کاش این مدل تکنولوژی dlna هم داشت.راستی اون مدلی که با همین مشخصاته و گرافیک بهتری برای game داره قیمتش چنده؟
Printable View
کاش این مدل تکنولوژی dlna هم داشت.راستی اون مدلی که با همین مشخصاته و گرافیک بهتری برای game داره قیمتش چنده؟
دوستان الان قیمت 5738z چنده؟
حدود 560 اگه اشتباه نکنمنقل قول:
سلام دوستان
خدا این لپتاپ ایسر 5738Z و کمپانی ایسر رو نگه داره
این لپتاپ هم خیلی بهتر از لپتاپ دل 1545 که قبل از خرید ایسر مد نظرم بود خوب بود و هم خوب دراومد و هم خیلی صرفه جویی اقتصادی شد برام
من دقیقاً سه ماه پیش 5738Z رو به قیمت 555 تومن از تهران خریدم و آوردمش تبریز و الان خیلی راضی هستم ازش
از آقای حمید هم به خاطر ایجاد این تاپیک ممنونم
موفّق باشید:11:
آقا حميد شما نظري نداريد؟؟؟نقل قول:
آخرین اخبار بازار:
5738زد : 560000 علاءالدین
5738زدجی: فعلا در بازار نیست
5738جی: 780000 پاساژ هدیه
نظر خاصي ندارمنقل قول:
سلام
بحث مانيتورها به كجا كشيد؟ بالاخره اين سري جديد 5738z كه ما خريديم LED هست يا LCD؟
كسي عكسي يا مقايسه اي گذاشت؟؟
تاپيك رو گم كردم. نميدونم همينجا بحث ميشد يا جاي ديگه؟ ولي يادمه شما داشتيد پيگيري ميكرديد و يه جورايي ثابت شده بود اين جديدا LED نيستند و كلي حال مارو گرفته بوديد. لطفا" هر كي از دوستان يادشه كمك كنه تا ما از نگراني دربيائيم.
اي لعنت به اين سازگار ارقام. كاش همون سري هاي قديمي رو ميداد و يا حداقل قبلش اطلاع ميداد كه ميخواد چه تغييراتي بده...
آقا حميد شما نظري نداريد؟؟؟
چون به نظر من كاري نميشه كرد
دوستان بررسي كردن و ديدن كه ال سي دي معمولي است
يك مدل 5738z توي بازار هست با هارد 320 و رم 3Gb ddr2 و cpu t4300 (البته روش t4200 نوشته! ) به قيمت 630000 كه البته من 610 خريدم. يكسري قطعاتش رو هم عوض كردن كه از قبلي بهتره مثل بلوتوث كه bcm2046 شده. در كل چيز خوبيه!
كسي از دوستان اطلاعي نداره چرا سايتمدتيه كه باز نميشه؟کد:www.---------.com
آپديتهاي آفلاين NOD32 رو ميخوام.
من دیگه صبرم داره تموم میشه :19:
یه نفر یه لپ تاپ خوب زیر 750 چوق به ما معرفی کنه توی همین یکی دوروز می خوام بخرم
دوست عزیز این کدوم 5738g هست؟نقل قول:
با vga جیفورس یا ati ؟
:11:
دوست عزیز خوب معلومه دیگه!:31:نقل قول:
دیدی که 5738g شده 780 !:5:
اگه هم بازی نمیکنی و کار سنگین نمیکنی همون z یا 5738 خالی یا 4736 خوبه دیگه!:20:
قیمتش هم خیلی عالی!:27:
ولی اگه 750 داری 30 بزار روش g بگیر دیگه!:8::10:
(انقدرم شک نکن!):11:
بايد الان مدل اي تي آي در بازار باشهنقل قول:
مدل جي فورس هم ممكن از قبل مونده باشه
هر دو خوبن
اما جديده بهتره:46:
میگم برارد! این سیستمش رو زده لینوکس که
ویندوز نصب میشه؟
اونکه ایرادی نداره عوض میشهنقل قول:
مدل جدیده:20:نقل قول:
هممممممم
مرسی احتمالا منم یکی از این مدل بگیرم
فعلا مقادیری پول کم دارم
یه ویندوز اکس پی پرو هم بشه ریخت عالیه
میگم بچه ها این جنگولک جاتش حدودا چه قد در میاد؟ مثلا کیف و ...
نمیدونم خودم چیا میخواد
حمید اقا ! مدلهای جدید 5738 pcmci یا pci express داره تا بشه بهش پورت 1394 اضافه کرد یا نه؟
يك كيفنقل قول:
يك تبديل 3 به 2 براي دو شاخه شارژر
سلامنقل قول:
داداش اینطور که پستهای این انجمن و دیدم مثل اینکه شما در مورد لپ تاپ مپ تاپ خیلی حالیتونه :31:
یه لپتاپ زیر 750 چوق که به نظر خودت بهترین کارایی رو داره به ما معرفی کن می خوام همین امروز و فردا بخرم.
بد طور بلا تکلیفم از طرفی می خوام زود بخرم
ولی خیلی ها هم میگن Acer زیاد مالی نیست در صورتی که این مدل 5738 چشممو بد طوری گرفته
لطفا راهنمایی کنید
مرسی:11:
مرسی برادر
این کیف رو چه قیمت هایی هست؟
به به به!:5:نقل قول:
راستی این پاساژ هدیه کجاست؟
اگه مشکل داره پخ بده!:27:
دوستان اگه قیمت پایتخت/ رضا/ ایران رو دارن بگن!
چون تاپیک 5738 هست اینجا گفتم که همه در جریان باشن!:31:(میدونم تاپیک قیمت هم داریم!:46:)
:11:
آشنا ماشنا سراغ داشتید قیمت خوب بده به ما هم بگید خوب
میدون فاطمی-پاساژ هدیهنقل قول:
جاهای دیگه هم پرسیدم اما گرونتر می گفتن ولی احتمالن تخفیف هم می دن. ولی بهتره که حداقل همین قیمت رو مدنظر داشته باشی هر جا می ری همین حدود قیمت بگیری نه گرونتر.:46:
بسته به كيقيت و ماركش از 10 تا 80 تومننقل قول:
من خودم چيني گرفتم 20 تومن خوب هم هست
خيرنقل قول:
نه رابط پس سي اكسپزس و نه رابط pcmcia
البته تبديل يو اس بي به 1394 هست اما خوب سرعت 1394 رو نداره و كم مياره :46:
چند وقت پیش به دلایلی قصد خرید مدل zg رو داشتم که قسمت نشد ... حالا با تقویت کارت گرافیک مدل g باز فکر خرید این مدل ذهن من رو مشغول کرده ... دوستان قبلا سایتی رو به عنوان مرجع تست کارت های گرفیکی معرفی کرده بودند ولی نتیجه درستی از اون نگرفتم ...
تقاضا دارم دوستان در مورد قدرت دو کارت 4570 در این مدل ایسر و 8600 جی تی در دسکتاپ و مقایسه آنها یه توضیحی به من بنده بدن ... البته شاید بی ربط باشه ولی با توجه به کارکرد 8600 من در اجرای بازیها ، آیا همون انتظار رو هم می تونم از کارت گرافیک مدل ایسر داشته باشم یا نه ؟ ...
داداش جواب پست صفحه ی قبل ما رو ندادی ازت سوال کرده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تاپيك موضوعش همينه و سئوالتون هم كلي است.نقل قول:
خودتون بايد تصميم بگيرين
سلام . میدونم این لپتاپ 5738z برای بازی خوب نیست . فقط میخوام بدونم گرافیکش تو چه حدیه؟
کسی بازی lord of the rings II رو تست کرده؟ ارباب حلقه ها
یا Call of duty 2
میگم بر بو چ این وضعه شارژش چی ریختیاس؟
باطریش خوبه؟
در حد مابقي نوت بوكهانقل قول:
اگه معمولي باشه 2 ساعت و خورده اي مي كشه:10:
تست کنین بگین بی زحمتنقل قول:
کی گفته اجرا نمیشه ! من GTA IV رو با تنظیمات معمولی راحت بازی میکنم :21:نقل قول:
سلام
من الان اگه به خوام ویندوز 7 نصب کنم تنها راه به دست اوردن درایورام دانلود اونا از سایت ایسر هست یا اینکه را دیگم داره...
ممنون
برادر اینا که فک کنم برای قبل از 2006 هستننقل قول:
کسی بازی lord of the rings II رو تست کرده؟ ارباب حلقه ها
یا Call of duty 2
حتما باید اجرا بشن
من که صرفا دارم برای برنامه نویسی و طراحی وبم و نشون دادن نمونه کارهام به مشتری هام میخرمش
ولی بازی هم جای خودش رو داره
یه یارویی 5738G داشت میگفت 750 چوق میرزه؟(آک منظورمه ها)
داریوش جون تا اونجا که یادمه تو بدجور طلبه پاکت پی سی توشیباهه شده بودی و داشتی برا خریدش له له میزدی منصرف شدی یا تریپ مایه داریه اونو خریدی می خوای از این هم بی نصیب نمونی ؟:31:نقل قول:
اکثر سخت افزارهارو خود 7 میشناسه .نقل قول:
اگه تو سایت ACER هم نباشه میتونی از سایت خود سخت افزار پیگیری کنی .
مثلا برای گرافیک هم ATI و هم NVIDIA برای 7 داریور میدن .
همچنین تو این تاپیک هم میتونی بپرسی :
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=258
خود ويندوز 7 مي شناسهنقل قول:
اما بهتره با اين روش به روز كني خيلي اثر داره
من خودم اين كار رو كردم:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=346112