دوستان گل فيفا باز ديگه اين آخرين پست من تا اومدن جديد ترين اطلاعات براي فيفا11 (4 تير ماه 1389) خواهد بود از شما دوستان كه طي اين 20 روزي منو تحمل كردين ممنون ديگه دارم ميرم كه واسه كنكور 89 بخونم آخه به پدرم قول رتبه 13 رو دادم خداحافظ
Printable View
دوستان گل فيفا باز ديگه اين آخرين پست من تا اومدن جديد ترين اطلاعات براي فيفا11 (4 تير ماه 1389) خواهد بود از شما دوستان كه طي اين 20 روزي منو تحمل كردين ممنون ديگه دارم ميرم كه واسه كنكور 89 بخونم آخه به پدرم قول رتبه 13 رو دادم خداحافظ
میشه لینکش رو بدی؟نقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان گل پي اس باز ديگه اين آخرين پست من تا اومدن جديد ترين اطلاعات براي پي اس 11 (4 تير ماه 1389) خواهد بود از شما دوستان كه طي اين 20 روزي منو تحمل كردين ممنون ديگه دارم ميرم كه واسه كنكور 89 بخونم آخه به پدرم قول رتبه 13 رو دادم خداحافظ
دوستان کسی جای آموزش remapdevdata رو بلد نیست و نسخه فارسیش؟؟؟
بگردین اینو واسه من پیدا کنید تادموی فیفا10 اومده!!!!
9کره همگی.ممنون
دوستان گل پي اس باز ديگه اين آخرين پست من تا اومدن جديد ترين اطلاعات براي پي اس 11 (4 تير ماه 1389) خواهد بود از شما دوستان كه طي اين 20 روزي منو تحمل كردين ممنون ديگه دارم ميرم كه واسه كنكور 89 بخونم آخه به پدرم قول رتبه 13 رو دادم خداحافظ
سلام؛نقل قول:
دادم که، بیا دوباره میدم:
http://twitter.com/diddie
محتوای مخفی: اینم ف ی ل ت ر شکن
خدا به همراهت، ممنون از اینکه به اعتراضات ما گوش کردی!نقل قول:
در ضمن انتشار دمو احتمالا به 3 ساعت و نیم دیگر موکول شد تا با نسخه PS3 همزمان شود. بازم میگم احتمالا.
اینم یک تعبیر دیگر:
On twitter its updating "@sly1996 PC demo should be available in the next hour or two - final
منبع:
کد:http://twitter.com/EARom
آپدیت بعدی:
second message. was made about 30 min ago, so hopefully in an hours time [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی شاید یه ساعت دیگه، احتمالات زیاده!
در هلند 9 ساعت و 4 دقسقه دیگر میشه 11 سپتامبر!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PC demo should be available in the next hour or two - final testing going on right now.
دموی پیسی یک تا حداکثر دو ساعت دیگه منتشر میشه - الآن در حال تست نهایی هستند.
PS3 Demo Coms At 5 or 6 PM.
دموی پلی استیشن 3 تا سه تا حداکثر 4 ساعت دیگه منتشر میشود.
این EA دیگه داره حاله منو به هم میزنه. کم ما رو واسه نکست جن بودنه فیفا ی PC زجر داد که باز این مسخره بازیهاش رو واسه عرضه دمو راه انداخته !
اقا مارو باش
تازه مگه لینکش بیاد در جا میشه بازی کرد
اگه 1 گیگ باشه من می تونم توی 10 ساعت دانلود کنم با اینترنت 256
یعنی فردا سحر باید بازی رو تست کنم پس 1 یا 2 ساعت توفیری نداره فعلا منتظرم
کسی نبود به درد ما برسه!!!!:40::11:نقل قول:
چند ساعت پیش بعضی از کاربران نسخه دمو رو بازی کردن بعضی از فید بک هاشون جالب به نظر میرسه مثلا :
- درجه WORLD CLASS واقعا سخت شده یک نفر میگفت من با چلسی یک صفر از بارسا باختم و با یووه در مقابل مارسی صفر صفر کردم .
- مشکلات سیستم پنالتی که توی ساخت قبلی ( 24 JUNE ) وجود داشت , برطرف شده .
- مشکل پریدن دروازه بان در زمان ضربات ایستگاهی که در نسخه 24 ژوئن وجود داشت درست شده .
- چیزای جدیدی به بازی اضافه شده مثلا داور در حین بازی تلاش میکنه که با توپ برخوردی نداشته باشه .
- هنوز مثل فیفا 09 مشکل فریم ریت که توی بعضی از ورزشگاهها وجود داشت اینجام همونطوره .
- حرکت 360 درجه خیلی عالیه .
- تصاویر ورود بازیکنان به بازی زیاد جالب به نظر نمیرسه .
- انیمیشن های جدیدی در زمان تعویض بازیکنان اضافه شده .
- انیمیشن های جدیدی در بازی به چشم میخوره .
و ....
نکنه Ea خیال کرده داره انیمیشن میسازه!!!!بابا یکممممممم رو گیم پلی بازی کار کنین!!!!!!
سلام؛
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود دموی XBox360 فیفا10 به صورت رسمی:
:11:کد:http://majornelson.com/archive/2009/09/10/demo-fifa-soccer-10.aspx
اینو که نمیشه دان کرد. لینک دانش کجاس
سلام؛
دموی پی سی به مرحله نهایی تست و رفع باگ ها رسید!
دقت کنی می بینی، اینو امتحان کن:نقل قول:
اینو که نمیشه دان کرد. لینک دانش کجاس
کد:http://marketplace.xbox.com/games/offers/0ddf0001-0000-4000-8000-0000454188bd?cid=majornelson&partner=majornelson
مگه الان موقع رفع باگه خب :13:نقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز من میری تو این لینک مینویسه not found.نقل قول:
اگه تک لینک مستقیم اومد برای 360 حتما بزارید ممنون.
سلام؛نقل قول:
همینو بگو. یکی از کاربرا تو فروم رسمی گفته بود کار دیگه ای نمیشه کرد صبر کنید، بهش گفته بودن ما ماه ها صبر کردیم! این دو دقیقه اندازه یه سال میگذره!
دموی PS3 دو ساعت و بیست دقیقه تا حداکثر 3 ساعت و بیست دقیقه دیگه میاد و آخرین دمو خواهد بود، نسخه های دموی ژاپنی و آمریکایی 7 روز بعد می آیند!
بله درست میگید صدای همه هم در اومده بخاطر این!نقل قول:
عزیز من میری تو این لینک مینویسه not found.
اگه تک لینک مستقیم اومد برای 360 حتما بزارید ممنون.
احتمالا دمو تا 1ساعت و 6 دقیقه و 27 ثانیه دیگه برای PC می آید
:11:
من که میرم کانتر بازی مکینم خدا وکیلی کف کردم ای خدا
فکر کنم رکورد تعداد اسپم تو این تاپیک طی این 24 ساعت گذشته شکسته شد.سوال:این لینک دانلود بازی برای 360 چجوری باید دانلودش کرد؟؟گزینه ای برای دانلود ندیدم.
سلام؛
من برای لوک پیغام خصوصی دادم:
مشاهده عکس بزرگتر:
کد:http://www.uui.ir/pictures/a3ffc2d7d5fa8c636ff1c24efe70fc3c.png
شما برو تو فروم رسمی تاپیک دموی بازی می فهمی اسپم چیه، از سرعت اینترنت بگیر تا FIFA 95 اونجا هست.نقل قول:
فکر کنم رکورد تعداد اسپم تو این تاپیک طی این 24 ساعت گذشته شکسته شد.سوال:این لینک دانلود بازی برای 360 چجوری باید دانلودش کرد؟؟گزینه ای برای دانلود ندیدم.
خسته نباشی.عجب سواله خوبی پرسیدی :31: . لوک ما منتظریم. دموی فیفا کجاست ؟ :27::31::31:نقل قول:
خدا ما مردیییم
هر چی می خوام برم نمی تونم . همین جا هستم .
سلام؛نقل قول:
خب چی بگم، میخوای فحش بدم؟!:31::31::31:
انگار لوک وقتی داشته میومده محل کارش دمو از دستش افتاده و گم شده!
رومیلی گفته می تونید Repley هاتون رو در جهان فوتبال آپ کنین، در حالی که دمویی وجود نداره:20:
یکی از اعضای فروم رسمی هم از نسخه XBox360 خیلی خوشش نیومده و گفته معامله بزرگی نبود
جدیدترین خبر که آدم با خوندنش یاد این بچه ها میوفته که میگن "مامان مامان یه ذره دیگه بازی کنم":
"@akshaykr88 We're looking at the PC demo at the moment, possible last-gasp install issue. I'll update soon..."
ما داریم برای آخرین بازی دمو رو مرور می کنیم، آخراشه، بزودی آپدیت میشم
منبع: Twitter
دمو حداکثر تا یک ساعت دیگه منتشر میشه، فروم رسمی داره شلوغ ترین روزش رو در سال سپری می کنه بیش از 1020 نفر آنلاین هستن، حتی پیتر مور هم آنلاینه، تاپیک دموی FIFA 10 به 1613 پست رسیده و هر لحظه داره بیشتر میشه، دموی فیفا10 بزودی منتشر میشود!
الان دیوید آنلاینه ولی لوک هنوز هم خوابیده، شاید پسووردش رو گم کرده!
15 ساعت گذشته ولی خبری نیست، من باورم نمیشه از ساعت 3 نیمه شب تا الان که 3:49 هست سر کارم
منم باورم نمیشه. تازه فکر کن منو خیلی های دیگه از صبح داریم رفرش میزنیم :31::31:نقل قول:
آقا من زیاد تو این تاپیک نمی یام می خواستم بدونم درست متوجه شدم که دمویی که قراره بیاد و دانلود کنیم مال فیفا نکست هست؟ یعنی میشه با pc فیفا نکست بازی کرد؟؟؟!!
سلام؛نقل قول:
منم همینطور
نخیر نسخه PC نکست نیست.نقل قول:
آقا من زیاد تو این تاپیک نمی یام می خواستم بدونم درست متوجه شدم که دمویی که قراره بیاد و دانلود کنیم مال فیفا نکست هست؟ یعنی میشه با pc فیفا نکست بازی کرد؟؟؟!!
طبق آخرین خبر از سایت رسمی EA , انتشار دمو به یک شنبه 13 سپتامبر موکول شد. دلیل این کار به گفته ی لوک اینه که میگه چون در ایران الان روز های قدر و شهادت علی ع هستش میخوایم بزاریم واسه بعد شهادت !
:دی :دی :دی
سلام؛نقل قول:
ها؟ طبعا باید یه چیزی پرونده باشی چون تو فروم رسمی چیزی جز اسپم نمی بینم، یه احمقی هم اونجا دائم داره یه لینک فیک میذاره، هر چی هم بهش میگیم نذار ادامه میده.
دموی بازی احتمالا بعد از ریلیز نسخه اصلی میاد، حدس میزنم الان Elendil1 داره با XBox360 دمو رو بازی می کنه!:10:
نقل قول:
بابا تو دیگه کی هستی !! :18: حرفمو باور کردی :27::31:
خوش به حالش میبینم پیداش نیست :21:
سلام؛
مثل این که لوک بیدار شده و الان هم آنلاینه!
رومیلی گفته مراحل تست دمو تموم شده و در اسرع وقت دمو رو آپلود میکنم.
EA_LukeDidd [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EA - FIFA
Current Activity: Creating Thread FIFA 10 PC
بلاخره دمو FIFA 10 PC منتشر شد.این متن رو جناب Luke در فروم رسمی EA همین الان گذاشت. حجم دمو 2.16 گیگ:18: :
Hi All
I'm pleased to announce that you can now download the FIFA 10 PC demo from here:
English, French, Italian, Germany and Spanish Demo Version here:http://static.cdn.ea.com/fifa/u/f/fifa10_pc_demo_ec.exe
Russian, Czech, Hungarian and Polish Demo Version here: http://static.cdn.ea.com/fifa/u/f/fifa10_pc_demo_ee.exe
Note: When extracting the demo from its folder, please ensure you choose you folder to extract to, in order to keep the demo install tidy. This will be done by selection your destination folder.
Enjoy!
حجم فایل 2.16 گیگابایت هست !!!!!!!! فکر کنم بازی اصلی روی 2 تا دی وی دی بیاد بیرون ...
سلام؛
دموی قابل بازی فیفا 10 PC منتشر شد!
English, French, Italian, Germany and Spanish Demo Version here: http://static.cdn.ea.com/fifa/u/f/fifa10_pc_demo_ec.exe
Russian, Czech, Hungarian and Polish Demo Version here: http://static.cdn.ea.com/fifa/u/f/fifa10_pc_demo_ee.exe
Note: When extracting the demo from its folder, please ensure you choose you folder to extract to, in order to keep the demo install tidy. This will be done by selection your destination folder.
نکته: وقتی دمو را Extract می کنید، ترجیحا یک فولدر را برای Extract شدن انتخاب کرده، تا نصب دمو را منظم کنید. نصب دمو با انتخاب مقصد توسط شما به پایان می رسد.
Enjoy!
این پست به مرور زمان تکمیل می گردد.
ويرايش شد...
چه خبره چه حجمی داره این! خود بازی پس چند گیگه؟
لینک قطعی سالمه دیگه نه؟
بله سالمه. لینکی هست که جناب Luke گذاشته حاجی :31:نقل قول:
منم 512 دارم ولی نمیتونم 2 گیگ دانلود کنم.باید برم کافی نت ها رو چرخ بزنم.
توی انجمن سایت فیفا یارو گفته 8 دقیقه ای دانلود کرده ... کندترین اینترنت شخصی که توی انجمن هست 5 ساعت دیگه دمو براش دانلود شده !!! من زدم دانلود ، 23 ساعت مونده تا دانلود بشه :4: ...حجم بالا به خاطر 5 زبانه بودنه دمو هست « این رو خود لوک گفته » ...
کسی میتونه اینو به rar یا zip تبدیل کنه؟
بسم الله
خوب من گداشتم برای دانلود
256 نا محدود دارم .
با IDM دانلود می کنم الان زده 25 ساعت . خدا رحم کنه
سلام :دی !! من دارم دموی X360 رو dl میکنم ، صبح بیرون بودم برگشتن خوابم برد و دیر بلند شدم :دی !!! و عصر تازه گذاشتم دانلود بشه ، 9 تا لینکه رپیدشر هست! تا فردا میام براتون تعریف می کنم چطور بود !
خدا بخواد از پس فردا هم دانلود دموی PC رو شروع می کنیم :دی !
فعلآ...