:3:سلام.خوب هستید؟خبری از نسخه بعدی این بازی نیست؟:20:
Printable View
:3:سلام.خوب هستید؟خبری از نسخه بعدی این بازی نیست؟:20:
کاری که نداره دوست من!نقل قول:
شما دوربینی که بالا سرت رو فعال کن!
اینطوری لیزر ها رو میبینی!وقتی رسیدی به صندلی از روش بپر!بین اون هایی هم که روشن خاموش میشن وایسا بعدی که خاموش شد زود برو از جلوش رد شو!اونجایی هم که از دو طرف میان و مربع و مستطیل تشکیل میدن یکم صبر میخواد!وقتی بزرگ شدن به صورت نشسته و آهسته نرو!وقتی بزرگ شدن جا برای تو هست وایساده برو و بعدش از دیوار برو بالا!!
بازم رد نشد بگو تا بیشتر توضیح بدم لااقل بگو کجاش گیر کردی!!
فعلا که چیزی نگفتن مسئولان یوبی سافت!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام.خوب هستید؟خبری از نسخه بعدی این بازی نیست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتی شایعه ای هم در نیومده!!
سلام دوستان
من هر کاری میکنم رزولوشن بازی splinter cell conviction تو تنظیمات از 768*1024 بالاتر نمیره ... حداکثرش همینه یا مشکل از جای دیگه ست؟ چون اصلا آپشنی بالاتر از این رزولوشن وجود نداره تو لیستش تا من انتخاب کنم... ضمنا من با لپتاپ سونی سری fw با حداکثر رزولوشن 900*1600 بازی میکنم... تو هیچ بازی دیگه ای این مشکلو ندارم
ممنون از توجه تون
شما پچ 1.2 رو دانلود کنی ضرر نداره که ادعاش شده باگهای زیادی از بازی از جمله مشکل در تنظیمات رزولوشن بازی رو از بین میبره :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4955848&postcount=1047
جناب این پچ کرک بازی رو از بین نمیبره ؟نقل قول:
لینک مستقیم از این پچ ندارید ؟
سلام خوب هستید
اقا من خیلی وقته که بازیو خریدم ولی بعد نصب بازی، همون اول که ارم ubi میاد تموم میشه یه error میده از این don't send بعد از بازی میپره بیرون حالا من باید چی کار کنم
هومان جان لطف کردند کزک رو هم هعمرا پچ توی همون فایل rar گذاشتند:46:نقل قول:
شرمنده رفقا(حالا هر کدومتون:31:) چون خیلی از لینکهای موجود توی نت کرک رو همراش ندارند:13:نقل قول:
ولی فکر کنم لینک دومش تا سرعت 3Mb بر ثانیه رو حتی برای کاربرای free هم ساپورت میکنه فایلش هم کلا 24MB که بیشتر نیست:46:
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
به احتمال 90% برمیگرده به درایور گرافیکت مخصوصا اگه ATI هست باید درایورت رو به روز کنی...نقل قول:
(البته شما هم اگه به همراش این پچی که بالا گفتم دانلود کنی ضرر نداره):20:
نقل قول:سلام اون دوربین که میگین کجاست که فعالش کنم؟
سلام
من اونجا گیر کردم که میای یه تلویزیون میزی هستش که چراغ لیزریم بالاسرشه و خوب نمیدونم چیکار کنم از اسانسور پشت سر هم مامور میاد طبقه پائینم که نمیشه رفت میمیری
یه لوله هم هست که بالا بری باز از بقل اسانسور میای پائین مسیر دیگه ای نداره
کمکم میکنین
بیا رفیق اینم راهنمایی با عکس:نقل قول:
امیدوارم همون مرحله ای که میخواستیو گذاشته باشم:20:کد:http://guides.gamepressure.com/tomclancyssplintercellconviction/guide.asp?ID=9459
شما اگه با 360 بازی میکنید بالا رو بزنید دوربین فعال میشه!نقل قول:
منم یه توضیحی بدم!نقل قول:
من وقتی میرفتم رو لوله خیلی زود شناسایی می شدم!
شما از یه جهت برین پشت کتابخونه مانند ها که هم از سه در دید داشته باشید هم به تلوزیونه دید داشته باشید تا کسانی که رو که می خوان برن سر تلوزیونه رو بزنید!
از اسلحه ی MP5 استفاده کنید و تو انداخن نارنجک و EMP دست و دل باز باشید!
سلامنقل قول:
ممنون .ولی نه تنها کمکی نکرد بلکه به محض نصب کرک رو از بین میبره و اتصال به اینتر نت میخواد که با همه ترفندهایی که دوستان گفتند باز هم حل نشدنی مونده... اگر هم کرک بدون پچ نصب شه که رزولوشن از 1024*768 بالاتر نمیره...
راهی دیگه ای فعلا نیست؟؟
نقل قول:
دوست عزیز ...من مادربردم GIGABYTE است...ولی تو سی دیش فقط WIRLESS LAN Driver است من اونم نصبیدم ولی چیزی نشد و هیچی به اسم lan dirver نیست ...دارم خل میشم .....مردم به خد:23:
این بازی هم تموم شد. بعد از chaos troy و برعکس D.A واقعا جذاب بود. نکته ای که خیلی برای من جالب بود پنهان کاری ها بود. تو اکثر مراحل هم می شد بدون دیده شدن و بی سر و صدا و هم مثل جنگ، مرحله رو رد کرد. واقعا عالی بود.
برای رد کردن این مرحله بهترین راه اینه که از پنجره ی وسط آویزون بشید.هم می تونید مامورا رو بکشید هم دیده نمی شید هم می تونید از اون کامپوتر محافظت کنید.نقل قول:
(البته اگه مرحله رو درست حدس زده باشم.)
موفق باشی:11:
اقا من بازی رو تموم کردم خیلی خفن بود ولی حیف زود تموم شد بازی رو روی xbox360 تموم کردم.
بازي كه ميكنم يه لحظه گير ميكنه و ول ميكنه
انگاري كه مثلا گرافيكي چيزي ضعيف باشه
يه كم كه بازي ميكنم سيستم هنگ ميكنه و صفحه آبي مربوط به shut down مياد
سيستمم خوبه
cpu: amd athlon II x2 240
ram: 2
graphci ati 4670
ممكنه از كرك يا پچ بازي مشكل داشته باشه ؟
من این بازی رو الان تموم کردم
ولی متاسفمم برای Ubisoft کل بازی رو عوض کرده :13:
من قبلا دموی اونو دیده بودم اصلا چهره ی Sam اینجوری نبود تازه تو دمو بعضی وقت ها Sam دست خالی با سربازها مبارزه میکرد
اصلا دیگه نمیشه آنلاین بازی کرد .الان 2 هفته شده که نمیشه آنلاین زد.خیلی ضد حاله
نقل قول:سلام دوستان عزیزنقل قول:
دیدم این تاپیک خیلی داغه گفتم منم چند تا سوال بکنم
من این بازی رو خیلی وقته که که خریدم ولی تا امروز موفق به نصب نشدم حالا چند تا سوال از شما که بازی رو تموم کردین دارم:
1.من امروز مرحله ای که میره تو خاطراتش تو عراق رو رد کردم میخواستم بدون چقدر دیگه مونده که بازی تموم بشه(چند مرحله)؟
2.بعضی وقت ها که دارم بازی میکنم یک دفعه سیستم بدون هیچ پیغامی ری استارت میشه!!!مشکل از چیه؟(مطمئنم که از بد سکتور هارد یا نصب کرک نیست)
سیستمم زیاد ضعیف نیست چون من Assassin's creed 2 رو دو هفته پیش با همین سیستم بدون کوچکترین مشکلی تموم کردم.
مشخصات سیستم:
2GB : Ram
pen4 3.0GHz : cpu
ati 3450 : VGA
XP SP3 : OS
3.مشکل افت فریم ریت زیادی دارم با این که پچ 1.02 و ati catalyst 10.4 رو سیستمم نصب کردم.؟؟(در صورتی که تو assassin 2 مشکل افت فریم ریت نداشتم)
4. نمیتونم به سرورش وصل بشم؟؟؟
اگه میشه کمک کنین
با تشکر
1-فکر می کنم حدود 1/4 بازی رو رد کردین. شاید هم 1/5.دقیق نمی تونم بگم.نقل قول:
2-من وقتی بازی می کردم، از بازی می رفت بیرون. مشکل از خود بازیه. چون گاهی بدون مشکل اجرا می شد. برای اینکه مطمئن بشی مشکل از سیستمت نیست، این هم مشخصات سیستم من(ولی من هم همونطور که گفتم مشکل کرش داشتم.):
Cpu:Q6600
Ram:2*2GB
VGA:Ati4670
3-برای حل مشکل افت فریم هم باید تنظیمات گرافیکی بازی رو پایین بیارین.
4-از این آموزش استفاده کنید:
موفق باشی:11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4937172&postcount=977
برای انلاین پچ جدید نیومد؟
اینم روش مالتی بازی کردن و کرکش که به روش زیر عمل کنید :
این کرک را دانلود کنید ( براتون از 3 تا لینک میذارم )یاکد:http://hotfile.com/dl/40751601/dd32b3b/TCSCC.Multiplayer.Crack-SKIDROW.rar.html
یاکد:http://netload.in/dateiIFK5ebcPuc.htm
بعد کرک را از حالت فشرده دربیارید و کرک را کوپی و در فایل بازی پست کنید و و یک اکانت در سایت یوبی بسازید تا براتون تایید ایمیل رو بفرسته بعد یوزر و پسوردی که در سایت ثبت نام کردید را در skidrow.ini وارد کنید و بعد بخش دونفره را بازی کنید . برای بازی هم نیاز به سرعت 64 یا 128 دارید. ما که نداریم باید حسرت بخوریم.کد:http://dll.bz/file/1657/tcscc.multiplayer.crack-skidrow.rar.html
دوست عزیز
ما این کار ها رو 1 ماه پیش کردیم و موفق به بازی هم شدیم!!
اما الان اون پچ غیر فعال شده و به لابی بازی کانکت نمیشه و نیاز به پچ جدید هست!
پچ 1.03 هم ریلیز شده که قابلیت Voice Chat اضاف شده ولی هنوز مولتی مشکل داه
لطفا دوستان نصب کنند و نتیجه رو اعلام کنن
سلام دوستان
اونایی که تو اجرای بازی مشکل دارن این پست رو بخونن
1)اگه بازی نصب میشه ولی اجرا نمیشه باید این کار ها رو بکنید:
1-کانکشن LAN ویندوز رو از حالت غیر فعال به فعال تغییر دهید.
2-این کرک رو با جایگزین کرک موجود در محل نصب بازی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2)اگه بازی افت فریم داره یا در حین انجام بازی خارج میشه یا صفحه سیاه میشه باید:
1-آخرین درایور کارت گرافیکتون رو نصب کنید
2-patch 1.2 بازی رو نصب کنیدنقل قول:
NVIDIA GeForce Display Driver for Windows XP
32bit: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
64bit: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------
NVIDIA GeForce Display Driver for Windows Vista
-----------------------------------------------------
NVIDIA GeForce Display Driver for Windows 7
ATI Catalyst™ Display Driver for Windows XP
------------------------------------------------------------
ATI Catalyst™ Display Driver for Windows Vista
------------------------------------------------------------
ATI Catalyst™ Display Driver for Windows 7
3-حتماً این کرک رو جایگزین کرک قبلی کنید
3)برای آنلاین بازی کردن:
کار هایی که در سه پست قبل گفتم انجام بدید
دقت کنید این کرک ها با پچ 1.01 سازگار نیست بنابراین اگر این پچ را برروی بازی نصب کرده اید , بازی را از نصب در آورید و دوباره نصب کنید یا پچ 1.02 را نصب کنید.
این هم یک پچ و کرک جدید:
patch 1.3:
crack:
Quote:
Instructions NOTE !
1.Install patch 1.2
2.Install patch 1.3
3.Crack the game using the above provided crack
4.Play the game
:8::8::8:
کرکش مال skidrow هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين كرك آخريه جديد ترين كرك اسكيد رو هنقل قول:
من کرک جدید skidrow رو توی سایت تورنت دیدم دانلود کردم ورژن 1.04 بود ولی نود 32 گفت ویروسیه و من نصبش نکردم ولی 1.03 رو نصب کردم و دوباره ارور سرور میده.
دوستان سلام
آیا محدود بودن تنظیمات رزولوشن که از 1024*768 بیشتر نمیشه رو دوستان دیگه ای که نصبیدن و یا بازی کردن دارن یا نه؟
یعنی اینم از مشکلات کرک هست یا مشکل از جای دیگست؟
سپاس
برای من که همچین محدودیتی نداره.بقیه رو نمی دونم.نقل قول:
یادمه یکی از بازیایی که نصب کردم همینطوری بود................بیخیالش شدمنقل قول:
دوستان سلام
آیا محدود بودن تنظیمات رزولوشن که از 1024*768 بیشتر نمیشه رو دوستان دیگه ای که نصبیدن و یا بازی کردن دارن یا نه؟
یعنی اینم از مشکلات کرک هست یا مشکل از جای دیگست؟
سپاس
پچ و کرک این پست رو دانلود کنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4955848&postcount=1048
مامور وفادار دیروز........محکوم امروز!
ذهن خلاق "تام کلنسی"سال2003قهرمانی به نام"سم فیشر(Sam fisher)"راخلق کردکه به عنوان مأموربرجسته واستثنایی سری بازی های"اسپیلینتر سل (Splinter cell)"باها به نقاط مختلف دنیا فرستاده شدتا باشیوه منحصر به فردخود به قلب دشمن نفوذ کندوبی سرو صدا کار خود را انجام دهد.:8:
اما با آخرین نسخه منتشر شده بازی با عنوان مأمور دو جانبه (Double Agent)اتفاق ناگواری برای قهرمان داستان رخ داد که مهمترین آنها قتل مشکوک دختر سم فیشر بود.پس ازاین اتفاق فیشر از مرگ ناگهانی دختر خودبه شدت ناراحت ومنزوی شده است،موتجه میشود سازمان جاسوسی که دراستخدام آن بوده دراین کار دست داشته است.فیشربرای گرفتن انتقام دختر خود حتی لحظه ای را هم از دست نمیدهد!از این به بعد است که مأمور وفادارپیشین به یک محکوم تبدیل میشود.:13:
تمام تصور خود را از سم فیشربه عنوان یک مأمور خونسردکه مأموریت های خود را درکمال آرامس وبی سرو صدا انجام میدهد،فراموش کنید!اگرچه هنوز نشانه هایی از فیشر مأمور دو جانبه وعناوین قبل از آن دیده میشودکه از جمله آن میتوان به این موارد اشاره کرد:
همچنان باید برخی از مءموریت های بازی را مخفیانه وبه دور از چشم نگهبانان انجام دهید،نگهبانان را تاحد امکان بی سرو صدا بکشید واز دید دوربینهای امنیتی مخفی بمانید!.اما فیشر محکوم که بعد از مرگ دخترش همه چیز را از دست رفته میبیندباکی از درگیر شدن با نگهبانان نداردوعلاوه براین،اضافه شدن مهارت های جدیدبه توانایی های منحصر به فرد قهرمان
محبوب سری های بازی اسپیلینتر سل میل بازی کنندگان را برای درگیر شدن بادشمنان دو چندان کرده است.همانطور که گفته شد فیشر چیزی برای از دست دادن نداردوحاضر است همه چیز خود را برای یافتن ردپایی از قاتل یا قاتلین دختر خودقربانی کند وهمین مسئله سبب تغییر حال وهوای کلی بازی شده است.
یکی از جذابترین عناصرتازه اضافه شده به بازی،وادارکردن مظنونین به حرف زدن آن هم به شیوه خاص سم فیشر است.تصور کنید فیشر گلوی کسی را دردست گرفته است که اطلاعات با ارزشی از قتل دخترفیشر ونقشه بزرگتری که شهر راتهدید میکند،دراختیار دارد.این مظنون راه فراری نداردوحاضر به حرف زدن نیست واز طرفی هم خون سم فیشرراهم به جوش آورده است!
از این به بعد به عهده شماست که برای به حرف آوردن مظنون با کله او پیانو بزنید یااورا درکمال خونسردی ازطبقه بالا به پایین پرتاب کنید!درموقئیت های این چنینی بسته به اجسامی که درمحیط قرار گرفته اند چند گزینه متنوع برای به حرف درآوردن مظمون به همراه خواهید داشت،ازصفحه تلویزیون وپیان گرفته تامیز کنترل یا آیینه دست شویی!
مظنون همچون موم دردستن شما است تا هرکجا که میخواهید ببرید یا بزنید.از این گذشته ضربات فیشر ه اندازه ای قدرتمند هستندکه باهرکدام از آنهامظنون بیچاره حرف زدن را به قهرمان باز ی ترجیح داده واطلاعات با ارزش خود را بیرون میریزد.
مشخص است افرادی که چنین اطلاعات با ارزشی همراه دارندهمچون یک گنج محافظت میشوندوبرای رسیدن به هر کدام از آنها ابتدا باید از میان انواع واقسام سیستمهای امنیتی همچون دوربینهای مدار بسته ولیزرهامتحرک عبور کنید.نگهبانان باتجهیزات پیشرفته رافراموش نکنین،نگهبانانی که ردبعضی از صحنه ها به اندازه ای هستندکه درگیری مستقیم با آنها امکان نخواهد داشت وبهتر است به جای ایجاد کردن سرو صدا از روش قدیمی اسپیلینتر سلی استفاده کرد
در محکوم سیستم سنگر گیری بسیار زیبا وجذابی به بازی اضافه شده است که کنترل روان آن درکنار حرکت های زیبای سم فیشردرجابجا شدن میان سنگرهاهیجان ولذت استفاده از آن را به شدت افزایش داده است.اما گذشت از جذابیت،سیستم های سنگر گیری بهترین روش برای دور ماندن از دوربینهای امنیتی ونگهبانان است.
اگر مکان سم فیشر توسط نگهبانان یا دوربینه های امنیتی شناسایی شودآخرین موقئیت شناسایی شده توسط ردی سایه مانن از سم فیشر مشخص خواهد شد!
نگهبانان هم به سرعت به سمت موقئیت شناسایی شده سرازیر میشوندوبهتر است لطف کنید وفرار را به قرار ترجیح داده وخودتان را درخد امکان از ان منطقه دور کنید یا بهتر بگویم خودتان راگمو گور کنید!
هر بار یکی از نگهبانان رابا غافلگیری و از نزدیک وبدون شلیک از راه دور،از پا درآوریدفرصت خواهید یافت از مهارت فوق العاده فیشر درنشانه گزاری دشمنان وکشتن سریع آنها استفاده کنید.
ای نشانه گزاری بسته به سلاح انتخابی تا چهار نفر نیز قابل به افزایش است.از این مهارت ویژه میتونیددر طراحی یک راهکار جنگی کار ساز بهره بگیرید.یکی از نگهبانان را غافلگیر کرده،بقیه را هم دریک هزارم ثانیه از صحنه روزگارمحو کنید!:46:
امان از روزی که خون سم فیشر به جوش آید!وتعداد نشانه گزاری ها بینهایت شود.یکی از مشکلاتی که ممکن است درزمان نشانه گزاری نگهبانان با آن مواجه شویدخارج شدن نگهبان نشانه گزاری شده ازمحدوده دیدواحتمالا پی بردن نگهبان به موقئیت فیشر است!
البته این مشکل قسمتی از گیم پلی بازی محسوب میشودتا اینکه شما با درنظر گرفتن موانع وحرکت نگهبانان بهترین زمان را برای شلیک انتخاب کنید.
راههای زیادی برای مقابله با دشمنان خواهید داشت.زمانی که نگهبانان زیر لوستر اتاق قرار گرفته اند میتوانید اتاق را از داشتن لوستری زیبا محروم کرده وبا نگهبانان زیر آن خداحافظی کنید!یا نگهبانانی که رفتن کنارمخزن سوخت ویا بشکه نفت و....با منفجر کدن این مخازن نگهبانان را از این کار پشیمان کنید!معمولا فیشر بعد از گرفت نگهبانان به آنان توصیه ای میکند:"دفعه بعد بیشتر مراقب باش!"یا این:"این همه چی بود که داشتی"!
داستان درگیرانه محکوم یکی از عوامل مهم درموفقیت بازی به شمار می آیدداستانی که در جریان بازی وبا اضافه شدن تدریجی ماجرا های جدید همواره تازه باقی میماند.از طرف دیگر درطول بازی خاطراتی از ذهن سم فیشر عبور میکند به شیوه ماهرانه ای روی دیوار یا سطون مختلف محیط نقش میبنددتا اینکه درکنارادامه بازی وبدون توقف از اتفاقات مهم از اتفاقات مهم وتءثیر گزار گذشته نیز یادی شده باشد!.
مئموریت های جاری و راهنمایی هم به شیوه مشابه ای نمایش داده میشون سیستم پیشرفت اسلخه مختصری همدر محکوم درنظر گرفته شده است که به بازی کننده ها اجازه میدهند دقت،قدرت وقابلیت نشانه گزاری اس لحه خود را پیشرف دهند.
بازی محکوم برخلاف عناوین پیشین با به پایان رسیدن مد تکنفره به پایان نخاهدرسیدومد مولتی پلیرتازه وارد وبسیار جذاب آن براحتی میتواند برای مدتهاهیجان وتازگی بازی را حفظ کند.
فقط میتونم بگم این بازی فوق العادست
گرافیک عالی...جلوه های سینمایی...مراحل متفاوت...داستان زیبا...تنوع در شرح ماموریت(روی درو ودیوار مینویسه)و......
UBI SOFT همچنان می تازد...
سلامنقل قول:
قبلا این کرک و پچ رو از همین سایت گرفتم و نصب کردم اما بدبختانه هیچ فرقی نکرد:41::41::41:
ممنون
این بازی چجوری می اد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر کاری که بگین کردم ولی نشد تو ویندوز 7 صفحه سیاه می شه با همون مثلث های مسخره
driver lan هم از روی cd ریختم ولی نشد که نشد
تو رو خدا یکی کمک کنه!!!!!!!!!
پچي براي رفع قطع و وصل صداي اين بازي نيست ؟
برو تو تاپیک "حل مشکلات در نصب و اجرای بازی" و مشکلتو مطرح کن:5:جوابتو میدن...نقل قول:
این جدید ترین نسخه ی این بازیه ؟؟؟