داداش این 2 تا گوشی با هم آنچنان ارتباطی ندارننقل قول:
اون 12 این 8
قیمت این کجا قیمت اون کجا
اما این اینترفیس خسلی روونی داره
تاچشم خوبه
Printable View
داداش این 2 تا گوشی با هم آنچنان ارتباطی ندارننقل قول:
اون 12 این 8
قیمت این کجا قیمت اون کجا
اما این اینترفیس خسلی روونی داره
تاچشم خوبه
:18:
بچه ها دیروز جاتون خالی رفته بودم کوه نوردی،داشتم با رنوار جون عکس میگرفتم که یهوگوشی از ارتفاع تقریبا50 سانتی از دستم اوفتاد
من گفتم ارتفاع کمه،خیلی ریلکس داشتم گوشی رو برمیداشتم ،یهو دیدم واااااااااااااااای:41: ،نگو گوشی با صفحه خورده روی یه سنگ تیز
یه تیکه از پلاستیک محافظ روی صفحه جر خورده بود
گفتم تموووووم شد :41:
با ترس و لرز شدید و وصف ناپذیری اون محافظ رو برداشتم ،خیلی آروم چون میترسیدم اون تیکه رو بکنم،گفتم الان صفحه هم باهاش میاد تو دستم :دی
ورش داشتم ،در کمال ناباوری دیدم صفحه ی گوشی حتی خط هم برنداشته
واقعا ایمان آوردم به کار این محافظ صفحه،اگه نبود الان رنوار منم نبود :13:
گفتم بدونین که الکی نیست ،واقعا محافظه
رفیق pixon 12 با pixon فرق میکنه ... (فقط ظاهرشون کپ همه) پیکسون 12 .. 12مگاپیکسله و 550 تومن قیمتشه - احتمالا منظورتون pixon خالیه !! ..نقل قول:
اگه آره : پیکسون تو هیچ زمینه ای نسبت به رنوار برتری نداره .. من شخصا باهاش کار کردم .. فکر میکردم اینترفیسش بهتر باشه ولی دیدم اصلا اینطور نیست..
فقط صفحه نمایشش مقدار غیر قابل محسوسی بزرگتره درضمن فیلم و عکسبرداریش هم ضعیف تره (با اینکه ابعاد فیلمش بالاتره)
-
اگه دوربین واست اولویت اوله رنوار بخر اگه اینترفیس و زیبایی و کلاس .. ویوتی 2 پیشنهاد میشه :10:
-
اینم یه عکس باحال :5: :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزرگ تر
[PHP]http://dc141.4shared.com/download/183127058/7e747170/monar.JPG?tsid=20091228-113948-e0d7bf66&forceAttachmentDownload=true[/PHP]
هم با کیفیت .. هم شارپ .. هم زیبا ..
خودم این عکسو خیلی دوسش دارم :46:
و البته کم حجم! :دی فقط 1.66 مگ حجم داره! :18: هر 8 مگی بود حداقل بالای 2 مگ حجم داشت....عکس رو فول سایز دیدم، محشر بود....نقل قول:
هم با کیفیت .. هم شارپ .. هم زیبا ..
راست میگی .. به این توجه نکرده بودم .. :31: به این میگن باریک بینی :31:نقل قول:
سلام دوست خوب ممنون از عكستنقل قول:
فقط يه نكته
دوستان بي زحمت عكسهاشونو با نرم افزارهايي نظير microsoft office picture manager ريسايز كنن تا مشخصات عكس حفظ بشه
دوست خوب عكستون متاسفانه مشخصات نداره
خب يدونه عكس هم توشب بذارم با رنوار
دوست خوب يه نكته بگم من ديگه خودت هر چه خواهي برداشت كننقل قول:
مدیر اینجا کیه که تمام پست هامو حذف کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
جناب مدیر هم ظاهرا ً از همون فرقه هستند . چرا گوش شنیدن حرف حق رو ندارید ؟
آقا مگه شما نمي گي كسي اينجا گوش شنيدن حرف حق نداره و همه از يه فرقه هستن؟
خب پس شما خودتو خسته نكن برو يه جا كه هم فرقه شما باشن و اونجا وقت بذار
بذار اين تاپيك روال عادي خودشو داشته باشه و ديگه بحث ادامه پيدا نكنه
اصلا من عکسو ریسایز نمیکنم .. اونی که شما دیدی توسط UPLOAD center یعنی سایت 4shared بصورت اوتوماتیکنقل قول:
سلام دوست خوب ممنون از عكست
فقط يه نكته
دوستان بي زحمت عكسهاشونو با نرم افزارهايي نظير microsoft office picture manager ريسايز كنن تا مشخصات عكس حفظ بشه
دوست خوب عكستون متاسفانه مشخصات نداره
ریسایز شده برای راحتی ما ...
من عکس فول سایز + تمام مشخصات رو هم گذاشتم :10:
اتفاقا به نظرمن اصلا ویرایش نکنید عکسا رو .. چون واسه عزیزانی که میان عکسا رو میبینن معلوم نیست که ما
فقط ریسایز کردیم یا کلی بلا ملا سر عکس اوردیم :31:
من میتونم عکسا رو با ACDsee ادیت کنم و با کیفیت تر کنم .. میخام دوستان کیفیت واقعی و بی ریا رو ببینن:46:
سلام
در وهله نخست از مدیران گرامی خواهش می کنم پست شماره 1146 منو پاک کنن. هیچ ربطی به بحث نداره... :دی
دوستان دیروز مجله جیبی رو گرفتم. ال جی شکلات 2 داده بیرون. انصافا چیز آسی هست؛ اما توی دوربین باز هم رنوار سرور هر چی گوشیه! :27:
چند وقتیه که دیگه ال جی از ارایه فیلم برداری با کیفیت خودداری می کنه؛ کسی می دونه دلیلش چیه؟ :13:
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:
1-
من اون صفحه عرض کردم که :
حالا شما میای میگی کی اومده پست منو حذف کرده ؟نقل قول:
پستهایی که شامل بحثهای سیاسی بود، حذف شد.
2-
در ضمن تو این فروم بحث سیاسی از هر نوعی ممنوع هست.
اگه این چند وقتِ اخیر رو به یاد داشته باشید، می بینید که چقدر از کاربران به خاطر این موارد اخراج شدن و قوانین بعضی از انجمنها تغییر کرد.
پس لطفا" دیگه ادامه ندید و از انجامِ این گونه بحثها خودداری کنید.
دوستانی هم که تو پستهاشون به جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تذکر دادند، لطف کنند اون قسمت مربوط به تذکر رو ویرایش کرده و پاک کنن(چون تو پستهاتون بحثِ مربوط به تاپیک هست، نمیشه پستها رو حذف کنم).
ممنون
نه منظورم همون pixon 12 بود . تفاوت قيمتشونو ميدونم!!!نقل قول:
کيفيت دوربين pixon 12 از رنوار بيشتره ديگه با نوجه به لنز عاليه سامسونگ ؟؟
دقيقا دوربينش و صفحه تاج خوب در الويته واسم///
اگه پول براتون مهم نیست، Pixon12 پیشنهاد میشه.....تفاوتش با رنوار به جز دوربین، توی رزولوشن بیشتر با ال سی AMOLED و پورت microUSB هستش و البته 230 تومن هم گرونتره....نقل قول:
دقيقا دوربينش و صفحه تاج خوب در الويته واسم///
pixon 12 فعلاً بهترین دوربینو تو گوشیا داره
صفحش AMOLED هست و رزولوشن 4 برابر رنوار :18:
تاچش خیلی حساستره
سی پی یو 800 و رم 1 گیگ داره
تاچ ویز 2 داره .. تسک منجر 3 بعدی داره
اسپیکر جدا داره که صداشم خیلی خوبه
فلش زنونش خیلی قویتره
دوربینش کلی امکانات بیشتر داره مثله دیافراگم متغیر ... ترکینگ تاچ فوکوس ... لنز 28 میلیمتری
و خیلی چیزای دیگه ... مثلاً اینترنتش خیلی بهتره و.......
قیمتش شده 480 دلار ... تو ایران یکم گرونتره ... صب کنی ارزونتر میشه
:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:
حسن یه چی بگو با عقل جور در بیاد! :دی بازم شروع شد....سی پی یو 800....رم 1 گیگ!!!! جی اس ام که اصلا چیزی در مورد سخت افزارش نگفته....حالا سی پی یو 800 باشه (به خاطر دوربین)، رم که دیگه......:دی تاچش همچین میگی خیلی حساس تر من فکر کردم خازینه! :دی در ضمن اسپیکر جدا اصلا نداره...
GSMArena:
نقل قول:
No stereo speakers
ریاضیاتتم که ضعیفه! :دی رنوار 240 در 400 پیکسله، پیکسون 480 در 800......این میشه 4 برابر؟! :دی :دی :دی (800/2=400 و 480/2=240)نقل قول:
صفحش AMOLED هست و رزولوشن 4 برابر رنوار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18:ببخشییییییییییید !!!!:18: اینا که گفتین الآن مشخصات گوشی بودش اونوقت :18: عجب هیولایی :19:.نقل قول:
الآن من چشم گرفتش . اگه بخوام کوکیم رو بدم و اینو بگیرم، چقد باید سر بگیرم :31: :27:؟
حالا جدا از شوخی، اینو علاالدین چند میده الآن ؟
:10:
حدود 550......کوکی رو اگه 100 بخرن باید 450 سر بدی....:دی :دینقل قول:
حالا جدا از شوخی، اینو علاالدین چند میده الآن ؟
حسین شیطون شدیا :27:نقل قول:
سخت افزارشو معتبر ترین سایت ریویو گفته ینی :این از اینکد:mobile.mail.ru
تاچش مثله جته که با آرنا مقایسش میکنن ... مطمعن باش از رنوار خیلی بهتره
اسپیکر جدا با اسپیکر استریو فرق داره اینو میدونی ؟ :27:
اسپیکر استریو ینی 2 تا اسپیکر من گفتم 2 تا داره ؟!!
پشتشو نگاه کن میبینیش
240x400 = 96000
480x800 = 384000
384000/96000 = 4
:27: :27: :27: :27:
دیگه چی میگی ؟
بچه ها صاحبش ( آقا مجتبی ) اومد دیگه مقایسه نکنید :دی
خیلی نامردی حسن! :دی
درسته حساس تره، منظورم این بود که خیلی نیست.......با جت کار کردم اصلا قابل مقایسه با آرینا (خازنی) نیست.....بازم باید فشار بدی، هرکی گفته مثل هم هستش الکی گفته.....:21:نقل قول:
تاچش مثله جته که با آرنا مقایسش میکنن ... مطمعن باش از رنوار خیلی بهتره
از کی تاحالا شده معتبر ترین! :18: تو که جز جی اس ام هیچ کی رو قبول نداشتی! :27:نقل قول:
سخت افزارشو معتبر ترین سایت ریویو گفته ینی :
اتفاقا قبل از پست دادن عکس پشت گوشی رو دیدم....اون پایین دو تا شکاف بود.....ولی خوب یه دونست که رنوار هم اونو داره (فقط جدا نیست! :دی)نقل قول:
اسپیکر جدا با اسپیکر استریو فرق داره اینو میدونی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسپیکر استریو ینی 2 تا اسپیکر من گفتم 2 تا داره ؟!!
پشتشو نگاه کن میبینیش
این آخریه خیلی عجیبه! :18::18::18: روش محاسبه ی منو دیدی!؟ اون میشه 2 ولی روش تو میشه 4....:دی البته مال تو دقیق تره (1 هیچ به نفع تو! :دی)نقل قول:
240x400 = 96000
480x800 = 384000
384000/96000 = 4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه چی میگی ؟
به به! بابا ترکوندین! کل پیکسون شده...؟ :5:
هرچی باشه گوشی خوبیه؛ ولی پولش یه نموره زیاده! :13:
kc910 و pxon 12 اصلا تو یه رنج قیمت نیستن که بخان مقایسه شن ... :19:
مثل اینه که بگی k750 بهتره یا c905 !! (البته رنوار اینقدر از پیکسون عقب تر نیست !!)
-
کلا به نظر من خرید پیکسون 12 کار درستی نیست .. آدم این همه بخاد پول بده میره یه
i800 .. satio و .. خیلی گوشی های دیگه رو میخره :10:
بنظر من شرکت ها باید فعلا رو همین 8 مگاپیکسل بمونن .. چون 12 دیگه خیلی زیاده (نه از نظر کیفیت.. از نظر
پذیرش بازار و قیمت تمام شده برای شرکت مزبور :31: چون همون طور که میدونید کیفیت به مگاپیکسل نیست) مثلا بجای این که یه گوشی 12 مگ جاوا بسازن یه گوشی 8 مگ توپ میسازن با سیستم عامل :8:
فعلا زوده واسه 12 .. بنظرم سامی عجله کرد :46:
شده مث ps3 :31: سال 2006 هنوز cpu دو هسته ای جا نیفتاده بود سونی اومد cell انداخت :13:
و الان هنوز که هنوزه قیمت تمام شدش بیشتر از فروشه :19:
البته ربطی به تاپیک نداشت :31: لطفا بحث کنسول ها رو وسط نکشید :31:
من آهنگ گوش میدم زیاد و 24 ساعته sms بازی...
قیمتش خوبه که !
تو ایران بگردی تا 500 تومنم گیر میاد ... خارج از ایران 480 ایناس
برتریاش نسبت به رنوار انقدر هست که 150 تومن گرونتر باشه
مثلاً cpu ش که 800 ه
کیفیت صفحه و پیکسل و تاچ و اینا
اسپیکر جدا
اینترفیس
دوربینشم که خودش کلی بهتره
فلشش زنونش
در مورد تاچ با نظرم سامسونگ یه دلیل منطقی برای استفاده از تاچ مقاومتی تو این گوشیا داره
اخه میاد مثلاً رو گوشی 150 تومنی کروبی خازنی میزنه بعد رو اینا مقاومتی
دلیلش به نظر من اینه که با تاچ خازنی نمیشه با جاوا به خوبی کار کرد ... واسه همین مقاومتی گزاشته که به درد جاوا بخورن
حسین جون نظرت چیه ؟
نه دلیلش اینه که سامی قاطی داره! :دی شاید میخواد گوشی های خفنش یکم ارزون تر بشه ولی به نظرم کار خوبی نیست.....کسی که گوشی خفن میخره میخواد همه چیش خفن باشه دیگه! :دینقل قول:
در مورد تاچ با نظرم سامسونگ یه دلیل منطقی برای استفاده از تاچ مقاومتی تو این گوشیا داره
اخه میاد مثلاً رو گوشی 150 تومنی کروبی خازنی میزنه بعد رو اینا مقاومتی
دلیلش به نظر من اینه که با تاچ خازنی نمیشه با جاوا به خوبی کار کرد ... واسه همین مقاومتی گزاشته که به درد جاوا بخورن
حسین جون نظرت چیه ؟
خب مثلاً با آرنا با آیکنای ریز برنامه های جاوا نمیشه کار کرد .. قبول کن این که من میگم درسته :27:
سامسونگ اومده تاچ مقاومتیو خیلی حساس کرده که هم حساسیتش خوب باشه هم تو جاوا به مشکل برخورد نکنی :27:
اصلاً رنوار گیر میاد ؟
کچل! :دی اولا بازم میشه راحت کار کرد......ثانیا واسه خازنی ها هم قلم هست.....
انگار شما نفست از جای گرم بلند میشه :31:نقل قول:
بعضیا همین 350 رو به زور وام و قرض جور میکنن .. مثل خود من که با پول جاییزه شرکت فولاد به دانش آموزان
ممتاز (:5:) (البته با پس انداز 3 ساله اون :31:) تونستم بخرم:13:
بعضیا هم مثل حسین جون :31: ... کوکی در دست و هزار آرزو در سر :31: (البته جدیدا استار خریده :31:)
رفیق 150 تومن کم چیزی نیست
درضمن من ارزون ترین قیمتی که از این گوشی دیدم 550 بوده :10:
بازم سر نظرم هستم :46: آدم وقتی میخاد 500-600 تومن خرج کنه انتخابای بهتری داره :10:
درمورد تاچ هم من کاملا با حسین موافقم :31: یعنی دقیقا نظر منم همونه :5:
:eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :eh:نقل قول:
اصلاً رنوار گیر میاد ؟
یعنی چی گیر میاد؟! :دی خوب معلومه که هست تو بازار! این حرفت دو معنی میتونه داشته باشه:
1. رنوار خیلی قدیمی شده.
2. رنوار اینقدر گوشی پرفروشیه که هیچی تو بازار نمونده ازش! :دی
تو هم فکر کنم منظورت همین دومی بود دیگه نه؟! :27:
من یه باگ عجیب دارم با رنوار !!
البته خیلی وقته که هست .. از روز اول .. اما چون مهم نبود هی یادم میرفت بگم :46:
وقتی واسه یکی sms میفرستم قاعدتا باید تو دسکتاپ پیام بده که sms به طرف دلیور شد..
اما یکم عوضی مینویسه !!:31:
مثلا من به جاسم sms میدم اون مینویسه :
!!!sms dellivered to ghaznfar
البته وقتی برم تو قسمت مسج های فرستاده شده اونجا درسته :10:
واسه کسی این مشکل پیش نیومده ؟
فک کنم با آپدیت حل بشه :10:
درود
نقل قول:
:31: :18: :18:
نه ! من که همچین مشکلی ندارم ؛ شاید با یه ریست حل بشه
اما در کل توصیه مییشه آپدیت کن .
منم این مشکل رو دارمنقل قول:
این مشکل وقتایی پیش میاد که شما تعداد اس ام اس ها تو SENT MESSEGE ت زیاد باشه
اگه زیر 100 باشه معمولا مشکلی پیش نمیاد :دی
آدم 500 پول پای گوشی جاوا بده؟؟؟نقل قول:
من 500 داشتم با 300 یه دوربین خفن کامپکت میگرفتم با 200 بقیهش یه گوشی مثل ویوتی یا کوکی :8:
خب حالا مثلاً شما اومدی این دوتارو گرفتی ... 2تاش رو هم نه gps داره نه wifi ا :27:نقل قول:
بقیه چیزاشم هیچی
آقا حسن چرا قبول نمیکنی ؟؟!!
به نظر من I8910 خیلی بهتر از پیکسونه ولی قیمتشون یکیه ...
عقل سلیم میگه i8910 بهتره :31:
باور کنید کیفیت عکس به مگاپیکسل بیش از حد نیست .. حتی دوربین دیجیتال هم بالای 8 فقط جنبه تبلیغاتی داره
باور نداری برو از اهل فن بپرس ...
نقل قول:
پس نتیجه میگیریم مربوط میشه به فریمور گوشی :10:نقل قول:
واسه من f هستشنقل قول:
آخرین ورژنه تا اونجایی که میدونم
منم نمیگم تو این رنج بهترینهنقل قول:
شما میگین قیمتش 550 تومنه ... میگم قیمت جهانیش 470 تومنه ... هنوزم ارزونتر میشه
بعد با رنوار مقایسش کنی ارزش داره
در واقع :دی این امنیا اچ دیه که زیادی ارزونه :27:
ینی وقتی با رنوار مقایسش میکنی می ارزه ... وقتی با امنیا اچ دی مقایسه میکنی اصلاً :دی
بعدش من بازم نمیگم چون مگاپیکسلش بیشتره بهتره ... بیشتر به خاطر فلش زنون و سرعت شاتر و لنز واید و دیافراگم متغیر و ترکینگ فوکوس و رنگ بندی بهترش میگم بهتره
حالا خودتون بگین چقدر باید از رنوار گرونتر باشه تا ارزش داشته باشه ؟
حالا شما که میخای امنیا اچ دی بخری مبارکت باشه ولی من بازم امنیا 2 رو به امنیا اچ دی ترجیح میدم
واسه منم سیستم عامل از همه چی مهمتره فقط میخاستم با رنوار مقایسه کنم
منم مثل تو امنیا 2 رو ترجیح میدم (وین مو)....نقل قول:
حالا شما که میخای امنیا اچ دی بخری مبارکت باشه ولی من بازم امنیا 2 رو به امنیا اچ دی ترجیح میدم
رنوار که تو رنج خودش خیلی عالیه، با 320 تومن هیچ گوشی با این امکانات پیدا نمیشه (تاچ با دوربین 8 عالی و وای فای و جی پی اس)....حالا پیکسون 12 هم تو رنج خودش! :دی ولی واقعا وقتی از نظر نیاز مردم که K800 هم زیادیشونه! :دی 550 بدیم فقط بخاطر دوربین! :دی اگه بابت سیستم عامل 550 بدیم معقوله......ما حرفمون اینه....:10:نقل قول:
واسه منم سیستم عامل از همه چی مهمتره فقط میخاستم با رنوار مقایسه کنم
نقل قول:راشتش قبلا n78 داشتم جی پی اس زیاد هم تحفه ای نیست وای فای هم که قربونش برم چقدر تو پاساژ های ایران اکسس پویسنت هست(حتی پایتخت)نقل قول:
آقا الان جای این پیکسون سامسونگ ا W880 oled اومده 12 مگا با 3X اپتیکال زوم با فیلم برداری HD سی فریم(بهتر از i8910) جاوا هم هست . دیگه جایی واسه پیکسون نمیمونه:10::8:
با تشکر فراوان از دوستان بهتره بحث مقایسه و برند های دیگه همینجا تموم بشه :31:
درضمن لازمه هممون یه تبریک جانانه به حسین بگیم .. عزیز دلش که رفته بود برگشته :31:
دوستان سلام،
پس از تحقیق بسیار بخاطر کیفیت بالای عکس برداری گوشیkc910 خریده ام ولی متاسفانه کیفیت عکس و فیلم برداری آن بسیار بد است یعنی در حد 2 الی 3 مگاپیکسل،(علی رغم اینکه منوی تنظیمات دوربین کیفیت را روی حداکثر 8 مگا قرارداده ام ):41: بگونه ای که کیفیت فیلم برداری و عکس و صدای پخش موزیک گوشی قبلیم که nolia 5700 بود بسیار بهتر ازاین است :41::41:با توجه به پیامهایی که نوشته اید خواهشمندم اگر تنظیم خاصی برای استفاده از این گوشی وجود دارد برای راهنمایی بفرمایید خیلی سپاسگزار خواهم شد .
مگه گوشیش برگشت ؟؟؟