد؟ آخه یه جایی دیدم نوشته بود 1 گیگ برای نرم افزارهای بادا در نظر گرفته شده؟ یعنی نمیشه تو مموری کارت نصب کرد؟