دوستان من دوتا هارد یو اس بی 2 با آداپتور گرفتم هر کدوم 3 ترا هست مال شرکت سی گیت آداپتوری ولی هر دو رو هم زمان تو کامپیوتر نمیشناس هر دو رو وصل کردنی فقط یه دونشونو میشناس چی کار کنم
Printable View
دوستان من دوتا هارد یو اس بی 2 با آداپتور گرفتم هر کدوم 3 ترا هست مال شرکت سی گیت آداپتوری ولی هر دو رو هم زمان تو کامپیوتر نمیشناس هر دو رو وصل کردنی فقط یه دونشونو میشناس چی کار کنم
نگرفتم.
چرا 2 تا اداپتور گرفتی؟
میشه از اداپتورت عکس بگیری؟
smd است؟
سلامنقل قول:
براتون پیغام گذاشتم.
باسلام دوستان ممنون میشم کمک کنید
من یه هارد اکسترنال TB 1 یه سال ونیم پیش خریدم به مدل Seagate ST310005FDD2E1-RK ساخت چین برای بکاپ گیری ولی از همون روز اول ادا داشت به این صورت که وقتی حجمش بالا رفت دیگه نمیتونستم روش Write یا Read کنم و کل سیستم هنگ میکرد تا دیگه از کار کردن افتاد منم فرستادمش گارانتی ولی اونا گفتن کارت گارانتیش کو منم گفتم ندادین خلاصه هاردمو قبول نکردن ومن هم همین 3 هفته پیش پسش گرفتم و خودم بازش کردم و در داخلش با یه هارد اینترنال مدل Seagate ST31000528AS روبرو شدم من هم اونو بیرون اوردم و مستقیم به مادر بورد و از طریق کابل SATA 2 و کابل برق رو پاور وصلش کردم ودیدم که بدون مشکل بالا میاد ولی وقتی میخواستم اطلاعات روش Write یا Read کنم کل سیستم هنگ میکرد با پارتیشن بندی مجدد و رفع بد سکتور واین کار ها هم روبراه نشد و بعضی مواقع هم بایوس مادر برد اون رو شناسای نمی کرد تا این که تو اینترنت دیدم بعضی از سری هارد های Seagate و Maxtor مشکل دارن و باید فریمویرشون اپدیت بشه منم اومد اپدیتش کردم که بد تر هم شد وهالا وقتی وصلش میکنم اصلا سیستم بالا نمیاد ومیگه باید هار وصل بشه در صورتی که وصله من هم دوباره دست به دامان اینترنت شدم واین دفعه طبق روش ذکر شده در بیشتر سایت ها اومدم واز طریق کابل( البته کابل رو از پشت یه ریسیور ستار ست 150 بیرون اوردم و سیم های RX و TX و GNG و VCC و برق رو هم از یه تغذیه ریسیور گرفتم و وقتی کابل رو طبق توضیحات تست کردم درست کار میکرد و برنامه هم تا یه مرحله مونده به اخر درست کار میکنه ) برنامه هاپیترمینال خواستم برمشکل چیره شم که این دفعه حتی هارد رو هم صفر نشون میده
البته یادم رفت که بگم وقتی هار تو کاور خودش بود واز طریق Usb و کابل برق وصلش میکردم صدای تق و توق زیادی داشت ولی وقتی بیرونش اوردم و مستقیما به سیستمم وصلش کردم این صدا ها خیلی کم شدن
درضمن یه هارد Maxtor سری Diamondmax 23 با ظرفیت 500GB هم دارم که از روی کنچکاوی اون رو هم اپدیت کردم هالا اون هم با دردسر بالا میاد و بایوس مادر برد اون رو هم نمی شناسه
حالا می خوام بدونم میشه این فریموار هار رو برگردوند عقب به همونی که قبلا روشون بوده یا نه
یا اسلا برداشون گیر میاد که عوضش کنم
ویا اصلا با این کار ها درست شدنی هستن
ویا ایا روش دیگه ای برای درست کردنشون موجوده
ودر اخر به بزرگی خودتون ببخشین که طولانی شد و سرتون رو درد اوردم
دوستان کسی نیست در تهران هارد من رو درست کنه ؟
یکی از دوستان 20 تومن پیشنهاد دادن
هاردم 1ترابایت segate barcuda 7200.11 آخر شماره سریالش هم 40AS هستش
مشکلش هم اینه که دیتکت نمیشه
20 تومن کی؟
با اطلاعات؟:18:
تو تهران؟
سلام خدمت دوستان در مورد پیغامهای زیر نظراتتون را بفرمایید
کد:F3 T>m0,2,2,0,0,0,0,22
ExecuteSpinRequest
HighPowerMode = 0100
DiagError 0000500E Process Defect List Error
R/W Sense 00000002, R/W Error 841C0087, List Offset 00000000, List Index 00256A5
B, File Error 000000D0
F3 T>m0,2,2,0,0,0,0,22
R/W Sense 00000002, R/W Error 841C0087, List Offset 00000000, List Index 00256A5
B, File Error 000000D0
F3 T>m0,2,2,,,,,22
B, File Error 000000D0
F3 T>
Rst 0x20M
ASCII Diag mode
F3 T>/2
F3 2>Z
ExecuteSpinRequest
HighPowerMode = 0100
DiagError 00006002
F3 2>Z
Spin Down Complete
Elapsed Time 0.101 msecs
F3 2>
ASCII Diag mode
F3 T>i4,1,22
ExecuteSpinRequest
HighPowerMode = 0100
Failed to load overlay 00000004
LED:000000CC FAddr:002851B7
F3 T>/2
F3 2>Z
ExecuteSpinRequest
HighPowerMode = 0100
DiagError 00006002
F3 2>Z
Spin Down Complete
Elapsed Time 0.101 msecs
F3 2>U
ExecuteSpinRequest
ExecuteSpinRequest
HighPowerMode = 0100
DiagError 00006008
Spin Error
Elapsed Time 22.154 secs
R/W Status 2 R/W Error 84150180
F3 2>U
ExecuteSpinRequest
DiagError 00006008
Spin Error
Elapsed Time 17.720 secs
R/W Status 2 R/W Error 84150180
F3 2>l
ASCII Diag mode
F3 T>
Table Recovery Faked and Completed
No Phy: Staggered spin bypass
Rst 0x20M
F3 T>/7
F3 7>X
ExecuteSpinRequest
HighPowerMode = 0100
من یه هارد اکسترنال ADATA دارم خواستم فرمت کنم زدم رو دکمه فرمت اما نه سریعش ...
اوایل فرمت خسته شدم روی اومدم قطعش کنم ولی ارور داد یادم نیست چه اروری بود به هر حال دو گزینه داشته یکی Retry یکیش بود و منم رو همین زدم ...
اما قطع نشد منم فیش USB رو از کاپیوتر قطع کردم ...
بعد که دوباره وصل کردم بالا نیومد و کاپیوترم نشناخت اما هارد کار می کرد صداش می یومد اما نه وبندوز نه لینوکس نمی شناختش ....
چش شده چه جوری درستش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان .
من امروز اومدم با برنامه ی Norton Ghost از ویندوز xp یه بک اپ بگیرم وقتی همه کار تموم شد ارور داد که به دلیل مشکل بک اپ گیری انجام نشده.
خلاصه وقتی ویندوزم بالا اومد دیدم درایوی که انتخاب کرده بودم واسه ایمیج ویندوزم بره توش این ارور رو میده
the file or directory is corrupted and unreadable
چطور میشه مشکل رو حل کرد؟؟؟
برنامه های زیادی تو این درایو ذخیره کردم نمیخوام پاک بشن.
کمک
دوست عزیز اگه هاردت بعدازری استارت دیتکت میشه به احتمال زیاد پاورت ضعیفه
سلام دوست مننقل قول:
شما از پارتیشن ایمیج گرفته اید بر روی یک پارتیشن دیگر خوب مشکل این است که پارتیشن شما اکتیو و دارای سیستم فایل بوده است ولی پارتیشن مقصد یک پارتیشن احتمالا" لاجیک بوده و ساختار آن را خراب کردید شما باید یک فایل ایمیج می
ساختید. مشکلی نیست ولی باید در نوع انتخاب دقت کنید . فرمت کنید و دوباره یک فایل پشتیبان بسازید و قبل از آن از نداشتن بد بلاک و هم بدسکتور مطمئن شوید.
موفق باشید
سلام.نقل قول:
سلام دوستان .
من امروز اومدم با برنامه ی Norton Ghost از ویندوز xp یه بک اپ بگیرم وقتی همه کار تموم شد ارور داد که به دلیل مشکل بک اپ گیری انجام نشده.
خلاصه وقتی ویندوزم بالا اومد دیدم درایوی که انتخاب کرده بودم واسه ایمیج ویندوزم بره توش این ارور رو میده
the file or directory is corrupted and unreadable
چطور میشه مشکل رو حل کرد؟؟؟
برنامه های زیادی تو این درایو ذخیره کردم نمیخوام پاک بشن.
کمک
ضمن تشکر از مهندس امیر
Persia3 دوست عزیز این تاپیک برای پست شما مناسب نبود.
اینجا مربو به مشکلات فریموری هارد میباشد.
راه حل مشکل عدم شناسایی هارد و ظرفیت 0 در مکستور Diamond Max 22 و سیگیت 7200.11 و هارد های مشابه
سوالتان را یا باید تاپیک جدید باز میکردید یا نهایت تو تاپیکپست میدادید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=176530
موفق باشید
سلام خسته نباشید من دو تا هارد دارم هر دو تاشون تو بایوس شناخته میشن ولی هنگام بالا اومدن ویندوز هیچ کودوم شون رو نشون نمیده خوش حال میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام فریمور این لعنتی رو از کجا باید گیر بیارم؟؟؟
stm3160211as
160 gb
هر چی میگردم پیدا نمیکنم!
شما به سایت هارد مربوطه مراجعه کنید یا فایل pdf آموزشی در صفحه اول فروم را دریافت نمایید.در قسمت انتهای فایل چگونگی دریافت فرمور از سایت هارد مربوطه موجود هست.
سلام دوست مننقل قول:
این هارد هیچگونه مشکل فرم ویری ندارد که برای رفعش کارخانه سولوشن خاص داده باشد.
دنبالش نگردید
موفق باشید
من یه هارد 500 سیگیت دارم که مشکل not detected داره.ممکنه با این روش پست اول درست بشه؟
الان هم یه هارد 1 ترا سیگیت دارم:ST31000528 AS که در برنامه drive detect قسمت revision رو CC38 زده.این همون فریمور هست؟
این نیاز به آپدیت داره یا نه؟
سلام آقا حامد
مدار من یو اس بی به تیتی ال هست ,بازم اتصال Gnd لازمه ؟
بله اتصالش لازم هست.نقل قول:
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
جواب رو براتون پست کردمنقل قول:
هارد من مکستور 320 هست ,مدل دیاموند مکس 21 که ظاهرا جزو مدلهای مشکل دار نیست اما مشکل دیتکت نشدن داره,
راستش من هر کاری می کنم وقتی کنترل زد میزنم هیچ اتفاقی نمی افته با اینکه مطمئنم همه چی درسته ,
bits per seconds که روی 38400 جواب نداد این بار روی 9600 گذاشتم که به جای ( <F3 T) این میاد ( <F ) به نظر شما مشکل داره ؟یا این هم درسته ؟
چی کار کنم ؟
ممنون.
روی 9600 هم کار نکرد , من که کم آوردم هر کاری کردم نشد !بی خیالش شدم
اما به هر حال از زحمات و همکاری های آقا حامد سپاسگزارم.
سلام دوست مننقل قول:
توجه کنید :
که این خیلی ساده انگاری است که هر کسی که آب ریزش بینی دارد "فقط دچار حساسیت فصلی شده است " و یا اینکه شما به حتم یقین بگویید " سرما خورده اید " و به سرعت یک نسخه خوب برایش بپیچید!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باید خدمت دوستان عرض کنم که در مواقعی مشکلات از نواحی دیگر هستند و گاها" نیاز است کار های مقدماتی دیگر انجام شود. و حتی گاها" این گونه مشکلات هیچ ربطی به ایرادات فرم ویری و یا نواقص کارخانه ای ندارد بلکه ایراد از جایی دیگر است.
خیلی خوب است که آدمی خود بتواند کار خودش را پیش ببرد و من کاملا" موافق این موضوع هستم ولی اتلاف وقت و هزینه و هم ناکارآمد بودن بعضی مواقع و هم ما میبینیم که تکرار عملیات اشتباه با دستوراتی اشتباه موجب ضرر هایی بیشتر میشود و اطلاعات شما در معرض خطر نابودی قرار میگیرد. مثلا" تنظیم سرعت در این برنامه اصولی دارد . آخر همینطوری که دیمی نمیشه بگویید گذاشتم روی فلان سرعت .
دوست عزیز ، دستورات خاص در محیط های خاص کار میکنند دستورات تی مد دارید اف مد داریم و.... ما که زبانمان مو در آورد .....
توصیه:
اگر اطلاهات ارزش دارند حتما" به متخصص و یا گارانتی امر مراجعه نمایید
اگر هارد ارزش دارد به گارانتی مراحعه نمایید
اگر فقط تجربه ارزش دارد هر کاری دوست دارید انجام دهید.
اما
اسرار بیش از اندازه در مواقعی که عملیات موفقیت آمیز نیست نکنید
دستورات و عملیات " من درآوردی" و یا ابتکاری را به هیچ عنوان انجام ندهید
درب هارددیسک را تحت هیچ شرایطی باز نکنید و اجازه باز کردن آن را تا رویت کامل کلین روم به هیچ احدی ندهید.
و....
کلام آخر " صلاح مملکت خویش خسروان دانند "
موفق باشید
سلام خسته نباشید
آقا من میخواستم این usbاین مدار بخرم
یادم یه جایی تو همین تاپیک آدرس جاهایی که میشه خرید نوشته بود با مدل قیمت
اول میخواستم ببینم جایی توی اصفهان ایمن usb این مدار میفروشند یا نه؟
دوم اینکه میخواستم لطف کنید و بگید توی تهران از کجا میتونم بخرمش
و اینکه چه مدلیشا بگیرم که خوب باشه و کار بده و خراب نشه،آخه یادم یکی از مدل هاش میگفتن خراب میشه و کار نمیده
مرسی:8::11:
ttl to usb اورجینال smd رو مهندس امیر قبلا میفروختند.
که جز تشریفات pc.3000 است.
اما برای ttl to rs232 مدارشو میتونید تهیه کنید و فیبر بخرید خودتون بسازید.
اما usb های اورجینال قابل اعتماد است.
سلام به دوستان ، امیدوارم راهنماییم کنید تا مشکلم حل بشه . منم هارد مکستور 500 دیگه دتکت نمی شه . توی رشت ساکن هستم ، اما تونستم مبدل سریال تو یو اس پی رو از پاساژ جمهوری بخرم / اما الان نمی دونم باید چه جوری ازش استفاده کرد . آموزش ها که در صفحات قبلی برای دنلود قرار داده شده دیگه برای دانلود موجود نیست . از دوستان عزیز کسی می تونه راهنماییم کنه ؟؟؟؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=38660&d=1292862615
خیلی ممنون که لینک رو قرار دادین / یه سوالی برام پیش اومده / نمی شه از طریق اتصال ساتا یه یو اس پی این کار رو انجام داد ؟
من جواب سوالما نگرفتم
اصلا سوال من چیز دیگه ای بود!
چرا میشه.نقل قول:
من خودم pc.3000 و تو قطعاتم مدار usb که قطعات smd روش هست رو استفاده میکنم و خیلی هم قابل اعتماد هست.
---------- Post added at 09:09 AM ---------- Previous post was at 09:08 AM ----------
شما میخوای بخری دیگه!نقل قول:
غیر از اینه؟
اگر iq من درست متوجه پست شما نشده است بار دیگر توضیح دهید:11:
سلام دوست مننقل قول:
اورجینال این قطعه که USB است و همانطور که جناب آقای گرجی فرمودند متعلق به سیستم PC-3000 میباشد و شما میتوانید اورجینال این قطعه ( USB Terminal) را همراه با درایور آن از نمایندگی رسمی و انحصاری فروش PC-3000 خریداری نمایید.
خانه سخت افزار نماینده انحصاری شرکت ACE Laboratory میباشد به سایت آن مراجعه نمایید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
متاسفانه در اصفهان نمیتوانید آن را خریداری نمایید.
موفق باشید
سلام
یه سوال:
پاساژ امجد کجای تهران ؟
توی پستای قبلی نوشته از اونجا میشه مدار usb خرید
نقل قول:
کسی بلد نبود:18::19:
سلام دوست من
پاساژ امجد در خیابان جمهوری 500 متر بعد از پل حافظ است در آنجا یک مدل از این قطعه موجود است ولی به کار ما نمیخورد البته در پاساژ امجد طبقه زیر همکف بقل پله را هم بگردید
سلامنقل قول:
مرسی دوست عزیز
یعنی چی به درد ما نمیخوره ؟!
توی صفحات قبلی نوشته میشه از اونجا یو اس بی این مدار تهیه کرد
سلام.من یه هارد اکسترنال 1ترا دارم که کلی اطلاعات حیاتی توش دارم.ولی وقتی وصلش میکنم به پی سی بجای باز کردنش ازم فرمت میخواد.وقتی هم که خودم روش کلیک میکنم که باز کنه مینویسه : فایل یا دایرکتوریه شما کروپت شده و غیر قابل خوندن هس.چیکار کنم به دادم برسین که بدبخت میشم
سلام دوستان خلاصه من بعد تقریبا یک ماه تونستم اون مدار usb-ttl رو از تهران سفارش بدم و برام بیارن ولی مشکل اینجاست که تمام کارهارو کردم مدارو هم تست کردم کار داد ولی وقتی به هارد وصل می کنم و کنترل زد می زنم بجای دستور
f13 این میاد <-
کسی می تونه کمک کنه بگه مشکل از کجاست؟
یه هارد مکستور 80 داریم که موقع نصب ویندوز بعد از کپی گیر میکنه و اذیت میکنه . عادی فرمت کردم درست نشد . میخوام فرمت سطح پایین کنم شاید درست شد . بنظرتون عملبیه
از برنامه hdd low level format استفاده کردم بعد از 2 دقیقه تموم شد و هیچ اطلاعاتی پاک نشد از چه برنامه ای استفاده کنم
آقا چه خبر؟
سلام دوستان خسته نباشید !
ببخشید من وقتی بازی نصب میکنم درایوم بالا میاد و میگه فضای خالی نداری ولی من 80 گیگ جای خالی دارم !
به نظر شما این مشکل سخت افزاریه !
اگه میشه منو کمک کنید !
ممنون !
سلام-من یک هارد 500 گیگا بایت ماکستور (sata II)دارم که تا حالا 3 بار با مشکل عدم شناسایی توسط سیستم روبرو شده است ،گارانتی سازگار ارقام هستش وزمان گارانتیش تمام شده است،الان باز این مشکل عدم شناسایی را پیدا کرده است ونمایندگی سازگار هم نتوانست مشکلش را حل کند به عبارت دیگر می گفت این هارد دیگر قابل تعمیر نیست،می خواستم بپرسم هیچ راهی واسه حل این مشکل نیست؟تشکر