مدل 5010 با گرافیک 5470 که یک گیگ رم روش داره آیا این رم dedicate هست؟
مدل 5010 با گرافیک 5470 که یک گیگ رم روش داره آیا این رم dedicate هست؟
از کجا میشه واقعا یه لیست کامل از مدل های موجود در بازار لپ تاپ های سونی و دل گیر آورد ؟! هر سایتی برای خودش یه سری مدل زده که کامل هم نیستند
می خوام یه لپ تاپ بگیرم حدود 110000 تومان که برای بازی هم کم نیاره
رم 4 گیگ ddr3
گرافیک حداقل 512 dedicate ترجیحا dedicate 1 gig
کیفیت lcd برام خیلی مهمه (از هر زاویه ای تصویر قابل دیدن باشه) و اینکه حداقل 15.4 اینچ باشه
چی پیشنهاد میکنید ؟!؟!؟
آیا 5470 قویتر از 4650 هست؟
آیا کسی مدل 5010 دل با گرافیک 5470 داره ؟ یا مدل EB15FG سونی با گرافیک 5470 ؟ می خوام بدونم توی اجرای بازی های روز با آخرین کیفیت چطور عمل می کنند؟
سلام دوستان
من قصد خرید مدل studio 1558 i7 رو داشتم و تقریبا همه مدل هایی که توی بازار هست با این عنوان تفاوت های باطری و رم اشون میشناسم ولی یک چیزی خیلی گیج کرد منو این بود که از کدوم شرکت گارانتی لپ تاپ رو تهییه کنم؟
قیمت هاشون تقریبا یکی با اختلاف 30تومن حداکثر که مهم نیست ولی شرکت زیگورات 100تومن تفاوت داره اینطور که شنیدم میگن گارانتی اصلی لپ تاپ های dell، زیوگورات هست.
اسم شرکت ها این ها هستن، رو پیشنهاد میدین؟
1-ایرانبان
2-امرتات
3-دلتاسرویس
4-ارتاک
5-زیگورات
6-آروند
7-استارلپ
8-ایران دل
9-الماس
10-دیجیتال
به ترتیب :
دلیران
زیگورات
امرتات
بقیه از دم سرویس های بیخودی دارند فقط اسم و تبلیغات گنده دارند
امروز قشنگ تو اینترنت گشت زدم دیدم همین 3تا شرکت وجود خارجی دارن فقط، که دلیران قیمت هاش هم به نسبت بهتره با بهترین گانفیگ، مرسی.نقل قول:
1557 گرافیک 512مگنقل قول:
1558 گرافیک 1گیگ
هردو دی ید ار3
سلام دوستان
دکمه ریکاوری به تنظیمات اولیه در مدل دسترو چیه؟
با تشکر
اگر ویستا باشهنقل قول:
سلام دوستان
دکمه ریکاوری به تنظیمات اولیه در مدل دسترو چیه؟
با تشکر
موقعه بوت f8 رو بزنید
startup tools
بعد یه صفحه آبی میاد که توش چند تا گزینه هست
اگه آخری رو بزنی کل هارد فرمت میشه
به تنظیمات اولیه میره
آیا دل و سونی و ایسوس مدلی دارند که زیر 1350000 قیمتش باشه اما گرافیکشون از 5650 قوی تر باشه؟
N61 JAنقل قول:
ATI 5730,Core I5 2.4,
1.180تومان
دوستان،من لپ تاپم دل ۱۵۶۴ هستش،و فقط ویندزی ۶۴ بیتی ساپورت میکنه،یه مشکلی که داره عین که ویندز اکس پی ساپورت نمیکنه...چی کار کنم؟؟
نقل قول:
شما مطمئنی قیمتش همین قدره؟ با گارانتی کجا؟ از کجا قیمت گرفتی؟
سلام
اگه میشه یه ریو کامل (به فارسی ) و چند تا عکس از inspiron 5010 رو بزارید منظور کانفیگی (حدود 750 هزار تومان) که گرافیکش intel hd 224 هست.اگه در مورد این گرافیک یه کم توضیح بدین اخه اگه یه کم اطلاع در مورد این گرافیک داشته باشم که به کارم میخوره میخوام بگیرمش.در کل خوبه یا نه؟ چه مشکلاتی داره؟ این 224 گرافیک در چه اندازه ای هست به پای 128 یه گرافیکی مثل ati میرسه؟مثلا بازی IGI2 رو اجرا می کنه؟
ممنون
خب شما برنامه VMware Workstation رو نصب کن،نقل قول:
با این برنامه میتونید سیستم عامل های دیگه رو هم به صورت مجازی نصب کنید
شما میتونید به راحتی xp نصب کنید و از داخل سون، با xp هم کار کنید
فکر نمیکنم کاری داشته باشید که VMware نتونه برآوردش کنه
چون اکثرا ویندوز xp رو میخوان برای یه سری نرم افزار هایی که فقط رو xp نصب میشه
البته VMware امکاناتش خیلی بیشتر از این حرفاست
ورژن 7 هم براش اومده، اونو نصب کنید، ویژگی های خوبی بهش اضافه شده
سلام
لپ تاب مدل Dell Inspiron 1564-B مونیتورش led هست.
میشه بگید تفاوت led و lcd چیه؟ برای کتاب خوندن کدوم بهتره و اینکه کدوم به پای دستگاه های کتابخون میرسه؟
ممنون
سلام دوستان. آقا از ولیعصر میخوام یه لپ تاپ 5010 (core i3 330M-ati 1gb) بخرم با گارانتی متفرقه (ایران نصر) میده 830 تومن. به نظرتون گارانتی متفرقه اصلاً خوب نیست بخرم یا فرقی نمیکنه. طرف میگه زیگورات و اینا فقط اسم در کردن. چه کار کنم؟
میخام این دل 5010 رو بخرم فقط یک مشکل داره که نوشته فاقد مودم داخلی.. حالا کاریش نمیشه کرد؟
امیدوارم این سوا هم بیجواب نمونه و تایپک نشه سوالدونی.
دوست من لب تاپ های کنونی دیگه غریب به اتفاق یا هیچ کدوم مودم داخلی ندارند...نقل قول:
شما هم 15 تومن میدید یه مودم اکسترنال که با پورت USB به لب تاپ کانکت میشه میگیرید...
این سیستم عاملشون dos هست یعنی چی؟
ویندوز 7 روشون نصب میشه؟
با سلام.
می خواستم ببینم از دوستان عزیز کسی هست که یکی از مدل های سری استودیو که سی پی یوی اون Core i7 QM720 باشه رو داره؟
یه زحمتی داشتم.کسی هست که بتونه یه بنچ مارک یا فریم ریت از بازی یا برنامه هایی مثل اتوکد و تری دی پیدا کنه یا خودش درست کنه با مشخصاتی که بالا گفتم؟
ممنون
بعضی لپ تاپ ها که از اول ویندوز دارن یعنی پولی هم بابت اون ویندوز دادن،البته خب ارجیناله خلاصهنقل قول:
لپ تاپ هایی که سیستم عامل رو DOS زده براشون، یعنی دیگه خریدار پول بابت ویندوز اورجینال نمیده و خودش باید ویندوز نصب کنه، حالا ویندوز کرک شده یا هرچی،
برای نصب شدن سون هم کلا باید به سخت افزار دقت بشه که حداقل رو برای نصب سون داره یا نه،
اما اگه اون لپ تاپی که میخواید بگیرید و سیستم عاملش DOS هست،جزو مدل های جدید باشه، اصولا سون روش نصب میشه،
سلام دوست من...نقل قول:
من میخام دل 5010 که قیمتش 930 تومنه رو بگیرم سیستم عاملشم زده داس... یعنی میشه 7 یا ایکس پی یا ویستا روش نصب کرد...؟؟
بالاخره پیدا کردمممممممممممممممممممممم مممممم!!!!!!!!!!!!!!
AMD اول اومد و مدل 4670 رو زد که انصافا هم خوب و عالی بود و به تبعیت از اون دوباره اومد 5730 رو زد که واقعا بی نظیره و باید خودتون ببینید!!!!!! تازه لپ تابش هم حدودا1100000 هستش!!! Studio XPS 16
ترکیب این VGA با Core i7 QM720 فوق العادست! + رم 1333کد:http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5730.23825.0.html
Studio XPS 16
Processorntel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache
Memory4GB4 Shared Dual Channel DDR3 at 1333MHz
Video CardI Mobility Radeon™ HD 5730 - 1GB2
سلامنقل قول:
سون روش نصب میشه، احتمالا ویستا هم میشه
اما xp رو نمیدونم، البته نصب شدنش که میشه اما ممکنه درایورهاش رو پیدا نکنید و درست کار نکنه دیگه،
چون ممکنه سخت افزارهاش جدید باشه و دیگه کارخونه های سازنده براش درایور xp نداده باشن.
البته مشکل xp نصب نشدن هم با برنامه هایی شبیه VMware برطرف شده یه جورایی،یعنی مجازی xp رو نصب کنید
اساتید میشه لطفاً نظرشون را در مورد dell studio 1745 بگن؟
نظرتون در مورد DELL Latitude E6410 چیه؟ با cpu i7 منظورمه .....
چرا هیچ گارانتی نداردش ؟ زیگورات هم فقط چند روز داشت و دیگه تو لیست قیمتاش نیست؟ مشکل خاصی داره این مدل؟
دستگاه عالیه
آقا مکه پولت زیادی کرده که میخوای زیگورا بهت دستگاه بندازه
زیگورات به اسم نمایندگی همش داره کلاه سر مردم میزاره (به دروغ)
نقل قول:
منظورتون رو نفهمیدم .. تا حالا که همه از زیگورات تعریف می کردن ... پس از کجا بگیرم مطمئن تره؟
سلام دوستان
اگه میشه یه بررسی کامل(از لحاظ ظاهر/قدرت پردازنده/گرافیک و قدرت اون/نمایشگر/مدت زمان نگه داری شارژ/رم/و...)
از مدل dell vostro 3300 و یا dell vostro 3500 رو با بهترین کانفیگ (همونی که پردازندش intel core i5 520m) رو بزارین
البته میدون خواسته زیادی هست ولی اگه توی تاپیک دل من نتیجه رو نگیرم از کجا بگیرم؟
اگه این مدل رو من از دبی سفارش بدم به نظر شما می ارزه؟
دوستان شاید نظر شما من متقاعد و یا غیر متقاعد برای خرید این لپتاپ بکنه پس اگه میشه و جسارت نیست یه کم سریعتر چونکه احتمال داره ظرف این چند روز من هم اقدام کنم
پیشاپیش ممنون
ببخشد با این مودم اکسترنال که با پورت USB به لپ تاپ وصل میشه کار مودم معمولی کامپیوتر های خونگی رو میکنه؟ منظورم این هست که میشه از طریق سیم تلفن به اینترنت وصل شد یا اینکه برای اینترنت های بی سیم هستش فقط؟؟ ممنون میشم کامل توضیح بدین :11::11::11:نقل قول:
کسی نیست جواب بده؟ بازم سوال دارم.نقل قول:
آقا من می خواستم Asus N61Ja بخرم ولی متاسفانه گیر نیاوردم و گفتند تا 3 الی 4 هفته ی دیگه هم نمی یاریم.
حالا بم پیشنهاد کردند مدل Dell 5010 را بخرم دقیق مدلش را نمی دونم ولی سیستمش این بود:
Cpu: i5
Ram: 4GB
Graphic: Ati 5470 1 GB DDR3
Monitor: 15" LED
نظرتون چی هست بخرم یا نه؟
در ضمن توی سایت دل هم رفتم ولی چنین مدلی نبود منتظر راهنمایی تون هستم.
با تشکر
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3477658&postcount=2
همچین اشتباهی نکن. اگه عجله داری لنوو y550p بخرنقل قول:
سلام دوستان
این مدل dell studio xps 16 چطوره کسی اطلاعاتی در موردش داره؟
من می خوام هر طور که شده اینو بخرم؟ایا مشکلی داره؟چرا هنوز تو ایران نیومده ؟
به نظر شما چطوره؟ مخصوصا با این کانفیگ.
توی سایت دل قیمت زده 1099 دلار واقعا قیمتش همینه یا نه یعنی مالیات روش نمیاد.اگه میاد چقدر.
من می خوام یا از امارات یا از قطر بگیرم.خرید از اونجا ارزش داره؟
شرمنده این همه سوال کردم اخه گفتم اگه بچه های تاپیک دل اینها رو ندونند کی باید بدونه؟
لینک اخر هم مربوط به این محصول توی سایت دل هست.
منتظرتونم
مرسی
Studio XPS 16
Get Better Performance with a Faster Processor!
NEW 2010 Intel® Core™ i5-520M (2.40GHz, 4Threads, turbo boost up to 2.93Ghz, 3M cache)
Operating System
Genuine Windows® 7 Home Premium Edition
LCD PanelEdge-to-Edge HD+ Widescreen 15.6 inch WLED LCD (1600x900) W/2.0 MP
CD ROM/DVD ROM
Slot Load DVD+/-RW (DVD/CD read/write)
4GB* Shared Dual Channel DDR3
320GB* 7200 RPM* SATA Hard Drive
ATI Mobility RADEON® HD 4670 – 1GB*
High Definition Audio 2.0 with SRS Premium Sound
Wireless
Intel© Centrino© Advanced-N 6200
6-cell Batter
System Color
Obsidian Black High Gloss Finish
کد:
http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/laptop-studio-xps-16/pd.aspx?refid=laptop-studio-xps-16&s=dhs&cs=19
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دستگاه مدل 1640 هستش و 13 اینج به مدل 1340 هست سری بعد از 1330 و 1510 XPS هستشنقل قول:
1340 که میگن یه مشکل شبیه همون 1330 هارو داره
این مدل چون قیمت مناسب و کانفیگ خوب داره توی ایران نمیارن تا لتتیود 1900 رو بفروشن.
اگه شما با این کانفیگ میخوای بگیری باید ایسوس n61ja بگیری.
و به نظر من خرید از خارج زیاد جالب نیست و گارانتی حسابی نداره.چون که اکثرا مدل های مشکل دار رو غتلب میکنن(خودم تجربشو دارم)
نقل قول:سلام majid_3maجاننقل قول:
ممنون
نه این دستگاه فک کنم 1647 هست و جدید اومده حتی با توجه پردازنده که intel new 2010 هست مشخصه شاید از 5010 هم جدیدتر باشه چون کانفیگ بسیار به روز و مناسبی داره.اهان این مشکلی که میگی چیه؟فک کنم قدیما از گرافیکشون میگفتنن اگه میشه کامل توضیح بدید
سلام mhadishirani جان
ممنون
به نظر شما صرف نظر از قیمت کدومشون مناسبتره(ایسوس یا دل)؟
چرا خرید از اونجا جالب نیست ؟اگه از یه کشوری مث قطر که خیلی قوانین سختی داره و با گارانتی اونجا بگیرم چی ؟
بالاخره گارانتی های اونجا مطمئن تر از ایران هستند؟ یه سوال چطور میتونم بفهمم که نماینده کشور قطر در سایت دل چیه و سایت نمایندگی چیه؟
بازهم نظر شما همونه یا عوض شده با توجه به این حرف ها؟اخه برام مهمه چون شرایط شما شاید با من فرق کنه.
به هر حال منتظر پاسخ شما میمونم
متشکر
1- ایسوس قیمتش مناسب رته.
2- من تجربه ی خرید از مالزی رو دارم اونجا که اصلا مطمئن نیست
3- دل تو قطر نمایندگی رسمی نداره
4- من نظرم هنوز همونه.
اگه میخوای از ایران بخری XPS 16 نیست من کل بازار رضا و پایتخت رو گشتم فقط مدل قدیمیش با core 2 dou رو داشتن که قیمتش هم 1600 بود.
اگه میخوای با اون مشخصات از ایران بخری ایسوس n61ja دقیقا همون مشخصات هست ولی گرافیک بهتری داره. قیمتش هم 1200 هستش
ممنوننقل قول:
چقدر من سوال می پرسم شرمنده
کشور امارات چی نمایندگی نداره(دل)؟اگه که داره برام p.m بده.
اخه بدجور این مدل تو دلم رفته
یه سوال دیگه مدل 3500 با بهترین کانفیگ دل با ایسوس چه تفاوتی دارد؟در کل کدام یک بهتره البته اختلاف قیمت هم در نظر بگیرید.اگه میشه اون مدل 1558 رو هم یکم مشکلات و معایبشو بگین(core i7).اخه با ایسوس هم قیمت هستن
اون گرافیک 3500 چطوره (اگه میشه یه کم در مورد کارایی گرافیکش توضیح بدید)؟
یه جا من دیدم پردازنده 3500 این بود:
core i5 520m (2.4 -2.93 )
بود که خیلی تاپ هست
در هر صورت متشکرم