نقل قول:
از دوستانی که نتیجشونو دیدن باید بپرسید ، اگه اشتباه نکنم ، احتمالا شما کد رشته ی امتحانی اول رو قبول شدید ...
مشکلی نیست ...نقل قول:
.
Printable View
نقل قول:
از دوستانی که نتیجشونو دیدن باید بپرسید ، اگه اشتباه نکنم ، احتمالا شما کد رشته ی امتحانی اول رو قبول شدید ...
مشکلی نیست ...نقل قول:
.
من کاردانی به کارشناسی پودمانی قبول شدم گویا :31:
اینجا : مهندسي تكنولوژي فناوري اطلاعات /تجارت الكترونيك /-قزوين -مركزاموزش علمي -كاربردي علوم وفنون قزوين
به نظرتون ارزش داره برم براش وقت بزارم ؟
شما باید این قسمت رو ببینی کد رشته قبولي متمرکز که قبولی هم با رنگ قرمز مشخص کردهنقل قول:
بالای صفح هم توضیح داده "علامت --- به منزله عدم قبولي مي باشد"
نوآوری که تو اعلام نتایج کرده ایه که غایبین و اونهایی هم که قبول نشدن اسمشون هست:13:
سلام
من میخواستم بدونم با دیپلم تجربی و بدون پیش دانشگاهی میشه توی علمی کاربردی در رشته های کاردانی مثل کامپیوتر شرکت کرد؟
ممنون
بله ميتونيد شركت كنيد وادامه تحصيل بديد! ولي متاسفانه دانشگاه هاي علمي كاربردي ارزش ادامه تحصبل ندادن. :2:نقل قول:
چرا؟ مگه این دانشگاه ها چطوری اند؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
میشه بپرسم چرا ندارن ؟ دوست عزیز چرا الکی گمراه می کنید ...
من خودم علمی کاربردی خوندم الانم تو یکی از ادارات دولتی مشغول کارم ...
مدرک دانشگاه علمی کاربردی زیر نظر وزارت علوم تحقیقات و فناوری و آزمون ها و ثبت نام و ... رو هم سنجش انجام میده .. حالا چه جوری شد بی ارزش
بله نسبت به صنعتی شریف و اینا که آره ارزشش کمتره ولی از صد تا آزاد و پیام نور بهتره که تو هر دهاتی رفتن شعبه زدن
با دلیل و مدرک حرفتون رو اثبات کنید و همینطوری چون اسم علمی کاربردی روشه دانشگاه بدیه ؟نقل قول:
دانشگاه علمی کاربردی هم مدرکش معتبره و هم اینکه همه شرکت ها و نهاد ها قبولش دارن مگر اینکه شرکت خاصی اعلام کنه برای استخدام مدارک فلان دانشگاه رو نیاز داریم
مهمترین و شاخصی که میتونیم در نظر بگیریم که مدرک معتبر هست یا نه تاییدیه وزارت علوم و تحقیقات و فناوری هست که اگر این مدرک ر تایید کنه پس در سراسر کشور مدرک معتبره و هیچ مشکلی نداره حتی در خارج از کشور و اگر تایید نکنه معتبر نیست
این نکته رو در نظر بگیریم که اگر دانشگاه خوب نبشاه و مورد استقبال قرار نگیره هیچوقت نمیتونه رشد خوبی رو در بازه زمانی کوتاه بدست بیاره
این آمار زیر رو قرار میدم که مربوط میشه به 18 اسفند ماه سال 89 :
ملاحظه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام! من كه ميگم ارزش ادامه تحصيل نداره ، راستش من كه يه ترم رفتم علمي كاربردي ، دانشگاهش تو بيابون بود از نظر مكاني، استاد هاش اصلاً سواد نداشتن برا تدريس و دانشجوهاش هم اكثراً شاغل هستن و هيچي حاليشون نبود . اكثر دانشجو ها هم قول همين زير نظر وزارت علوم رو ميخورن .نقل قول:
نظر من اينه كه بايد تو كلاس بين دانشجوها رقابت باشه و تخصصشون تو اون رشته رو داشته باشن ولي تو علمي كاربردي اينطور نبود ! من علمي كاربرد ي اصفهان ميخوندم ، شايد واسه شهر خودمون تهران ، وضع علمي و موقعيت مكانيش با اصفهان فرق كنه .
موفق باشيد :20:
نقل قول:
مسلما هر واحد دانشگاهی با واحد دیگه فرق میکنه
اساتید ، دانشجوها ، و امکانات دانشگاه خیلی تو وضعیت علمی دانشگاه تاثیر میذاره
دانشگاه علمی کاربردی مدرک معتبری داره و در بازار کار فعلی من مشکلی براش ندیدم ولی خوب با دانشگاه های معتبر ملی قابل مقایسه نیست
میشه مدرک کاردانی و کارشناسی رو تو این دانشگاه گرفت و از فرصت موجود نهایت استفاده رو برد چون مدرک معتبره و مشکلی نداره و مدارک تحصیلات تکمیلی رو تو دانشگاه های معتبر تر بهشون دست پیدا کرد(ارشد و دکتری)
رقابت در بین دانشجوها زمانی اتفاق میوفته که اکثر بچه ها هم سن و سال باشن و اون شور و حال جوونی خودشون رو داشته باشن و درگیری فکری به جز درس خوندن نداشته باشن
فی الحال میشه گفت نیمی از افرادی که در این دانشگاه ها درس میخونن شاغل هستند و به علت مشغله کاری و مشکلات زندگی نمیتونن با سایر دانشجوها رقابت کنن حتی اگر بخوان باز رقابتشون نتیجه آنچنانی نداره و این عده صرفا میشه گفت برای گرفتن مدرک وارد دانشگاه شدن تا تو حقوق ماهانه و رتبه کاریشون تو محل کار تاثیر مثبت بزاره و گرفتن نمرات 18 و29 و20 براشون زیاد مطرح نیست ولی در این بین عده ای هستند که فکرشون آزاده و تنها کارشون در این سال ها درس خوندن هست و بیشتر از سمت خانواده این عده پشتیبانی میشن و این افراد رقابت خودشون رو با همدیگه دارن
به نظر من رقابت برای همه میسر هست ولی بستگی داره هدف از رورد به دانشگاه برای هر شخص چی باشه
این هم یک نکته که میتونه مفید باشه :
رتبه بندی دانشگاه های ایران تو سایت ٌWebometrics قابل مشاهده هست
لینک صفحه مورد نظر :کد:http://www.webometrics.info/rank_by_country.asp?country=ir
خيلي ممنون از مطالب مفيد و با ارزشتون ! و لي مثل اينكه خودتون هم شك داشتيد به دانشگاه علمي كاربردي بريد و تحصيل كنيد!؟:13:نقل قول:
ممنون از راهنمايي هممون :11:
شک ندارم به مدرکش فقط چون دوره پودمانی اولین سال هست داره برگزار میشه و شهر مورد نظر با من 100 کیلومتر فاصله داره و در حال حاضر مشغول به کار هستم خواستم ببینم این دوره های خوبی هست و یا صبر کنیم برای دوره های ترمی که مهر ماه ثبت نام میشه اقدام کنیم به هر حال هرچقدر هم کم هزینه برداره با هزینه رفت و آمد ترمی 800 در میادنقل قول:
هرطور شده خودم ثبت نام میکنم و میرم و اگر جای نزدیک تر قبول شدم جابجا میکنم و اگر هم قبول نشدیم همین دوره رو ادامه میدیم و هیچ مشکلی هم نداره و مدرکش هم معتبره
در ضمن دانشگاه علوم فنون علمی کاربردی قزوین بزرگترین دانشگاه علمی کاربردی این استان هست که در حال حاضر بیشتر از 1100 دانشجو داره ولی باید رفت و دید چطور دانشگاهیه
سلامنقل قول:
منم همین رشته قبول شدم ( مهندسي تكنولوژي فناوري اطلاعات /فناوري اطلاعات /-تبريز-مركزاموزش علمي -كاربردي جهاددانشگاهي تبريز )
رشته کاردانیم هم IT
میخوام برم چون تنها کارشناسی ناپیوسته IT که تو ایران هست
نه تو دانشگاه آزاد هست نه سراسری نه پیام نور و نه غیرانتفاعی .. دوره های ترمی هم پارسال که نبود بعید میدونم امسال هم باشه
بچه های هم دوره من اکثرا کامپیوتر ادامه تحصیل دادن که من هیچ علاقه ای ندارم
نقل قول:
من رشته کاردانیم نرم افزار بوده به نظرت دروس پیشن نیاز باید بگذرونم یا نه ؟
سلام به دوستای عزیز
کسی از بچه ها گل اینجا هست که دانشگاه شیخ علامه طبرسی درس خونده باشه؟
وضعیتش چطوره؟
سلام دوستان یه سوال داشتم
تو مدرک پودمانی علمی کاربردی گذینه پودمانی هم قید میشه ؟ اصلا مدرکش اعتبار داره؟
این دفترچه پودمانی کاردانی هنوز نیومده؟
سلام
دانشگاه عملی کاربردی فقط میشه کاردانی شرکت کرد یا کارشناسی هم میشه؟ من از یکی شنیدم میگفت شهریور ثبت نامش شروع میشه.
کسی اطلاعی داره؟
احتمالا یه چند واحد پیش نیاز بدن .. تو دوره های ترمی که اون جوریه .. پودمانی هم که دوره اول هنوز مشخص نیست چه خبرهنقل قول:
:11:
یکی میتونه بگه که دقیقا دانشگاه علمی و کاربردی چه رشته هایی رو داره؟؟؟؟ لیست رشته ها
ممنون میشم
دفترچه ازمون قبل رو از سایتشون دانلود کنید وببینید چه رشته هایی داره!
میشه آدرس سایت رو بگین؟:11:
میشه لینک این دفترچه رو بدید واسه دانلود؟نقل قول:
من که هر چی تو سایتش گشتم چیزی پیدا نکردم.
سلام. درخواستتون رو تو تاپيك زير مطرح كنيد :نقل قول:
موفق باشيد:11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=48731&page=101
کسی درباره ی رشته های کاردانی و کارشناسی اطلاعی داره؟ یعنی هم میشه رشته های کاردانی شرکت کرد و هم کارشناسی؟ یا اینکه فقط میشه کاردانی شرکت کرد؟
نقل قول:
اگر مدرک پیش دانشگاهی داشته باشید میشه رشته های کارشناسی پیوسته رو شرکت کرد که کنکور داره و اگر مدرک دیپلم فنی و کاردانش و یا نظری داشته باشید باید کاردانی شرکت کنید که هم کنکوریش هست و هم پودمانی که برای آقایان داشتن کارت پایان خدمت الزامی هست
سلام
کنکور کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی در سال چندبار برگزار میشه و دفترچه اش کی میاد؟برای آمادگی توی کنکور جایی هست آزمون آزمایشی برگزار کنه؟بهترین آزمون کدومه؟
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟نقل قول:
معمولا سالی یه باره و آبان ماه ثبت نام میکنننقل قول:
واسه آمادگی کتابای مخصوص علمی کاربردی هست که میتونی تهیه کنی
آزمونهای مدرسان هم بد نیست
به گزارش روابط عمومي دانشگاه جامع علمي كاربردي ، دكتر علی صدر ، معاون سنجش و خدمات آموزشي دانشگاه با اعلام اين خبر افزود : ثبتنام دورههاي كاردانی ترمی دانشگاه جامع علمي كاربردي از روز یکشنبه 6 شهریورماه آغاز و تا 13 شهریور ادامه خواهد داشت. دکتر صدر در ادامه اظهار داشت : ثبت نام دوره های کاردانی ترمی دانشگاه جامع علمی کاربردی در 272 رشته ، 3416 کدرشته محل ، 727 مرکز آموزشی در 31 استان کشور با ظرفیت پذیرش 135 هزار نفر انجام می شود. وی تصریح کرد : آزمون دوره کاردانی ترمی علمی کاربردی روز جمعه 8 مهرماه توسط سازمان سنجش بطور همزمان در سراسر کشور برگزار می شود.
معاون سنجش و خدمات آموزشي دانشگاه جامع علمي كاربردي در ادامه گفت : ثبتنام دورههاي كاردانی پودمانی دانشگاه جامع علمي كاربردي نیز از روز یکشنبه 20 شهریورماه آغاز و تا 27 شهریور ادامه خواهد داشت . دکتر صدر افزود : ثبتنام دورههاي كاردانی پودمانی دانشگاه جامع علمي كاربردي در 163 رشته ، 3173 کد رشته محل ، 575 مرکز آموزشی در 31 استان کشور با ظرفیت پذیرش 114 هزار نفر انجام می شود.
معاون سنجش و خدمات آموزشي دانشگاه جامع علمي كاربردي در خاتمه اظهار داشت : داوطلبان مي توانند در مهلت مقرر دفترچه و كارت اعتباري ثبت نام را از دفاتر پستي و يا به صورت اينترنتي تهيه نموده و نسبت به ثبت نام خود از طريق پايگاه الكترونيكي سازمان سنجش آموزش كشور به آدرساقدام نمايند.کد:www.sanjesh.org
___________________________________________کد:http://www.uast.ac.ir/DocLib5/متن%20اخبار/متن%20خبر.aspx?i=7649
دوستان نظرشون درباره خبر بالا چیه؟
آزمونش 8 مهره؟
ثبت نامش چطوریه که میگفتن دفترچه ش مهر یا آبان میاد؟ این با اون فرق میکنه؟
کلا دوستانی که اطلاع دارند یه توضیحی بدند :31:
قبول شدن تو پودمانی علمی کاربردی شرایطش چیه؟
من پارسال یه رشته خیلی الکی که متقاضی خیلی کمی داشت شرکت کردم و قبول شدم ولی نرفتم.
اما امسال اگه بشه میخوام کامپیوتر ثبت نام کنم.
میخوام بدونم چه جوریه شرایط قبول شدنش؟
كسي ميتونه سايت سنجش رو باز كنه؟ چشه سايت ؟ از ديروز خراب شده ؟! :13:
اگه كسي ميتونه باز كنه بگه ، شايد مشكل از رايانه منه !:11:
باز میشه مشکلی نداره.نقل قول:
نقل قول:
کاردانی یا کارشناسی ناپیوسته ؟
برای کاردانینقل قول:
من دیپلمم معماریه ولی میخوام امسال واسه کامپیوتر ثبت نام بکنم.
پارسال گیاهان دارویی زدم قبول شدم ولی نرفتم.
نقل قول:
برای کاردانی شما باید کارت پایان خدمت رو داشته باشی و دوره پودمانی شرط معدل هست هرچی معدل بالاتری داشته باشید امکان قبولی بیشتر میشه
اما دوره های کاردانی ترمی هم وجود داره که دفترچه اون تو مهر و آبان ماه میاد و آزمونش هم در دی ماه هست حدودا که آزمون میدید و در صورت کسب رتبه در دانشگاه مورد نظر ادامه تحصیل میدید
ممنونم اما توی صفحه قبل گفته شده که ثبت نام دوره ترمی کاردانی از 6 و پودمانی کاردانی از 20 شهریور هست.
و اینکه به نظرتون با معدل 12.79 میشه پودمانی کاردانی کامپیوتر شیراز قبول شد؟:13:
نقل قول:
خوب پس ثبت نام ها افتاده جلو و من خبر نداشتم چون سال های قبل و قبل تر همه ثبت نام ها در مهر ماه ابان صورت میگرفت
با این معدل رو دوره های پودمنای نمیشه زیاد حساب باز کرد مگر اینکه سهمیه شاغل داشته باشید که اونم احتمالش کمه ولی خوب امید داشته باشید و ثبت نام رو انجام بدید
ثبت نام آزمون کاردانی پیوسته و نا پیوسته دوره های ترمی دانشگاه علمی کاربردی آغاز شد( 1390/06/06 )
- مهلت ثبت نام :تا پایان روز یکشنبه 1390/06/13 می باشد
- زمان برگزاری آزمون : روز جمعه 1390/07/08
- پس از تکمیل کلیه بندهای تقاضانامه و تایید نهایی و دریافت کد رهگیری 16 رقمی هیچگونه تغییر و یا اصلاحی درخصوص اطلاعات تقاضانامه امکان پذیر نمی باشد
- براساس ضوابط ، کلیه داوطلبان منحصرا مجاز به ثبت نام در یک مقطع تحصیلی (کاردانی پیوسته یا ناپیوسته) می باشند. در غیر اینصورت پرونده ثبت نامی آنان باطل می گردد
خرید کارت اعتباری:
ثبت نام :کد:http://srv14.sanjesh.org/onlinepayment
موفق باشیدکد:http://92.242.195.123/jametermi
ای بابا
انگار امسال علمی کاربردی کلا کامپیوتر نمی گیره.