امیر جان میدونی که real player فایل های diix رو ساپورت نمیکنه میخواستم ببینم با core player باز میشه،چون من وقتی divix رو با بلوتوث گرفتم موقع سیو میگه ساپورت نمیشه و سیو نمیکنه اما اگه core player باز کنه خوب مشکل حله امیدوارم متوجه کرده باشم
Printable View
امیر جان میدونی که real player فایل های diix رو ساپورت نمیکنه میخواستم ببینم با core player باز میشه،چون من وقتی divix رو با بلوتوث گرفتم موقع سیو میگه ساپورت نمیشه و سیو نمیکنه اما اگه core player باز کنه خوب مشکل حله امیدوارم متوجه کرده باشم
سلامنقل قول:
فکر کنم مشکلتو فهمیدم.
ببین آقا امید شما باید با برنا مه ای مثل x-plor فایلهایی مثل divx رو به ممورری منطقل کنید و بعد با core player ببینیدشون.
شما فایل های دایویکس رو از بلوتوس میگیری؟:18:پدر بلوتوس و گوشی رو در میاری که.:18:نقل قول:
دقیقا همین کاری که دوستمون گفتن رو انجام بده مشکلت حل میشه.برو تو X-Plore بعدش 4 رو بزن بعد فایل هات رو کپی کن.نقل قول:
انجمن ارتباطات سیارCTIA اخیرا اسامی برندگان اولین دوره اهدای جوایز Holidays Awards را منتشر کرد.
این فهرست شامل ابزارهای الکترونیکی موبایل و برنامههای کاربردی است.
در مراسمی که در طی نمایشگاه CTIA2009 برگزار شد ، به برندگان این برنامه جوایزی اهدا شد.
محصولات شرکت کننده در 7 دستهبندی مختلف در زمینه نوآوری ، کاربرد و خلاقیت توسط هیئتی متشکل از گزارشگران و تحلیلگران مورد بررسی قرار گرفت.
در بین برندگان CTIA Hot 2009 اسامی آشنایی به چشم میخورد از جمله:
بهترین گوشی دوربیندار :
Nokia N86 8MP Samsung Memoir Sony Ericsson C905a Cyber-Shotبهترین برنامه کاربردی موبایل:
برنامه کاربردیGeodelic برای گوشی آیفون برنامه کاربردی Jitterbug LiveNurse برنامه کاربردی TeleNav GPS Navigator( ورژن 5.5)بهترین ابزار مجهز به موبایل اینترنت یا نت بوک:
Adamo از کمپانی Dell Dell Inspiration Mini10 Novatel Wireless برای MiFi Intelligent Mobile Hotspotبهترین گوشیهای هوشمند:
HTC Touch Pro2 Samsung Rougeمنبع خبري: GSM
ایول به سامسونگ ....تو دو رده نماینده داره
راستي قضيه اين ورژن 20 چي شد اخرش خوبه يا نه ؟
هنوز خبري از اين ورژن براي nsu نيست كي مياد؟
چه عجب اقا امیر تشکر کرده؟ایولللللللل seven...
از کجا بفهمم که گوشی n86 هک شده .یا در حالت هک قرار گرفته .یا برنامه هک اون چیه .چه طور حالت هکش رو برطرف کنم ممنونم
برنامه گارمین طبق راهنما نصب شد.هیچ ارروری نداد.ولی طبق مراحل آموزش داده شده مرحله use attached/built in نمیاد.آیا این کار باید در فضای باز باشه
قبل از خرید گوشی نوکیا تقریبا یکسال همه مدل گوشی رو بررسی کردم.
بین tuch hd و N86 مونده بودم .بلاخره n86 روخریدم .دیدم همه حرفهایی که دربارش میزدن فقط سلیقه های شخصی بوده .حالا نظر من در مورد این گوشی .
دوربین حرف نداره کاملا راضی کننده.استیلش تو دست وکیفیت کوشی عالی.صدای طرف مقایل کمی بم.ولی صدای شما با کیفیت و بلند هست.سرعت باز شدن منوها برای من راضی کننده هست 97 درصد بدون وفقه(سرعت خیلی خوب).صدای موسیقی و فیلم کاملا بدون نقص و راضی کننده و بلند.فیلمبرداری و عکسبرداری رقیب نداره.کشویی با لقی کمی که داره (فقط در حالت بسته بودن) درحین کار هیچ مشخص نیست(اگر باهاش ور بری کمی مشخص هست).برای من تقریبا 20 ساعت باطریش کار کرد.چون پردازش تصویرش بالاست اگر فقط با منوهاش و برنامه ها کار کنید (بدون پخش موسیقی و فیلم ) تقریبا 1 روز کار میکنه .ولی من فکر میکنم باطری گوشی من اصل و با کیفیت نیست.چون برای بعضی ها تا دو روز تقریبا با اجرای همه نوع برنامه کار میکنه.با usb شارژ میشه.برای من اگر باطریش تمام بشه بعد از 20 دقیقه روشن کردن گوشی باز کار میکنه.چون اهل بازی نیستم در این مورد نظری ندارم.چون باعث خرابی زود باطری و کیبرد و گرافیک گوشی میشه.اثر انگشت رو پشت قاب نمیمونه ولی روی LCD زیاد.
یه چیزی که کسی تا حالا دربارش جایی نگفته اینکه .کلید منو به طور مداوم هر چند ثانیه خیلی ملایم خاموش و روشن میشه تا در تاریکی جای گوشی مشخص بشه.قابل تنظیمه که به طور خودکار مصرف باطری رو کم کنه.شتاب سنج فوق العاده با حرکت خیلی آرام هم از افقی به عمودی یا بالعکس واکنش نشان میدهد.GPS توپ کار میکنه در عرض کمتر از 2 دقیقه ماهواره رو پیدا میکنه.
کلید ها بسیار راحت .به جز دو کلید چپ و راست زیر LCD که کمی مشکل با انگشت فشارش بدیم ولی بعد عادی میشه.اما این دو کلید در زما استفاده به طور افقی از کوشی بسیار راحت استفاده میشه.
آقا در کل اگر این گوشی رو دوست داری بخری ولی میترسی مشکل داشته باشه .بخرش .عالیه بعد متوجه میشی.تو سایتها نظرات شخصی کمی قلو شده آدمو میترسونه.فقط در زمان خرید مطمئن باش که قطعات اصل بکار رفته. وسلام
اگر سوالی داشتید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل بدید جواب میدم.
اون برای کانکت شدن جی پی اسه نه برای تنظیمات برنامه گارمین دوست مننقل قول:
آقا فايل مخصوص هك n86رو ميخوام
آقا يه hello boxنصب كردم ولي جواب نداد ،حذفش كردم ولي متاسفانه كلي درايو بجا گذاشته كه حذف نشدن.چكار كنم كه حذف بشن؟
آقا امید شما کشتی مارو:31:یه جا دیدیم از گوشیمون تعریف شده حال کردیم اون دکمه ی تشکر رو هم بزنیم:31:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:برای هک گوشی شما باید اول نرم افزار HelloOX نه helo box:31: رو بگیرین بعدش از سایت Opda درخواست فایل های کی و کر رو بدین که با 1 الی 2روز صبر کردن آماده میشه حالا با یک نرم افزار ساینر توسط اون دو فایل نرم افزار Hello OX رو نصب میکنین و بعدش همه ی کار هارو خودش انجام میده البته ورژن جدید گوشی هک نمیشه.در ضمن سعی کنین آخرین ورژن Hello OX 2.03 رو بگیرین.نقل قول:
اون دوست عزیزی هم که در مورد گوشی صحبت کردن باید چند تا چیز دیگه هم بگن مثلا اینکه دکمه ی شاتر یکم صفته که تو عکس برداری باعث تار شدن عکس میشه که باید آدم خودش رو مقاوم کنه تا عکس بد نشه.دوستانی که با گوشی فیلم برداری کردن تا حالا همچین مشکلی داشتین که فیلم هاتون زیاد تکون بخوره(تو کامپیوتر میره رو اعصاب)
در ضمن آقا امید(یا دوستانی که فنت نصب کردن) اگر ممکنه نحوه ی نصب فونت روتر رو دقیقا برام بگن چون من نتونستم نصب کنم.اینم بگم که من یه مموری 2 گیگ داشتم دیدم بیکار افتاده وصلیدم به گوشی و فونت روتر رو تو مموری کارت نصب میکنم نه هارد یا حافظه ی گوشی.
سلام
دوستان برای هک یه نرم افزاری هست بنام Hello OX 2.03 که خوب برای اینکه ازش استفاده کنین اول با زدن دکمه #0000#* شماره سریال گوشیت رو میگیری و در تایپیک زیر درخواسن cer و key رو میدی که بعد حدود دو روز فایلات آماده میشه که دوستان همونجا برات میزارن که دانلود میکنی
سپس همون فایلی که تو همین تایپیک رو دانلود میکنی وقتی اجراش بکنی سه گزینه هست که یکی آدرس برنامه Hello OX 2.03 رو میدی دو تا دیگه یکی ادرس فایل cer و دیگری ادرس فایل key خوب done رو میزینی یه فایلی در کنار همون فایل Hello OX 2.03 البته این بار ساین شده بوجو میاد که اون مموری گوشی میریزی و نصب میکنی تمام .در گوشی در applicetion یه برنامه ای خواهید داشت بنام rom patcher که وارد بشی دوتا گزینه داره که آبیه رو هر دو ok میکنی سبز میشه این سبز یعنی گوشی در حالت هک و ابی در حالت غیر هککد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=318942
به نظر سخت میاد اما خیلی اسونه در ضمن وقتی Hello OX 2.03 رو ساین کردی اونی که پسوندش با حروف بزرگ SIS هستش ساین شده است
اینم ادرس فایل های هک یا همون Hello OX 2.03
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294724
ورژن 20 برا nsu اومده يا نه؟
خیلی وفته اومده...! تو تاپیکش هست...نقل قول:
شاد باشی:40:
نقل قول:امیر جان من دقیقا مثل پست زیر عمل کردم فون روتر رو رو مموری یک گیگم ریختم،و تو همون جا که نصب کردم تو داخل فایل font router فونت ها رو ریختم
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=28210&highlight=fontrouter&page=3
نقل قول:دوست عزیز ما هم نمیدونستیم برا NSUاومده میشه لینکش رو بدی ممنون میشیم
از پستش تشکر کردی که!نقل قول:
بعد از دانلود و اکستراکت کافیه تو مسیر NSU در درایو C قرار بدید و آپدیت کنید...کد:http://rapidshare.com/files/287692447/RM-484_MEA_20.115_v3.0_N86-8MP.exe
شاد باشید:40:
متشکر ولی از این راهی که گفتین هم رفتم باز هم نشد.گوشی بالا نمیاد.فکر کنم مشکل از ساین باشه.شما از کجا ساینش کردین؟(آنلاین یا با ساینر یا با هک؟)نقل قول:
آقا بالاخره فهمیدم مشکل از چی بود.مشکل این بود که فایل هایی که با پسوند رار بود رو تو همون گوشی اکسترکت میکردم.الان یه مشکل دیگه دارم که فکر کنم با این یکی هم خودم باید کلنجار برم.یه فنت نصب کردم توی صفحه ی اصلی خیلی خوب و قشنگه ولی تو منو که میرم همه ی حرف ها تو هم میره تو کانتکت هم همینه.مرسی از دوستان
نقل قول:ممنون دوست عزیز اما من فکر میکردم برا جف هستش
خوب یعنی من این فایل رو دانلود کنم بعد اکسترکت کنم در مسیر
c/program file/ nokia/nsu
و دیگه نیازی به اتصال به نت نیستش درسته؟ممنون میشم یه توضیحاتی بدی
محل ذخیره شدن بولوتوث تو این گوشی کجاست؟
برو به این صفحه یه فایل تصویری آموزش آپگرید از طریق NSU هست خیلی مفید جالب و کاربردیه من که خودم خیلی برام مفید بود.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=160561
مثل بقیه نوکیاها تو قسمت مسیج گوشی هست دیگه.نقل قول:
منظورم اين بود كه توي هارد گوشي تو چه فولدرينقل قول:
خوب بسته به نوع فایل هست دیگه.اگه آهنگ باشه پوشه ی attachments و فیلم هم ویدئو و ...نقل قول:
دوستان من فايل فريمور ان 86 را دانلود كردم حالا ميخوام با فونيكس گوشي رو فلش و اپديت كنم وقتي همه كار هارو ميكنم و روي دكمه refurbish ميزنم ميگه كه اين فايل RM484_001_000_M018.fpsx موجود نيست و برسي كردم ديدم اين فايل تو پوشه مربوطه نيست يعني تو اون فايل فريمور كه نصب كردم چنين فايلي نبوده و براي فلش كردن هم به اين فايل نياز دارم كسي ميتونه اين فايلو برام بزاره ممنون
سلام آقای خدایینقل قول:
راستش برایه منم یه همچین اروری داد.(با jaf هم همین ارور رو داد و هرکاری کردم هم نشد)
ولی با فونیکس این ارور رو که داد من ادامه کار دادم ولی فلش شد و هیچ مشکلی هم نداره الان.:46:
سلام
دوستان تا اونجایی که من میدونم ان86 و کلا نوکیا فناوری dlna رو رویه گوشیهاش نداره.
اما پشت کارتون ان86 یه نوشته ای هست و اینطور که معلومه نوشته dlna داره.
حالا من میخواستم بدونم این قضیش چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حمید جان ان 900 dlna دارهنقل قول:
دوستان تا اونجایی که من میدونم ان86 و کلا نوکیا فناوری dlna رو رویه گوشیهاش نداره.
اما پشت کارتون ان86 یه نوشته ای هست و اینطور که معلومه نوشته dlna داره.
ولی 86 نداره
و باید از طریق وای فای وصل بشی به هوم مدیا
سلام علی جان.نقل قول:
ما شمارو نداشتیم چکار میکردیم؟؟:11:
میگم پس اینکه پشته کارتونش نوشته به چه منظور هست؟
دوستاني كه فايل اپديت ان 86 را دانلود كردن خواهش ميكنم اين فايل RM484_001_000_M018.fpsx كه تو پوشه همون rm484 است را برا من يه جايي اپديت كنن و لينك بدن اخه اين فايل برا من نبود و هنگام اپديت با فونيكس ارور ميده ممنون
شما اگه دقت کنی ریل پلیر رو هم اون پشت میبینی کهنقل قول:
تو بعضی از گوشی های سیمبین کمپانی های
دیگه همین ریل پلیر فایل های دایوکس رو هم اجرا میکنه
پس چرا ان 86 نمی خونه ؟:31:
اون علامت مربوط به اینه که با این استاندارد مچ هستش
نه این که مجهز به DLNA باشه
آقا کسی تا حالا به قسمت سنسور شتاب سنج گوشی توجه کرده بود؟برین تو تنظیماتش و دو تا گزینه داره یکی بره قطع صدای زنگ و یکی دیگه برای اسنوز آلارم هستش.بره من که خیلی مفید بود چون دیگه نیاز نیز صبح ساعت 4 دو ساعت دنبال دکمه ی اسنوز بگردم یا گوشی رو بزنم به دیوار تا خفه بشه.فقط کافیه گوشی رو بر عکس کنین(یه نرم افزاری هم هست که این کار رو انجام میده ولی این فابریک رو گوشی هست)
نقل قول:سلام
امیر جان میشه تنظیماتش رو کمی توضیح بدی؟ و وقتی زنگ تماس هم خورد با چرخوندنش صدا زنگ قطع میشه یا تماس رو برقرار میکنه
آقا این تم افکت رو نزاشتین برام!!!!
آره !نقل قول:
سلام
امیر جان میشه تنظیماتش رو کمی توضیح بدی؟ و وقتی زنگ تماس هم خورد با چرخوندنش صدا زنگ قطع میشه یا تماس رو برقرار میکنه
خیلی وقته ازش استفاده می کنم !
گوشیو بچرخونی خودش Snooze یا قطع میشه !
تاپیکش :نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=304006