فکر نمیکنم چیز مهمی باشه.
خیلی از گوشی ها هستند که درپوش ندارند.
نگران نباش عریز
:46:
فکر نمیکنم چیز مهمی باشه.
خیلی از گوشی ها هستند که درپوش ندارند.
نگران نباش عریز
:46:
کسی نیست؟؟؟؟؟نقل قول:
opera10 mini nabashe.نقل قول:
بعد از باز کردن opera 10کلید end call رو بزنید.بعدش گوشی شما صفحش automatic تو 4جهت می چرخه!:31:
از همین سایت بگیرین:کد:www.opera.com
سلام
--دوستان من دیکشنری pmd2 رو نصب کردم ولی با فارسی سازaldurazy arabic مشکل داره. (اگه کسی pmd2 رو با یه فارسی ساز دیگه نصب کرده و بدون مشکل بوده لطفا بگه)
اگه دیکشنری دیگه ای که خوب باشه سراغ دارید ممنون.
راستی babylon واسه گوشی هم آیا هست؟
-- کیبورد گوشیم تو حالت افقی خیلی کند کار می کنه دلیلش فکر می کنید چیه؟
مدیران محترم:
لطفا این تاپیک رو بدلیل رفع مشکلات دوستان به بخش پاکت پیسی منتقل کنید .. و یا با اون تاپیک ادغام کنید یا اینکه اون تاپیک رو پاک کنید
با تشکر
آره واقعا باید یه فکری بکنید باسش اینجا اصلا کسی جواب بچه ها رو نمیده و ممکن مشکلی بزرگی داشته باشن
مدیران محترم خواهشا ما رو یاری کنید
my storag پرید
چیکارش کنم
انشااله که گارانتی داره و ببر نمایندگی.......من هم دادم گفتن فعلا قطعشو نداریم باید برامون بیاد
نتیجشو بعد میزارم تو سایت
دوستان حتما با گارانتی اصلی بخرند.
بدون گارانتی هستشنقل قول:
مظورت از پرید چیه؟؟نقل قول:
هارد ریست کردی؟؟
یعنی باید بدم اون 16GB بالای گوشی رو پاک کنن به جاش بنویسن 512MBنقل قول:
16گیگ رو از دست دادم هارد ریست هم کردم درست نشد
سلام .من فکر نمی کنم که مموری شما پریده باشه .من دقیقا نمی دونتم ولی یکی از دوستان به نام سعید میگفت با تعویض رامmy storag می یاد.شما این صفحه رو چک کن.نقل قول:
البته مثل اینکه آقا سعید نیستن شما هم عجله نکن بهتره با ایشون واسه تعویض رام هماهنگی کنی تا اگه مشکلی پیش اومد کمکت کنه.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=324910&page=104
سلام
من قبلا ورزن گوشیم 6.1 بود
بردم نمایندگی 605 شد
اما الان خیلی سنگین شده
سخت کار میکنه
قبلا بهتر بود
رام سبک چی معرفی میکنید
خواهشا اگه کسی خودش استفاده کرده و خوبه بگه
ممنون
با سلام به همه.
از همه عزیزان خواهش میکنم که به این سوال بنده که فکر میکنم تقریبا همه این سوال رو دارن شفاف و به طور روشن پاسخ بدین.
میخوام بدونم که این گوشی با Windows Moboile 6.1 روان تر و سریعتر کار میکنه یا با Windoes Mobile 6.5؟؟؟
و همینطور سری جدید این گوشی که با Windows Mobile 6.5 عرضه شده آیا با گوشی هایی که به طور دستی به Windows Mobile 6.5 ارتقا پیدا میکنند فرق میکنه و از اونها سریعتر و بهتر کار میکنند.
چون راستش الان من 2 گوشی آکبند با گارانتی اصلی پارس مایکروتل دارم که یکیشون از ابتدا دارای Windows Mobile 6.1 هست و یکیشون هم از ابتدا با Windows Mobile 6.5 هستش و من نمیدونم باید کدومشون رو نگه دارم و هنوز از هیچ کدومشون استفاده نکردم ، حتی یک SMS هم با هیچ کدومشون ندادم.
با سپاس.
سلام دوستان . من قصد خرید این گوشی رو دارم .. قیمت فعلیش با گارانتی اصلی چنده ؟
توی جعبه اش کیف داره ؟
خود مایکروتل محافظ صفحه داره مخصوص گوشی ؟ اگر داره چنده ؟
مرسی
ببین چند روز نبودیم چه خبر شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سعید عجب رامی نصب کردی اومدی حتما عوض میکنم
با سلام الان قیمتش 500.000 تومان هستش (تهران)نقل قول:
کیف هم داره.
محافظ ندیدم تو نمایندگی ولی تو بازار میتونی پیدا کنی.
قیمت فعلی500 با گارانتی بی گارانتی هم460 قیمت کردمنقل قول:
توی جعبش کیف هم داره
خوده ماکروتل فک نکنم بهت بده اگه هم بده گرون میده از زیرزمین علا الدین بخر از2تومن هست تا به بالا
فرقی نمیکونه که اول 6.5 باشه یا اونیکه اول6.1 بوده بعد به 6.5 ارتقا دادیشنقل قول:
هر دوتاش یکیه
6.5 خیللللللللللللللللللللللی بهتر از6.1 هستش باهر2تاش کار کردم
تازه مگه میخای همش با 6.5 کار کنی مثل من خسته میشی باید عوض کنی تاز همه یرام ها رو هم گارانتی نمیریزه ÷پس خودت باید عوض کنی
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
دوست عزیز 6.5 که خیلی بهتر از 6.1 هستشنقل قول:
اگه رام جدید میخای باید مثل من منتظر سعید باشی تا بیاد
محمدرضا جان این برنامه یدرایور OpenGL ES 3D رو نصب کردم دستت هم درد نکنه حالا کاربردش چی هست کجا میتونم تاثیرش رو ببینم
سلام.
از بابت پاسختون ممنونم.
حالا یه سوال دیگه هم دارم که اگه این رو هم جواب بدین ممنون میشم.
من درپوش USB رو چند بار به حالت 90 درجه باز کردم برای شارژ کردن گوشی ، حالا حساسیت پیدا کردم و میترسم بخاطر اینکه چند بار درشو 90 درجه باز کردم یه موقع درش کنده بشه ، حالا نظر شما دوستان در رابطه با درپوش usb چیه و آیا من بیش از حد وسواسیت دارم؟؟؟
با سپاس.
اره عزیز خیلی حساسی مطمئن باش به این سادگی ها خراب نمیشه گیرمم بر فرض محال بیافته این طور تازه میشه مثل گوشی هاییه دیگه که اصلا درپوش ندارن شما خیلی وسواس .......نقل قول:
نترس نمیکنه
سلام به همه
من تازه عضو این تاپیک شدم ازهمتون ممنونم تاپیکتون خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییلی خوبه
تو اینترنت مثل توووووووووووووووووووووووو ووووووووپ صدا کرده :11::11:
دوستان
نقاط ضعف و قوت این گوشی چیه؟
اینو بهتر میدونید یا 8910؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی سامسونگ، مدل i8910 Omnia HD، یک گوشی بسیار پیشرفته با تجهیزاتی چون دوربین فوق العاده ی 8 مگاپیکسل، حافظه ی داخلی 8.16 مگابایت، پیام نگاری پیشرفته، پشتیبانی از برنامه های جاوا، پخش MP3، رادیو FM، زنگ های پلی فونیک 72 کاناله، قطب نمای دیجیتال، حسگر شتاب دهنده ی داخلی، سیستم ردیاب GPS، سازمان دهنده ی کامل(organizer) ، صفحه نمایش لمسی از نوع OLED و در اندازه ی 3.7 اینچ و فوکوس خودکار است که این خصوصیات، باعث محبوبیت این گوشی بین خریداران شده است.
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: فرم گوشی : کشویی - وزن : 148 گرم
پردازنده: ARM Cortex A8 600MHz
حافظه: حافظه داخلی در دو نوع 8192 و 16384 مگابایت - RAM 256 MB - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - GPS - Bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی AMOLED Capacitive TouchScreen - اندازه 3.7 اینچ - 640x360
دوربین: 8.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Symbian نسخه OS v9.4 Series 60 rel. 5 - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات: رادیو - هنذزفری - باتری 1500 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 600 ساعت - زمان مکالمه 13:30 ساعت
نام ها ديگر : Samsung I8910 HD Gold
:: نقد و بررسی Samsung i8910 Omnia HD
گوشی سامسونگ، مدل i8910 Omnia HD، یک گوشی بسیار پیشرفته با تجهیزاتی چون دوربین فوق العاده ی 8 مگاپیکسل، حافظه ی داخلی 8.16 مگابایت، پیام نگاری پیشرفته، پشتیبانی از برنامه های جاوا، پخش MP3، رادیو FM، زنگ های پلی فونیک 72 کاناله، قطب نمای دیجیتال، حسگر شتاب دهنده ی داخلی، سیستم ردیاب GPS، سازمان دهنده ی کامل(organizer) ، صفحه نمایش لمسی از نوع OLED و در اندازه ی 3.7 اینچ و فوکوس خودکار است که این خصوصیات، باعث محبوبیت این گوشی بین خریداران شده است.
گوشی سامسونگ، مدل i8910 Omnia HD، بلندگوهای استریو با کیفیت بالا دارد و یک هدست استریو که گوشی شما را به پخش کننده ی موسیقی تبدیل می کند. از رادیو FM هم پشتیبانی می کند تا در جریان اخبار روز باشید. این گوشی مجهز به پشتیبانی از بازی های حرکتی هم هست.
گوشی سامسونگ، مدل i8910 Omnia HD، از مرورگرهای اینترنت WAP 2.0، HTML و xHTML پشتیبانی می کند.
i8910 Omnia HD در ابعاد 12.9*58*123میلی متر و وزن 149 گرم و در رنگ مشکی، تولید و به بازار عرضه می گردد.
پیام نگاری i8910 Omnia HD، قابلیت ارسال و دریافت پیام متنی، پیام تصویری و ایمیل را دارد.
در ضمن از ویژگی های دیگر دوربین این گوشی، این است که حالت geo tagging دارد، به این معنی که مکان جغرافیایی عکس را در اطلاعات مربوط به آن، ذخیره می کند و شما هرگز رد عکس خود را گم نخواهید کرد.
تنها ایراد صفحه نمایش 3.7 اینچی i8910 Omnia HD، این است که در زیر نور خورشید، خوانا و شفاف نیست و باید تغییر زاویه داد!!!
از دیگر امکانات این گوشی، این است که یک دوربین 8 مگاپیکسلی با رزولوشن 3264*2448 پیکسل مجهز به فلاش LED و فوکوس خودکاردارد که به شما اجازه می دهد پس از گرفتن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] • پخش موسیقی و فیلم و رادیو FM
• قابلیت ضبط فیلم
• صفحه نمایش لمسی در اندازه ی بسیار مناسب و بزرگ 3.7 اینچی
• دوربین بسیار خوب 8 مگاپیکسلی
• مجهز به حسگر شتاب دهنده ی داخلی
• دوربین دوم برای مکالمه ی تصویری
• مجهز به فوکوس خودکار
• مرورگرهای اینترنت قوی
منبع : dıgıkala
---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------
[/COLOR]ویندوز رو با سیمبین نمیشه مقایسه کرد مطمئن باش از نظر بچه هایه این فروم این بهتر بوده که اینوانتخاب کردن به جز دوربین یکم یکم هم صدا این گوشی همه چیزش از i8910سرترهنقل قول:
فرق کیفیت فیلمبرداری این دو چه حده؟
خب!مثلا چیش بهتره؟:13:
نقل قول:
سلام . مشکلتو ن حل شده؟ تو ویندوز xp امتحان کردید؟ رامی که نصب میکنید سالمه؟ یعنی فایلش رو به طور صحیح دانلود کردید؟
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
نقل قول:
سلام. چرا پرید؟ مگه چیکار کردید؟ . فلش کردید گشی رو؟
نقل قول:
i8000 : d1: 720x480
i8910: hd: 1024x720
خب این یعنی چی؟یعنی خیلی تفاوت؟
نقل قول:
آره رزولیشن بالاتر. و البته کیفیت شفافتر. لنز آی 8910 بزرگتره.
شما میتونید نمونه فیلمها رو از اینترنت دانلود کنید و خودتون مقایسه کنید.
میخوام گوشیم رو عوض کنم ، الان i900 دارم. تقریبا تفاوت زیادی با i900 نداره ، فقط گویا رم و رامش بالاتر رفته و اینترفیسش بهتر شده . این اینترفیس خود ویندوز موبایل خیلی خشگه ، خستم کرده
با این عوضش کنم یا با آیفون 3gs ؟
وسط این گوشی مثل i900 حسگر داره ؟
قیمتش چنده الان ؟
سلام .
1-بهتره که شما مدل i900 رو با i8000 مقایسه نکنید واسه این میگم که شما وقتی این گوشی رو تو دست می گیری کاملا تفاوت رو حس می کنی حالا چه از لحاظ اینتر فیس و مخصوصا تاچش و کیفیت صفحش .و.........................
2- من اگه به اندازه 3gs پول داشتم باز هم این گوشی رو انتخاب می کردم.(یه موقع فکر نکنی این حرف رو واسه این می زنم که چون این گوشی رو دارم).
از نگاه کلی 3gs بیشتره به درد افرادی می خوره که اون طرف آب هستن.واسه اینکه بیشتره برای اینترنت و programing هستش.
بازهم به نیاز ادم نگاه می کنه!
سلام
--دوستان من دیکشنری pmd2 رو نصب کردم ولی با فارسی سازaldurazy arabic مشکل داره. (اگه کسی pmd2 رو با یه فارسی ساز دیگه نصب کرده و بدون مشکل بوده لطفا بگه)
اگه دیکشنری دیگه ای که خوب باشه سراغ دارید ممنون.
راستی babylon واسه گوشی هم آیا هست؟
سلام اقا سعید.نه مشکلم حل نشده!ویندوزم xp sp3 هست!دستم به دامنتون لطفا کمک کنید!این ویندوز 6.1 دیگه برام غیرقابل تحمل شده.خییییییلی کنده!مخصوصا photo albumesh واقعا لاک پشتیه!نقل قول:
راستی رامم هم مطمنم سالم سالمه.2جور رام دانلود کردم که کاملا کامل دانلود شدن یکیش همون رامی هستش که خودتون چند صفحه قل گذاشتین.ممنون میشم اگه کمک کنید:11:
در بین گوشی های موجود آیفون بهترین تاچ رو داره... خداییش هم اینترفیسش خیلی ردیفهنقل قول:
الان تاچ i8000 چطوریه ؟ خوبه ؟ کلا سرعت گوشی چطوره ؟
و اما قیمت ؟
اینترفیسش خیلی خوبهنقل قول:
وآخرین قیمت : 500000 تومان با گارانتی پارس ماکروتل
و 460000 با خدماته 18 ماهه ی پارسه :31:
نقل قول:
اینو با دقت خوندید؟ بر طبق این عمل کردید؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4731610#post4731610
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
نقل قول:
اگه شما اختلاف قیمت 300 400 هزار تومنی آی 8000 با آیفون براتون به چشم نمیاد خوب برید آیفون بخرید!
نه بابا داشتم با تنظیماتش ور می رفتمنقل قول:
تو موبایلستان یکی ترفند های رجیستری گوشی رو گذاشته بود برای چرخش افقی من این کار رو انجام دادم بعد تو تنظیمات داشتم قسمت Screen رو برای حالت افقی عوض میکردم که دیدم هیچ کدوم از عکس هام نیست هیچی دیگه بعد دیدم 16 گیگ نیست
دوستان جهت خرید فقط با گارانتی اصلی(پارس ماکروتل)با کارت طلائی که شماره سریال خورده خریداری کنید
مموری من هم پریده فعلا دادم نمایندگی و هنوز قطعه براشون نیامده