[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من اسا تک زنگ زدم گفت با قلنامه نمیه
فکر کنم شما در شرکت آسیاتک کار می کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز شما از زمانی که مدارک ها تو رو می فرستی تقریبا 2 هفته طول می کشه که خط adsl رو برات وصل کنن عجله نکن یکم کارای دفتریش طول می کشه فقطططططططططططططططططططط اسیاتکنقل قول:
جواب منو بدین من به اسیا تک زنگ زدم گفتش که با قلنامه نمیشه
یعنی چی؟نقل قول:
راستی یه سوال آسیا تک کدام مودمش از همه بهتره؟
usb
سند خونه ما هنوز حاظر نیست که کپی شناسنامه صاحب تلفن رو بدیم !!!
بچه ها 1 سرویس تو شیراز به من معرفی کنید برای دانلود فیلم می خواهم
حداکثر مبلغ که میتونم بدم 30 تومن
سلام
سینا اچ پی سیستم عزیز منو میشناسی؟یاشار هستم مدیر گرگینه ایرانی!به هر حال . . .
دوستان عزیز من که متوجه نشدم!یعنی اگر بخوایم از آسیا تک بگیریم باید سند خونه و تلفن به نام خودمون باشه و یا داشته باشیم؟خوب اینکه مشکلی نیست!
حالا نظر کلی بدین که آسیا تک خوب هست یا نه!در مورد بقیه هم نمیخواد چون من یه مدت تو سپنتا قسمت کارهای فنی کار میکردم میدونم چی به چیه!اما اونجا ما همچین بساطی نداشتیم!این آسیا تک هم که همه خط هاش شلوغه!
یه راهنمایی کوتاه کنید ممنون میشم!در ضمن سرعت ها واقعی هست؟یا نه مثلاً 512 رو 256 میدن؟
ممنون و بای!
دوست عزیز سپنتا درسته از احاظ قیمتی چون گرونه زیاد مشتری خونگی جذب نمی کنه ولی اکثر شرکتا رو سپنتا و پارس انلاین داره ثاپورت می کنه من خودم سپنتا پارس انلاین داتک واسیاتک (128k)داشتم سرعت پارس انلاین وسپنتا اکثرا روی14 هستش داتک که همیشه مشکل داره منظورم نوسانه از 13تا 11 اما اسیاتک هم مثل سپنتا و پارس هستش که دارم استفاده می کنم تازه توی این مدت که با امروز می شه 11 روز دو روز بهم ثابت روی 40K دانلود داد خودم حساب کردم دیدیم میشه خط 328K که این واقعا یه حال اساسی بود که نه پارس انلاین و نه سپنتا داده بودش فقط تنها چیزی کهبه نظر خودم پایین بود موقعی که خط رو برات رانژه می کنن باید زنگ بزنی به خانم احدی یا واحدی اسمش دقیقا یادم نیستش فقط نزدیک به 1.5 طول کشید تا این خانم تونست بهم یه یوزر وپسورد بهم بده توی این مدت یعنی 11 روز اصلا قطی نداشتم حتی برای 1 دقیقه در حالی که با سپنتا وپارس در هفته یه بار رو حداقل داشت زیاد نمی خوام تعریف کنم چون پرو می شه سرعت فعلی من 128K روی خط دانلودم 14 ثابت هستش که در بدترین شرایط سرعتش رسیده بود به 12کیلو من هیچ فرقی با سپنتا و پارس ندیدم از لحاظ این که دوستان میگن اسیاتک کیفیتش پایینه اگه منظورشون تلفن زدن به اوناس مگه شما چند دفعه زنگ می زنی به شرکت مهم خط شون هست که مشکلی نداشته باشه تازه قبلن هم گفتم بعضی از دوستان وحتی درون خود قرارداد بزرگ نوشته بود که اجازه دارن بعضی از پروتوکلها رو بندن که منظورشون p2p ها بودش اما اونها هم بازه کسایی مراکز مخابراتی شون شلوغ باشه خوب دردسرشون هم بیشتره مال من که به هر حال بازه دوستان هر سوالی از اسیاتک دارن بپرسن من تا اون جایی که بدونم بهتون راهنمایی می کنم در ضمن یک ماه اولش هم که بهتون رایگان می ده شما خیلی راحت می تونین کیفیتش رو چک کنین دیگه چی می خواین از این بهترنقل قول:
گفت چي؟؟نقل قول:
باقلنامه چي؟
يعني چي؟؟
متوجه نشدم؟:18:
نه بابا من فقط دوست دارم به بچه هايي كه درامدشون كمه و اينترنت زياد استفاده ميكنن كمك كنم جايه اينكه هم پوله تلفن بدن هم پوله كارت اينترنت با ماهي 10 هزار تومان يه خطه شبانه روزي داشته باشن من خودم سه ماهه كه گرفتم ولي هنوز پولي به آسيا تك ندادم صداشونم در نمياد منتظرم بيان دستگيرم كنن دمشون گرم بابا اينا چه باحالان البته برايه ماهه سوم تمديد نكردم يعني الان اينترنت ندارم ديگه :19: :19: :19:نقل قول:
ببين با صاحبخونه تون صحبت كن البته قشنگ توجيحش كن چون اكثرا خرفت هستند و وقتي بهشون ميگي فتوكپي شناسنامه بدين فكر بد ميكنن و وقتي باهاش صحبت كردي و اگر موفق شدي به ماه هم بگو بعد فتوكپي شناسنامه اش رو به همراه آخرين قبض پرداختي تلفنتون بده به آسيا تك دقت كن كه تلفنه خونتون به نامه هر كس باشه بايد فتوكپي شناسنامه همون فرد رو بدي به شركتنقل قول:
معمولا صاحبخونه ها ببخشيد زن ذليل تشريف دارن و تلفنه خونه به نامه خانومشونه اگه به نامه خانومش باشه خدا به دادت برسه برات دعا ميكنم
سعي كن مودم رو قرضي بگيري يا خودت بخرينقل قول:
منم با این موافقمنقل قول:
حرف نداره آسيا تك ما تو رسالت هستيم منطقه بينه 8 و 4 خيلي باحاله آسيا تك من فقط زنگ زدم گفتم اي دي اس ال ميخوام دمشون گرم خودشون پيك موتوري به هزينه خودشون فرستادن در خونه گفتم مودم ندارم سريع با پيك موتوري به خرجه خودشون مودم فرستادن در خونه گفتم پولش گفتن يه ماهه اول مجانيه منم گفتم دمتون گرم پس يه 128 بدين 128 دادن منم حالش بردم يك ماهه اول داشت تموم ميشد با خودم گفتم برم بگم نميخوام ديگه كه پول هم از نگيرن ديدم نامردي زنگ زدم گفتم چند گفتش 128 داريم ماهي 20 تومان ديدم زياده گفتم كمتر چي دارين گفتش 64 داريم 10 هزار تومان منم گفتم دمت گرم بده بياد عجب صدايي داشت دختره ماهه دوم شروع شده زنگ زدم گفتم خانومك من ميخوام پول 10 تومانه اينترنت رو جلو جلو بپردازم گفت عجله نكن گفتم نه عجله ندارم ميخوام جلو جلو بدم 1 ساعت بعد پيك موتوري زنگ خونمون رو زد گفت از آسيا تك هستم پولش و دادم بابا دمش گرم آسيا تك خيلي با مرامند اي ول اي ولنقل قول:
دمش گرم بخدا آسيا تك فقط آسيا تك حرف نداره
سلام سپاهي خوبينقل قول:
من يكي از دليلايي كه تمديد نكردم اين بود كه شنيدم بعد از چند وقت كه مودم رو غرضي بگيري ديگه پس نميگيرن ازت راست ميگن من سوال نكردم ازشون الان برا من شده سه ماه حالا چيكار كنم تو چيزي ميدوني ؟؟؟ميشه جواب بدي ؟
من راستش مودم رو خودم خریدم فکر کنم از شما یه چک به مبلغش می گیرن به عنوان ضمانت که شما سالم بر گردونین وقتی هم برگردوندین یه چیزی کم می کنه بقیه پول رو می ده شما چون قرار داد می بندین دیگه کاری نمی تونن بکنن
خوب منم پوله نقد دادم 40 هزار تومان خوب ولي بعد از يه مدت ديگه پس نميگيرن حتي اگه سالم باشه درسته؟
مگه قرار داد نبستی خوب اونا موظف هستن بقیه یولت رو بهت بدن بهشون بگو قرار دادشون رو بهشون یاداوری کن کسی بودن توی همین جا اگه اشتباه نکنم اونا از پارس انلاین بودن اونا هم همین مشکل رو داشتن ولی وقتی متذکر شودن یعنی داد و بی داد کردن خودشون می فهمن که شما می دونین
اهان پس زوريه؟؟آره؟ البته من زنگ نزدم بپرسم ازشون
به یاشار چطوری خوبی ؟
بابا ما هنوز خونمونو سند نزدیم و کپی شناسنامه صاحب تلفن رو هم نداریم بعد اینجا یکی گفت با قلنامه میشه زنگ زدم گفت نمیشه
مودم هاشون ایراد داره یا گرون حساب میکنن؟:worried:نقل قول:
ايرادي نداره ولي قرضي بگيري بهتره
يا خودت بخر يه دونه خوبش رو بگير يا اينكه غرضي بگير مودماشون زياد مارك معروفي نيست
ممنون از راهنماییت :40: همین امروز زنگ میزنم سفارش خرید میدم بهشون , مودم هم اجاره میکنم ازشون:8:
سلام به همه دوستان همشهریهای گرامی در کرج
من تمام پست های تاپیک رو خوندم
منم میخوام تا یک ماه آینده یک خط adsl بگیرم حالا هیچ اطلاعاتی هم ندارم
منطقه تلفنی ما هم شهید رشیدی قبل از ترمینال شهید کلانتری هست یعنی در دولت آباد البته خودمون در طرفهای میدان سپاه هستیم ولی منطقه تلفن ما اونجا هست
یک سوالی داشتم اگر بخوام 64 کیلوبایت در ثانیه بگیرم کدوم isp برای منطقه ما بهتره ؟؟؟؟؟؟
بعد چه خرج هایی باید بکنم یعنی : به جز خرید مودم و هزینه ماهیانه کدوم خرج ها رو دارم ؟؟؟؟؟
برای این کار باید بیان در داخل خونه هم کار خاصی انجام بدهند ؟؟؟؟؟؟؟
شرکت شبدیز چطوریه با قیمت 9500 تومن با محدودیت 3 گیگ دانلود با سرعت 128 کیلو بایت در ثانیه
ممنون میشم به سوالات من جواب بدی
من كرج نيستم ولي بايد بهت بگم كه با خونه شما كاري ندارن منم اول فكر ميكردم از مخابرات كابل كشي ميكنن تا تو خونمون ولي نه از همون مخابرات چند تا سيم يا همچين چيزي رو جابجا ميكنن وصل ميشه
ما هم اینجا بیلیم دیگهنقل قول:
دوست عزیز شما دوتا راه داری لولیش اینه که صبر کنی تا خونه مال خودتون بشه بعد اقدام کنینقل قول:
و دومیش اینه که بری با صاحب خونه صحبت کنی و بهش بگی می خوای adsl بگیری در واقع متقاعدش کنی و کپی شناسنامه رو از بگیری و بفرستی
از دوستان میخواستم که نظر بدن
من حدود 2 سال هست که از کاربرای adsl هستم که این تاپیک نظرسنجی رو هم خودم راه انداختم
از پارس آنلاین(1 ماه) استفاده کردم سرعت 128 رو با قیمت حدود 30000 تومن در ماه گرفتم که انصافا سرویسشون خوب بودو سرعتم 90 درصد مواقع روی 14 بود اما درست بعد از یک ماه تازه فهمیدم که اگر با همون قیمت از داتک سرویس بگیرم میتونم سرعت 256 و بدون محدودیت داشته باشم حدود 9 ماه از داتک استفاده کردم که بد نبود و اکثرا سرعت دانلود روی 23 بود تا اینکه بحث ممنوعیت سرعت بالای 128 پیش اومد و داتک سرعتها رو نصف کرد و من به سراغ سپنتا رفتم و سرعت دانلودم روی 13 بود البته سرویس 128 گرفته بودم تا اینکه دوباره داتک به وضعیت قبل در اومد و من بعد از 3 ماه دوباره به داتک رو آوردم تا الان
اما حالا با توجه به اینکه تعریف آسیاتک رو از دوستان شنیدم و قیمتش هم 4000 تومن از داتک پایینتره میخوام بجای داتک از آسیاتک استفاده کنم
از دوستان خواهش میکنم در مورد این تصمیم من نظر بدن و منو راهنمایی کنن
متشکرم
دوست من اسیاتک بهتر از داتکه برو بگیر و خودت امتحان کن هر یرویسی که بگیری ماه اولش رایگانه اگه خواستی و دیدی خوبه قرار داد جدید باهات می بندن اگه نخواستی که بازم چیزی از دست ندادی فقط این اسیاتک بعضی از مراکز شلوعش بعضی از پورتها رو بسته تا شبکه رو خلوت نگر داره منظورم p2p هاسنقل قول:
پست بالايي تاييد ميشه
فقط آسيا تك
منم سرويس جديد رو از اسيا گرفتم ديروز زنگ زدم گفت پيك هامون بيرون هستن فردا از ساعت 10 تا 2 ميادش ولي هنوز نيومده
ميادش امروز حتما ميادشنقل قول:
پس برو بالا راي بده به اسيا تك
آقا اونو ولش بگو میشه از دوتا مودم استفاده کرد همزمان یا نه؟؟؟
نميدونم والا فكر نكنم براي چي دوتا مودم حتما برايه دوتا دستگاه ميخواي ميتوني مودمي بگيري كه دو تا پورت خروجي داشته باشه
اينم قرادا من امروز 10 هزار پياده شدم ولي تمديد نكردم تا خيالم از بابت مودم راحت بشه ببينم مودم رو پس ميگيرن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما نمی تونی از یک خط برای دوم مودم استفاده کنی ولی می تونی یک مودم رو وصل کنی به یک کامپیوتر و کامپیوتر رو شبکه کنینقل قول:
دوست من لطفا حتما ما رو هم بی خبر نذار بهم اطلاع بده که مودم روپس می گیرن یا نه مرسینقل قول:
من همین الان به آسیاتک زنگ زدم و در مورد p2p سوال کردم و گفت که در مواقع شلوغی بسته میشه و من هم منصرف شدم و ترجیح میدم از همون داتک استفاده کنم ممنون از راهنمایی شما جناب sepahi2007