بله.......نقل قول:
Printable View
بله.......نقل قول:
جواب سئوال قبلیمونو که کسی نداد..:41:
من شنیدم گوشی از پردازنده 800mh بطور کامل استفاده نمیکن،.آیا همچین چیزی درسته؟اگه آره،چطور میشه از پردازنده گوشی بطور کامل استفاده کرد ؟ :20:
---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
یه سئوال دیگه هم داشتم که یادم رفت:
آیا میشه فایلی رو داخل گوشی مخفی کرد یا روی یه پوشه خاص پسورد گذاشت؟ ( البته نه کل گالری ، فقط یه پوشه خاص داخل گالری )
دوستان برای خرید احتیاج به پاسخ شما کارشناسان این گوشی دارم امیدوارم پاسخ جامعی دریافت کنم با تشکرنقل قول:
1-نه روش نصب نیست باید خودتون نصب کنین.(به صفحات قبل مراجعه کنین.)نقل قول:
2-نمیدونم ولی فکر نکنم تقلبی داشته باشه.(تا وقتی که من خریدم برادران چینی زحمت تقلبیش رو نکشیده بودن.الان نمیدونم.)
3-بله فیرم ویری که روش هست فارسی هم پشتیبانی میکنه.
4-#1234#*
5-S800MDXJC1.این فیرم ویر برای آسیای شرقی هست.نمیشه باهاش فارسی نوشت.ولی فارسی رو چپکی میتونه بخونه مثلا سامسونگ رو اینطوری مینویسه گ ن و س م ا س.
6-یه کیف کوچیک چرمی+هدفون+سی دی برنامه+خود گوشی:27:
رم داخلی 2 نوع 8 گیگ و 2 گیگی داره.مموری هم تا 16 گیگ ساپورت میکنه.در مورد قیمت و مارک و تقلبی بودن چیزی نمیتونم بهت بگم چون 95% فلش های تو بازار تقلبین.من خودم Team Group هشت گیگ کلاس 6 خریدم و خیلی هم راضیم.تا حالا هم تقلبیش رو ندیم.یه نکته مهم تو خرید مموری کلاس مموری هست.سعی کن کلاس 6 بگیری.معمولا برای گوشی ها کلاس 2 میبندن که اصلا برای این گوشی خوب نیست و سرعتش رو فوق العاده پایین میاره.متاسفانه راهی هم برای تشخیص تقلبی بودن نیست غیر از این که ببندی رو گوشی و تو ویندوز تستش کنی.
بله به طور کامل استفاده نمیکنه.چون باتریش رو فوری خالی میکنه.اگه نرم افزاری نیاز داشت خودش به طور اتوماتیک سرعت پردازنده رو بالا میبره.البته کدی هست که بشه سرعتش رو روی 800 فیکس کرد ولی من به هیچ وجه توصیه نمیکنم.نقل قول:
نه فقط کل گالری رو میشه رمزدار کرد.
چرا بازی هایی که واسه جت هست گرافیک پایینی دارن؟ آیا بازی که با شتابسنج کار کنه ( مثل بازی ماشینی توی 5800 ) واسه جت نیومده؟:41:
AB جان ، من صفحات مربوط به بازی های لمسی رو خوندم. ولی آخرش نفهمیدم کدوماش رو جت جواب میدن.چون دایلاپی هستم و حجم پکای بازی ها زیاده هنوز هیچکدومو دانلود نکردم...اگه یه راهنمایی کنی و فقط صفحه ای که بازی های داخلش روی جت جواب میدن رو بگی ممنون میشم...:20:
نقل قول:
يعني واقعا امكان Mark كردن فايلها وجود نداره ؟!! :18:
اگه به كامپيوتر وصلش كنيم ، تنظيمات آلارم ريست ميشه ؟!!:18:
در مورد مارک کردن این گوشی بر عکس بقیه گوشیهاست مثلاً شما تو یه گوشی دیگه میخای چندتا فایلو بلوتوث کنی اول میای میگردی مارک میکنی بعد سند میکنینقل قول:
تو این گوشی اول دکمه سند رو میزنی بعد کنار فایلها یک مربع برای مارک کردن میاد و مارک میکنی
خب حالا این اشکالش چیه ؟ ینی چه فرقی میکنه که دوستمون میاد میگه باید بگردی ؟ خب اونجوریم باید بگردی !
پس این هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه و خیلی راحته
در مورد وصل کردن به کامپیوتر 100% مشکل از گوشی این دوستمونه ... هیچ گوشیی اینجوری نیست حتا d600 که مال چند سال پیشه
فرض كن من 800 تا عكس توي گوشي ريختم . دارم عكسا رو به دوستم نشون ميدم.نقل قول:
دوستم از يكي از عكسها خوشش مياد و ميگه برام با بلوتوث بفرست.
اونوقت بايد برم توي سند و دوباره بايد بيام توي 800 فايل رو بگردم تا به اون فايل برسم!!!
اين مسخره ترين مديريت فايلي هستش كه تا به حال شنيدم.
كلا از Samsung Jet نااميد شدم.
==========
من كل اين تاپيك رو خودنم و اشكالات موجود در جت رو همه رو توي اين پست خلاصه وار گفتم.
اگه دوست داشتيد ، ميتونيد اينجا بخونيد.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4951691&postcount=38
نه خیر دوست عزیز نیازی به همچین کاری نیست ... شما عکسو باز میکنی بعد میری تو منو میزنی سندنقل قول:
اون چیزی که من گفتم برای چندتا فایله وگرنه واسه 1 فایل اینکارا لازم نیست
نقل قول:
حالا 1 فايل نه.
فرض كن مي خوام چندتا فايل براي دوستم بفرستم. بايد دوباره تو 800 فايل بگردم. اين با عقل جور در مياد !
حالا باز دست سامسونگ درد نكنه كه براي سند هر يك فايل داخل اون فايل كه ميري گزينه سند گذاشته(چه عكس باشه يا فايل صوتي).ولي براي delete نداره همچين چيزي. البته فقط براي عكس داره.حسابش رو بكن. داري تو 300تا اهنگ ميگردي ببيني كدومش بدرد نميخوره پاك كني.به 150تا كه رسيدي ميخواهي اونو پاك كني. اگه delete رو بزني ميره اول فايلات. بايستي دو ساعت بگردي تا دوباره اون فايلو پيدا كني. شايد براي كاربراي سامسونگ چيز عجيبي نباشه ولي كسي كه فقط نوكيا كار كرده مثل من اين يك فاجعه است.:wac:نقل قول:
يك دوستي جايي ميگفت اين ايرادها بخاطر سيستم عامل نداشتن جت هست.درصورتي كه گوشي هايي مثل سوني اريكسون هم سيستم عامل ندارن ولي اصلا اين ايرادات توش نيست.
گوشیم زنگ خورده بود و چون جواب نداده بودم رفته بود روی پیغام گیر ، برای پیغام گذاشتند و حالا هرکاری میکنم نمی دونم از کجا میشه این پیغام رو شنید و پاک کرد ؟!
آیکن اینکه پیغام ضبط شده دارم اون بالای صفحه نشون داده میشه و lcd هم روشن میمونه ؛ آخرش برای اینکه lcd خاموش بشه مجبور شدم که موبایل رو روشن خاموش کنم اما هنوز اون آیکن باقی مونده و نتونستم پیغام ضبط شده رو بشنوم
کسی میدونه از کدوم قسمت باید برم برای پیام های ضبط شده ؟
پيغامهاي صوتي توي قسمت پيامها ( sms ) و زير مجموعه (Answering machine inbox) زخيره ميشه، از همين آدرس پخش و خذف ميشند
هر کاری کردم نتونستم برای contact هام عکس بگذارم ، طوری که وقتی بهم زنگ می زنند عکسشون روی صفحه بیفته !
آیا راهی وجود نداره؟ یا من پیدا نکردم
تو فون بوک شخص مورد نظرو انتخاب کن.ادیت رو بزن.بالای صفحه یه آیکن عکس هست.اگه روش اشاره کنی باز میشه و 3 تا گزینه Remove و Take Photo و Caller Image داره.هم میتونی همونجا عکس بگیری و با گزینه سوم هم مسیر عکس رو بده و آخر سر سیو کن.:11:نقل قول:
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
برای من همچین گزینه ای نداره.میشه بگین از کجا میشه فعالش کرد.نقل قول:
من از این برچسب های ضدخش رو گوشیم چسبوندم به نظر شما تاثیری توی تاچش داره؟
چون احساس میکنم تاچش یه جوریهههه!!!
تاچ کوربی از گوشی من بهتره مخصوصا برای اس ام اس نوشتن.
فریمورم هم جدیدترین فریموره s800mdxjc
دوست عزیز من هم همین فرمور رو دارم فقط یه مشکل کوچیک دارم که وقتی گوشی رو خاموش میکنم حتما باید یه لحظه به برق بزنمش تا گوشی دوباره روشن شه شما هم این مشکل رو داری؟؟؟نقل قول:
منم این فیم ویر رو ریختم ولی همچین مشکلی نداره.شاید دکمه پاورش رو کم نگه میدارین.نقل قول:
امروز يه چيز جالب ديگه تو جت ديدم
وقتي تو حالت mass strong بود يه دفعي ديدم گوشيم داره زنگ مي خوره و يكي از دوستام بود
كلي حال كردم
اي ول :31:
من تا حالا فرمویر گوشیم رو آپ نکردم یعنی همون اولی هستش که خریدم
مشکلی هم ندارم . فقط تو gsm arena چیزای جذابی نوشته بود که خیلی گوشی فرق میکنه کلی چیز جدید اضافه میشه
حالا نظر شما رو میخام که ارزش اپدیت رو داره یا نه ؟
چون دوستان هر کدوم که اپدیت کردن یه انتقادی نسبت به آپدیت جدید شون کردن.
نقل قول:
اگه مشکل شما حل نشده این لینک مستقیم برای دانلود هستش
کد:http://anycall.it168.com/thread-165523-1-1.html
من جدیدترین فریم ویر S800MDXJC1 رو روی گوشیم ریختم
تو این فریم ویر تاچش عالی شده و کاملا قابل حسه
زبان فارسی رو نداره اما وقتی اس ام اس فارسی میاد حروفها همه برعکسن مثلا چطوری رو اینطور مینویسه : ی ر و ط چ
Aswring Machine یا همون منشی تلفنی متاسفانه تو این فریم ویر نیست
کارکردن باهاش هم از سرعت خوبی برخورداره
دوستان یک سوالی داشتم راجع بع مدل خاور میانه ای این گوشی یعنی مدلs8003 ایا این مدل زبان فارسی را به هنگام نوشتن اس ام اس یا قرار گرفتن اسام اس در اینباکس گوشی پشتیبانی می کند دوستانی که تست کرده اند لطفا پاسخ دهند
2.این گوشی دارای دو نمونه رم داخلی 2GB و 8GB است از نظر قیمت چه تفاوتی با هم دارند شما کدام یک را پیشنهاد می کنید
3. نرم افزار اصلی GPS برای نصب روی گوشی چه نام دارد بین نرم افزارهایTREKBUDDY وگارمین چه تفاوتی وجود دارد برای نصب روی GPS کدام یک از این دو نوع نرم افزار را باید روی گوشی نصب کرد تفاوت بین TREKBUDDY و گارمین در چیست لطفا کمی در این ارتباط توضیح دهید با تشکر
:10::40::11:
دوستان قاط زده گوشيم!!!:19: الان ديگه صداش در نمياد فك ميكنه تو حالتي كه هندسفري بهش وصل ولي وصل نيست ولي وقتي هندسفري رو بهش وصل ميكنم صدا رو تو هندسفري ميشنوم !! چييييي كااااارررر كنم؟؟؟؟؟؟؟
نميدونم چي شد درست شد!!!
يه سوال ديگه فروير گوشي من jpl1 هست به نظرم كه تاچش خوبه مي خوام ببينم كسي اين داشته بعد S800MDXJC1 اينو بريزه
فرقش چيه؟ ارزش عوض كردن داره؟
دوستان کسی پاسخگونیست مخصوصا سوال 3:41::13::41:نقل قول:
تا اونجایی که من می دونم گارمین نسخه Java نداره که بتونید تو این کوشی نصب کنیدنقل قول:
در مورد سوال اول بلی فارسی رو کاملا ساپورت می کنه
با عرض سلام و خسته نباشید
مرورگر وب این گوشی بعضی از صفحات رو بطور کامل نمیاره
از طرف دیگه opera mini هم نوشته های فارسی رو چپکی نشون میده
میخواستم مرورگر NetFront ورژن جاوا رو تو گوشی بریزم ولی هیچ جوره پیداش نکردم
اگه کسی ورژن جاوای این برنامه رو داره خواهشا بذاره رو سایت که خیلی دنبالشم
ممنون
aminkh17
باید فریم ویرشو آپدیت کنی من آپدیت کردم درست شد.
---------------------------
هر چی فریم ویر دیدم یه مشکلی داشت که ازش خوشم نیود .مساله من سر تایپ فارسی موقع اس ام اس دادن و همین طور اس ام اس فارس که واسم میفرستند و بتونم بخونم.اگه فریم ویر خوب با این ویژگی سراغ داری خوشحال میشم معرفی کنی تا مشکل اصلیم که همون دیر لود شدن رمم بعد از اتصال به کامپیوتر هست بر طرف بشه:10:
فرم ویر فارسی 2 تا هست که یکیش رو فقط نمایندگی ها دارن و تو نت فقط یه نسخه موجوده.نقل قول:
دیر لود شدن رم هم مربوط به خود رمه و فیرم ویر تاثیری نداره.
آقا ای موضوع پیغام گیر چه جوری فعال میشه؟ بگید فعالش کنیم کلی حال کنیمفریمویر ما s8003jpil1 هست و فارسی رو راحت میخونه فقط فایل های wordرو چپکی میخونه به نظر شما میخاد آپدیت کنم؟
راستی من یه رم 8گیگ اصلی با کلاس 2انداختم روش و یه هفته واسه امتحانش هم گوشی رو پر کردم هم رم رو (از همه مدل عکس/فیلم سینمایی و کلیپ/آهنگ/برنامه)و چیزی مثل هنگی توش ندیدم الانم خیلی راحت کار میکنه....فقط خاستم برای اطلاع بگم که اگر 6هم نبود شاید بعضی کلاس2 هم جواب بده
دوستان خواهشا یکی جواب بده تا مشکل ما هم بلکه حل شه:41:
نقل قول:
دوست عزیز اینکه فارسی رو چپکی نشون مشکل از فریمورت باید باشه..حالا فریمورت رو بگو چیه...؟:5:نقل قول:
دوستان در یکی از سایتها خواندم که برنامه نقشه شهرها ی ایران برای استفاده از جی پی اس در این نوع از گوشیها وجود ندارد و به نوعی استفاده کاملی از جی پی اس این نوع از گوشیها نمی توان کرد در کل برنامه برای گوشیهای نوکیا برای استفاده از جی پی اس در ایران بسیار بیشتر از گوشیهای سامسونگ است دلیل ان هم این است چون گوشیهای سامسونگ منظور همین مدل جت است از سیستم عامل خاصی استفاده نمی کند به همین دلیل با فقر برنامه مواجه است دوستانی که این مدل گوشی را دارند ایا در مورد جی پی اس این موضوع را تایید می کنند که کار ایی که در گوشیهای نوکیا مثل 5800 وجود دارد در مدل جت وجود ندارد در کل دوستان یک خلاصه وضعیتی از سیستم جی پی اس در این گوشیها ارائه دهند با تشکر:10::40::11:
اگه رم 4 گيگ كلاس 1 باشه كند ميشه .
.
نه اصلا اينطور نيست.نقل قول:
با برنامه TrekBuddy ميشه از GPS گوشيهاي جاوا استفاده كرد.
توي انجمن مويابل خودمون ، آموزش كاملش هست. يه سرچي بزن. پيدا ميكني.
مقايسه كيفيت عكاسي Samsung Jet و دوربين ديجيتال Olympus SP-565UZ
Samsung Jet
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Olympus SP-565UZ
Samsung Jet
Olympus SP-565UZ
قيمت جديد جت : 300 تومن با گارانتي اصلي
======
كسي ميدونه كه جت 8 گيگ با گارانتي اصلي در ايران موجوده يا نه و اگر هست قيمتش چنده ؟
خب دوست عزیز مقایسه دوربین موبایل با دوربین دیجیتال کار درستی نیست.انگار دارین بنز آخرین مدل و پیکان 47 رو مقایسه میکنین.:27:نقل قول: