محمود جان تو که ماشاا... همیشه کانکتی این French Consumer Electronics Company که تو عکس های منتشر شده بود رو سرچ کن ، شاید یه چیزهایی گیرمون بیاد. بازم ممنون:10:نقل قول:
Printable View
محمود جان تو که ماشاا... همیشه کانکتی این French Consumer Electronics Company که تو عکس های منتشر شده بود رو سرچ کن ، شاید یه چیزهایی گیرمون بیاد. بازم ممنون:10:نقل قول:
تو درگیری تن به تن من امتحان کردم بیشتر بادی بالانس هست که تاثیر داره . به هر حال خیلی سخته مثلآ بازیکنی مثل مسی که کل فصل رو بازی میکنه دو بازی در میون بازی بدیمنقل قول:
بهترین کار اینه که یه سیستم بدن سازی حرفه ای بزارن ...
مثلا عین واقعیت بازیکن بعد بازی خسته میشه بعد با بدن سازی دوباره تا یه حدی مثل قبلش میشه بعد هر چند تا بازی که زیاد مهم نیست بازیکن فیکستو استراحت بدی تا فول شه ....
بعدم مربی به بدنسازی تیمت استخدام کنی ومثل فیفا باشه هر چی مربی بهترو ورزیده تر باشه بهتر بازیکنات ریکاوری میشن...
دوستان نظرتون در مورد سرعت روند بازی چیه؟ در 2009 سرعت بازی زیاد بود یا کم بوده؟؟
دوست دارید در سری بعد چجوری باشه؟؟
به نظر من باید کم بشه تا به واقعیت نزدیکتر شهنقل قول:
دوستان نظرتون در مورد سرعت روند بازی چیه؟ در 2009 سرعت بازی زیاد بود یا کم بوده؟؟
دوست دارید در سری بعد چجوری باشه؟؟
منم موافقم :10:نقل قول:
یه مقدار باید کم بشه . این تو سر توپ زدن هم باید یه ذره سخت تر بشه بازیکنان مدافع انقدر هم خنگ نیستن با یه سره توپ محو بشن
كسي نميدونه ليگ المان تو بازي هست يا نيست ؟
اینو خوب اومدی الان با سر توپ میشه یه تنه گل زدنقل قول:
این تو سر توپ زدن هم باید یه ذره سخت تر بشه بازیکنان مدافع انقدر هم خنگ نیستن با یه سره توپ محو بشن
یه جا خوندم که لیگ المان و تیم ملی المان بطور کامل در بازی هستند.....ولی هنوز خبر رسمی از کونامی در رابطه با این موضوع اعلام نشده..........نقل قول:
در جواب دوستمون باید بگم که بازی برای نزدیکتر شدن به واقعیت باید سرعت کمتر بشه. راستی کاشکی میشد که ما خودمون می تونستیم داور رو انتخاب کنیم البته داور ها واقعی باشند مثلا روبرتو روزتی یا خیلی های دیگه که چهره اشم مثل خودش بود. اگه بشه خیلی باحا لتر میشه.
رو چه حساب نباید باشه؟؟ همیشه که بوده!!نقل قول:
تو 2008 بود؟؟ تو 2009 بود؟؟نقل قول:
من که ندیدم
در سری pes هیچوقت تیم ملی المان و بندسلیگا بصورت کامل لایسنس نشده اند...نقل قول:
البته الان کونامی داره رو این موضوع کار میکنه و احتمال خیلی زیاد در این سری شاهد لیگ المان خواهیم بود......
امیدواریم..........:20:
فعلا هیچ چیز درباره بوندسلیگا مشخص نیست!کونامی سعی میکنه لیسانس کنه ولی احتمالش کم هست!!Ea اعلام کرده که بوندسلیگا تا سال 2012 در انحصار Ea Sports هست!
یعنی جدآ لیگ آلمان رو نداشته:18::18:نقل قول:
دیگه چه لیگ هایی نبودن!!! راستی این لوگو تیم ها رو خیال ندارن درست کنن؟؟؟ که ما هی نریم پچ دانلود کنیم؟؟؟
تو سری 2009 ، برای مثال لباس تیم آرسنال هیچ لوگویی نداشت:18:
اسامی تیم ملی ایران هم که خیلی جالب بود:31:
تعداد استادیوم ها چی؟؟؟ اونا رو زیاد نمی کنن؟؟ در کل توی 2009 19 استادیوم بیشتر نبود !! که 20 تاش ساختگی بود:31: بعضی اوقات فکر می کنم سازنده های کونامی مریضن البته یا خیلی خصیص!!! تو فیفا10 لیگ انگلیس 13 تا ورزشگاه داره!!!
علتش چیه که اینجا اینقدر کمه؟؟
اگر اینا رو درست کردن + گیم پلی بهتر شده ، اونوقت میرم PES میگیرم!!
مگه زوره؟؟؟ مگه آلمان ماله اوناست:31: رو چه حساب؟؟نقل قول:
مشکل فقط اینه که Ea Sports یک زمانی کلیه تیمها را لیسانس کرد!و Pes بعد از بازی فیفا متولد شد و به خاطر اینکه Ea Sports کلیه حقوق تیمها را در اختیار داشت کونامی نتوانست به طور کامل لیسانس بگیره!نقل قول:
اگر اینا رو درست کردن + گیم پلی بهتر شده ، اونوقت میرم PES میگیرم!!
ورزشگاه ها هم همینطور لوگوها هم همینطور به این خاطر کونامی نمیتوانه تیمها را لیسانس کنه!ولی نقطه قوت اینه که لیگ قهرمانان و لیگ اروپا را لیسانس کرده که این خیلی خوبه تازه PES 2010 هم از نظر لیسانس تیم بیشتر خواهد بود نسبت به قبل!
فقط میمونه تعداد استادیم که راه های متعددی برای رفع این مشکل وجود داره!
ازجمله گذاشتن یک استادیوم ادیتور در بخش ادیت بازی!درست کردن 40 تا استادیوم خیالی با ساختاری شبیه به ورزشگاه های واقعی!
بلاخره پولی چیزی دادن به فدراسیون فوتبال آلماننقل قول:
مگه زوره؟؟؟ مگه آلمان ماله اوناست رو چه حساب؟؟
جالا واقعا قراره تا اون نمایشگاه هیچ خبره دیگه ای از بازی نباشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان .....:5:
pes star بریتانیا روز دوشنبه معرفی خواهد شد .............
اگه قراره فقط 1كم گرافيگ بازي رو بالا ببرن ولي تيم ها و ليگ ها همينطوري كه هست بمونه بهتره خودشونو خسته نكنن
كلا 4-5تا ليگ داره كه فقط 2تاش اونم شايد ليسانس هستن بقيه كه هيچ
عذاب آوره وقتي مثلا مستر ليگ بازي ميكني ميبيني آيندهون هلند توي لاليگاست
اگه حداقل 2-3تا ليگ اضافه كنن يا همين تيم ها رو درست كنن خيلي بهتره
ديگه لازم نيست اينقدر خودشونو خسته كنن و اين همه سر و صدا كنن آخرشم 1بازي بدن كه فقط گرافيكش بالا رفته و هيچ تغييري نكرده
فقط یه کم گرافیک رو بالا ببرن ................!؟!نقل قول:
دوست من به نظرم شما اولین پست شما باشه تو ان تاپیک .......
شما اصلا خبرهای بازی رو دنبال میکنی؟!
شما میگی گرافیک بازی یکم بیشتر شده ....!!!!
اصلا شما میدونی موتور گرافیکی بازی کلا عوض شده ..........
واقعا گرافیک این نسخه با نسخه قبل قابل مقایسه هستش .....؟؟
نه تنها گرافیک بلکه تمام قسمتهای بازی رو کونامی تغییراتی رو روش اعمال کرده بعد شما میای یه جوری حرف میزنی فقط انگار گرافیک بازی رو کمی بهبود بخشیدن ....
نه دوست من کونامی شرکتی نیست که مثل بقیه شرکتها بیاد سره ملت رو شیره بماله :31:
گرافیک ، گیم پلی ، مستر لیگ ، EDIT ، مود BAL ، اضافه شدن انیمیشنهای جدید و برای اولین بار استفاده از موشن کپچر ، لیسانس جام یوفا(قدیم) ، بهبود قسمت آنلاین و...... ............
تمامی این قسمتها تغییرات روش اعمال شده
برای مثال شما خبرهای مستر لیگ رو خوندین ؟ دیدیم که چه تغییرات بزرگی تو بازی اضافه شده .....
تازه اینا هنوز قسمتی از اطلاعات در مورد مستر لیگ بودن ...!
امسال کونامی تو لیسانس ها هم یه جورایی میخواد بیشتر کار کنه .....کفشهای اختصاصی بازیکنانی مثل مسی و... استادیومهای جدید .....شایدم تیمهایی از لیگ آلمان ...!!!
اینو هم اضافه کنم که مگه کونامی دوست نداره تمام لیگهای معتبر رو تو بازیش داشته باشه ، اون از ما بیشتر به دنبال اینه اما تو این راه موانع زیادی وجود داره مثل لیسانس ، مثل EA و .......
نمیدونم جدیده یا نه.
PES 2010: Concerns about Online Play
Hmm, pesgaming reports concerns about the online play. Nothing has been said about the 'teleporting issue' of PES 2010. I think they want us to believe that the game is going to be amazing, but has Konami addressed the main problems from previous titles like mulitplayer teleporting? As you can see in this article by Pesgaming, I am not the only one concerned about this:
"What can I say about the range of comments left to the playtest last week? One thing is for certain: Konami seem to be damned if they do, and damned if they don’t. Had Konami not held this early playtest for the likes of us, then we would not have known how the game was progressing, and more importantly, we would not have been able to feed back into the development process. What many people need to understand is that up until the tail end of last year, we haven’t had avenues for communicating with Konami. We have had frustrations with the series for years, but have never really been able to get this across to Konami formally, and know that it has been taken into consideration by the people who count there.
Konami have acknowledged that we have a stake in the game, and that our voices need to be heard for the series to advance. I still maintain that we need to give them a 2 year period to be able to judge them fully. We need to be patient with the efforts that are being made. Writing Konami off this early won’t help anyone. The game that will be released in October will be very different from the last two years - mark my words. It may not be as advanced as many of us would like, but there will be enough in the game to keep us very involved.
I know the game will be fun to play, and have that ‘just one more game’ feel to it that it is famed for.
The people leaving comments about this being the same old story from Konami need to understand that it isn’t easy to go from a culture of working in an insular fashion, to opening the process out to include groups such as us. Any one of you try to change how you work and see how you get on.
I know I have expressed dissapointment at some old bugbears still being present, but crucially there is still time for some of them to be fixed. What I would like you guys to do is to keep faith. I have no problems standing up for Konami right now. We are an independent site, and yes we now have formal affiliations with Konami, but I strongly feel that by forming strong bonds with them, PES can go from strength to strength. A couple of weeks ago I said the following list will be the litmus test for whether PES2010 is a success in my eyes:
- a game engine that is a simulation of the sport, which allows us to tailor it to our own style.
- increased and improved player animations for dribbling, performing tricks and shooting
- a return to the control system of PES6 which allows you to use the right analog stick to perform tricks
- fully functional online play, with no more lag issues for ANYONE! Online play is a massive feature for many of us, and if this feature fails, then Konami are as good as advertising FIFA ‘10 for EA."
Read the rest of the article at [URL="http://www.pesgaming.com/blog/pes-2009-news/444/pes-off-23rd-july-2009/#comments"]pesgaming.com[/URL
اینم دوتا عکس:
بزرگتر:
بزرگتر:
محتوای مخفی: مخفی
ببخشید که تکراریه...
حالا که خبری از کونامی نیست گفتم یه عکس بزارم که یه کم روحیمون عوض بشه و به اینده امیدوارتر بشیم..........:26:
واقعا زیباست.....:40:
میگم Pes Star ایران کی انتخاب میشه:27::27::27::31:نقل قول:
منظور از pes star اینجا یعنی که خیلی حرفه ای این بازی رو انجام میده یا بازیکنی که قراره به عنوان کاور بازی انتخاب بشه ...نقل قول:
منو به خاطر سوال ناشیانه عفو کنید !!!!!
نه دوست من اینی که شما میگی این نیست .....نقل قول:
pes star به کسانی میگن که از قدیم با این بازی بودن و این بازیرو از خیلی پیش بازی کردن و .........
یه یار وفادار و قدیمی بازی ........
اول بازهم تشكر مخصوص از همگي بخاطر خبرهاي داغشون:10: چند روز نبودم بعد ديدم 8-9 صفحه اضافه شده...
آقايون شمارو جون هركي دوست دارين يه سايتي فرومي چيزي معرفي كنيد كه آخرين خبرهارو ميذاره.اين سوال رو چند بار پرسيدم انگار هيچكس نگاهش هم نكرده.درسته اينجا كم پست دادم ولي منم اين pes2010 رو دوسش دارم ولي آخه هر خبري مي خوام بذارم مي بينم ديگر دوستان قبل من گذاشتن.فقط جهت راحتي خودم مي خوام كه هي تو گوگل سرچ نكنم سرويس شدم.لطفا بذارين ديگه حسين جان،آقا محمود، بهزاد جان،مرتضي عزيز،آقا آرمين ...و كليه عزيزان ديگه توروخدا چندتا آدرس معتبرررر...:19:
--------------------------------
ويرايش:به جز سايت winningelevenblog.com كه دوست عزيز alex-sina لطف كردن و بهم دادن.:11:
دوستان گيم اسپات يا GT پيش نمايشي واسه اين بازي گذاشته ؟؟
ببخشید محمد جان که تا الان جواب پستت داده نشده .نقل قول:
راستش محمود بیشتر با سایتهای مربوط به pes آشناست . چند از سایتهای معروفی که تحت نظر کونامی اداره میشه ایناست :
pesfan
pesgaming
wenb
نقل قول:
خب اگر اونا تو ایران انتخاب نمیکنن چرا تو همین سایت انتخاب نمیکنید اگر یه رسم هست واسه شرکت کونامی ما هم میراث دارش باشیم
وای خدا کونامی امسال ترکونده ناجور... من داشتم صفحات قبلو میخوندم دیدم که این بازی واقعا شاهکاره و میتونه خیلی از طرفدارا (از جمله بنده!1) رو از pes 6 جدا کنه . فقط امیدوارم مثل pes2008 نشه که 90 درصد حرفاشون دروغ از اب دراومد
عزیز زیاد نگران نباش چون کونامی برای همه حرفایی که تا حالا زده مدرک هم داده:46:نقل قول:
واقعا با این بازی خیلی ار ما ها بزرگ شدیم و خاطرات زیادی داریم درسته که دو سه سالی هستش که KING خوابیده ولی با اعتمادی که به SEABASS افسانه ای داریم امسال KING بر میگرده :33:
دیدم عکسش خیلی باحاله گفتم بذارمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تکراریه معذرت:11:ولی خیلی باحاله:31:
آقا کسی دقيق ميدونه که اين نمايشگاه gamescome کی برگزار ميشه؟
19 تا 23 AUGUSTنقل قول:
سلام به همگی...
مصاحبه جدید با Seabass :
محتوای مخفی: 1
این نمایشگاه اون جوری که من فهمیدم 19 تا 23 آگوست در شهر کلن آلمان برگزار میشهنقل قول:
.................................................. ....................کد:http://www.gamescom-cologne.com/
بعد ار بازی بارسلونا در تورنومنت ورزشگاه ومبلی شخصی که تیشرت به تن کرده بود و روی آن pes2010 هک شده بود در رختن دیده شد .......!؟
حالا نمیدونم چرا اون شخص اینجا بود و کی بود ......!!؟؟
تبلیغات pes2010 امسال کم کم داره ظاهر میشه که البته این خودش از سیاستهای کونامی هستش .......
يعنی کی به تاريخ خودمون؟
سلامنقل قول:
میشه 28 مرداد الی 1 شهریور ماه