رشتم نرم افزاره واسه برنامه نویسی کدوم مدل رو پیشنهاد می کنین؟
Printable View
رشتم نرم افزاره واسه برنامه نویسی کدوم مدل رو پیشنهاد می کنین؟
پیشرولپ هم MacBook Pro MC 373 رو داره 2550 میده . قیمتها داره میاد پایین؟
کد:http://www.pishrolap.com/default.aspx?cat=notebook&item=showitem&id=442
کاری نداره ، شما خودتتون رو بزارید جای وارد کننده ، آیا شما حاضرید : هم از آمریکا وارد کنید ، هم مستقیم وارد کنید (که امکان نداره! چون باید گمرک بدید!) ، هم زیر قیمت بدید!نقل قول:
من میخوام MC373 بگیرم.. اما این جریان ریفر بدجوری ذهنمو مشغول کرده.. راهی هست بشه فهمید مک بوکی که میخرم ریفر نیست؟؟
به هیچ وجه ، منطقی نیست! مگر اینکه جنس ریفر باشه!
شما قیمت هایی که تو سایت اپل میبینی ، بدون مالیات و عوارض ایلات متحده است!(اگر به آمریکا مسافرت کرده باشید ، حتما می دونید که هرجنسی که بخوایید بخرید حتی صابون باید بین ۱۰ تا ۲۰ درصد مالیاتی تحت عنوان TAX پرداخت کنید!)
حالا اینو بگیر ، برو جلو ، هزینه ی حمل و نقل ، بارگیری و... بماند ، میشه هیچی سود نکنه؟
خب ، با این حساب قیمت هایی که جدیدا میبینیم مثل بورس ، سرزمین و... همگی جنس ریفر می فروشند! در غیر اینصورت امکان نداره!
یکی مثل الماس پایتخت الان حدود ۱۰ ساله تو کار اپله ، حدودا ۶ سالی هم میشه که من ازش خرید میکنم! یکی هم مثل بورس می خواد با جنس ریفر بازار رو تو دست بگیره!
یک نکته رو هم فراموش نکنید : ایرانی جماعت امکان نداره ضرر بکنه!
به نظر من ، شما ۸۰ تا ۹۰ درصد پول رو که دارید میدید ، خب چرا می خواید سر ۱۰ درصد ریسک ۹۰ درصد کنید! (منطقی نیست!)
حالا ، شاید یکی بخواد ریسک کنه! از الان باید عواقب کارش رو بپذیره! و به من یکی گه ربطی نداره!
در هر صورت کاری نکنید که بعدا پشیمون بشید و افسوس بخورید!
موفق باشید ،
امید
سلام
بین الماس پایتخت و نقش چه تفاوت هایی هست ؟
خرید از کدومی یکی رو پیشنهاد می کنین ؟
مرسی
جالب اینه که این سایت به اصطلاح وارد کننده تا همین چند ماه پیش مسول فروشش فرق mc207 با mc240 قدیمی رو نمیدونست چیه؟ چندین ماه روی سایتشون قیمت mb991 رو اشتباها 1.220 'گذاشته بود اون موقع هم یادمه همین بحث ها رو داشتیم
توصیه دوستانه:به خاطر 50-100 تومن خودتونو بیچاره نکنید :11:
با ارادت فراوان:arctany
شاید از Reseller ها میخرند اینها ... البته من شک ندارم فروشنده های پایتخت هم از طریق Reseller میخرند و اینطور میتونند ۱۰۰ تا ۱۵۰ دلار پایین تر از قیمت خود اپل خرید کنند. این که تصور کنیم همشون صاف میرند از Apple Store خرید میکنم فکر نمی کنم منطقی باشه ..نقل قول:
با سلام به شما دوست عزیز ،نقل قول:
خب ، ببینید من که مشتری دائمی الماسم!
اما ، به شما نمیگم الماس ! چون تبلیغ میشه!
نقش الان دو سالی میشه که زده تو کار اپل! کارش هم بد نبوده!
اما شما برو خودت قضاوت کن ، ببین کی بیشتر مشتری داره! از همون بگیر! (مشتری ها ، نه اینکه یکی بیاد یک سوال کنه بره بیرون! رو مشتری حساب کنی!)
با تشکر ،
امید
الماس شرایطی هم میده؟ مثلآ نصفشو نقد بگیره بقیش تو 6 تا چک؟
نقل قول:
خیر :41::41::41::41::41::41:
لطفا یکی به منم پاسخ بدهنقل قول:
15 اینچی ها کارتو راه میندازه!نقل قول:
مک بوک بگیرم یا مک بوک پرو ؟ و یکی هم از اپل ایران بگیرم یا الماس؟نقل قول:
نقل قول:
15 اینچی ها کارتو راه میندازه!
مک بوک فقط 13 اینچی داره .نقل قول:
برای برنامه نویسی 13 اینچی خوبه . چقدر میتونید هزینه کنید . بگید تا راهنماییتون کنم :13:
راستش برا خودم نمی خوام واسه خواهرم می خوام ۱۳ اینچی هم کافیه هزینش رو چون کار گرافیکی باهاش نداره و فقط می خواد برنامه نویسی کنه می خوام پایین باشه فقط با ویندوز مشکلی نداشته باشه که برامون درد سر نشه یکی هم اپل ایران خوبه یا الماس ؟ سایت الماس رو هم برام بزارین
سلام
یه لب تاپ میخوام برای برنامه نویسی و کار با برنامه های شرکت ادوبی (Photoshop-Flash-Dreamweaver,...)
بودجه: حدوداً 1.300 (الان این قیمت چیزی پیدا میشه!!! پارسال که بود! :27:)
گارانتی چی خوبه؟
اگه میشه مشخصات کاملش هم بگید یا لینکی ازش بدید...
واسه ۱.۳۰۰ مک بوک هست البته فکر کنم قیمتش کمتر هم باشهنقل قول:
از شما ممنونم چون معلومات وزحمات شما بنده را ترغیب کرد که از هواداری لب تاب های سونی با سابقه خرید دو دستگاه لب تاب سونی کنار گیری کنم واپلی شوم .نقل قول:
ریویو سیستم
APPLE MacBook Pro Alu 17" MC226 K/A
Intel Core 2 Duo (2x 2.8GHz), 4096MB,
17", WUXGA (1920x1200),
GlareType :LED
NVidia GeForce 9600M 512MB
H.D.D :500GB,
DVD±RW DL
mini DisplayPort,
Gigabit-LAN, 802.11 a/b/g/n,
Bluetooth 2.1,
ExpressCard • 393x25x267 mm
WebCam,
aluminium case/illuminated keyboard,
OSX 10.6 "Leopard"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی با توجه به نبود مک روی سیستم هنوز وارد محیط کاری نشدم امیدوارم مشکلی برام پیش نیاد وبا توکل به خدا وبعدا لطف دوستان این فروم در کار کردن با مک موفق بشم.:10:
آقا در نهایت 373 مدل خوبیه یا نه و من 2700 هزینش بکنک یا نه؟:31:
یه سوال دیگه میدونید که با 2700 میشه چه کانفیگهای بهتری رو از برندهای دیگه تهیه کرد دوستان اگه میشه یکی این اختلاف قیمت رو توضیح بده(لطفا ناراحت نشید فقط توضیح بدید لطفا):20:
من میخوام یه اپل خوب بخرم فرض کنید 373 رو خریدم اگه کنار لپ تاپ 2700 رفیقم(سونی،دل،اچ پی و ....)گذاشتم با احتمال اینکه کانفیگ اونها رو کاغذ بهتره کی کم میاره؟من نمیخوام کم بیارم:41:
نقل قول:
همون 13 راست کار شماست . مدل MC374 با قیمت 1470
الماس و اپل ایران هر دو خوبن . ببین کدوم شرایطشون بهتره :13:
نقل قول:
مبارک باشه . یعنی صاحب قبلی مک رو پاک کرده :18::18::18::18::18:
من جای شما باشم اولین کار مک نصب می کنم :13:
برای رفع ابهام بچه ها در مورد محصولات بورس و قیمت پایینش من امروز با پیشتیبانی انلاینش صحبت کردم اینم صحبت کامل و سوال وجواب ها دیگه خودتون از نحوه پاسخ دادن اونها ببینین اوضاع چطوره
فارسی سوالات من و فینگلیش جوا اونه
سلام 10:07
ببخشید من دوباره مزاحم شدم اگر تهران بودم حتما حضوری خدمت میرسیدم 10:07
اما چند تا سوال برام پيش اومده 10:08
salam 10:08
khahesh mikonam 10:08
ببینيد مدل 373 اپل در خود سایت اپل 2200 دلار عرضه میشه 10:08
حالا اگر ما دلار رو هم 1000 تومان حساب کنيم ميشه 2.2 میليون تومان و مالیات آمریکا هم حساب کنيم حدود 2400 تومان يعنی همون قیمتی که شما عرضه می کنید 10:10
حالا يعني پول حمل و نقل و سود شما کجا قرار گرفته 10:10
چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 10:28
ma tedade 1000 taii kharid mikonim , gheymatemon fargh mikoneh 10:28
ببینيد این جواب قانع کننده ای نيست اگر محصولات شما ریفر باشند چی در اینصورت اين قیمت درست است 10:29
aghaye mohtaram ma rifer kar nemikonim aslan jabehaye dastgahaye frb ba new fargh mikone 10:30
shoma mitonin biyan bebinin' 10:31
نه جعبه ها تفاوت ندارند بلکه تنها تفاوت جعبه برچسب 10:32
REFURBISHED 10:32
است که در محصولات ريفر هست 10:32
chera fargh daran 10:32
dar har soorat vase ma newe 10:33
amre digei nist? 10:33
ببینید من کرمانشاه هستم اگر یک لطف بکنيد و تصاویر مختلفی از کارتن بزاريد ممنون میشم 10:33
اگر اونجا بودم حضوری خدمت میرسیدم 10:33
اگر امکانش باشه ممنون میشم 10:34
ببخشید؟؟؟؟؟؟ 10:36
OK 10:37
vali emkanesh nist 10:37
man nemitonam az kartona ax begiram
دیگه تا اینجاش کافیه چون دوباره من سوال پرسیدم دید کم آورده شروع کرد به بد و بیراه گفتن که دیگه اونا رو اینجا نزاشتم
دوستان زیادی در خواست داشتن که طرز کار ترک پد لپ تاپهای اپل رو براشون توضیح بدم .
منم یک ویدئو براشون آپلود کردم که کاملا توضیح داده . ( ویدئو مربوط به مک بوک ایر هست ) :
حجم : 12 مگابایت
کد:http://www.box.net/shared/rgsp26yfrx
نقل قول:
با این بودجه انتخابتون فقط به مک بوک وایت محدود میشه .
almasp.com
قابل توجه دوستانی که قصد خرید دارند :
قیمت های خیلی مناسب شده
قیمت امروز الماس :
MC373LL/A : 2590
MC372LL/A : 2300
MC375LL/A : 1760
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
قابل ذکر است که من تلفنی قیمت گرفتم گفت بیا اینجا ببینمت تخفیف هم رو شاخشه :31: مطمئن هستم 373 رو تا 2550 هم میده :8:
دیگه صبر کردن بی فایده است :13:
منم امروز از شرکت الماس ایران(در اصفهان نمایندگی انحصاری محصولات اپله) MC373 رو 2490 قیمت گرفتم. در مورد ریفر بودن هم ازش پرسیدم گفت ما به شرط سالم بودن میدیم در فاکتور هم مینویسیم هر مشکلی داشت تا 1-2 ماه مسئولیتش با ما.
یه چیز دیگه هم گفت اساتید بگن درسته یا نه.. گفت شماره سریالشو که در سایت وارد کنی اگه تعمیر شده باشه در گارانتیش نوشته...واقعا اینجوریه؟؟
یه خبر
همین الان با الماس تماس گرفتم میگه ::::::::::::::::::::
mc373رو بدون گارانتی2550میده وباگارانتی2650
اون قضیه ی ریفر رو هم پرسیدم گفت :
ریفر رنگ کارتنش قهوای یه وای اینی رو که اونا دارن رنگ کارتنش سفیده
راست میگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رنگ کارتونها یکی هست فقط یک برچسب میزنن که فروشنده ها اون رو می کنن :41:
قدیما چنین چیزی بود الان رو نمیدونم :11:نقل قول:
گفت شماره سریالشو که در سایت وارد کنی اگه تعمیر شده باشه در گارانتیش نوشته...واقعا اینجوریه؟؟
حالا باید از کجا بخریم که بدونیم حتماً ریفر نیست
الماس خوبه؟؟
میتونن برام پستش کنن به یزد؟
بی خیال پست بشید .نقل قول:
یزد فکر می کنم مرکز معتبر داره . اگر نداره به نظرم خودتون تشریف بیارید تهران .
یکی از دوستان ( بهنام خان ) یزد ساکنه ببینید از کجا خریده .
الماس معتبره :20:
ممنون میپرسمنقل قول:
سلام ، از دوستانی که اطلاعات دارن خواهش میکنم زود جواب بدن، ممنون
یکی از اقوامم داره از کانادا میاد . مک بوکی که تو سایت اپل هست و 999 دلار هست رو میخواستم بگم برام بیاره
من هیج تجربه ای با مک ندارم
قیمت این مک بوک تو ایران چقدره؟
من msn messenge و skype لازم دارم ، تو مک میتونم اینارو داشته باشم؟
کلا به صرفه هست که از اونجا برام بیاره؟
کانفیک دقیق این مک بوکو تو سایتش پیدا نکردم اگه لطف کنید کانفیگشو برام بزارید ممنون میشم
نقل قول:
منظور شما مک بوک وایت هست :
MC207LL/A
2.26 CORE 2DUO 3MB
1066 2 GB DDR3
250SATA
13.3"GLOSSY(1280*800)
256 GF9400
2 Kg WI-FI/USB/BT/WEB/LAN/WHITE/7H DVD-+DL
قیمت : 1280
البته جدیدا آپگرید شده
در مورد صرفیدن هم میصرفه ولی زیاد نه در حد 100 تا 150
بله . نرم افزارهای مشابه هم زیاد دارهنقل قول:
من msn messenge و skype لازم دارم ، تو مک میتونم اینارو داشته باشم؟
نقل قول:
قیمتش خیلی خوب شده...
بورس بره خودشو جمع کنه با محصولات ریفریش!!
نه cpu 2.4 هست احتمالا p8600 هستش گرافیکم GT 320M هستنقل قول:
رم هم در صورت اضافه شدن 2 گیگ 100$ اضافه میشه
اینم لینکش
البته mac book pro هم 13.3 اینچ با همین مشخصات داره با رم 4 که فقط 100$ بیشترهکد:http://www.apple.com/macbook/specs.html
پس mac book pro که 13 اینچی هست نسبت به mac book بهتره دیگه؟ نازک تر هم هست
دوستان اگه میشه سریع راهنمایی کنید زیاد وقت ندارم
این کانفیگ جدیدش با cpu 2.4 و گرافیک 320M ظاهرا تازه اومده، فکر کنم با مالیات و رم 4 حدود 1250 بشه
نقل قول:
کاملا درست میگید . این مشخصاتی که من گذاشتم برای مک بوک های سال 2009 هست . چون مک بوک های جدید هنوز وارد ایران نشدن .
هم نازک تره هم جنس بدنش فرق دارهنقل قول:
پس mac book pro که 13 اینچی هست نسبت به mac book بهتره دیگه؟ نازک تر هم هست
در مجموع زیباتره
به نظرم اگر بودجه دارید برید سراغ مک بوک پرو . با 1450 میشه مک بوک پرو گرفت
این تاپیک رو تقدیم به همه ی کاربران مکینتاش P30World میکنم !
نصب مک ، بصورت Clean install یکی از مهمترین کار هایی ست که یک کاربر مک باید بلد باشه!
یکبار دیگه تاکید میکنم :هر گونه بحث درباره ی هکینتاش (نصب مک بر روی PC) تو تاپیک های مکینتاش ممنوع بوده و با متخلف برخورد خواهد شد!
خوب است بدونید ، مجتمع کامپیوتر پایتخت برای همین کار بین ۶۰،۰۰۰ تا ۱۰۰،۰۰۰ تومن دستمزد میگره!
پس یاد بگیرید و به دیگران هم یاد بدید! :11:
هر سوالی ، ایرادی ، انتقاد و پیشنهادی درباره ی نصب مک داشتید ، تو همین تاپیک مطرح کنید! :46:
موفق و پیروز باشید ، دوستان اپلی من! :11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=413337
امید
سلام به دوستان گل اقا ما فردا دیرم میریم بخریم 374 رو. فقط مشکل اینجاست که اپل ایران تموم کرده. به نظرتون از کجا بخرم؟ یه جا دیگه هم قیمت کردم با گارانتی نمیدونم چی چی 1500 ولی اینو بگم پلم بود.
من چی کار کنم؟ الماسم گرون میده 1550
بهترین جا الماس هست الان هم میتونی زیر 1500 از الماس بخرینقل قول:
371 و الماس با تخفیفش 2060 میده؟
این جریان ریفر منو به شک انداخت که با گارانتی بگیرم!!:41:
نظرتون چیه؟ امکانش هست لپتاپای الماسم مشکل داشته باشه؟؟:2:
خوب قیمت یهت دادننقل قول:
ببین یک فروشگاه معتبر مثل الماس هیچ موقع بخاطر 100 تومان یا 200 تومان سود بیشتر نمیاد و خودش رو خراب کنه