درسته اینم یکی از نوآوریهای j هستش ;)نقل قول:
درسته اینم یکی از نوآوریهای j هستش ;)نقل قول:
وا؟! حرف از خودم که در نمیارم! برای منم اولش باور کردنی نبود همچین چیز ضایعی، اما حالا که هست... اگه باورتون نمیشه فیلم بگیرم ببینید؟! فریمور من iRena هست که فقط تغییر ظاهری نسبت به اصلش یعنی p داره. همین دم عید به دوستم مسیج دادم ناجور، بعد تحویل دوست بابام شد! اگه شماره رو وارد کنید و suggest کنه درسته، اگه مستقیم وارد کنی یا reply بزنی هم درسته - اما وقتی توی دفتر تلفن اسمشو انتخاب کنی اینطوری میشه، البته نه برای همه ی شماره ها...نقل قول:
در مورد iRena و همینطور نصب فریمور هم قبلا کامل آموزشش رو نوشتم، بگردید هست. سرعت جاوا توی این فریمور افتضاحه، من j و f رو هم داشتم قبلا، اونا از این نظر بهترن - اما در مورد گالری و موزیک پلیر این یکی خیلی بهتره. مشکلات دیگه ای هم هست البته... مثلا ممکنه موقع عکس گرفتن با خطای "not enough memory" مواجه بشید یا اینکه مثل من علامت ایمیل خوانده نشده 24 ساعت بالای صفحه باشه در حالی که اصلا همه ی اکانتهای ایمیل رو پاک کردید :2:
ولی یه چیزیش منو کشته، کیفیت صدای هدفون با دالبی روشن... :8:
اين ريپورت اشتباه واسه منم شده ولي فقط اسم رو اشتباه نمايش ميده يعني اگه واسه علي فرستادم مينويسه به حسين تحويل داده شد ولي در واقع به همون علي تحويل داده شده !
اشتباه هم نشون نمیده ، ممکنه sms ای که به X فرستاده باشید زودتر از Y دلیور بشه و پیغام دلیور شد X بیاد ، در حالی که Y رو زودتر فرستاده بودید و باید زودتر میومد ولی به دست گیرنده اصلا نرسیده
براي من اشتباه نشون ميده ، چون بارها اتفاق افتاده . دليوري سريع مياد ولي فقط اسم رو اشتباه ميزنه !نقل قول:
کسی میدونه نحوه اسم گذاری عکس ها کجاست ؟ تو Camera که چیزی یافت نشد
تو گوشی به صورت تاریخ جدا میکنه که عکس ها دسته بندی شده و راحته اما وقتی تو PC می بینی چون اول ساعت و بعد تاریخ روز بعد ماه و سال رو میزنه عکس ها درهم میشه
سلام اميدوارم حالتون خوب باشه . دوستان وقتي گوشي رو با كابل به pc وصل ميكنم گوشي شارژ ميشه ولي
pc suite يا mass storage فعال نميشه و بالا نمياد . بعضي وفت ها هم كابل رو كه وصل ميكنم هنگ ميكنه و بايد
باطري رو خارج كنم ! دليلش چيه ؟
سلام به شمانقل قول:
فكر كنم ايراد از برنامه pc suite باشه. پيشنهاد ميكنم يكبار اين برنامه را پاك كنيد و دوباره نصب كنيد.
من بيش از يك سال است كه آرنا دارم و حدود 9 ماه از فريمور IRena استفاده ميكردم ولي دو هفته پيش گوشي را به V10J فلش كردم و خيالم راحت شد.
سرعت گوشي خيلي خوب شد.
ميتوانم اس ام اس فارسي بنويسم
از باگهاي مسخره IRena خلاص شدم
گوشي بسيار راحت و نرم كار ميكند
باطري مدت زمان بيشتري دوام مي آورد
و ...
در ضمن بايد بگويم اين گوشي محدوديت نصب نرم افزارهاي بالاي 4 مگ را ندارد. من همين الان برنامه هايي با حجم 13 مگ در گوشي دارم (برنامه نقشه راههاي ايران) و سرعت جاوا هم خيلي خوب است. فقط شما بايد برنامه هاي حجم بالا (و به نظر من كل برنامه ها را) با Java Application برنامه PC Suite به داخل گوشي بريزيد. به همين سادگي
دوستان توجه کنید که هم Windows Enabler و هم UpTestEX رو باید بصورت administrator ران کنید
سلام من دنبال این گوشی هستم بازار موبایل رفتم گفتن دیگه تولید نمیشه اگر کسی میدونه جایی این گوشی رو داره بیزحمت آدرسشو برام بزاره
آخرین بار من هایپر استار دیدم داشتن به قیمت 250 فک کنم .
من میخوام کارکرده این گوشی رو بخرم میشه راهنمایی کنید که باید چه چیزاییشو تست کنم ؟
گوشی خوبی هست ، تازه GSMArena اطلاعاتش رو بروز کرده و زده Gorilla Glass ، چیزی که من موقع خریدم چند ماه پیش گفتم !
سلام من گوشی رو خریدم فریمورش v10f هست جدید تر ازاین چه فریموری هست که فارسی رو کامل ساپورت کنه ؟
چرا موقع فیلم برداری نمیشه زوم کرد؟ کلا اینجوریه یا ایراد از گوشیه؟
جدیدترین فریمور فارسی j هست
در مورد زوم...
کیفیت فیلم رو که بیاری پایین میتونی زوم کنی
بچه ها با چندتا خبر خوب اومدم... اول اینکه نسخه ی آخر آیرنا اومد...
دوم اینکه از 148 به 205 مگاهرتز اورکلاکش کردن و فوق العاده شده توی برنامه ها و بازی ها.مثلا تو برنامه بنچمارک اگه قبلا فریم ریت روی 3 و 4 بود الان روی 11 و 12 است.
اما بدیش اینه که هنوز این فریمور فارسی نیست.
اما من تونستم اورکلاک رو روی فریمور j هم پیاده سازی کنم.یکم مراحلش طولانیه.اما واقعا گوشی حال میاد.
توی محیط گوشی فرق زیادی نکرده اما برنامه ها خیلی روونتر اجرا میشن.
اگه بچه ها بخوان آموزش و فایلاشو میزارم لذتشو ببرین.
دوستان سلام.من بیکار همه ی 118 صفحه ی شمارو مطالعه کردم.والا موندم که آخر بخرمش یانه.برام سرعت گوشی و بلندی اسپیکر و کیفیتش مهمه.نرم افزار و بازی زیاد بکارم نمیاد.خیلی کم.فعلا بین این گوشی و گالکسی مینی که 200تومنه موندم.
اونم بخاطر رزولوشن پایین گالکسی و بالای آرنا.وگرنه جز رزولوشن و دوربین( که برام زیاد مهم نیس) گالکسی سرتره.مثلا گالکسی بلندی و کیفیت صداش راضی کننده س.و قابلیتturn to muteو حالت درج متنswypeداره و سیستم عامل آندروید2.2
من قبلا گوشی استار داشتم بنظرتون رزولوشن پایین خیلی برام آزاردهنده میشه؟
از بقیه چیزاش خوشم میاد و مشکلی ندارم.برای بهترین انتخاب کمکم کنین.ممنونم.
برادر نظر منو بخوای گوشی اندرویدی بخر ضرر نمی کنی هیچ، کلی هم حال میکنی! پیشنهاد میکنم یه چیزی جیو یا اگه زیر 200 میخوای بدی X8 بخری چون رزولوشن مطلوبی دارن با امکانات خوب....
منم با حسین موافقم...دیگه یه گوشی مال سال 2008 نمیتونه ارضا کننده باشه !
تو این مورد باید تجدید نظر کنی فقط: دینقل قول:
گالکسی سرتره.مثلا گالکسی بلندی و کیفیت صداش راضی کننده س
من این گوشیو داشتم ازش راضی بودم ولی یه مدتی اومدم شمال تاچش ایراد پیدا کرد و منوی بالاش کار نمیکرد ، 70 پیاده شدم که تاچش عوض شه ، تو گارانتیشم دیدم این گوشی تاچش رو گارانتی نمیکنه بعدش هوای شرجی و رطوبت رو هم قبول نمیکنه
کلا اگر دیگه بخوام گوشی بگیرم سراغ تاچ نمیرم اصلا عمر ندارن بعد یه مدت خراب میشن گوشی htc هم دیدم همینجوری بود بعد یه مدت تاچش گیر میکنه یا عمل نمیکنه میره رو اعصاب
آقا من 1 سال نیست گوشیو خریدم شارژ باطریش رسیده به یک روز!!! طبیعییه؟؟ چه باید کرد؟!!؟!
دوستان این گوشی من هم جدیدا هر نیم ساعت یکبار ریست یا خاموش میشه ، تا همین چند وقت پیش مشکلی نداشت ، به نظرتون چی میتونه باشه مشکل ؟
یه مودم GPRS هم جلو افتادیم :31: به درست کردن تاچش می ارزید :31:
باتری رو در بیار رو سطح صاف بچرخونش مشخص میشه خراب شده یا نهنقل قول:
فلشش کردی؟نقل قول:
خب حالا یک سال و نیمه که این گوشی رو دارم و باید بگم "افتـــضاحه". بدون بزرگنمایی...
بعد از تمام مشکلاتی که داشتم میخوام برم یه SGS یا اینکه HD2 بخرم.
خرید این گوشی با مدلهای خوبی که توی بازار هست اشتباه محضه، مخصوصا الان پس لطفا بیخودی گرفتار مشخصات دهن پر کنش نشید، وقتی رابط کاربری پر از مشکل باشه و شرکت سازنده زحمت یک آپدیت خشک و خالی به خودش نده پس چرا پولتو دور بریزی؟ همون زمان من میتونستم با 280 تومن یه Sony Ericsson w995 بخرم که عمری برام به راحتی و زیبایی کار کنه! ولی اشتباه کردم.
جدی؟ آورکلاک؟ :دینقل قول:
روشش با چیزی که توی تاپیک تغییر فرمور نوشتم فرق داره؟
جریان آورکلا چیه؟ من الان j رو نصب دارم که سرعت جاوا واقعا کنده...
لازمه یه چیز دیگه اضافه کنم: "ال جی لطفا شما دنبال تولید گوشی نرو کلا عزیزم، دستت درد نکنه."
کاش دستم میشکست 280 تومن پول بی زبون رو به باد نمیدادم.
حتی یه پلیر ساده هم نمیشه روی این گوشی نصب کرد، یا کلا خطای سورس میگیره، یا اینکه 240 هزار دفعه ازت permission برای read/write میپرسه! حالا حتما باید بری قید زبان فارسی رو بزنی فریمور متفرقه بریزی تا یه نرم افزار نصب بشه...
منم این مشکل را دارم ، چطور این مشکل را حل کردید؟ با فلش یا فریمور درست نمیشه؟نقل قول:
دکمه ی برگشت که اون بالاست تو بعضی قسمت هاکار میده تو بعضی قسمت ها نه!
من بعد از دو سال دچار اين مشكل شدم و اول فكر كردم مشكل از باتريه 25 پياده شدم باتري نو خريدم ولي باز همين طوريه . يعني باتري شارژ كامل ميشه اما بعد از نيم ساعت با يك يا دوبار تماس خيلي كوتاه خاموش ميشه و باتري كاملا" خالي ميشه.نقل قول:
دوستان راهي براي رفع مشكل دارند. اگه بخوام ببرم تعمير كجا رو معرفي مي كنند. گارانتي گوشي پارس كامتله كه شهريور پارسال تموم شده.
میدونم از سوال این موضوع خیلی وقته گذشته
اما راه حلش اینه:
باید بذارید باتری گوشی کامل تموم شه خاموش شه دوباره روشن کنید استفاده کنید تا خاموش شه انقد این کارو کنید تا دیگه گوشی روشن نشه بعد بزنید تو شارژ یه سه ساعت یا چار ساعتی زمان میبره تا شارژشه اما مثل قبل شارژ نگر میداره