تاریخ و باحال اومدینقل قول:
تاریخ و باحال اومدینقل قول:
یعنی اگه بخوای زیر نور خورشید اس ام اس بزنی مشکلی نداری و میشه صفحه رو دید و زد
جای خاصی نبودم زیر پاتون بودم نمی تونستم قد علم کنم:31::46:
یعنی اگه بخوای زیر نور خورشید اس ام اس بزنی مشکلی نداری و میشه صفحه رو دید و زدنقل قول:
جای خاصی نبودم زیر پاتون بودم نمی تونستم قد علم کنم
دوستان دلمو زدم به دریا و بازش کردم چون امروز کامتل اصفهان و تهران تعطیل بودند
بدون نصب رادیو معروف گوشی در شمال جنوب شرق و غرب اصفهان به راحتی کامل آنتن میده و هیچ گونه مشکلی ندارم
مشکل دوربین را من هم دقت کردم داشتم
صدای گوشی بخصوص در کپسولی موقع مکالمه خیلی بلند نیست
صدای اسپیکرش بلند تر از HD
کارکردن با تاچ خازنی خیلی لذت بخشه ولی یه اس ام اس بخوام بدم تقریبا 2 برابر قبل با تاچ مقاوتی زمان میبره شاید چون هنوز عادت ندارم
کیفیت صفحه بسیار بالاست
کیفی که روی پک اصلا بدرد نمی خوره و گوشی توش گیر میکنه البته ممکنه جا باز کنه
روترش را چک کردم خیلی جالب بود
در کل راضی هستم
من با گارانتی پارس کامتل خریدم 750 سی دی هم روش نبود
oh my god
آخرش این گوشی امروز رسید به دستم تا الان هم با آنتن دهی مشکلی نداشتم و همچنین دوربینش
فقط یه سوال واسه شارژ این گوشی که مثل گوشی های قدیم که نیست که باید 8 ساعت شارز بشه؟
این سوال منم هست چون همین الان توی شارژر واسه دفعه اول دوستان پر شد قطع کنم یا ....؟نقل قول:
سلام بزارید 6_7 ساعت باشه تو شارژ
درشم خفن باز میشه 20 دفه درش باز بشه با توجه به قابش ممکنه دیگه شل بشه
کاش این مموری و ریست را درست حسابی بیرون قرار میدادند اینجوری اصلا جالب نیست
راستی دوستان تونستند GPRS را کامل قطع کنید من هرچی قطع میکنم خودش وصل میکنه سیم کارتم همراه اوله کمی میترسم این همرا اول بی پدر مادره یه دفه الکی یه قبض بهم داد خدا تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خیلی راحت نیستی من قبل این پرو2 داشتم به نظر من اون بهتر بود زیر نور چون صفحه HD2 خودش نور را بر میگردونه کمی سخت تر میشهنقل قول:
تو قسمت Setting>Wireless Control >Data Connection رو آف کن.
تو قسمت Weather منو و ستینگ ....گزینه ریسیو دیتا اتوماتیکالی رو تیکشو بردار.
راجع به در پشتش: من واسه تست سیم کارت تو 17 روز 50 بار درشو باز کردم ....طوریش نمیشه مطمئن باش.
سعی کن نقل قول ها رو تو یه پست بگی:46:
دوستان تو رام فعلی هیچ باگی نداره؟
cheshm_asali گوشی نو مبارک.میبینم همزمان آواتارتم عوض شده!:10:
دیگوی عزیز بارها در همین تاپیک عرض کردم خدمت اساتید که رام اریجینال ورژن 1.43 هست که پایدار نیست و حتما قبل از نصب رادیوی سازگار با ایران باید رام 1.48 نصب بشه. (بعدش نمیشه چون دوباره آنتن می پره).
ضمنا ورژن رادیوی شما هر چیزی غیر از 2.05.51 باشه به مشکل بر میخورید در بعضی شهرها یا مناطق. پس دلخوش به این که در محل زندگیتون فعلا مشکلی ندارید نباشید.
داداش مبارکه ... ایشالاه به سلامتی :20:نقل قول:
یه لطفی کن ببین ورژن رادیوش همینی هست که سیاوش میگه ؟ یا اینکه فرق میکنه !
آقا یه سوال ... من اگه اینترنتی از پرشین بخرم به نظرتون روش ورژن جدید رادیو رو زدن ؟
دوستان ، من يك تجربه ي ناموفق با باتري دياموند داشتم. لطفا در مورد عمر باتري HD2 و ينكه چند روز باهاش كار مي كنيد، يه گزارشي بديد.
ممنون از لطفتون
میخوام دقیقاً بدونم ناپایداریش چی ها هستش و رام ارجینالش دقیقاً چه مشکلاتی داره؟نقل قول:
ممنون.
نقل قول:نقل قول:
ممنون دوستان اسم من سیروس :31:
رادیو دستگاه
2_2.04.50.22
و نسخه رام
1.43.488.1
سری70124
Rom date
10/26/09
پچ دوربین کی میاد کسی می دونه ؟؟
این که همون رام و رادیوئی هست که رو گوشی من بود...چطور مشکل آنتن نداری؟؟؟ عجیبه هانقل قول:
دوستان این Owner name گوشی کجاست من توی About phone در Phone identity هرچی قرار میدم توی رجیستر کردن برنامه ها هروقت وارد میشم میگه خالیه
چون اصفهان هستم شاید شاید BTS های اینجا فرق داشته باشه یا شبکه سلولیش قوی تر باشهنقل قول:
فردا هم کارم داخل اصفهانه و خارج شهر نمیرم ولی 3 شنبه تا 100 کیلومتری از سمت جنوب اصفهان رو به شیراز هم تستش می کنم خبرش را میدم
این رادیویی که یاس و پرشین تلکام نصب می کنند روی سایت میاد اگه کامتل تداشت من نصب کنم ؟؟؟
Start>People>Meنقل قول:
والا اون روزی که من بردم نصب کنم گفتن تا 10 روز دیگه می ذاریم تو سایت ولی بصورت یه رام کامل:46:نقل قول:
این رادیویی که یاس و پرشین تلکام نصب می کنند روی سایت میاد اگه کامتل تداشت من نصب کنم ؟؟؟
نقل قول:
يكي هم جواب سوال ما رو بده بي زحمت !! :41:
دوستان coreplayer نسخه 1.3 را نصب کردم صدا دارم تصویر ندارم کسی TCPMP سازگار با این گوشی را نداره ؟؟
باطریش اصلا خوب نیست من تجربه داشتم HD - D2 و pro2 را در چند ماه گذشته داشتم می تونم بگم باطریش از HD ضعیف تر و از D2 قوی تره شما باید لا اقل 1 روز در میون گوشی را شارژر کنی اگه باهاش کار کنی هر روزنقل قول:
D2 با اون وضعیت باطریش ارزش خرید نداشت ولی این دستگاه کانفیگش 2 برابر D2 حالا ضعف باطریش در همون حد هم باشه قابل چشم پوشیه
نسخه های قدیمی تر رو امتحان کردین ؟ منم چنین مشکلی باهاش داشتم !نقل قول:
دوستان coreplayer نسخه 1.3 را نصب کردم صدا دارم تصویر ندارم کسی TCPMP سازگار با این گوشی را نداره ؟؟
این نسخه رو هم تست کن خبرشو بده:نقل قول:
من الان این رو گوشیمه و مشکلی نداره.کد:http://www.4shared.com/file/101451679/bc344735/CorePlayer_v132_Build-6909_for.html
نقل قول:
فقط یه سوال واسه شارژ این گوشی که مثل گوشی های قدیم که نیست که باید 8 ساعت شارز بشه؟
نقل قول:
این سوال منم هست چون همین الان توی شارژر واسه دفعه اول دوستان پر شد قطع کنم یا ....؟
باتری های جدید نیازی به شارژ طولانی ندارند ! یعنی مثل باتری های قدیمی نیستند که به تعداد دفعات شارژ حساس باشند و یا برای استفاده اولیه به شارژ زیاد نیاز داشته باشند . هر وقت کاملا پر بشن جریان قطع میشه . اگر به این موضوع شک دارید یا زیادی حساس هستید بذارید 6-7 ساعت شارژ بشه گرچه هیچ فرقی نمی کنه !نقل قول:
سلام بزارید 6_7 ساعت باشه تو شارژ
ممنون مهدی جان مشکلم حل شد :11:نقل قول:
دقیقا ماله منم همین نسخه هاست ولی مشکل آنتن دهی ندارمنقل قول:
راستی یه سوال اگه این رام بزارن تو سایت که بتونیم دان کنیم خودمون میتونیم نصبش کنیم؟
در ضمن این نرم افزار آریو اقلیمو از کجا گیر بیاریم؟
شما کدوم شهر هستید ؟؟؟نقل قول:
بله اگر رام را یا رادیو را داشته باشید می تونید نصب کنید کار خاصی نیست
اینا لینک هاش خرابه میشه یه جا دیگه دوستان آپ کنننقل قول:
نقل قول:کد:http://www.4shared.com/file/166655015/2637d17f/Keyboard_o_Farsi_saz.html
این سی دی رو شرکت پرشین تله کام رو گوشیها اشانتیون میده....از خودشون می تونی بخری ولی 30 تومن باید پیاده شی که ارزش نداره.نقل قول:
در ضمن این نرم افزار آریو اقلیمو از کجا گیر بیاریم؟
nدوست من ناپایداری که مشخصه یعنی چی. منظور اینه که دستگاه زیاد هنگ می کنه و شما رو مجبور به ریست می کنه. منفذ سافت ریست هم زیر درب باتری هستش در نتیجه هر بار هنگ کنه شما مجبورید درب باتری را باز کنید که خوشایند نیست.نقل قول:
البته اگر کسی زیاد کار نکشه از دستگاه و زیر و روش نکنه زیاد هم مشکل واسش پیش نمیاد اما در کل وقتی رام استیبل تری در دسترس داشته باشیم بهتره که آپگرید کنیم.
ضمنا دوستان دقت کنند هر رامی که در اسمش asia قید شده باشه منظور آسیای شرقیه و سعی در نصب نکنید. واسه ما یا باید wwe به معنای world wide edition باشه یا middle east.
چون تو فوروم ما یک نفر همچین کاری کرده گفتم عرض کنم که واسه کسی مشکل ایچاد نشه.:40:
ممنون دوست عزیز.:11:نقل قول:
دوستانی که این گوشی رو خریدن(نینجا,مهدی,سیاوش)این موضوع رو تایید میکنید؟
حالا نرم افزار دیگه ای هست که بشه ازش استفاده کرد؟نقل قول:
سلام
دوستان کسی نمیدونه امروز پرشین یا یاس HD2 واسه فروش با رام جدید اورد یا نه؟
سلام ...
دوستان لطف میکنین آدرس و تلفن نمایشگاه اصلی پرشین تلکام و یاس رو تو یه پست بزارین :31:
مگه نمایشگاهم دارن؟؟:31: این وبسایتشونه:نقل قول:
کد:http://www.persiantelecom.ir/
شماره دفتر مرکزی پرشین: 88346151-3کد:http://www.yas-co.ir/
یاس: 88700700
من زنگ زدم گفتن تا بیستم...از بچه های موبایلستان زنگ زده بودن گفتن فردا...به هر کی یه چیز می گن:13:نقل قول:
چرا نیست....گارمین:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3661969&postcount=81
وقتی تشکر کردم تائید کردم دیگه دیگو جان:31:نقل قول:
بچه ها حالا ارزش داره وایسیم پرشین بگیریم یا کامتل فرقی نمیکنه؟
حالا ببینا تا ما امدیم بخریم تخمشو ملخ خورد
من هرچی نمایندگی های یاس و پرشین زنگ زدم گفتن نداریم
گفتن 4-5 روزه دگه میاد
من نمی فهمم فقط که حالا آنتن حل شده چرا اینا انقد ناز میکنن؟
راستی اگه کسی کامتل داره بی زحمت میتونه بگه تو box چی بوده چی نبوده؟
و میشه بیمیه کامتلو ببینید بگید چیه؟
thanks
توی پک پارس کامتل همه چیزایی که توی نت هست وجود داره فقط یه مینی سی دی که نمیدونم به چه درد کامتل میخوره که برش میدارهنقل قول:
کارت گارانتی پارس کامتل از نوع pvc مثل کارت های بانک و تراشه داره خیلی با کلاسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیمه بعید می دونم داشته باشه تا الان فقط تلکام داشت ولی دوستان میگند جدیدا یاس هم بیمه داره
مشکل آنتن بدون پچ رادیو هم در شهر های مشهد یزد اصفهان شمال از همون اول هم حل بود ولی مشکل اساسی کرج تهران بود که با پچ رادیو حل شده
الان یاس و تلکام این نسخه رادیو را دارند ولی هنوز مطمئن نیستم کامتل هم داشته باشه البته من چون اصفهان بودم نیازی نداشتم ولی تلفنی کامتل اصفهان گفت بیار برات بریزیم
داش مهدی من با این آواتار شما خیلی حال میکنم .... :31:
گفتم بگم واسم عقده نشه :46: