سلام
دوستان نظرتون در باره مدل 4750 چی هست ؟ خوبه ؟
کانفیگ core i5 , گرافیک اینتل پیدا میشه ؟ قیمت چند ؟
از زود جواب بدین ممنون میشم چون فردا عصر باید بخرم :20:
سلام
دوستان نظرتون در باره مدل 4750 چی هست ؟ خوبه ؟
کانفیگ core i5 , گرافیک اینتل پیدا میشه ؟ قیمت چند ؟
از زود جواب بدین ممنون میشم چون فردا عصر باید بخرم :20:
دوستان ممنون جواب ندادید :41::19:
اقا قیمت 4755 چقدره و چه فرقی با 4750 داره؟
من میخوام یکیشو بخرم
لطفا میشه بگید ایا ایسر 4755 یا 5755 تقلبی هم داره یا نه؟
چطور میشه فهمید تقلبیه یا نه؟
شنیدم لپ تاپ های ریفر شده وارد ایران میشه! از کجا میشه فهمید لپتاپ ریفر هست یا نه؟
خواهشا جواب بدید!
سلام با خيلي ببخشيد ولي تاپيكي براي اين لپ تاپ پيدا نكردم كسي در موردش چيزي ميدونه؟
Acer Aspire 4830TG
تا خوبی رو در چه حد به دونی . من الان 4755 دارم کلا 6 ساعت در روز خاموشه . بعضی بازی هارو چک کرم عالیه .نقل قول:
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------
عین هم اند فقط 4755 خیلی قشنگ تره چ. رو بدنش کار شده .نقل قول:
---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------
یا گارانتی سازگار بگیر . ددقت کن پلمپ شده باشه ..نقل قول:
سلام دوستان
اینکه میگن رم لپتاپ باید توانی از دو باشه تا بهتر کارکنه چقدر صحت داره؟
مثلا لب تاب با رم 4 گیگ از 6 گیگ بهتر کار میکنه ؟
سلام دوستان خسته نباشید یک سوال فنی دارم از عزیزان و حرفه ای های لب تاپ ها دوستان من یک لب تاپ خریدم باتریش از توع لیتیوم یون هست ولی یادم رفت بزارم توی شارژ کامل مشکلی برای باتریم پیش نمیاد ممنون میشم اگر جواب بنده را بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه مشکلی پیش نمیاد باطری های قدیمی که لیتیومی نبودن همچین کاری و باید انجام بدند همون تفکر هم هنوز بین فروشنده ها هم باقی ولی درست نیستنقل قول:
دستت درد نکننه عزیز روشنم کردی و از نگرانی درم آوردینقل قول:
یعنی باتری های لیتیومی رو موقع استفاده بزنی تو شارژ خراب نمیشه؟ مثل باتری های قدیمی؟نقل قول:
من خیلی لپ تاپ ها رو دیدم که وقتی همزمان میزنی به شارژ و استفاده میکنی، بعد از یک مدتی باتری نیم ساعت هم بهت شارژ نمیده و سلول هاش خراب میشه!
ولی یه لپتاپ DELL lattitude داشتم که همیشه تو شارژ بود ولی باطریش خراب نشد!
سلام به دوستان عزیز
من یه یک دو ماهه که میخوام یه لپ تاپ بگیرم به نظرتون بین اینها کدوم یکی بهتره
acer aspire 5755g
vaio s135fx
dell inspiron 5110
hp probook 4530 s
asus 53sv
msi ge620
خواهشا رتبه بندی هاشو به ترتیب بگین
اگه تا 1تومن چیز لپ تاپ بهتری هست هم بگید
نیاز من : اینترنت - فیلم دیدن و موسیقی گوش دادن - بازی بکنم فوقش pes2012 و ...
الان وقت خوبی برای خریدن لپ تاپ هست یا نه ؟
دز باره همین موضوع هم تو انجمن بحث هستنقل قول:
خوب هر چه قر بیشتر باتری شارژ و دشارژ بشه سلول های باتری بیشتر مستعمل میشن
هر چه قدر بیشتر مراقب باتریت باشی بهتره
این جا رو یه نگاه بیشتر بحث شده
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=476719&page=1
بچه های یکی از اقوام ما می خواد از کانادا بیاد و می خواد لپ تاپ ایسر بیاره برای فروش ... پیشنهاد بدین ببینیم چه مدلی بیاره که بتونه خوب بفروشه اینجا ....
نقل قول:
خوب مسلما سری های جدید دیگه ! اینجا -47XX-57XX خوب تر میره به نظرم
سلام من یک 5749z تهیه کردم اما این دستگاه نثل اینکه رمش ارتقا پیدا نمیکنه !!؟ یا من اشتباه میکنم !
کانفیگ :
b950
hdd500
ram 2ddr3
15"
کسی از دوستان میدونه این مدل ارتقای رم داره ؟ چون من پشتش هیچ حایی نیمیبینم و فقط جای باطری هست
ارتقا پیدا میکنه تا 8 گیگنقل قول:
میشه بگید چطوری ؟ باید دستگاه کلا باز بشه ؟ چون پشتش اصلات ندارهنقل قول:
پشت دستگاه دو تا پیچ داره باز میکنن و ارتقا میدن خواستی پ خ بزن بیار پیش خودم واست ارتقا بدمنقل قول:
فرق TravelMate و Aspire در چیست؟
در صورت داشتن کانفیگ یکسان کدام ارجحیت دارد؟
لطفا دوستانی که اطلاع دارند یاری کنند.نقل قول:
بین TravelMate 5760 و Lenovo B570 و Aspier 5742 کدام بهتر است؟
سری Travelmate جز سری های bussiness class محسوب میشه . مثلا میشه به مقاومت بدنه بیشتر نسبت به سری های دیگه ایسر یا صفحه نمایش مات این دستگاه اشاره کردنقل قول:
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
من تجربه کار با هر سه رو داشتم هر سه تو رده قیمتی پایین دستگاههای خوبی هستند اما ایسر 5760 انتخاب بسیار خوبیه و دستگاه کم ایرادیه فقط مشکلش اینه که الان نایابهنقل قول:
Aspire جز چه سری هستند؟ گفتید صفحه نمایش مات.یعنی نسبت به Aspier ها کیفیت کمتری داره؟(چون Aspier 5740 دارم میخام با آن مقایسه کنم) TM5760 دارای سی پی یو 2430 Core i5 است با قیمت 685 تومن در سایت digionline قیمت خورده. و 4 گیگ رم داره با هارد 500 . با این قیمت واقعا خوب به نظر میرسه.تو سرچی که تو اینترنت کردم همچین مدلی رو دیدم با هارد 750 گیگ اما بقیه مشخصات آن مثل همین بود. چطور این تفاوت توجیه میشه؟ چون فقط یه فروشگاه تو digionline برای فروش داره. تازه تو سایت ایسر (خاورمیانه) اثری از آن نبود اون رو (با 750GB هارد) تو ایسر آمریکا و انگلیس دیدم .مشکوک نیست؟نقل قول:
لطفا مرا راهنمایی کنید.:11::40:نقل قول:
آقا این aspire 5750 G کیفیت lcd ، زاویه دیدش چطور هست؟ خیلی فاجعست؟ کسایی که دارند میشه راهنمایی کنند
سلام دوستان
فریمور اپتیکال درایو (DTD-ROM)
لپ تاپ Acer Aspire 5741G را فوری نیاز دارم
MATSHITA DVD-RAM UJ890AS
لطفا کمک کنید تا فریمور را دانلود کنم
کوچکترین لپتاپ ایسر چیه؟ در ابعاد خیلی کوچیک میخوام خیلی خیلی خیلی کوچیک
میخوام بردش رو باز کنم و ازش تو یه پروژه استفاده کنم
یه جا شنیدم ایسر یه همچین مدلی داره که ابعاد بردش خیلی کوچیکه!
نقل قول:
امروز 3 بازی جدید دیگر رو هم تست کردم روی 5741 خدا رو شکر بدون هیچ مشکلی اجرا شد (محض اطلاع دوستانی که میخوام درمرد اجرای گیم روی این لپ تاپ بدونن)
اسم بازی ها : Darksiders / F1 2010 / Dead Rising 2
این لپ تاپ شما چقدر باطریش دووم میاره؟
سپاس
برای سایز 15.6 بنده 5755 و بشدت توصیه میکنم
دوستان نظرتون راجع به acer 5755 چیه ؟؟؟ مشکل خاصی که ندارند ؟؟
اگه کسی قیمت هم ازش داره بگه خیلی عالیه :)
من 4755 دارم .. بسیار عالیه .
پسر دایم ایسوس با همین کانفیگ خرید یک میلیون و ششصد امد پیشم داشت از لپ تاپش تعریف می کرد . واسه من رو دید کفش برید .
مخصوصا وقتی که وزن سبک ایسر رو دید و وقتی که گفتم 900 تومن گرفتمش ..
ایسوس دارا می گن لپ تابشون کیفیت سونی رو داره مثل اینکه در توهم عجیبین .
من خودم سونی (وایو) داشتم 5 سال قبل 2 میلیون هشتصد خریده بودم . هرچند ان رو خرابش کردم . ولی وقتی ایسوس پسردایم رو دیدم کیفیتش خوب نبود در حد سونی که اصلا نبود دور رو بر ایسر هست .
فقط بدی ایسر اینه که تو بازی قوی مثل just caus 2 و gta IV داغ می کنه و حتما باید کول پد بگذاری البته همه لب تاب ها داغ می کنند ولی این بدنش در حد دمای بدن گرم می شود .
کیفیت صفحه نمایش 5750 و 5755 فرق داره؟
کدوم کانفیگ i5 به صرفه تره الان؟
ممکنه ارزونتر بشن؟
توی لیست درایور های لپ تاپ acer 4741g درایور 3g دیدم.یعنی دیگه نیازی به خرید مودم 3g نیست خود لپ تاپ داره؟ اگه داره می شه بگید کجاست؟ اگه عکس بزارید ممنون میشم.مرسی
(ایسوس دارا می گن لپ تابشون کیفیت سونی رو داره مثل اینکه در توهم عجیبین)منظور از کیفیت سونی داره چیه؟؟نقل قول:
اگه منظور کیفیت ساخته نظر من لنوو و اسوس معرکه اند اگه کیفیت صفحه نمایش مدنظر شماست فقط سری f سونی کیفیت فوق العاده ای دارن...ایسر هم نسبت به اسوس: کیفیت بدنه ضعیفتر (یک دلیل ارزانی این برند) و همچنین کیفیت صفحه نمایش بدتر .در مورد گرما هم ایسر در خنک نگه داشتن لپتاپ هاش تو پردازش سنگین ضعیف عمل کرده و عیب ایسر محسوب میشه.:8:
نه برادر - ایسر مدل جدیدش مثل 4755 یا 4830 خیلی خیلی از قبلی ها بهترند .نقل قول:
کیفیت صفحه نمایش بدتر یه طوری میگین انگار وقتی یه عکس رو می بینیم صفحش شطرنجی میشه .
هر دو تا هم ایسر و هم ایسوس تو کار سنگین و حتی سونی . سونی قبلی هم همین طوری به فنا رفت . کم می ارن و نیاز حتمی به کول پد دارن .
در کل شما بستگی داره از نوت بوک چی به خوای ..... قابلیت هایی که من می خواستم با ایسر حل شده . ایسوس هم خوبه ولی به هیچ وجه به پای سونی نمیرسه . من سونی داشتم سونی یه چیز دیگس بیشتر لوازمی که می خرم سونین نه اینکه به سونی تعصب داشته باشم .
چون با دیدن خرید بقیه اگه یه چیزی می خوای مادام العمر بگیری سونی مادام العمر هست .
ولی ایسر و ایسوس و .. بستگی به نحوه نگهداریش داره هرچی بهتر اطش استفاده کنی بیشتر می میونه .
اره اگه بخوای لپ تاپت رو به رخ این و ان بکشی ایسوس تا ایسر - ایسوس بهتره ولی من با سونی این قدر پوز دادم که سیر سیرم :20:
شاید اما کلا کیفیت ساخت ایسر پایینه به همین دلیل ارزونهنقل قول:
صفحه نمایش هم نسبت به لپتاپ های دیگه و در مقام قیاس بده
در مورد ایسر کاملا حق با شماست و گرافیک 540 خیلی داغ میشه و نیاز اساسی به کول پد اما در مورد ایسوس اینجوری نیست و سری n که من دارم حتی تو بازی(فیفا 12)بدون کول پد 3 ساعت بازی کردم ومشکلی پیش نیومد(گرما فاکتوری که تو دراز مدت به لپتاپ اسیب میزنه)
از دوستان سونی دار خودم با کارای ساده ای مثل وبگردی فن لپتاپشون مثل ... صدا میده و دور فن زیاد میشه(اما ایسوس خودم اینجوری نیست: تجربه شخصی)
هیچ چیز مادام العمر نیست (چه سونی چه ایسوس چه ... )
و کلام اخر هر برندی برای عمر طولانی نیاز به نحوه نگهداری درست داره:27: (از پُز دادن هم خوشم نمیاد:21:)
کسی نبود جواب بده:19:نقل قول:
سلام
توی divice manager کدوم قسمت مربوط به بلوتوث هست؟ می خوام درایور بلوتوث رو دوباره نصب کنم نمی دونم مدلشbraodcom هست یا atheros
5755G
برو تو سایت ایسر یه قسمتی هست میگه اگه نمی دونین چه درایوری مورد نیاز تون هست . این فایل رو دانلود کنین . اون فایل رو را دانلود کن بعد باز شدن مشخصات درایوراتو کامل می گه ... سعی می کنم برات بگذارم .. موفق باشینقل قول:
نقل قول:نقل قول:
بفرما به لینک زیر برو و طبق عکسس گزینه مربوطه رو انتخاب کن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.acer.ae/ac/en/AE/content/drivers
یه این هم لینک مستقیمش هست :
کد:http://global-download.acer.com/FilesDownload%5CHWID%5CHWVendorDetection.exe