سلام . جناب legend من گوشی n86 دارم. میخوام ورژ نش رو به 11 آپدیت کنم .تا حالا هیچ آپدیتی هم روی هیچ گوشی انجام ندادم .لطفا مرا راهنمایی کنید .که بهترین و مطمئن ترین روش را مرحله به مرحله برایم توضیح دهید .قبلا از همکاری شما ممنونم
Printable View
سلام . جناب legend من گوشی n86 دارم. میخوام ورژ نش رو به 11 آپدیت کنم .تا حالا هیچ آپدیتی هم روی هیچ گوشی انجام ندادم .لطفا مرا راهنمایی کنید .که بهترین و مطمئن ترین روش را مرحله به مرحله برایم توضیح دهید .قبلا از همکاری شما ممنونم
من نرم افزار ---- BinPDA رو دانلود کردم و با هاش گوشی رو به اصطلاح هک کردم اما حالا که از حالت هک خارج کردم ومی خوام فایل های sis رو به اجرا در بیارم نمی تونم و پیغام file corrupted رو می ده
من نرم افزار ---- BinPDA رو دانلود کردم و با هاش گوشی رو به اصطلاح هک کردم اما حالا که از حالت هک خارج کردم ومی خوام فایل های sis رو به اجرا در بیارم نمی تونم و پیغام file corrupted رو می ده
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما کافیه ضمیمه پست اول رو دانلود و بعد از ساین نصب کنید.
بعد از اجرا کردنش گوشی شما هک میشه.
شما گوشیت چیه؟ برنامه رو ساین کردی؟ فایل Cert و Key رو دوباره بگیر.نقل قول:
آموزش که تو پست اول هست دوست عزیز.نقل قول:
فایل رو دانلود و ساین و نصب کنید.
گوشیه شما چیه؟ با روش HelloOX هک کنید.. جای روش های دیگه اینجا نیست!نقل قول:
شاد باشید:40:
5800نقل قول:
بله از همون تاپیکی که گفتین فایل های cert , key رو گرفتم.
حالا دوباره میگیرم ببینم چی میشه.
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پست 9 این تاپیک رو انجام بده ببین درست میشه؟!
شاد باشی:40:
RomPatcher+ v2.1 (Final Version) By Il.Socio
Change-Log v2.0 > v2.1:
+ New: introduced #ifdef, #ifndef, #else, #endif, #define statements. This will allow to retrieve system values at runtime to create more flexible and powerful patches. Check the ReadMe_Macros.txt for all the details.
+ New: Added new commands, info: return: error: check the demo1-4.rmp patches included.
+ New: Support for the Warning/Yellow Icon
+ Improved: When applying a patch the error messages and the yellow icon will be shown ONLY if exists the path c:\resource\ErrRd (ErrRd can be a file or a directory). Disabled by default, because these features are useful to the patch-makers only, but could confuse the end-users. To enable them, just create the file or folder c:\resource\ErrRd
+ Improved: The same Open4All.rmp file can now be used to patch all the devices (including N96)
+ Improved: Changed text in the menu' "Remove Patch" has been replaced with "Disable Patch"
+ Improved: Changed Options Menu, "All Patches > Apply / Disable"
+ Improved: Can start also if the configuration file get corrupted.
+ Improved: Can patch large executable files up to a maximum of 5Mb
How to install:
There are 3 different ways to install RomPatcher+
1) If your phone has been hacked to allow installation of unsigned .sis then install RomPatcherPlus_2.1.sis
2) If your phone has been hacked and has the Leftup root CA, then just install the RomPatcherPlus_2.1.sisx
3) Otherwise, you can sign and install the "Lite Version", using a DevCert or OpenSigned Online. But, in this case, you MUST also manually copy BOTH the files patcher.ldd and patchershadow.ldd in c:\sys\bin\ folder
Patcher.ldd Not Found Error:
If you launch RP+ immediately after it has been installed you could get the "patcher.ldd not found" error.
Just reboot the device and launch again RP+
فکر میکنم به زودی شاهد نسخه 2.03 HelloOX باشیم.
شاد باشید:40:
اینم از HelloOX2 v2.03
HelloOX2 v2.03 Unsigned
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Supplied by USItaly
be certified
Includes RomPatcher + v2.1 (from Il.Socio) which replaces the previous ROMPatcher
For the development of Rompatcher + v.2.1 if so wishes,
Make a donation to the filmmaker.
HelloOX2 to upgrade to version HelloOX2.03 un-install first Rompatcher.
All credits to: bugb, FCA00000, DeltaFoX, leftup, Zorn, il.Socio, wadowice, SWmail, abgnokia, GANG's brothers.
کد:http://www.4shared.com/file/132751152/256c856a/HelloOX2v203modUSitalyUnsigned.html
ممنون امید ولی فکر کنم خودتم فهمیده باشی نسخه رسمی نیست...:46:
والله من دیگه رسمیشو نمیدونم :دی ..نقل قول:
ممنون امید ولی فکر کنم خودتم فهمیده باشی نسخه رسمی نیست... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مگه فرق این با نسخه رسمیش چیه ؟
تو نسخه 2.03 رسمی قرار بود قابلیت UnHack گذاشته بشه..! که گوشی کلا" از هک خارج میشه...یه چیز تو مایه های سکمن خدا بیامرز..!نقل قول:
ولی این آقا اومده sis رو ریپک کرده و نسخه جدید پلاس رو توش گنجونده..همین!
سلام من الان hellox 2.2 رو نصب کردم و اجرا کردم. رام یتچر رو هم اجرا کردم و یه پتچ که مربوط به تغییر ورژن گوشی بود رو اجرا کردم حالا باید از کجا ورژن رو تغییر بدم؟
الان دیگه گوشی من هک شده؟
تغییر ورژن گوشی رو برای نصب جی پی اس می خوام چون برای ورژن 30.0.019 هیچ نرم افزار جی پی اس وجود نداره.
حالا اگه می شه یه راهنمائی بیشتری کنید تا در مورد هک بیشتر اطلاعات کسب کنم
موفق شدم هک شد هک شد هک شد هک شد هک شد هک شد هک شد هک شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
جی پی اس نصب شد!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا می رم سراغ n game
از همه ممنون
منظوزت N-Gage هست ؟:دینقل قول:
n game
منظورت ...:31:نقل قول:
آقا سلام من n96 دارم آخر هک نشد.اگه شده می شه به طور کامل step by step توضیح بدید .من فقط helloOX2 را ساین کردم.
ممنون درست شدنقل قول:
من الان میخوام بازی های n-gage رو نصب کنم ارور memory full رو میده.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
در پست اول یونس که توضیح داده ...نقل قول:
آقا سلام من n96 دارم آخر هک نشد.اگه شده می شه به طور کامل step by step توضیح بدید .من فقط helloOX2 را ساین کردم.
====
خوب اگه ساینش کرده باشید که کار تمومه :دی
شما الان helloOX رو نصب کرده .. بعد از نصب وارد ROMPatcher شده و Open4All رو فعال کنید تا گوشیتون هک بشه .
به تایپیک زیر برید و مشکلتون رو مطرح کنید تا دوستان کمکتون کنند :نقل قول:
ممنون درست شد
من الان میخوام بازی های n-gage رو نصب کنم ارور memory full رو میده.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=207719
نه امید...5800 داره...:10:نقل قول:
دوست عزیز شما طبق این تاپیک پیش برید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه به خصوص آقا یونس و خسته نباشید
من گوشیم ان96 ورژن 30 هست الان
قبلا که ورژن 12 بود با همین روش گفته شده تونستم هکش کنم ولی الان نمیدونم برای هک کردن ورژن 30 گوشیم از کدوم لینک یا کدوم پست میتونم جواب بگیرم؟
مرسی
نسخه 2.02 رو دانلود و مثه قبل عمل کن...:46:نقل قول:
سلامنقل قول:
پست 1 را انجام دادم و خود برنامه تمام کارها را انجام داد ولی حالا وقتی میرم داخل رام پچر و روی open4all میزنم به جای اینکه تیک سبز بشه ، یه ضربدر قرمز میزنه.(روی چند تا دیگه هم ضربدر میزنه اگه کلیک کنیم/ روی persis key1,2 و installserver-FP2 فقط تیک سبز میزنه)
پست 3 را هم انجام دادم ولی باز هم روی پچها ضربدر قرمز میزنه
لطفا راهنمایی کنید
دوســـت عزیز لینک برنامه ورژن 2.02 پست اول هستش ضمیمه شـــده تو سایـــت :46:نقل قول:
آموزش هم همون پســـت اول :11:
موفق باشید!:40:
همه پست 1و3 را انجام دادم ولی همانطور که در بالا گفتم وقتی روی پچها میزنم تا فعال بشن و تیک سبز بزنه ، ضربدر قرمز میزنه و فعال نمیشن . نمیدونم این به خاطر ورژن 30 ان96 هست یا نه چون قبلا که با ورژن 12 این مشکلات نبود .(در مورد ورژن 30 هم شنیده بودم که میگفتن فعلا کسی آپدیت نکنه چونن این ورژن هک نمیشه / نمیدونم درست بود یا غلط)نقل قول:
چه نیازی به Open4all داری ... InstallServer FP2 کارتو راه میندازه ... برای دیدن Private و ... هم از Modo استفاده کن ..!نقل قول:
همه پست 1و3 را انجام دادم ولی همانطور که در بالا گفتم وقتی روی پچها میزنم تا فعال بشن و تیک سبز بزنه ، ضربدر قرمز میزنه و فعال نمیشن . نمیدونم این به خاطر ورژن 30 ان96 هست یا نه چون قبلا که با ورژن 12 این مشکلات نبود .(در مورد ورژن 30 هم شنیده بودم که میگفتن فعلا کسی آپدیت نکنه چونن این ورژن هک نمیشه / نمیدونم درست بود یا غلط)
دوستان من تازه 5800 خريدم و ميخوام هكش كنم...
آموزش آخرين روش هكش رو از كجا گير بيارم...
اگه تو انجمن هست آدرسشو لطف كنيد...
مر30...
با اجازه بزرگترا....:31:نقل قول:
تو پست اول همین تاپیک کامل ترین و بهترین و ساده ترین روش هکش هست.
سلام خسته نباشید.
من فایل های شماره 1 و 2 رو ساین و نصب کردم. رفتم تو قسمت برنامه های نصب شده و روی این آقا گاوه ok زدم و شروع کرد به یه کارهایی :) ولی متاسفانه روی Installing rootcerts گیر میکنه !
مشکل کجاست؟ کار دیگه ای باید انجام می دادم یا چیز دیگه ای هم باید نصب می کردم؟
سلامنقل قول:
یه فایل بیشتر نیست دوست من...:31: کنسل کنید و دوباره تست کنید.
سلام آقا یونس، اون فایلی که گذاشته بودید رو extract که کردم توش سه تا فایل بود.نقل قول:
Roma_HelloOX-G28O-1[6120 classic][romass100].sis
Roma_HelloOX-G28O-1[romass100].sis
Roma_HelloOX-G28O-2[romass100].sis
من با خودم گفتم اولی که لابد مخصوص 6120 هست، دومی و سومی رو ساین کردم و نصب کردم و باقیش اون شد که گفتم.
این فایل رو من نذاشتم! تو پست 1 هم نیست! این فایل رو romass100 که کاربر همینجاست ریپک کرده...تاپیکشم بخش S60v3 هست...نقل قول:
از پست 1 دانلود کن...:46:
ای ولله فعلا که همه چیز ok شده. رفتم تو روم پچر هر دوتا آیکون رو هم سبز کردم. حالا باید یه امتحان کنم ببینم چی شده. ایشالله که درسته.
خیلی ممنون.
دوست عزیز اگه سبز شده پس درست هک شده دیــــگه ... :46:نقل قول:
یه برنامه که ساین نشده رو امتحان کن ببین نصب میشه ؟
دوستان گوشی های fp1 پچ اینستال سرور ندارند؟برای نصب برنامه ها بعد از هک چکار میشه کرد؟
انتقال installserver که HelloOX خودش انجام میده..نقل قول:
پس چرا تو ان95 موقع نصب نرم افزار تمساز و... پیغام ساین میده .باید چیکارش کنم؟نقل قول:
انتقال installserver که HelloOX خودش انجام میده..
شاد باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
inistallserver رو فعال کردی؟(کنارش باید سبز شده باشه!)نقل قول:
چه اروری؟ امکانش خیلی خیلی کمه...اصلا" نیست!نقل قول:
ارور supliar میده ونصب بشو هم نیست .نقل قول:
چه اروری؟ امکانش خیلی خیلی کمه...اصلا" نیست!
شاد باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه قبلا" با یه Cert دیگه ساین نشده؟نقل قول: