حال به سوی Blacksmith عاظم شو و گزینه ی Manufacture Weapons را انتخاب کن.نقل قول:
لول 1 را دارم
Printable View
حال به سوی Blacksmith عاظم شو و گزینه ی Manufacture Weapons را انتخاب کن.نقل قول:
لول 1 را دارم
سلامنقل قول:
منم wizard هستم.
یک مدت اینجا سون و کور بود منم نمیومدم.
اگه میتونی بیا heavens tear منم اونجا هستم قیمتاش هم خیلی بهتر از سرور های دیگس.جمعیتش هم نسبتا بیشتره.
در مورد wizard یکی بحث build هست که یا Pure میری یا light یا hybrid توی pure فقط به اندازه ای که بتونی زره بپوشی strength رو ببر بالا بقیه رو magic در مورد light هم تا حدی که بتونی light armor بپوشی dex و strength رو ببر بالا و بقیه رو magic در مورد hybrid به جای dex روی vitality پوینت میذاری که جون رو بالا می بره.
در مورد skill ها سه تا skill اصلی یعنی gush ,stone rain و pyrogram رو هرچه سریعتر به 10 برسون.همینطور morning dew که مال heal کردن هست خیلی مهمه.بقیه skill ها رو یک مقدار که لولت بالا رفت upgrade کن.
در مورد genie هم یک skill هست که برای wizard خیلی مهمه.اسمش فکر کنم Second Wind هست که برای heal کردن بکار میره.
تا اینجا برای لولهای پایین کفایت میکنه.
راستی می دونستین bh سه بار در روز شده.
اینجوری 370k در روز از bh گیر میاد ولی یکم وقتگیر شده.
نکته جالب اینکه تو این چند هفته ای که از اومدن expansion گذشته یک عده assasin و psychic لول 70 به بالا هم پیدا شدن.یارو در عرض دو هفته رسیده بود لول 70 بعدا فهمیدیم که از این scroll ها میخریدن.یک مدت محدودی این اسکرولها تو فروشگاه به فروش می رفت و اینا هم یک تعدادزیادی از اونا رو خریدن.
تاپیک که داره تعطیل میشه پس. بیایید و سوال بپرسید ملت.
حالا خودم یه دونه میپرسم. چه Point هایی برای Genieم اضافه کنم؟ BM هستم لول 20 از Dreamweaver.
چند تا skill مفید هست.نقل قول:
یکی extreme poison هست که damage رو افزایش میده.یک هم frenzy که همون اثر رو داره
wind shield سرعت حمله رو زیاد و damage دریافتی رو کم می کنه.
relentles courage سرعت حمله و حرکت رو افزایش میده.
second wind هم برای heal کردن بکار میره.
البته بعضی از skill ها توی لولهای بالا بیشتر تاثیر خودشون رو نشون میدن.
ممکنه بعضی از skill ها اسمشون عوض شده باشه.
نقل قول:
دست شما درد نکنه ولی منظور من بیلد Genie بود.
خوب point ها رو باید جوری اضافه کنید که بااین skill ها متناسب باشه.نقل قول:
مثلا اگه extreme poison میگیرید اینجا افزایش زمان تاثیر skill مهمه پس باید point ها رو روی dexterity بگذارید.
یا مثلا گه second wind رو انتخاب میکنید باید روی strength بیشتر point بگذارید تا قدرت heal بیشتر بشه.
این skill هایی که گفتم بیشتر افزایش زمان تاثیرشون مهمه پس point ها رو بگذارید روی dex بعد که به 40 رسید.بقیه point ها رو بگذارید روی strength که قدرتشون هم افزایش پیدا کنه.
البته من هنوز Stamina درست و حسابی ندارم. 10 بار باید Decompose کنم تا تازه یه ذره اضافه شه:13:نقل قول:
راستی 2 روز پیش رفتم FB19 رو با کمک یکی تموم کردم ولی نه EXP گرفتم نه آیتم. بعدم رفتم با کمک یکی دیگه Gate to the dark land رو رود کردم بعد که یارو رفت فهمیدم یه موجود دیگه رو هم باید تو Cave میکشتم. خلاصه کلی ضد حال خوردم تو این چند روز.
اون رو اولا باید tab مربوطه رو داشته باشی(همون call to duty token) و دوما باید dungeon صحیح رو بری چون fb19 برای هر نژاد یک جایی هست.بقیه fb ها برای همه نژادها یکسان هست.اونجا فکر کنم اول 5 تا mob رو باید بکشی بعد هم که boss.نقل قول:
راستی 2 روز پیش رفتم FB19 رو با کمک یکی تموم کردم ولی نه EXP گرفتم نه آیتم. بعدم رفتم با کمک یکی دیگه Gate to the dark land رو رود کردم بعد که یارو رفت فهمیدم یه موجود دیگه رو هم باید تو Cave میکشتم. خلاصه کلی ضد حال خوردم تو این چند روز.
میگم اگه میتونی بیا سرور heavens tear من کمک میکنم یک روزه برسی لول 20.بعد هم هر وقت خواستی کمکت میکنم.
می تونی یک کاراکتر ازمایشی توی heavens tear بسازی اون کاراکتر dream weaver رو هم حفظ کن.بعد هر کدوم رو که خواستی.باهاش ادامه بده.
اینجا قیمتهاشم خیلی بهتره.
سلام دوستان،من الان لول 10 هستم،چند تا سوال داشتم:
وقتی لول 9 شدم،برام چندتا skill باز شد.(من assassian هستم)
وقتی میرم پیش assassian master و روی اون اسکیل ها برای یادگیریشون میزنم،کار نمیکنه و یه چیزی تو مایه هایه: spiritual adept میگه،چیکار کنم؟
_
من یه gf توش پیدا کردم،ایشون لطف کردنو به ما یه 2 تا شمشیر خفن که خودشون درست کردن دادن،(از اونایی که دورش رنگیه!(یه هاله ای هست(تقریبا جادوییه: دی ))) حالا خودمم علاقه مند شدم مثل اون بسازم،چجوری اینکارو بکنم؟
مگه 1 روزه میشه لول 20 شد؟ من که انقدر آیتم و اسلحه خفن شانسی گیرم اومده و انقدر پول جمع کردم که واقعا دلم نمیاد بیخیالش بشم. ولی هر موقع تونستم یه دونه آزمایشی میسازم(اگه بدونی چه قدر درس ریخته رو سرم:41:)نقل قول:
میگم اگه میتونی بیا سرور heavens tear من کمک میکنم یک روزه برسی لول 20.بعد هم هر وقت خواستی کمکت میکنم.
می تونی یک کاراکتر ازمایشی توی heavens tear بسازی اون کاراکتر dream weaver رو هم حفظ کن.بعد هر کدوم رو که خواستی.باهاش ادامه بده.
اینجا قیمتهاشم خیلی بهتره.
شما اگه Character Screen رو باز کنی یه جا نوشته Cultivation که باید به Spiritual Adept برسه تا بتونی Skill رو بگیری.نقل قول:
سلام دوستان،من الان لول 10 هستم،چند تا سوال داشتم:
وقتی لول 9 شدم،برام چندتا skill باز شد.(من assassian هستم)
وقتی میرم پیش assassian master و روی اون اسکیل ها برای یادگیریشون میزنم،کار نمیکنه و یه چیزی تو مایه هایه: spiritual adept میگه،چیکار کنم؟
ممنونم،خب چجوری این Spirit رو بالا ببرم؟نقل قول:
__
تو heavens tear از دوستان کسی هست؟؟؟
من خودمم درست نمیدونم:31:نقل قول:
ممنونم،خب چجوری این Spirit رو بالا ببرم؟
__
بله جناب kh234 در Heavens tear هستن.
بــــــــــــله!نقل قول:
من خودمم درست نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله جناب kh234 در Heavens tear هستن.
خب عزیز،نمیدونی چجوری میتونم آهنگر بشم؟
باید بری با Elder صحبت کنی و از قسمت Manufacturing skill گزینه Blacksmith رو انتخاب کنی. بعد اگه خواستی چیزی بسازی برو پیش Blacksmith و Manufacturing Weapon رو انتخاب کن.نقل قول:
خب عزیز،نمیدونی چجوری میتونم آهنگر بشم؟
سلام
یه سوال داشتم ایا این بازی مثل WOW باس داره برای زدن؟
برای بالا بردن spirirual cultivation باید یک سری ماموریتها رو انجام بدین که تو لیست quest ها اگه نگاه کنید با رنگ نارنجی مشخص شده.تو اسمش هم کلمه spiritual هست.نقل قول:
ممنونم،خب چجوری این Spirit رو بالا ببرم؟
__
من توی heavens tear 2 دو تا ID دارم یکی Ajabshir هست یکی Ajabshirkhan .اون اولی بیشتر online هست.معمولا بعد از ظهرها online میشم.
در مورد ساخت اسلحه رنگی یک سری سلاح با هاله ابی رنگ هست که اونها 3 ستاره هستند و ایتمهایی که میسازید شانسی ممکنه 3 ستاره در بیاد ، البته احتمالش کمه.یک سری هم هستند که دور دستش هاله داره.
اگر اسلحه تون 2 تا socket داشته باشه و دو تا gem لول 5 به بالا بهش وصل کنید،یک هاله دور دستش ایجاد میشه.
بله boss زیاد داره.یک سری برای ماموریتها هست.مثل همون spiritual یا ماموریتهای دیگه.یک سری مربوط به fb و bh هست که bh یک ماموریت گروهی هست که از لول 40 به بعد می تونید بگیرید و exp زیادی هم از اون بدست میاد.نقل قول:
public quest هم boss های قوی داره که معمولا 10-20 نفری باید کشتشون.
یک سری boss هم در twilight temple هستن که این twilight temple ایتمهایی میده که برای ساخت اسلحه و زره های با کیفیت بالا استفاده میشه.
یک سری boss هم هستند که میشه برای بدست اوردن ایتمها اونا رو کشت که اینها از همه اون boss های دیگه قوی ترند.
تا دلت بخواد باس و دانگئون و ایونت داره.نقل قول:
دوستان،به من گفته که 10 تاBadge of dexterity جمع کنم،از کجا بیارم؟؟!badge که میشه مدال فکر کنم،ولی نمیدونم منظور کلیش چیه؟
(من تو City of raging tides هستم)-اصلا این badge of dexterity چی هست؟؟
-از کجا میتونم grease پیدا کنم؟
باتل گراند و ارنا چی ؟
بعد ست داره ؟ مثلا PVP و PVE ست جمع میکنی ؟
مثل S7 و T9
arena که کار نمیکنه.ظاهرا فقط چند هفته اول که بازی راه افتاده بود،کار می کرد.نقل قول:
battle ground هم جاییکه که در اون territory wars انجام میشه.توی territory wars 2 تا گیلد برای گرفتن یک ناحیه باهم می جنگن.البته معمولا از لول 70-80 به بعد می تونید عضو گیلدهایی بشیدکه در این جنگها شرکت می کنند.هر گیلد هم یک ساختمون مرکزی داره که طرف مقابل باید اونو در 3 ساعت نابود کنه.اگر هیچ یک از ساختمونها نابود نشه مدافع پیروز میشه.برای هرterritory هم که یک گیلد نگه میداره،هفتگی مقاری پول به حسابش واریز میشه.
ست و این چیزها هم نداره.
اگه دنبال ست هستید.twilight temple از این ست ها داره.که البته از لول 60 به بعد می تونید واردش بشید.
تو لولهای بالاتر هم frost covered city که ایتمهای قویتری میده.البته از mold ها هم که توی همه dungeon ها میفته میشه ایتمهای قوی ساخت.
این badge رو از cube of fate یا city of abominations میشه بدست اورد که البته در لولهای بالا میتونید اونها رو بدست بیارید.شاید 80 به بالا.یک نفر توی archosaur هست که 10 تا از اینارو براش ببری بهت جایزه میده.البته من تا حالا امتحان نکردم ببینم جایزش چیه.نقل قول:
تا حالا 2 تا badgeof speed گرفتم که از مسابقه ای که هر شب ساعت 12 برگزار میشه، میتونیم اونو بست بیاریم.فقط کافیه در مسابقه شرکت کنیم.برای شرکت هم باید بریم پیش adventure assistant که در شهر های اصلی هست.
در مورد grease می تونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایتم مورد نظر رو سرچ کنید و ببینید چه موجوداتی اون رو drop میکنند.
ممون،این مسابفه که میگی،سخته؟؟؟؟!: دینقل قول:
آره دیگه ست داره.
مثل ست TT که لول 60 به بعد میتونی بپوشی یا frost cover که قویترین ست هست.
نه فقط باید 3 دور ،یک مسیر رو دور بزنی.نقل قول:
راستی ID ت چیه؟
بالاخره آقا هادی هم تشریف اوردن:31:
اینو تو Database نمیتونی پیدا کنی. از Krismon boa دراپ میشه.نقل قول:
از کجا میتونم grease پیدا کنم؟
ممنون،نقل قول:
id: esm
یه سوال داشتم دوستان،یکی از دوستان من از دو شب پیش که باهاش تو بازی چتیدم، تا حالا 2 بار آنلاین شده تو این دوبار،هر وقت بهش pm میدادم،جواب نمیداد،(فکر کردم شاید باهام قهر کرده)
جالبه که لول و مکانش هم همیشه ثابته(با توجه به اینکه خیلی سریع لول آپ میکرده)،میخواستم ببینم راهی نیست تا فهمید ایشون واقعا آنلاین هستند یا نه؟؟
میدونم جاش اینجا نبود،اما فکر کردم شما بتونید کمکم کنین!
در ضمن، west district کجاست؟؟!فکر کنم منظورش قسمت غربی هست،ولی نمیدونم کدوم منطقه،راهی نیست که بفهمیم مثلا یوزر x الان کجاست؟
خوب آنلاین بودن که آنلاینه ولی ممکنه پشت کامپیوتر نباشه مثلا مغازه زده و خودش رفته.پس نمیتونه به شما جواب بده.نقل قول:
منطقه غربی archosaur رو میگن west arch فکر کنم همونجا باشه.
اگه تو پارتی باشید میتونی مکانش رو ببینی وگرنه راهی نداره.
ممنونم،ولی آخه حدود 2 روز هست که همین وضعیت رو داره،(گاهی آفلاین میشه)،یعنی الان حدود 2-3 دقیقه هست که آنلاین شده،ولی هنوز لول 20 هست و هنوز همون منطقه هستش...به هر کی هم که میگم add بکنش،میگه جواب نمیده!نقل قول:
نه،اسم این منطقه West Arch نیست،West district هست!
آره برای منم خیلی پیش اومده ولی هنوز نفهمیدم قضیه چیه. فکر کنم بعضی ها فقط Minimize میکنن بازیرو میرن دنبال زندگیشون.نقل قول:
یه سوال داشتم دوستان،یکی از دوستان من از دو شب پیش که باهاش تو بازی چتیدم، تا حالا 2 بار آنلاین شده تو این دوبار،هر وقت بهش pm میدادم،جواب نمیداد،(فکر کردم شاید باهام قهر کرده)
جالبه که لول و مکانش هم همیشه ثابته(با توجه به اینکه خیلی سریع لول آپ میکرده)،میخواستم ببینم راهی نیست تا فهمید ایشون واقعا آنلاین هستند یا نه؟؟
دوستانی که این بازی و wow را بازی کردند کدومشو بیشتر می پسندند؟
خوب مسلما اگه wow رو تو بلیزارد و سرور اصلی بازی کنی هیچ بازی ای به پاش نمیرسه ولی سرورهای فری wow مفت نمی ارزه و ارزش وقت گذاشتن نداره و این بازی خیلی بهتر از سرورهای فری wow هست.نقل قول:
یه سوال داشتم
spell ها را باید از کجا گرفت و وقتی گرفتم چه جوری باید تو action bar بذازم؟
نقل قول:
یه سوال داشتم
spell ها را باید از کجا گرفت و وقتی گرفتم چه جوری باید تو action bar بذازم؟
باید بری پیش Trainer مخصوص کلاس خودت. اگه تو Mini-map تو این منو وارد شی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی اسمشو پیدا کنی. بعد دو بار کلیک کن روش میبرتت پیشش.(البته باید نزدیک یه شهر مثل Archosaur یا Etherblade باشی چون معمولا همه جا Trainer نداره)
بعد که Skill رو گرفتی، R رو بزن منوی Skill هات باز میشه و میتونی drag کنی تو Action Bar.
یه سوال،چجوری ازدواج کنم؟ دی:(بالا لول 20 هستم)
مخارج زندگی سنگینه از عهدش بر نمیای . همون دختر بازی کنی بهتره :27:نقل قول:
اینم داداشتون در حال Boss زنی.:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا یه دور همه مردن من موندم و یه Healer که اونم از اون گیجا بود. خلاصه به بدبختی فراریش دادم بعد دوباره برگشتیم بقیه رو زنده کردیم و دفعه دوم یارو رو کشتیمش.
شما لول چندی؟ تو چه سروری هستید؟ اسم هیروتونم بگید تا اگه دیدمتون یا سوالی داشتم ازتون بپرسم.نقل قول:
من لول 23 ام. سرور Dreamweaver.نقل قول:
شما لول چندی؟ تو چه سروری هستید؟ اسم هیروتونم بگید تا اگه دیدمتون یا سوالی داشتم ازتون بپرسم.