دوستان، قدرت Upscaling این دستگاه چطور است؟
آیا مانند یک DVD Player می تواند فایلهای DVD , VCD را در یک تلویزیون Full HD پخش کند؟
Printable View
دوستان، قدرت Upscaling این دستگاه چطور است؟
آیا مانند یک DVD Player می تواند فایلهای DVD , VCD را در یک تلویزیون Full HD پخش کند؟
-خروجي فوق العاده خوبي داره در مورد اپسكيلينگ هم من مدتي قبا تست كردم خيلي عالي جواب ميده دقيقا مشابه xbox 360 با اون چيپست گرافيك پر قدرتشنقل قول:
ممنون ابی جان.
یه سوال دیگه اگه من یه دی وی دی رو کپی کنم تو یو اس بی می تونه فیلم رو با زیرنویس پخش کنه؟
و اینکه آیا مشکل رجیون توی این دستگاه پیش نمی آد؟
دوست عزیز سلام بله میشه راحت دید فقط تو فلش که ریختی تو فولدر ویدئو تی اس برز که راحت با زیر نویس و منو خود فیلم بالا بیاد
-خواهش ميكنم در مورد vob ها با زير نويس كه دوستمون فرمودندنقل قول:
-در مورد ريجن ها هم تا جايي كه من ميدونم مشكلي نداره من قبلا اين دستگاه رو داشتم و خيلي ازش راضي بودم
مخصوصا براي خروجي فوق العاده خوب و با كيفيتش و همينطور رنگ ها ي زنده و شادابي كه ميتونيد از خروجي اين دستگاه بگيرين :46:
عزیزان آیا WD HUB هم تو بازار هست و اگر هست آیا پردازنده هاش فرقی با WD live داره؟ منظورم اینه که آیا مدلهای WD HUB , WD PLUS آیا قدرت اجراییشون بیشتر شده تا مدل اولی؟ یا اینکه فقط یک سری امکانات جانبی بهشون اضافه شده است؟
دوستان من پنج شنبه برای خرید این دستگاه به بازار رضا و ایران و علاعدین و اکثر صوتی تصویریهای جمهوری مراجعه کردم هیچ مدلی که نداشتن هیچ حتی خیلی هاشون ابراز بی اطلاعی مکردند واصلآ نمیدونستن چی هست حتی بازار رضا هم هیچکس نمیدونست چی هست حتی یه مغازه هم محض رضای خدا هم نمیدونست چیه که راهنمای کنه
حالا عزیزانی که خریدن یه آدرس دقیق یا یه سایت معتبر معرفی کنن برای خرید :5:
سلام دوستان:
ایا به WD LIVE میشه درایو اپتکال اکسترنال برای پخش مستقیم dvd disk وصل کرد؟
من dvd فیلم لاست رو کپی کردم روی فلش و از اون ایمیج نگرفتم حالا فلش رو میزنم به دستگاه اون منو اصلی رو میاره م گزینه play all رو که میزنم تصویر کند میشه و گاهی صداش قطع میشه
چکارش کنم راستی دستگاه با اخرین فریمور بتا اپدیت شده
یا علی- ادیب
[HTML]http://www.chare.ir/index.php?target=categories&category_id=1219[/HTML]نقل قول:
[HTML]http://hdmedia.ir/news.php[/HTML]
اینطور که به نظر می آد WD کیفیت صدای خیلی خوبی ندارد،صدای 5.1 رو هم با کابل HDMI ساپورت نمیکند و باید حتمن از Optical برای صدای DTS سود برد.
آیا اچ دی پلیری هست که صدای بهتری داشته باشد؟
Bought one of those for my Dad for Christmas (purchased in Singapore, not Thailand though) for him to use with his plasma TV. It's excellent, anyone who sees it in your house is likely to want to buy one for themselves. Compatibility with avi and mkv files downloaded from various sources has thus far been 100% and it can even do neat things such as playing DVD content straight out of an ISO file. Picture quality is excellent; sound quality is a little less so (it sounds fine playing back your typically movie but audiophiles will likely find it lacking in quality compared to a mid-priced CD player when playing back FLAC files that were ripped from CD's). The networking connectivity is cool but a bit quirky - it can be a battle to get it to see all of the computers on your network and if you intend to playback ISO copies of DVD's or BlueRay content off a networked PC you might want to use a wired ethernet connection instead of a wifi adapter as the latter can be prone to stuttering/freezing. My Dad has an old G wifi adapter that seems to be benchmarking at (only) about 8 Mb/sec inside his house and it's not up to the task of playing back uncompressed DVD content over the network but no such problems exist when playing mkv rips of the same content. With a wired connection that problem disappears. Overall, I'd say that it's a great product - not just good for the money but just plain good.
اما من با همون کابل HDMI که وصل کردم به آمپ فیلمهایی رو که صداش DTS و یا DOLBY هستش رو با این فرمت صدا پخش میکنه . چون آمپ تشخیص میده که صداش چی هست و رو آمپ مینویسه . ضمن اینکه از منوی خود WD هم د حال پخش فیلم صدا رو مثلا از رو DTS برداشتم و علامت DTS از رو آمپ رفت و حالت صدا هم عوض شد. حالا نمیدونم شاید تو Firmware اصلی که روشه نمیشه . اما من آپدیت کردم به همین ورژن بتایی که دوستان لطف کرده بودند و این اشکالات رو نداره . حتی DVD رو با منو میاره و از تو همون منو هم میتونی صدا رو تنظیم کنی مثلا رو DTS . کیفیت صداشم که به نظر من خوبه . خیلی دیگه با این دقت نرو تو detail ماجرا . بررسی کردن همیشه خوبه اما زیادی وسواس به خرج بدی گیج میشی همیشه . من همیشه یه بررسی کلی میکنم و با امکاناتی که میخوام و پولی که دارم میسنجم و بعد یه بررسی دیگه با کمی جزئیات بیشتر و بعد دلمو میزنم به دریا و میرم میخرم :46:نقل قول:
شاید چون شما آپدیت کردی درست شده باشد.
بازار رضا داره, من خودم از اونجا گرفتم (یه فروشگاه هست هارد میفروشه اسمش یادم نیست). پایتخت هم هست.نقل قول:
تو ایران و علاء الدین و جمهوری من خودم ندیدم.
سلام قبل از میدان ولیعصر ( عج ) پاساژ ایران طبقه همکف زیتون رایانه داره و اولین جای که آورد و نمایندگی فروشش هست همینجاس
ممکنه منو راهنمایی کنیننقل قول:
یا علی- ادیب
من تاحالا اکثر DVD هایی رو که به اینصورت با این دستگاه پخش کردم بدون مشکل بوده . اما خوب تو یکی دوتا DVD هم مثلا منو رو که میزنی میاره اما Play که میزنی پخش نمیکنه که میرم تو فولدر Video-ts و اون فایل اصلی رو انتخاب میکنم که منو رو دیگه پخش نکنه و بدون مشکل فیلم رو پخش میکنه . ایراد از دستگاه نیست . ایراد از DVD هاست که بعضی هاشون اینجوری میشه .حالا یا DVD ش قفل داشته که موقع کپی اینجوری شده یا از این DVD هایی هست که با برنامه های مختلف به صورت دستی براش منو درست شده ( یعنی منوش اریجینال نیست )نقل قول:
رفقا، این دستگاه DVD اکسترنال هم می خورد؟
دوستان کسی خبر نداره دستگاه WD TV Live HUB کی وارد بازار ایران میشه؟ و با چه قیمتی؟
به نظرم نسبت به TV Live معمولی ارزشش خیلی بیشتره، چون هم امکاناتش بیشتره، هم یک ترابایت هارد همراهشه، در حالیکه فقط 70$ گرونتره! فوق العادست!
کد:http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=891
دوستان
فرمور 1.02.21 همین الان به طور رسمی ریلیز شد
کد:http://download.wdc.com/wdtv/wdtvlive_1_02_21.zip
منم الان از رو خود دستگاه دیدم اومده! فقط مگه جدیده 1.03.49 نیست؟
به هر حال اینا اضافه شدن:
- Added DVD navigation support.
- Added Mediafly application.
- Resolved MP4 poor frame-rate and audio out of sync issue.
- Resolved HDMI auto resolution selection issue.
- Resolved playback issues related to mkvmerge.
- Other bug fixes and product updates (see release notes).
سلام به همه عزیزان
عیدتون مبارک . پیشاپیش ازتون بابت اینکه سوالم رو اینجا مطرح میکنم معذرت میخوام .
عزیزان شما بین Patriot Box Office و WD HD Media player کدوم رو انتخاب میکنید .
من مهمترین بخشی که بهش نیاز دارم ساپورت صدای DTS و زیرنویس فارسیه !
ممنون میشم که بهم بگید کدوم رو انتخاب کنم و به چه دلیل .
بینهایت سپاسگزارم
کسی میدونه این دستگاه را توی اصفهان کجا دارند
دوست عزیز نسبت به wd hd media player مطمئننا دستگاه box office patriot بهتره شک نکننقل قول:
اما اگه انتخابت wd live هستش اونوقت موضوع فرق میکنه چون این دستگاه با box office تقریبا در یک حد هستند و لایو از نظر چیپ ست و ساپورت زیرنویس فرمت srt ( انکدینگ عربی )نسبت به پاتریوت برتری داره و پاتریوت در پخش فرمتهای بیشتر تصویری و ساپورت هارد اکسترنال و ریموت کنترل کامل
سلامنقل قول:
مزسی از راهنماییتون . راستیش رو بخوای من خیلی اطلاعی از مدل های مختلف این سیستمها ندارم . دیشب بطور اتفاقی داشتم box office patriot میخریدم !!
خلاصه به فروشنده گفتم که ۵ شنبه میام میبرم . حالا دقیقا نمیدونم کدوم رو باید بخرم . برام سوالی پیش امده . ممکنه که با اپدیت های جدید مشکل زیرنویس فارسی در box office patriot حل بشه ؟
فریمور جدید WD آیا DVD اسکترنال رو ساپورت می کند؟
نه کلا فیرمور های رسمی خود وسترن دیجیتال DVD اکسترنال رو ساپورت نمیکنن. اما فیرمور های غیررسمی هست براش که این کارو میکنن (من خودم امتحان نکردم!)نقل قول:
از بچه ها اینجا کسی این فیرمورها رو ریخته؟کد:http://b-rad.cc/wdtv-firmware-dvd-enabled/
من با نمایندگی دستگاه صحبت کردم گفتم که احتمال انکدینگ عربی تقریبا 100% چون این دستگاه برای فروش تو خاور میانه نیاز به این مورد داره به نظر خود من هم انکدینگ عربی قطعیه البته برای من زیاد مهم نیست چون کل کار تبدیل فرمت srt به sub/idx یک دقیقه هم طول نمی کشهنقل قول:
دوست عزیز فریم ویر رسمی که چند روز پیش اومده ساپورت میکنه لطفا صفحه قبل رو بخون!نقل قول:
mormak جان تو صفحه ی قبل که من چیزی راجب External DVD ندیدم.
دوستان يه سوال:
من ديشب بصورت انلاين پيام فريمور جديد رو دريافت كردم و سيستم رو انلاين اپديت كردم منتها بعدش خواستم يه فيلم دوربينم رو كه در كامپيوتر ريخته بودم و شبكه كرده بودم رو ببينم هر 5 ثانيه هي گير ميكرد و قطع ميشد با كمي جلو و عقب بردنش مشكل حل ميشد و بازم همين داستان
ولي وقتي رو فلش ريختم مشكل نداشت و كامل پخش كرد
به نظر شما اشكال چيه؟
يا علي- اديب
فریمور جدید افیکال اومده ولی منتها هنوز مشگل پخش صدای aac تو فرمت mp4 رو داره
و دوستان لطف کنند در رابطه با سایر دستگاه های پخش کننده در تاپیک خودشون بحث کنند نه در بخش وسترن
نه اون DVD navigation منظور همون منوی DVD هاست. الان میشه منوها رو دید توی ایمیج DVDها.نقل قول:
دوستان
فریم ور رسمی جدیدی که اومده گویا مشکلاتی زیادی داره .. مشکلاتی که توی نسخه های بتا هم نبوده ,
توی فروم سایت وسترن خیلی ها نسخه قبلی رو به این ورژن ترجیح دادند ...
دوستانی که این ورژن رو نصب کردن لطفا نظرشونو درباره ش اعلام کنن ...
:41::41::41:
آره به نظر من هم اصلا جالب نیست
نمی دونم این دیگه چجورشه؟
من ورژن جدید رو همین چند ساعت پیش نصب کردم. به نظرم خیلی بهتر از نسخه قبلی است .
از جمله سریعتر روشن شدن دستگاه
رفع مشکل پخش شدن چندین فایل HD که در فیرمویر قبلی دستگاه موقع پخش هنگ میکرد
و...
منم نصب کردم, خوشختانه (تا الان حداقل :31:) مشکلی نداره.چندتا MP4 داشتم صداهاشون sync نبود, الان همه شون درست پخش میشن.
یه چیز دیگه هم اینکه به نظرم thumbnail ها الان واضح تر و بزرگ تر شدن. از قبل خیلی قشنگترن.
من نمی دونم این وسترن داره چیکار میکنه از چند ماه پیش که شروع کرده به تند تند ریلز کردن ورژنهای آلفا و بتای یکی در میون خوب بد میشن الان همین ورژن 1.03.49 که نصب کردم دو تا مشکل ایجاد کرده
1- فرمت MPEG (mpg( رو که اکثر رسیورها ضبط میکنن خوب پخش نمی کنه وسطش با درو تند پخش میکنه
2- HDMI رو نمیشه روی 12 بیت ست کرد روی همون 8 بیت میمونه
حالا اگر دوستان تجربه ای دارن لطف منن مطرح کنن که ماهم استفاده کنیم با رفع مشکل ممنون
منم امروز با مشکلی که در شماره 1 مطرح کردی برخورد کردم.نقل قول:
من 1.03.37 بود که آپدیت کردم به این فرمور امروز
اولین چیزی که توجهمو جلب کرد سرعت تو منوها خیلی خلیلی خوب شده
تو فرمور قبلی تو بعضی فیلمها میپرید بیرون و بعضا هنگ میکرد که باید چک کنم ببینم این درست شده یا نه
این جدا نشون دادن حروف فارسی چرا حل نشده :(
نمیخوان درست کنند؟
منو سریعتر شده است
یک سوال فرمت rmvb رو پخش نمی کنه ؟