رویه کنسول بازی میکنی یا کامپیوتر؟؟نقل قول:
افلاین یا انلاین؟؟
Printable View
رویه کنسول بازی میکنی یا کامپیوتر؟؟نقل قول:
افلاین یا انلاین؟؟
کنسول 360 و به صورت آفلاین .نقل قول:
فرقهیاساسین2 از جمع بازیهای شبکهی استیم کنار گذشته شد
بر اساس گزارش سرویس خبری سیویجی، مسوولان شبکهی استیم، یکی از بزرگترین و قدرتمندترین شبکههای عرضهی آنلاین بازیهای رایانهای تصمیم به حذف عناوین یوبیسافت که سامانهی DRM بر روی آنها نصب شده، گرفتهاند. از این رو بازیهای سایلنتهانتر5 و فرقهیاساسین2 دیگر از طریق سرورهای این شبکه فروخته نخواهند شد.
با وجود اینکه هنوز صفحات فروش بازیهای فرقهیاساسین2 و سایلنتهانتر5 در بخش فروش سایت رسمی شبکهی استیم حضور دارند، اما از این پس کاربران قادر به استفاده از آنها نخواهند بود.
یک مقام ارشد استودیو ولو، مالک قانونی شبکهی استیم در تماس با سرویس خبری سیویجی اذعان داشت ولو به هیچ وجه قصد ندارد اعتبار و وجههی خود را خدشهدار کند، این در حالی است که سامانهی DRM یوبیسافت کاربران خود را به شدت خشمگین کرده است.
در حال حاضر سامانهی DRM یوبی سافت شدیدا صدای اعتراض کاربران را درآورده، بهنحوی که برخی از آنها به سرورهای این شبکه حمله نموده و تا کنون دو بار در عملکرد آن خلل وارد کردهاند.
با تمام این تفاسیر هر اتفاقی که بیافتد بعید بنظر میرسد که مسوولان یوبیسافت به این زودی دست از سر سامانهی DRM خود بردارند. سرویس خبری ویجی247 در این خصوص با مسوولان کمپانی یوبیسافت تماس گرفته است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - Directors Cut Assassins Creed 2
سازنده: UbiSoft Montreal
ناشر: UbiSoft
سبک: اکشن سومشخص
پلتفرم: PC
تاریخ انتشار: منتشر شد
منبع:
کد:http://www.dbazinews.com/index.aspx?siteid=1&pageid=141&newsview=800
Ezio بر فراز آسمان .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.jpeghoster.com/images/9zby9ez7dn2fu1xur6df.jpg
آخرين خبر نسبت به اين بازي بهم خوردن رابطه Steam ولو و UBI بوده كه ولو گفته بازي رو از سرورهاي Steam نميخواد بفروشه
دوست عزیز
این بازی آنلاین به اون معنی نیست. فقط سیو های شما تو سرورهای یوبی ذخیره میشه و موقع رسیدن به چک پوینت اصالت بازی توسط سامانه DRM چک میشه و این هم فکر نمی کنم به حجم زیاد اینترنت نیازی داشته باشه.
من واقعا نمیفهمم چرا این ubisoft کلید کرده به pc! خوب رو xobx که راحت تر بازی ها کپی میشن و اجرا میشن ! فقط بلدن با ما بجنگن!
به این دلیل که فروش بازی های Xbox 360 نسبتا خوبه و اونا دیگه کاری ندارن که بازی روی x360 پایرت میشه یا نه اونا کار به فروش بازی دارن که متاسفانه فروش بازی هایی مثل Assassins creed که پرت کنسولی هستند بروی PC جالب نیست و بیشتر Pirate میشن تا به فروش میرسن ...نقل قول:
خب مشخصه دوست عزيز
بر روي كنسول X360 كه دارنده اش مايكروسافته بايد كار بكنن تا راهشو پيدا كنن و خب مايكروسافت هم بخاطر يه بازي اساس و پايه اطلاعات كنسولشو در اختيارشون قرار نميده پس طبق روال عادي براي كنسول ها منتشر مي كنن اما چون متد و پايه تمام كامپيوترهاي شخصي يكيه و يه جور كار مي كنه اينكارو مي كنن
فقط والحق و انصاف تعداد كپي هايي كه براي كنسول ها خريداري ميشه نسبت به پي سي خيلي خيلي بيشتره حالا يكي بياد اينو به اين UBI بفهمونه
دوستان 1نیگا اینجا بندازین.
قیمت ACII 34% کم شده و تو اروپا شده 22.93 یورو.یعنی احتمال داره Ubi از خر شیطون پایین بیاد !!
اولا اینکه £ میشه پوند استرلینگ یا همون پوند (شب عید برابر با 1500 تومن بود)نقل قول:
ثانیا قیمت این صفحه از زمان انتشار بازی به همین صورته.
ولی نامرد عجب ضدحالی زد بهمون,حالا ACII اینطور شد Splinter Cell و PoP هم فنا شدن.تکلیفمونم معلوم نیست که بدونیم Crack واسش میاد یا بریم Original بخریم.:41:
ناراحت نباش دوست عزيز
اين شركت به اندازه كافي ضرر خواهد كرد كه از انجام دوباره اينكار پشيمون بشه از طرفي مطمئن وقت زيادي رو واسه همين پروژه و قفل گذاري اين شكلي گذاشتن
اگه اين قفل شكسته بشه خيلي زياد ضرر مي كنن
بي سابقست ! ايول PC Gamer هاي Gamespot
1.333 vote ميانگين 4.4 !
منم امروز دوباره رو 360 تموم كردم كلا به نظر من در حد همون 8 هستش ! باگ داره اندازه موهاي بدن خرس .
حالا فيلم گرفتم اگه شد آپ ميكنم ببينين لذتشو ببرين .
این همش به خاطر سیستم جدید یوبی سافت هستش. توی نقد خود گیم اسپات دلیل اینکه امتیاز کمتری نسبت به کنسول گرفته همین سیستم جدید DRM و همین طور قیمت بالای بازی اشاره شده.
آره يوزرهايي كه 1 دادن همه يه فحشي به يوبي يا سيستم قشنگش دادن .نقل قول:
سلامنقل قول:
عزیز من راهنمایی بخوام کمک میکنی؟
نقل قول:
نه دوست عزیز این شرکت اینقدر عظیمه که این ضرر به چشمش نیاد 12 یا 13 تا شعبه داره
که جزو پرسود ترین شرکت های بازی سازیه اگه این کارش باعث نشه شرکت های دیگه هم اینکارو کنن خیلی خوبه و الا....
ولی بدون ضرر نکرده چون 4 تا ادم بیسواد این سیستم رو راه ننداختن.
اصلا یه نکته که هیچکس بهش اشاره نکردنقل قول:
توی این فیلم هیچ کجاش نشون نمیده که طرف بدون مشکل انیموس رو رد کرده
وقتی روی تخت میخوابه دزموند همون موقع صفحه سفید میشه یک ثانیه بعد توی شهره
خوب منم بلدم همچین فیلمی درست کنم
خوب خودمون تا اونجا که دزمون میره روی تخت رفتیم بعدش هم با سیو وارد شهر شدیم من نمیدونم چیه این فیلم گفته که طرف داره با کرک و بدون مشکل بازی میکنه که اصلا میگید دروغه؟
من ديروز يه جا خوندم ubisoft بيخيال اين سيستم براي splinter cell:conviction شده.درست يادم نيست كجا بود شايد همينجا بوده :31: انقد دنبال اين مسئله بودم روزي 200 تا سايت چك ميكردم :20:
حالا این نسخه ای که رو ACII سوار کرده Beta بوده.اصلیه قراره رو Splinter Cell امتحان بشه.:2:نقل قول:
اِ به سلامتي.خدا قوت دستشون درد نكنه.به خدا بذار يه كم وضع مملكت درس شه خودم كمپاني ميزنم حق ساخت همه ي اين بازيارم ميخرم ميكنم انحصاري واسه pc :31:نقل قول:
بله اگه كمكي از دستم بر بياد دريغ نخواهيم كردنقل قول:
دوستان بیخیال شین دیگه،منم روی 360 دارم بازی میکنم،قبلا میگفتم حال نداره با 360 چون بلد نبودم:دی دیشب نشستم،داداش کوچیکم به یاد داد:دی،خیلی خوووفه:دی
بالاخره باید تا 24 مارس هم صبر کرد،شاید درست شه؟
ولی داستان بازی خیلی غمناک هست...:((:41:
اي نامرد با اون آواتاره خوشگلت!!! دل مارو آب ميكني؟؟؟نقل قول:
مشكل اينجاس من از كنسول خوشم نمياد با اينكه مثلا ps3 اگه بگيرم ميتونم smack down,tekken,heavy rain و كلي بازي ديگه كه هرگز براي pc نمياد بازي كنم ولي ترجيح ميدم با كيبورد كار كنم و بشينم جلو مانيتور اينجوري بيشتر احساس ميكنم درگيرم تو بازي :31:
امید وارم دوست عزیز به هر حال این سری کامل عکس ها
خیلی جالبه ایزیو بعد یه مدت ریش در میاره:31:
و همونطور که از hud پیداست این عکس ها برای pc هستن و نوار سلامتی :18:
خوب پس معلومه ما هنوز خم یک کوچه ایم هنوز چقدر آپگرید هست که ندیدیم:19:
پول این یارو که داره بازی میکنه سر به فلک گذاشته 582291
خوب این بازی هم تمام شد و پروندش بسته شد و رفت قاطی سایر بازی ها تو قفسه بازی ها و به تاریخ پیوست
از 50 تا حدودا 47 تا Achieve هم باز شد
بمانیم ببینیم شماره بعدی چه میشود
با XBOX دیگه؟ حالی می کنینا:31:نقل قول:
چطور بايد مرحله hideout رفت.
توش گير كردم بدجور .
اون سربازه ميره تو يه اتاق درش بسته ميشه بعدشو نميدونم بايد چيكار كنم.
به اميد اينكه pc بازها هم بتونن اين بازي زيبا رو رو pc هاشون تجربه كنن.
از برج باید بزنین برین بالا... وقتی به بالکن رسیدین به بالای لبه بالکن برین و بعد میله بالای در رو بگیرین و مسیرتون رو به بالای برج ادامه بدین.نقل قول:
ميشه بيشتر توضيح بدي ؟نقل قول:
من هركار ميكنم از اين چوبه كه بالاي بالكن هست يه چراغ ازش آويزونه بالا نميره ؟
نميتونه چوبه رو بگيره.
وای وای وای
چقدر توپه
من داخل شهرش دور زدم دیوانه بود
رفتم داخل قلعه ی خودم اونجا میشد قلعه سازی کنی
کارگرا کار می کنند برامون و بعد پولیش میره توی دفتر کارمون توی صندق چه
و بعد ما باید بریم از صندوق چه پول بگیریم
اگر بخوام تعریف کنم 1 ساعت طول میکشه بنویسم
برای بار دوم رفتم بازی رو:دی
من نمیدونم چرا اینقدر از دزدهای ونیز متنفرم:دی یه ذره حواست نباشه میان جیبت رو میزنن نامردا!انقدر هم سریع و زبل هستن که خیلی راحت گمشون میکنی:دی توی بازی یه سر میره به بازی قبلی:دی(طرف حالش بد میشه و خواب میبینه توی AC1 هست،خدایی لباس AC1 از این یکی خیلی باحال تره.....خیلی ساده هست ولی به نظر من خیلی از اینایی که الان میپوشیم جالب تره،
فقط بدیش اینه که فقط یکبار سوال کالسکه میشی،اگه میشد هر وقت میخوای سوار شی خیلی جالب تر بود،
فکر کنم تو AC3 که قراره بیاد،یکی از این Blade هایی که از زیر آستینت میاد بیرون از پشت گردنت هم بیاد بیرون:دی تو Ac1 فقط یک دستش داشت،تو 2،دو دستش داشت،تو 3 هم حتما برای کشتن گروه های سه نفره دو تا رو با دستاش میکشه یکی هم کلشو خم میکنه میشکه:دی
سلام
من مي خواستم بازيه assassin 2 رو اورجينال بگيرم
ارزششو داره ؟
يا اينكه بهتره بعدا از همين جا بگيرم
ممنون
امروز این بازی را روی 360 شروع کردم و باید بگم نسبت به نسخه اول خیلی پیشرفت کرده اما داستان نسخه اول خیلی غنی تر و بهتر بود .
دوستان من الان رسیدم به مموری 5 . بازی چند تا مموری ( یا همون چپتر ) داره ؟
مهدی جان کلا بازی در سال های مختلف روایت میشهنقل قول:
هر سال با نام Sequence شناخته میشه و هر Sequence تشکیل شده از تعدادی Memory
بازی کلا 12 Sequence داره که تعداد Memory هر کدوم متغییره (بعد از Sequence 11 مستقیما بازی به Sequence 14 می پره اما در کا تعدادشون 12 تاست)
سلام به دوستان عزیز
یک راهنمایی برای خود بازی میخوام
کسانی که روی XBOX یا اورجینال PC را بازی کردند لطفا راهنمایی کنند
اقا من داخل شهر فلورانس یک ماموریت میگیرم که هر کار میکنم درست نمیشه
ماموریت توسط کبوتر های نامه رسان گرفته میشه
در توضیحات ماموریت شرح داده شده که تجّار صهیونیست در حال قدرت گرفتن هستند و باید از این امر جلوگیری شود،
به همین جهت می بایست یکی از تجار را در بازارچه ای سرپوشیده داخل شهر به قتل برسانیم تا درس عبرتی شود برای دیگران
بازارچه و تاجر را پیدا میکنم اما پس از به قتل رساندنش هیچ واکنشی که نشان دهد ماموریت انجام شده دیده نمیشود و زمانی که برای خروج از شهر اقدام میکنم اجازه نمیدهد و میگوید ماموریت ناتمام دارید
لطف میکنید اگر کمکی کنید
تا جایی که میتونید بازی نکنید بزارید کرک بیاد
اینطور حالش بیشتره :D
من تو کف پرواز کردنشم
در ضمن بگم که به نظر من assassin cread یکی از ضعفای خیلی بزرگش اینه که وسط بازی هی پارازیت میده و بر میگرده به اون دکتر لامصب صحبت میکنه که اصلا دل خوشی از این دستگاه گذر در زمانه ندارم هی پارازیت میده میپره بیرون
حس قرون وسطایی منو میزنه به هم امیدوارم که دیگه Assassin Cread III از اینا نداشته باشه lol
من فکر کنم اینا یه سری کرکر مثل razor 1911 جمع کردن تو این چند ماه که نسخه پی سی رو داشن کرک میکردن و امنیتش رو میبردن بالا من اگه اصلش رو بخرم انلاینش چه (سبکیه)؟
من که دیگه دارم بازی رو تموم می کنم.(دیدم کرکش نیومد،با وجود اینکه بازیو دانلود کرده بودم دارم تو ایکس باکس بازی می کنم)
12 مرحله بود که 11 تاش رو رفتم که فقط قسمت 14 امش مونده(قسمت 12 و 13 نداره!)،اونم فردا تموم می کنم.
کسی اگه سوالی در مورد خود بازی داشت در خدمتم!
اینم بگم که بازی واقعا خیلی خیلی قشنگ تر شده،داستانش هم خیلی قشنگ تره نسبت به نسخه اول.
راستی توی مرحله 8 فک کنم با ماشین پرنده لئوناردو داوینچی پرواز کردم.
با هم دوست صمیمی ان تو بازی!