نقل قول:
شما باید مایع ضد یخ و ضد جوش بریزی توش چون تو خود مخزن رادیاتور کارخونه مایع ضدیخ و ضد جوش میریزه که هم در تابستون مشکلی پیش نیاد و هم زمستون مشکلی نباشه
اون آب رادیاتو سبزه فکر کنم ضد یخ بوده ریختید توش ، درسته ؟
Printable View
نقل قول:
شما باید مایع ضد یخ و ضد جوش بریزی توش چون تو خود مخزن رادیاتور کارخونه مایع ضدیخ و ضد جوش میریزه که هم در تابستون مشکلی پیش نیاد و هم زمستون مشکلی نباشه
اون آب رادیاتو سبزه فکر کنم ضد یخ بوده ریختید توش ، درسته ؟
والاّ روش که نوشته بود داره ولی فک نمیکنم داشته باشه آخه من ۱لیتر ضد یخو خریدم ۴ت این ۳لیتر ۷۰۰تهٔ.ممنونم دوست عزیز.ولی خوب مشاور ۰۹۶۴۴ گفت عیبی نداره موندم چه کنم ،به نظرتون نیاز به هواگیری داره اگه بریزم ضد یخ با آب رادیاتور؟نقل قول:
سلام دوستان
بالاخره 27 اسفند دعوت نامه ماشین اومد ,5500آذر دادم الانم باید حدود 11وخورده ای بدم
رفتم همون روز فیش رو بگیرم که پولش رو واریز کنم ,
گفت سایت برایه صدور فیش بستس تنها کاری که کرد رنگ ماشین رو انتخاب کرد.
گفت که یا قیمت ها میخواد تغییر کنه یا بازرگانی جلوی سایت رو به خاطر قیمت ها گرفته ,من رو 16700 حساب کرده بودم ولی الان باید حدود 17400 پول بریزم به حساب
از طرفی یه mvm x33(مدل 90 با 1گلگیر و 1در تعویض پیدا کردم که شیرین میشه حدود 21 برش دارم
4فروردین برم انصراف بدم ایرانخودرو کی پولمو پس میده؟
به نظر شما تو این وضعیت چه کار کنم ؟صرف با چیه؟
نقل قول:
سلام.
اگر بری انصراف بدی ایران خودرو تا بیاد پولتون رو برگردونه
واقعا اذیت میکنه و کلافه کنندست.
MVM X33 هم با شرایطی که میگین برای کسی که بخواد ماشین خرید و فروش کنه خوبه
برای نگهداشتن ارزش نداره چون اگر بخری فروشش ضرر هست.
به نظر من سمند EF7 رو بهتر میتونی باهاش کنار بیای همینطور فروشش هم راحت تره
ممنون از راهنماییت محمد جاننقل قول:
به نظرت الان که دوباره برم برای فیش گرفتن قیمت رو کم کردن یا قیمت ها رو بردن بالا؟؟
چون با این شرایطی که من پول دادم اصلا نمی صرفه ,شرایط 22 بهمن این ماشین با تحویل 20 روزه رنگ سفید قیمت خورده بود 17065000 ذر صورتی که من با این که 4 ماه پولم خوابیده باید 17388000 طبق چیزی که قبل عید برام اومد بابت این ماشین پول بدم تازه معلوم نیست کی میخواد ماشین بیاد,کی پلاکش بیاد,کی کارت و.......
نقل قول:
ماشین که مشخصه کی میاد.مگر برای شما تاریخ تحویل تعیین نکردن؟
نقل قول:
آذر که پول دادم زده بود تحویل 1فروردین تا 31 فروردین
اما الان زدم تو سایت فروش ایران فرغون زده تحویل 30 روزه
معلوم نیست چه میخوان به سر من بیارند.
نهایت تا آخر فروردین تحویل میدن.نقل قول:
شما از طریق فروش سود مشارکت ثبت نام کردین.
نقل قول:
قیمت میره بالا تر؟؟
امروز ازامداد خودرو اومدند با دیاگ چراغ چک خاموش شد.ولی فکر کنم موقتی خاموش شده.
اشکال از کجاست ماشین بعد از یه مدت استارت نمی خوره وسنگین استارت می خوره باطری را عوض کردم واوتومات استارت را هم عوض کردم فکر می کنید اشکال از کجاست؟
نقل قول:
پایه گازسوز هست خودرو شما؟
بله پایه گازه.
مشکلی نداره شما همیشه اگر زود استارت نکنید راحت روشن میشه . همیشه وقتی سوییچ رو باز کردید صبر کنید تا گاز به موتور برسه ( صداش مشخصه ) وقتی پمپ قطع کرد استارت بزنید .معمولا ۵ ثانیه طول میکشه .
خدا لعنت کنه هر چی دزده . خاک بر سرشون با این ماشین درست کردنشون
2 روز پیش خیر سرمون رفته بودیم با ef سرطان مسافرت !!! خدا رو شکر زیاد از شهر خودمون دور نشده بودیم تو راه یه صدای ( تقریبا مثل حالت دنده مرده که والف میزنه ) افتاد تو ماشین . اولش رو حالت بنزین میومد اونم خیلی کم که یهوو زیاد شد و سر cng هم میومد چراغ چک روشن شد زدیم کنار . موتور رو سلو کار میکرد لرزش خیلی شدیدی داشت و اصلا راه نمیرفت دیگه . زنگ زدیم امداد اومدد نتونست کاری کنه یدک کش آوردن بردنش انداختن نمایندگی . دستگاه میزنه میگه سر سیلندر و سوپاپه !!!
اینم تعطیلات عید ما که کلی برنامه چیده بودیم واسش
9/90 مدل
کارکرد 6000
حالا هم انداختمش نمایندگی درستش کنن
کافیه یه سر به چند تا نمایندگی های ایران خودرو بزنین تا خودتون بفهمید چند تا ef7 با همین مشکل سر سیلندر و واشر و سوپاپ تو لیست انتظارن
تا تحویلش گرفتم میفروشمش 206 تیپ 5 میخرم
دوستانی که قصد دارن این ماشین مزخرف رو بخرن : نکنید این کار رو !!! پولتون رو حروم نکنید به ولله هر چی به ما هم میگفتن این ماشین مشکل داره تو کتمون نمیرفت . حالا سرمون خورد به سنگ !
یه سوال من می خواهم کمک فنر لول سمندم را عوض کنم چی بگیرم می گن کوفاب خوبه نظر تون چییه درضمن فروشنده می گفت این کمک فنر کوفاب برای 206 است بخرم یا نه؟
دوست عزیز موتور ef7 هیچوقت با گاز روشن نمیشه همیشه با بنزین روشن میشه tnxنقل قول:
درسته .همه ی ماشین هایی که 2 گانه هستند روی بنزین استارت میخورند .گاز قابلیت اشتعال به اندازه ای که برای استارت خوردن باشد
را نداره.
نه مال من همیشه رو گاز روشن می شه .نقل قول:
نقل قول:
درسته موتور ef7 بر مبنای گاز طراحی شده اما روی بنزین استارت میخوره.
وقتی استارت میزنی چراغ دکمه cngروشنه اما با بنزین استارت میخوره و بعد از یه مدت به طور اتوماتیک روی گاز میره.
دوستان این موتور ef7 خوبه یا نه لطفا کسانی که دارند نظر بدند
یه سوال من از ایساکو پرسیدم چهار تا شمع برای ef7گفت 24 هزار تومان؟
نقل قول:
به نظر من که ماشین خوبیست اگر بش فشار زیادی نیوورد,
بنده 2ماه یکی از اینا دستم بود به قدری ازش راضی بودم که یکی رفتم ثبت نام کردم وهمین روزا تحویلش میگیرم. انشالله که مشکلی برام نداشته باشه.
چون سمند تعادل و استحکامش توی جاده زیاده اکثر افرادی که دارند بیش از حد یه خودروی ایرانی بش فشار میارن و همین مسئله باعث میشه بعد یه مدت سمند به اصطلاح لش بشه واتاق خودشو بندازه ,
من خودم یه پارس از سال 84تا 88 داشتم ولی خدا وکیلی وقتی میخواستم بفروشمش اصلا بش نمیومد که 4 سال کار کرده باشه ,در صورتی که پارس هم میگن بعد 2سال لش میشه.
بعضی از دوستان گفته بودن موتور سوزی داره و قطعاتش زیاد نیست و مصرف سوخت بالایی هم دارهنقل قول:
بین اقوام 2 نفر داریم که این ماشین رو دارن ,2سال کارکرد و1سال کارکردنقل قول:
از دوستان هم 3 تاشون دارن تا حالا به غیر یکی که واشر در سوپاپشو عوض کرد هیچ کدوم تا حالا مشکلی پیدا نکردند.
از نظر مصرف هم خودم تست کردم .از بقیه هم پرسیدم همه پایین بودن البته صفرشون تا یه مدت مصرفش بالاست.
در مورد سوختن موتور هم والا یکی از رفقام نمایشگاه داره با سانتافه داشت میرفت شمال موتور سوزوند, اون بنده خدا 6 میلیون پیاده شد تا موتور تعمیر کرد ,اینکه دیگه ماشینه ایران فرغونه .
اکثر این قبیل مشکلات بستگی به رانندگی فرد داره ,ماشینای ایرانی توان 120 بالاتر رفتنو ندارن فوق نهایت 140 .
به نظرتون چه روغن موتوری تو سمند بریزم؟
سرویس دوره ای میگه تعویض روغن موتور رایگانه ولی باید روغنو خودتون بدید همه جا اینطوریه؟
نقل قول:
نه اینطور نیست.
اگر کارت طلایی دارین همه چیز با نمایندگی هست
سلام من داشتم تو سایت ها در مورد این موتور جدید ef7 میگشتم و ببینم واقعا این شرکت آلمانی که میگن این موتور را طراحی کرده کجاست نام و نشانش چی هست چون سمند من با موتور ملی 20 روز دیگه باید تحویل بگیرم . که به یه سایت و مطلب خیلی جالبی بر خوردم که از شما دوستان میخوام بررسی کنید بینید ایران خودرو دروغ گوی بزرگی است یا نه ... این موتور ملی که حرفشو میزنن آپدیت شده موتور honda cr-x ef7 است که در سال 1998 روی ماشینها نصب شده است؟؟؟ اینم از سایتهای مرتبط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... rMN/uxKdM0
تمام آدرس فوق را در قسمت آدرستون کپی کنید ببیند چی میبینید مطمن هستم تعجب میکنید
میتونید در یاهو نیز قسمت جستجوی تصاویر این را چک کنید 1009 1989 CRX EF7 Engine Bay یادتوتن نره حتما نظرتون را بدید.
دوست عزیز من هرچه تلاش کردم صفحه باز نشد.:11:نقل قول:
ادرست مشکل داره حاجینقل قول:
دوست عزیز به پست 80مراجعه کنید آدرسهای سایتها در مورد این موتور درج شده است:27:نقل قول:
در مورد این موتور 1989 honda CRX EF7 Engine Bay میتوانید به آدرسهای زیر مراجعه کنید
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز تفاوت از زمان تا آسمان است:27:
سلام محسن جان ,این دو موتور که اشاره کردید هیچ ربطی به هم ندارند جز تشابه اسمی :11:نقل قول:
با مراجعه به صفحه 80 متوجه میشید این موتور شباهت های بسیاری به tu5دارد,در واقع تقویت شده آن است.البته این کار رو هم ایرانخودرو نکرده پول داده اون شرکت FEVآلمان انجامش داده.:31:
دوستان سلام... من ef7 گاز سوزم رو بهمن تحویل گرفتم...خداییش تا الان که 2400 تا باهاش رفتم خوب بوده و راضی ام....فقط دوتا مشکل دارم:
1-سنسور دنده عقب همون روزدوم از کار افتاد...البت موقع دنده عقب یک صدای تق تق ریزی می شنوم اما اونجوری که باید الارم بده نیست و بوقش از کار افتاده(لطفا کمک کنید چکار کنم)
2- با اینکه من سه ماهه که فقط با گاز ماشین رو روندم اما 30لیتر بنزین همون روز اول زدم و الان چراغ اخطار بنزین روشن شده و ظاهرا هم بنزین مصرف می شده..به نظر شما این طبیعیه؟؟؟؟
ممون می شم راهنماییم کنید
البته با 2400 کیلومتر راه رفتن ماشین نمیشه نظری دادنقل قول:
مورد اول منهم داشتم ببر نمایندگی برات درست میکنن
مگه شما ماشین رو تحویل گرفتین باکش پر نبود که رفتین 30 لیتر زدین ؟
:دی شما که گفتین مشکلی نداره الان همش با گاز رفتین بعد بنزیناتون تموم شده معلومه که طبیعی نیس :31:
قابل توجه دوستانی که مشکل روغن ریزی موتور دارند (EF7) یا خودروی خود را تازه تحویل گرفته اند!
سلام،
من مشغول سرچ در نت راجع به موضوعی دیدم بطور اتفاقی دیدم بعضیها چنین مشکلی دارند. من عضو فروم نیستم و صرفا بخاطر این پست مجبور به ثبت نام شدم و دوباره هم برنمیگردم لطفا چنانچه مشکل داشتید با ایمیلم تماس بگیرید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه موتور ملی ما کمی مشکلات دارد. همکاران در ایرانخودرو واقفند ولی سرعت عمل حل مشکلات از آنجا که موتور و دانش فنی آن کاملا بومی است بالا نیست !
یادتان باشد چندین سال طول کشید تا مشکل ترمز سمندها حل شد. چه تصادفات که به علت چوب کردن ترمز سمندها رخ نداد و ....
این مشکل هم بعد از سالها حل خواهد شد. اما اکنون صاحبان فلکزده این خودرو چه بکنند . به عنوان یک کارشناس موتور توصیه های زیر را به دوستان دارم . لطفا جدی بگیرید:
1- مشکل روغن ریزی در بسیاری از موتورهای ملی رخ خواهد داد. با شماست که بطور متناوب (همچون خودرویی معیوب!) بطور مداوم حداقل در 10 هزار کیلومتر اول مرتب سطح روغن موتور خودروی خود را چک بفرمایید و در صورت کاهش سطح سریعا به نمایندگی مراجعه فرمایید.
2- طبق شنیده ها تاکنون دو نقطه معیوب اصلی شناسایی شده اند . نشتی روغن از مدول روغن (اویل ماژول) و زیر واشر سر سیلندر گزارش شده است.
جهت اطمینان از نمایندگی بخواهید جلوی چشم شما روغن ریزی و نشتی را بعد از کمی کارکرد موتور ، در این دونقطه بازرسی کند.
3- جهت اطمینان ، توصیه شخصی اینجانب ، اعمال تورک (گشتاور جهت سفت نمودن) بر روی 10 عدد پیچ سرسیلندر موتور ملی بعد از 1000 کیلومتر اول است .
تورک 80 نیوتن متر و به ترتیب مشخص شده برای کلیه موتورهای جدید توسط مکانیک اعمال و شخصا هر 10 عدد پیچ را اطمینان حاصل نمایید .
4- دعای خیر برای اینجانب که مسئولیتی در تشکیلات فعلی ندارم نیز فراموش نشود !
دوست عزیز درسته که دیگه نمیای اما این مشکلات و + مشکلات بسیار دیگر از جمله دیرکرد ارایه خدمات به موتور ملی رو همه میدونن و متاسفانه این موتور رو الان دارن روی سمند سورن هم نصب میکنن به نظرم تا 3 سال اینده مشکلات موتور ملی حل بشهنقل قول:
و مشکلی که گفتین رو همه اونایی که ماشین با این موتور رو دارن میدونن
دیروز یه سنگ خورد به شیشه ی جلو ماشین وضرب دیده شده آیا امکان داره که این ضرب دیدگی زیاد بشه چی کار کنم؟
نقل قول:
به مرور زمان خط شکستگیش بیشتر میشه.
تا یه حدی که رسید شیشه رو عوض کنید چون واقعا کلافه کنندست.
این صدای دزدگیر رو میشه عوض کرد؟
آحه دیدم واسه بعضیا یه جور دیگه صدا میده