رشته ای که من زدمنقل قول:
200 تا امسال رفته روش.
Printable View
رشته ای که من زدمنقل قول:
200 تا امسال رفته روش.
تاکستان!! :دینقل قول:
پوریا قبول شدی پاره وقتو؟نقل قول:
تکمیل ظرفیت ازاد باید حتما بری خوده اون دانشگاه!نقل قول:
نه مسخره ها! فکر کنم مجبورم برم سراسری!:31:نقل قول:
پوریا قبول شدی پاره وقتو؟
تراز من 5700 بود تراز عمران کرج شده 6841
تازه ما دلمون رو خوش کرده بودیم پاره وقت ترازش کمتر از تمام وقته!
اونو که اصلا 1 درصد هم به قبولی فکر نمیکنم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حداقل صبر کن سراسری بیاد!
بلهنقل قول:
ستاره دار پیش نیاز هست
اگر قبول شدید میکگن نمیشه تو تکمیل ظرفیت شرکت کرد
منم خدا رو شکر قبول شدم
ترازم شد 6572
اقا کسی می دونه تراز آخرین نفر قبول شده ی عمران عمران تهران چنده؟
یکی از دوستام درصداش خوب بود ولی براش پیشنیاز زده بودن !!!نقل قول:
قضیه چیه ؟
یعنی هر کی ستاره داره باید واحد های پیش نیاز بگذرونه ؟
والا اون دوسمونم انتخاب هفتمش و یه جا خودشونو براش انتخاب کرده بودن یعنی دیگه تو تکمیل ظرفیت نمی تونه شرکت کنه ؟
نقل قول:
نه زیاد بد نزدم آخه خودش گفت خوندم ==>امان از دست دخترا که هیچ جا نمی خوان کلاس کارشون رو بیارن پایین
منم همه رو زدم تهران:31: البته سربازی که ندارن دخترا ، میشنه واسه سال دیگه می خونه ، شایدم مزدوج شد رفت دنبال زندگی
عجب! خوب شد ما فرار کردیم از دست کنکور:21:نقل قول:
به به مبارک باشه انشاا... عروسیت:8:نقل قول:
حامد جان تبریک میگم انشاا...تا دکترا به همین صورت بری:20:نقل قول:
نقل قول:
به به . کدوم شهر قبول شدی ؟ رشته عالی هستش ما که ته خطیم :31: 1 سال دیگه تموم میشه میره پی کارش ولی پایه ریاضی رو قوی کن که درسهای غولی داره. ریاضی مهندسی (خدا نصیب گرگ بیابون نکنه):31:
ولی بخون معدلت رو ببر بالا واسه ارشد تاثیر داره
نقل قول:
:10:تبریک میگم.
تبریک میگم :10:نقل قول:
نه بهنام جان کاری نمی خواد بکنی ، آزاد زیاد تو این مورد حساس نیست
نقل قول:
:31: بابا ایول ! ما قدیم دعا میکردیم زودتر قبول شیم بریم حالا شما قبول میشید نمیرید:8:البته فکر کنم واسه سراسری مطمئنی که یه رشته خوب قبولی
نقل قول:
بیخیال. چیزی که زیاده وقت و دانشگاه
:10:تبریک میگمنقل قول:
نقل قول:
اون درس ستاره دار رو دانشگاه بهت می دن همراه بقیه درسها می خونی ممثلا قراره 136واحد کلا پاس کنی اینم روس چیز مهمی نیست.
بچه ها من قبول شدم می هوام صبر کنم جواب پیام نور هم بیاد بعد تصمیم بگیرم ولی انگار جواب اون وسطهای مهر هست به نظرتون همینو ثبت نام کنم؟
دوستان نظرتون راجع به كارداني مخابرات شهر ري چيه ؟
يكي از دوستان قبول شده از من پرسيد چجوريه من نميدونستم لطفا كمك كنيد
خودمم الكترونيك قزوين قبول شدم
:42::42::42::42::42::37::37::37::37::37::45::45::4 5:
من قبول نشدم آخه اختصاصی هام افتضاح بود
پس اونايي كه هم سراسري قبول شدن هم آزاد، اما مي خوان برن سراسري، كي جاشونو پر مي كنه؟:19:نقل قول:
منم IT تبریز قبول شدم 99/5% میرم.
منم مکانیک نجف آباد اینم کارنامم (یادتونه تب کرده بودم :دی )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما با دوست عزیزمون جناب mf.designing هکلاسی شدید.نقل قول:
سعید
چقدر تراز نجف اباد پائینه !!!!!
نفر اولم که شدی تبریک :دی
بچه ها کارنامه هاتونو بزارین اون یکی تاپیک البته هرکی میخواد
سلام!
منم انتخاب اولم رو قبولیدم! کامپیوتر نرم افزار! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته آزمایشی!)
دوستان دفترچه دانشگاه آزادو ( البته کار خاصی ندارم فقط میخوام ببینم هر شهری چه رشته هایی داره ) رو کسی نداره بزاره ؟
پزشکی جدا هست دفترچش ؟
آقا من چند تا خبر جدید و دست اول خواندم در مورد دانشگاه آزاد
بحث انحلال دانشگاه ازاد که در کار نیست :31: پیش خودم هم گفتم چنین چیزی ممکن نیست ها ااا .ولی خوب تحقیق لازم بود.
ظاهر قضیه هست
دولت و اطرافیانش میگویند باید اساسنامه تغیر کنه و دولت بیشتر دخول کنه توش.
و نظارت بیشتری داشته باشه
و تکلیف پول های تیلیاردی که میاد و میره مشخص بشه
و دانشگاه قانون مند بشه
دانشگاه آزاد هم میگه
ما وقف کردیم که دست اندازی ها کم بشه
چون یکی از مواردش اساسنامه این هست که با این وقف منتفی شد
- طبق اساسنامه كنوني دانشگاه آزاد (مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي در سال 66) در صورت انحلال اين دانشگاه "پس از تصفيه، كليه اموال و دارائيهاي باقيمانده حسب مورد در اختيار وزارت فرهنگ و آموزش عالي يا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي قرار خواهد گرفت
که مالیده شد پی کارش
و در تلاش هستند که با اصلاح اساسنامه پشت سرش جاسبی هم تغیر کند
خلاصه این قف هم زیر نظر رهبری و با اجازه اون صورت گرفته
و ظاهرا فعلا گریز خوبی زده
(اضافه کنم از تاسیس دانشگاه ازاد تا سال 68 موسوی همه کار بوده بعدش رفسنجانی شده رئیس جمهور و بعدش هم خاتمی که هیچ کدام با اساسنامه و موراد فعلی دانشگاه مشکلی نداشتند.)
حالا نظری دارید و خبری یا چیز جدید دارید بفرمائید بگید.
اضافه کنم دانشگاه آزاد یکی از بزرگ ترین قطب سیاسی فرهنگی اقتصادی مملکت هست
به این راحتی نمیشه درونش تغیر ایجاد کرد
فکر نکنم کاری از پیش ببرند.
سلام
خوب به سلامتي آزاد هم كه اومد
گفتن سراسري هم نيمه دوم و قبل 21 مياد
من مكانيك نجف آباد اصفهان قبول شدم هر چند آزاد نميرم ولي اي كاش يه جا بهتر زده بودم!!
ادب 65 عربي 60 ديني 85 زبان 75 رياضي 5!!!! فيزيك 85 شيمي 80
کسی که دانشگاه آزاد قبول بشه می تونه بره ثبت نام کنه و بخونه و سال بعد دوباره کنکور سراسری دولتی بده؟
اگه می شه دقیقا به چه شکلی هستش؟ کی باید انصراف بده؟ اصلا باید انصراف بده؟
راستی نتایج آزاد از چه ساعتی روی سایت گذاشته شد؟
تاپیک اعلام نتایج که ساعت 7:20 زده شده...حتما همون موقع ها اومدهنقل قول:
من خودم ساعت 8:15 دیدم
من آزاد قبول شدم نمیرم چون میرم سراسری.
فقط یه سوال دانشگاه تهران شمال بخش فنی چطوره ؟کسی خبری داره؟
بچه ها راست میگن امکان داره دانشگاهها یکماه دیرتر شروع بشه؟/؟
نه ... این خبر تکذیب شد (دیر شروع شدن دانشگاه ها!)
شما میتونی مرخصی بگیری 2 ترم و بخونی واسه سال بعدنقل قول:
کسی که دانشگاه آزاد قبول بشه می تونه بره ثبت نام کنه و بخونه و سال بعد دوباره کنکور سراسری دولتی بده؟
اگه می شه دقیقا به چه شکلی هستش؟ کی باید انصراف بده؟ اصلا باید انصراف بده؟
سلام
به نظر شما کدوم از این 2 بهتره ؟!
1: کاردانی نرم افزار که 2 ترم خوندم؟! (غیرانتفاعی)
2: کارشناسی مکانیک جامدات امسال قبول شدم؟!(ازاد)
من میگم مکانیک !
حوصله داری دوباره کنکور بدی واسه کارشناسی ؟ بعدشم حتما ارشد و ...
خب همینو برو که کارشناسیه
آره می دونم می شه مرخصی گرفت (یعنی همون رزرف دیگه نه؟؟)نقل قول:
منظورم اینه که هم زمان که دارم تو دانشگاه آزاد درس می خونم واسه کنکور سراسری 89 هم ثبت نام کنم و شرکت کنم اگه کنکور سراسری 89 قبول شدم از آزاد انصراف بدم ولی اگه قبول نشدم همون آزاد رو ادامه بدم.... امکانش هست؟ و یا اینکه ترم اول رو بخونم و ترم دوم مرخصی بگیرم؟ یعنی اینکه اگه قبول نشدم تو سراسری 89 دانشگاه آزاد رو از دست ندم؟
بابا یعنی اینجا یه دانشجوی دانشگاه آزاد پیدا نمی شه جواب مطمئن بده؟؟
اره بابا میشهنقل قول:
منظورم اینه که هم زمان که دارم تو دانشگاه آزاد درس می خونم واسه کنکور سراسری 89 هم ثبت نام کنم و شرکت کنم اگه کنکور سراسری 89 قبول شدم از آزاد انصراف بدم ولی اگه قبول نشدم همون آزاد رو ادامه بدم.... امکانش هست؟ و یا اینکه ترم اول رو بخونم و ترم دوم مرخصی بگیرم؟ یعنی اینکه اگه قبول نشدم تو سراسری 89 دانشگاه آزاد رو از دست ندم؟
بابا یعنی اینجا یه دانشجوی دانشگاه آزاد پیدا نمی شه جواب مطمئن بده؟؟
شما همزمان با ازاد میتونی کنکورم شرکت کنی اگه قبول نشدی هم ازاد رو داری
حالا اگه دلت خواست 2 ترم مرخصی بگیر یا یه ترم بخون ترم 2 رو مرخصی بگیر یا ... :دی در هر صورت تا اونجا که میدونم مشکلی نیس!
آقایون و خانما توجه توجه توجه
نقل قول:
كاشكي اينجا گير من ميومد. به نظر من اگه در قيد پولش نيستي برو نجف آباد. رو دست دانشگاه آزادش نيومده. حداقل تو اصفهان بعد از دانشگاه اصفهان تاپترين دانشگاه از نظر سطح علميه؟:10:
دوستان لطفا کمک کنید من بهش چی بگم ؟؟؟نقل قول:
منظورت چیه ؟!
در مورد رشته ش میگی یا دانشگاهش؟؟؟؟
دانشگاهشکه من شنیدم خوبه واحد شهر ری
كليه دارايی های دانشگاه آزاد وقف شرعی شد
ایسنا: هيات موسس دانشگاه آزاد اسلامي، درباره وقف اموال و داراييهاي اين دانشگاه بيانيهاي صادر كرد.
در بخشي از اين بيانيه آمده است: دانشگاه آزاد اسلامي در 31 ارديبهشت ماه 1361 ايجاد و نخستين اساسنامه اين دانشگاه با كمك صاحب نظران و با در نظر گرفتن الگوهاي رايج نظام دانشگاهي تدوين و در نخستين اجلاس هيات موسس در تاريخ 11 آذر 1361 تصويب شد.
در حال حاضر اين دانشگاه داراي 357 واحد دانشگاهي و مركز آموزشي در سراسر كشور و چند واحد برون مرزي، 13 ميليون متر مربع فضاي آموزشي پژوهشي فرهنگي اداري بيمارستاني درماني و بهداشتي ورزشي و رفاهي، يك ميليون و500 هزار دانشجو، 26 هزار عضو هيات علمي تمام وقت و حدود 15 هزار عضو هيات علمي نيمه وقت و پاره وقت، 32 هزار پرسنل و هزاران تاسيسات و تجهيزات كمك آموزشي نظير آزمايشگاهها كارگاهها مراكز ارتباطات و فناوريهاي نو كتابخانههاي تخصصي و ديجيتالي بيمارستانها و كلينيكهاي درماني و بهداشتي سالنهاي سرپوشيده و فضاهاي باز ورزشي مزارع و مهمانسراها ميباشد.
حضور 8/2 ميليون دانش آموخته، در كنار فعاليتهاي آموزش عالي امر آموزش عمومي نيز مورد توجه بوده و با ساخت و ايجاد 600 مدرسه در شهرهاي مختلف سازمان مدارس آزاد اسلامي (سما) وابسته به دانشگاه آزاد اسلامي با 50 هزار دانش آموز و 114 آموزشكده هاي فني و حرفه اي با 70 هزار كاردان فني بزرگترين مجموعه آموزش عمومي كشور در بخش غيردولتي شكل گرفته است.
در حوزه پژوهش ايجاد 50 مركز پژوهشي و تحقيقاتي و پارك فناوري و انتشار 160 مجله علمي ترويجي و پژوهشي در زمينههاي مختلف از ديگر دستاوردهاي اين دانشگاه است. اين سرمايه عظيم در درجه اول و عمدتا متكي به شهريه دريافتي از ميليونها دانشجو بوده و اندكي از آن از منابع كمكهاي اشخاص حقيقي و حقوقي خير تامين شده است و بدينوسيله بار عظيم مالي از دوش دولت و بودجه ملي برداشته شده است.
در ادامه با اشاره به اعضاي هيات موسس جديد دانشگاه آزاد كه عبارتند از: آيت الله اكبر هاشمي رفسنجاني، دكتر عبدالله جاسبي، مهندس ميرحسين موسوي، آيت الله عبدالكريم موسوي اردبيلي، حجت الاسلام والمسلمين سيدحسن خميني، دكتر ابراهيم حسن حبيبي، حجت الاسلام والمسلمين دكتر محسن قمي، دكتر علي اكبر ولايتي و دكتر حميد ميرزاده آمده است: با بررسي همه جانبه كارشناسان و باتوجه به تعاليم حيات بخش اسلام استفاده از ظرفيت نهاد مقدس وقف بهترين گزينه براي حراست از اين سرمايه در مسير اصلي خود تشخيص داده شد.
با استعانت از الطاف الهي و پس از استيذان از مقام معظم رهبري و دريافت نظر موافق معظم له و با مشورت با حقوقدانان و صاحبنظران طي يكسال گذشته با صرف اوقات فراوان و بررسي هاي حقوقي و كارشناسي پس از تهيه و تصويب وقف نامه اي جامع در شامگاه 5 ماه مبارك رمضان سال 1340 هجري شمسي مطابق با 4 شهريورماه 1388 به اتفاق آرا و با توجه به مفاد اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامي به عنوان هيات موسس و واقف و با انشا و امضاي صيغه شرعي كليه اموال غيرمنقول اعم از مشاع يا مفروز و دارائيهاي منقول بادوام حقوق امتيازات سهام و تمامي اجزا توابع و متعلقات مربوط به دانشگاه آزاد اسلامي شامل كليه واحدها مراكز سازمان سما و ساير موسسات وابسته موجود در كشور جمهوري اسلامي ايران و ساير كشورها را كه فهرست و مشخصات آنها ضميمه وقفنامه خواهد شد وقف شرعي موبد عام و حبس مخلد اسلامي نمودند تا از رقبات و درآمد حاصله از آنها برابر مفاد مندرج در اين وقفنامه استفاده و يا به مصرف برسد.
طبق مفاد وقفنامه مصارف موقوفه عبارت است از:
- توسعه تعميق آموزش پژوهش و فناوري در داخل و خارج از كشور جمهوري اسلامي ايران از طرق ساخت توسعه تاسيس و نگهداري واحدها و مراكز دانشگاهي تحقيقاتي و فناوري جديد و موارد مشابه دانشگاه آزاد اسلامي.
- ساخت توسعه تاسيس و نگهداري مدارس و آموزشكده هاي وابسته به دانشگاه آزاد اسلامي ساير موارد مربوطه ازجمله كمك به دانش آموزان، دانشجويان، اساتيد و كاركنان دانشگاه آزاد اسلامي به تشخيص متوليان موقوفه.
- ارتقاي سطح دانش و فرهنگ جامعه و اعتلاي فرهنگ اسلامي.
- تامين نيروي انساني متخصص.
- گسترش آموزش عالي، تحقيقات و فناوري در كشور به نحوي كه بتواند پاسخگوي تقاضاي جامعه براي كسب علم باشد.
-كمك به مدرسان و استادان كشور در امر آموزش.
- ايجاد زمينه مناسب در امر گسترش و اعتلاي دانش و پژوهش كشور.
- ايجاد زمينه فعاليت براي نخبگان و حمايت از آنان .
ميزان و نحوه مصرف منافع موقوفات در چهارچوب برنامه و بودجه اي خواهد بود كه همه ساله با توجه به مقتضيات زمان توسط متوليان موقوفه تنظيم و تصويب خواهد شد.
توضيح اينكه تمامي وسايل و امكانات و تجهيزات سرمايه اي و اراضي و ساختمانهايي كه از محل منابع مالي دانشگاه و امور موقوفه مندرج در اين وقفنامه و يا از محل فروش و تبديل به احسن و قبات وقف و يا هداياي اشخاص حقيقي و حقوقي تهيه شود و يا به تملك دانشگاه درآيد نيز مشمول مفاد مقررات و شرايط اين وقفنامه خواهد بود.
طبق يكي ديگر از مفاد وقفنامه دانشگاه آزاد اسلامي فقط متوليان حق دارند تمامي فعاليتهاي مربوط به اداره و توسعه دانشگاه آزاد اسلامي را به انجام برسانند و به طور كلي اداره موقوفات منحصرا تابع مفاد وقفنامه و اصول و قواعد معتبر فقهي است.
توضیحات یک مقام آگاه درباره وقف دانشگاه آزادنقل قول:
یک مقام آگاه در دفتر رهبری اعلام کرد که موافقتی از ناحیه رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص وقف اموال دانشگاه آزاد اسلامی اعلام نشده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، در پی صدور بیانیه هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی در مورخ 7/ 6/ 1388 در مورد وقف اموال و دارایی های این دانشگاه ، یک مقام آگاه در دفتر مقام معظم رهبری اعلام کرد: موافقتی از ناحیه رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص وقف اموال دانشگاه آزاد اسلامی اعلام نشده است.
من سوالم در مورد رشته بود نه در مورد انتخاب هفتمنقل قول:
ممنون
اگه کسی در مورد مهندسی پرتو پزشکی چیزی می دونه بگه