راستی باتری گوشی من اون اوایل 3 4 روزشارژ نگه میداشت ولی نمیدونم چی شد که الا 1 روز نگه میداره چیکار کنم؟ممکنه ویروس باشه؟
Printable View
راستی باتری گوشی من اون اوایل 3 4 روزشارژ نگه میداشت ولی نمیدونم چی شد که الا 1 روز نگه میداره چیکار کنم؟ممکنه ویروس باشه؟
نقل قول:
گوشیت فارسیه یا انگلیسی؟
نقل قول:
وا چه حرفا ؟!؟!
نکنه بد شارژش کردی؟
سیمکارتت ایرانسله؟؟
اینم 20 تا والپیپر دیگه مخصوص 5233 اپلود شده در 8 سرور مختلف برای شما دوستان :5:
لذت ببرید :40:
کد:http://www.multiupload.com/TA48RNPC3J
دوست عزیز، تنها گوشی هایی که سیستم عامل دارند میتونن ویروسی بشن و این گوشی چون از اون دسته گوشی ها (smart phone) نیست، واسه همین هم امکان ویروسی شدنش وجود نداره. چند تا احتمال برای اینکه باتری زیاد مصرف میشه وجود داره:نقل قول:
1-شاید بلوتوثت روشن مونده
2-شاید یک یا چند برنامه باز داری که مینیمایز شده ولی هنوز فعال هست و داره از CPU کار میکشه
3- شاید استفاده ت از گوشی زیاد شده. مثلا اگه چند ساعت باهاش بازی کنی، راحت باتریش خالی میشه.
در ضمن اگه میخوای باتریش بیشتر دوام بیاره، صدای افکتشو کم کن (مثلا 2) و ویبره رو هم خاموشش کن.
فارسیه.....نقل قول:
اخه یکدفه اینطوری شد فقط یکبار وقتی داشت شارژ میشد من حدود 20دقیقه باهاش اهنگ گوش دادم ولی فکر نکنم از اون باشه چون قبلا n73 داشتم از اینکارا باهاش خیلی میکردم ولی باتریش اینجوری خراب نمیشدنقل قول:
راستی فکر کنم که از دفه های قبل هم گوشیم زودتر شارژ میشه
بچه ها بالاخره این گوشی کیبورد کامل فارسی (کورتی) داره یا خیر؟!
سلام بچه ها!
کسی نسخه ی کامل بازی PyramidBloxx را داره؟
راستی!
وقتی موبایلو به صورت فلش (Mass Storage) می شناسونیم به کامپیوتر، مثل فلش هم اون را safeکنیم کافیه؟
فک کنم احتمال زیاد باطریت ضعیف شده و مشکل پیدا کرده . البته اگه کاملا شارژ شده باشه در عرض 20 دقیقه . این نشونه ی خراب شدن باطریه .نقل قول:
راستی فکر کنم که از دفه های قبل هم گوشیم زودتر شارژ میشه
بیشتر اوقات استفاده ی بد از باطری مثل زیاد شارژ کردن باعث اینجوری شدنش میشه . شارژ با یو اس بی هم خیلی تاثیر داره . اگه گوشیت زیاد به کامپیوتر وصل بوده میتونه دلیلش باشه .
در کل باطریت رو سعی کن دیگه رو گوشی نگه نداری چون میزنه بقیه چیزای گوشی رو هم خراب میکنم ( یکی از آشنا ها همینطوری شد گوشی پدرش در اومد . بخاطر باطری بود . ) ببر یه تعمیر گاه اطمینانی ، اگه از باطری بود عوضش کن .
---------------------
در مورد بلک لیست کردن و بوق اشغالی که یکی از دوستان سوال کرد . شما باید توی این مسیر حتما Reject رو فعال کنید :
Setting => Application Setting => Call => All Call => Auto Recect =>
اینا که رفتی اکتیو رو بزن و شماره رو به لیست زیرش اضافه کن .
اونجوری که شما کردید اکتیو نمیشه فقط میره تو لیست .
این بلک لیستش خیلی بیخوده اول یه زنگ میخوره بعد مشغولی میزنه کاریش نمیشه کرد؟نقل قول:
در ضمن چیکار کنم تا مسیج ها روی مموری ذخیره بشه؟
این مشکل باتری جدیه.
واسه منم 1 روزه خالی می کنه.
یهو 5 تا خط باتری میشه 2 تا .
دومی یکم دوامش بیشتره .اما با یکم کار میشه 1خط .1 خط هم تو 2-3 ساعت در حالت استندبای تموم میشه.
:41:
بله فریم ور جدید فارسی اومده واسش که فارسیش هم تشخیص دست خط داره و هم qwerty.نقل قول:
راستی یه مطلب: فرمور گوشی هم توی آنتن دهی و هم توی عمر باتری تاثیر داره. البته فکر نمی کنم شما فرمور عوض کرده باشی(!؟) ولی کلا گفتم دور هم باشیم :31:نقل قول:
راستی مطمئنی کامل میذاری تا شارژ بشه؟ اگه در حالت روشن شارژ میکنی، یه بار خاموش کن و شارژش کن. شاید درست بشه...:46:
سلام؛ مژده به بچه های قدیمی و غیرگارانتی!!!!
اینم جواب ای میلم از پارس مایکروتل
دوست عزیزآپدیت گوشیهای غیر گارانتی نیز صورت میگیرد.
Morteza . Delghandi
Service Supervisor
Pars Microtel Co.
( Tel: +98 21 84030
7 Fax: +98 21 88428383
باتری من که خدا را شکر کارش خوبه!نقل قول:
8 روز هم کار ازش کشیدم -البته زیاد باهاش ور نرفتم و حدود 20 دقیقه حرف زدم فقط تو این مدت-
3 هفته س خریدم
سلام
منم امروز این گوشی رو خریدم ، این گوشی theme رو ساپوردت میکنه ؟؟؟؟
جالبه که باتریش خود به خود درست شد!!!!!!!!!!!!!!!!
فقط یه فکری واسه اس ام اس هاش بکنین خیلی اعصاب خورد کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این بلک لیستشم خیلی بیخوده من بدجوری نیاز دارم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
ادرس جایی که تو مشهد رایگان فریمور جدید میگذاره کجاست؟
دوستان من میخوام این گوشیو بگیرم چند تا سوال دارم.
با گارانتی بگیرم یا نه ؟
قابلیت نصب تم داره؟
ماندگاری باطری بطوری که نه آهنگ گوش بدیم نه چیز دیگه فقط 1 ساعت مکالمه در روز ؟
رم داره؟ اگه داره تا چند قابل ارتقاست ؟
اس ام اس فرستادن باهاش اذیت نمیکنه ؟؟
inbox اس ام اسهاش پر میشه ؟ اگه آره بعد از چند تا؟
ممنونم :11:
1- بله با گارانتی اصلی(مایکروتل بگیرید چون اختلافش با بدون گارانتی 10-15 تومنه و بنابراین میارزه با گارانتی معتبری چون مایکروتل بگیرید.
2- تم واسش نیست
3- عمر باتری با کار کردن معمولی(اهنگ +فیلم تا 3 روز هست).اما اگه فقط تماس گرفتن باشه تا 5-6 روز هم جواب میده.
4- رم همراه گوشی نیست و باید جدا بخرید(یه رم2 گیگ توشیبا 7 تومن میشه).تا 8گیگ قابل ارتقاس.
5- اس ام اس زدن باهاش چه فارسی چه انگلیسی مثل اب خوردنه(راحتتر از گوشی های دکمه ای).در حالت qwerty سرعت اس ام اس زدن هم خیلی بیشتره.
6- مگه میشه پر نشه ؟ پر میشه و بعد از 200 - 300 تا اس ام اس(میگن تا 500 تا جا داره) باید خالیش کرد.
خوب اونوقت نصب کرده کسی؟ راحت خودمم میتونم نصب کنم؟ اصلا اگه الانا یکی استار بخره آپدیت شدس؟ :11:نقل قول:
بله فریم ور جدید فارسی اومده واسش که فارسیش هم تشخیص دست خط داره و هم qwerty.
نقل قول:
پول هم ميگيرن يا نه؟؟
فریم ورش واسه دانلود گیر نمیاد و دسته مایکروتله.نقل قول:
البته مایکروتل گفته اونایی که بخوان می تونن بیارن واسشون اپدیت کنیم.(رایگان برای کسایی که با گارانتی اونا خریدن).
بله الان کسی بگیره دیگه اپدیته و مشکلی نداره.(قدیمیا مشکل دارن).
حتی بدون گارانتیاشم من دیدم این فریم ورو ریختن و اپدیتن!!
چیکار کنیم تا وقتی گوشیو وصل میکنیم به کامپیوتر شارژ نشه؟
تاچش خوبه ؟ سرعت منوها چگونست ؟؟
زنگ میخوره ؟؟ برای من که اینجوری نیست ... از همون اول اشغال میزنه !!نقل قول:
این بلک لیستش خیلی بیخوده اول یه زنگ میخوره بعد مشغولی میزنه کاریش نمیشه کرد؟
در ضمن چیکار کنم تا مسیج ها روی مموری ذخیره بشه؟
اس ام اس هم کاریش نمیشه کرد مثل اینکه . این از اشکالاتشه دیگه .
یه سوال مهم :
دوستانی که فریم ورشون اپدیت شدست (همینی که الان ماکروتل روی گوشی جدیدهاش میزنه ) با سرعت گوشی مشکلی ندارن ؟؟؟ مثلا وقتی موزیک پخش میشه ، همزمان که با گوشی کار میکنید احسا نمی کنید سرعت گوشی خیلی کند شده ؟ من الان این مشکلو دارم ف احتمالا همین روزا میرم برای آپدیت ، اگه این مشکل با اپدیت حل بشه حتما آپدیت میکنم .
فکر کنم فقط تهران اینکارو بکنن ،، شهرستان تیغ میزنن مردمو ... من باید برم ساری اونجا ببینم چی میگن ..نقل قول:
البته مایکروتل گفته اونایی که بخوان می تونن بیارن واسشون اپدیت کنیم.(رایگان برای کسایی که با گارانتی اونا خریدن).
اگه با جاوا بودنش مشکل نداشته باشی گوشیه خیلی خوبیه سرعت منو هم خوبه و زیبایی خاصی دارهنقل قول:
من تازه خریدم سرعتشم خوبهنقل قول:
such a good question(این رو گفتم که در جریان باشین که من هم انگلیسی بلدم:31:)نقل قول:
گاجره مشهد-خیابان احمد آباد-بازارچه موبایل-ط اول فروش 8455000
موبایل خورشید مشهد، خیابان احمدآباد، بین بهشت و پاستور، مجتمع تجاری قصر موبایل، واحد 14 فروش 8440473 8442081
خدمات فراز همراه مشهد احمدآباد ابتدای بهشت مجتمع تجاری هشت بهشت طبقه اول واحد 106 فراز همراه آقای هراتی خدمات 8417000
این هم ادرس نمایندگیهای مایکروتل،ولی خودم هنوز نرفتم
اگه کسی وقت کرد بره یه خبری هم به ما بده
tanks:11:
اقا تو رو خدا به داد ما برسيد
من يك گوشي از همين مدل يعني s5233a دارم دومشكل دارم اولا اين دست نوشته چي هست و چطوري مي تونم بفهم اين قابليت رو گوشي من داره يا خير چون تازه خريدم
دوم اينكه من هر كاري مي كنم فيلم و كليپ تصويري رو نمي تونم به صورت فول اسكرين ببينم تمام كارها از قبيل تغيير فرمت و اندازه فرمتها و چرخش گوشي انجام دادم ولي فول اسكرين نمي شه ممنون مي شوم كمك كنيد در ضمن يك پلير تصوير خيلي قوي براي اين گوشي اگر هست مرا راهنمايي كنيد با تشكر از سايت خوب شما
من دو مشكل با اين گوشي جديد كه گرفتم دارم مدل گوشي من s5233a
اول اينكه اين دست خط نوشته چي هست و من از كجا مي توانم بفهم كه گوشي من اين قابليت رو داره يا خير و كجا به كار مي اد
دوم اينكه من هر كاري مي كنم فايلهاي تصويري رو به صورت فول اسكرين ببينم نمي تونم و تغيير فرمت و اندازه فايل اين كارها رو انجام دادم ولي جواب نداده ممنون مي شم كمك كنيد با تشكر از سايت خوب شما
نقل قول:
فرمور گوشیتو با کد زیر در بیار:
#1234#*
اگه فرمور گوشیت S523AJPIH3 باشه قابلیت تشخیص دستخط داره. در غیر این صورت، از اونجایی که فرمور های فارسی دیگه ای که الان هستن از این قدیمی ترند، تشخیص دستخط نخواهد داشت.
برای ویدئوی فول اسکرین هم اگه منوی گوشیت فارسیه، انگلیسیش کن. درست میشه.:20:
یک سوال:thumbsdow
اگه بخوام در حال اهنگ گوش دادن(:8:) صدای زنگ گوش و مخصوصا پیامک رو از تو هندزفری بشنوم، باید چکار کنم؟؟؟؟
ممنون
نقل قول:
تشخیص دست خط قابلیتیه که شما می تونید درست مثل نوشتن دیکته در دفتر مشق بوسیله قلم گوشی کلمه مور نظر رو بنویسید و گوشی خودش تشخیص میده و بصورت تکست واستون در میاره.کاربردشم برای افزایش سرعت تو تایپ مسیج هستش. یعنی بجای تایپ تکست تو مسیج و جاهای دیگه بوسیله قلم کلمه مورد نظر رو می نویسید و گوشی خودش بصورت تکست درمیاره.اما بیشتر کاربردش واسه سرگرمی و ور رفتنه !! :31:
از اینجا می تونید بفهمید که گوشیتون تشخیص دست خطش فعاله یا نه :
برید تو قسمت مسیج گوشی و قسمت نوشتن مسیج جدید و ببینید بغل فلش ابیه (فلش بک یا پاک کردن) اون کادره هست یا نه (همونی که توش نوشته keypad ).اگه بودش یعنی گوشیوتون این قابلیت رو داره اگه نه یعنی نداره واگه دلتون بخواد می تونید گوشیتونو اپدیت کنید تا این قابلیت برگرده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما در مورد فول اسکرین فرمت ویدیو چیه ؟
یه بار گوشیو خاموش روشن کن ببین درست میشه یا نه.
استار S5233w کسی خریده تو ایران ؟
wوایرلس دارش هست
سلام نمایندگی قابل اطمینان سامسونگ تو علا الدین کجاست ؟ یا تو بازار موبایل استقلال؟
آخرین قیمت به روز با گارانتی مایکروتل چنده ؟
آخرین نسخه فریم ورش چیه ؟(5233)
سلام دوستان
من با اين گوشي رو امروز كرفتم يه مشكلي دارم وقتي باهاش ويديو نگاه ميكنم نمي تونم صدا رو
كم و زياد كنم اولين بار كه گوشي رو روشن كردم چون صدا زياد بوذد صدا پخش مي شد ولي من صدا رو تا آخر كم كردم و حالا ديگه نمي تونم زياد كنم يعني ويديو ها رو بي صدا نگاه مي كنم.
به نظر شما بايد چكار كنم؟؟؟با توجه به اينكه گوشي من گارانتي نداره كجا بايد ببرم؟؟؟
اگر راهنمايي كنيد ممنون مي شم.
(خيلي بده آدم اين جوري ضد حال بخوره.نه؟):41::41::41: