اقای michel ropiسلام همون مغازه رو میگی که همه جور گوشی کارکرده داره؟ولی یارو خیلی گرونفروشه یه بار یه ویوتی کارکرده داشت گفتم چنده گفت 230درصورتی که نوش رو میتونستی 225 هم گیربیاری!
اقای michel ropiسلام همون مغازه رو میگی که همه جور گوشی کارکرده داره؟ولی یارو خیلی گرونفروشه یه بار یه ویوتی کارکرده داشت گفتم چنده گفت 230درصورتی که نوش رو میتونستی 225 هم گیربیاری!
جناب si-saمیشه لطفا یه عکس از کیف فابریک گوشی بذارین اخه خیلی برام مهمه باتشکر
کورش هستم ... کیفش فکر نکنید که خیلی با امکانات و ... هست ، یه کیف ساده هست ... چشم ، اگه یادم موند و موفق شدم این گوشی رو به کامپیوتر کوفتی وصل کنم عکس رو میزارم.
حسین جان ، منظورم اینه که در حالت فول اسکرین ، وقتی در بالا سمت چپ صفحه ، روی گزینه more کلیک بکنی ، توشون rename هست ، منتها اگه روی اون گذینه کلیک بکنی ، صفحه کلید نمیاد ... یعنی نمی تونی حرفی رو توش بنویسی.
چیز مهمی نبود :دي
راستی دوست من هم استار گرفته ، شاید بهش گفتم که یه روز با هم دیگه مقایسه بکنیم.
حالا دس دس دس دس !! این کمره یا فنره ؟ :دي
در پوست خود نمی گنجیم ، اتصال با موفقیت انجامیده شد :دي
تنها مشکل اینه که سرعتش یه خرده کمه !
فکر کنم خودش باشه، چون همه جور گوشی کارکرده داشت: i8510 و s8300 و استار و....... گرونفروش که هست ولی به عنوان یه مغازه واسه تست گوشی خوبه! :دی البته من دیگه روم نمیشه برم تست کنم! ایندفعه حتما یارو بگه باید بخریش!! راستی استار دست دو میداد 152 جهت اطلاع.نقل قول:
خوب وقتی اون صفحه میاد (که حاوی اسم فایل هست) یه بار دیگه اون وسط یه ضربه میزنی و صفحه کلید میاد!!نقل قول:
نتها اگه روی اون گذینه کلیک بکنی ، صفحه کلید نمیاد ... یعنی نمی تونی حرفی رو توش بنویسی.
من هر کار کردم نیومد :دي
حالا بعدا اینکار رود وباره امتحان میکنم.
راستی ، یه نرم افزاری دارید که اندازه فایل های ویدئویی رو با صفحه fit کنه ؟
حتما این مقایسه رو انجام بدهنقل قول:
نوشته شده توسط SI-SA
من که خیلی دلم میخواد یکی از این دو گوشی رو بخرم، ولی هنوز مطمئن نیستم
خوب برنامه ریساز کردن ویدیو که فراوونه! سایز تصویر هم 240 در 400 هست.نقل قول:
راستی ، یه نرم افزاری دارید که اندازه فایل های ویدئویی رو با صفحه fit کنه ؟
اتفاقا من همیشه در زمینه هم برنامه های فراوان مشکل دارم چون نمی دونم کدوم رو بگیرم ، بعدش که یکی رو می گیرم می بینم که تریال هست یا یه مشکل دیگه ...
من که از این استفاده می کنم!
Video Convert Master 8.0.8.25
اینجا هم میشه پیداش کردی که جز TOP 10 ها هستش :happy:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=208599
سلام دوستان .
آقا بالاخره کسی این نقشه ی رهیاب 88 که 6 و نیم مگ هست رو تست نکرد ببینه رو کوکی جواب میده یا نه ؟
اگه گوشی من یه روز دیرتر گم میشد حتما تست میکردم! چون شما همون روز لینک رو دادی!
یس زحمتش میفته گردن SI-SA ی عزیز . منتظریم داداش ;-)
در ضمن لینک کار یه دوست دیگه بود که البته حرف ذل منم زد .
من فکر کنم یه کشفی کردم ... این محدودیت حجمش کلی هست ... چون منم یه بار داشتم همینجور بازی نصب می کردم که گفت محدودیت نصب نزمافزار پر شده و نوشت فلان بایت از صفر بایت باقی مونده ... یعنی به نظرم بستگی به این داره که چند کیلوبایت دیگه میتونی نصب بکنی ... مثلا اگه هیچی نرم افزار نداشته باشی فکر کنم بتونی نصب کنی ولی اگه یه خرده پر باشه دیگه نمیشه .
حالا دانلود می کنم و امتحان می کنم . فعلا که بعد از 4 روز بالاخره باطریش تموم شد زدم شارژ :دي
هان؟! جدا 4 روز کار کرد؟! عجب شانسی داری شما!:دی مال من دو روز دو روز تموم می کرد. چقدر استفاده دارید؟!نقل قول:
فعلا که بعد از 4 روز بالاخره باطریش تموم شد زدم شارژ :دي
البته من امروز دیگه خرکی استفاده کردم ، تا حالا تموم نمی شد ، کار خاصی نمی کنم ، استفاده عادی ... ولی امروز کلی آهن گوشی دادم و در هنگام آهنگ گوش دادن بازی هم کردم و در ای وسطا اس ام اس بازی هم داشتم می کردم ، خلاصه اینکه امروز به لطف خدا تموم شد.
خوب داداش یه زحمتی میکشیدی اون صفر بایت از فلان بایت ! رو مینوشتی برامون ببینیم محدودیت حجمش چقده :46:نقل قول:
باطریشم که چه حالی بت داده بعد 4 روز :27:
راستی یه چیزی . کوروش جان شما که رفتنی گوشی رو بگیری اونجا باز کردن و کامل تست کردن و تحویلت دادن یا نه ؟ کلا موقع خریدش چه چیزاییش رو تست کنم ؟
مرسی
اولین شارژ باتری شما چطور بود که این نتیجه خوب رو گرفتید؟نقل قول:
خوب من استفاده عادی می کردم که اینجوری شد ( هر چند یه خرده به نظرم زیادی شارژ داشت :دي)
من اول که گرفتم تا ته ته استفاده کردم که گوشی خاموش شد :دي
بعدش زدم به شارژ و بعد از حدود 3 ساعت فکر کنم (دقیق یادم نیست) دیلینگی صدا داد و گفت برای صرفه جویی از برق بکشید ... بعد هم ما کشیدیم و اینگونه شد .
البته لازم به ذکره که من شبا موقع خواب گوشی رو خاموش می کنم و صبا هم که میرم مدرسه گوشی خونه هست عمل تو حالت استندبای .
اون نقشه 6 مگی کجاست دانلود کنم ببینم نصب میشه یا نه.
اینم لینک رهیاب 88 که تو یست 1080 آقای meisamalikhani63 گزوشته بودن برا تست .
لطفا جواب اینم بده داداشکد:http://issiran.org/soft/rahyab_tehran88(issiran.org).zip
نقل قول:
کوروش جان شما که رفتنی گوشی رو بگیری اونجا باز کردن و کامل تست کردن و تحویلت دادن یا نه ؟ کلا موقع خریدش چه چیزاییش رو تست کنم ؟
مرسی
خوب من اولش تو اینترنت سرچ کردم که ببینم تو بسته اش چه چیزهایی بود ...
بعد یه لیست آماده کردم که اونجا یادم نره ، البته انقدر هیجان داشتم که کل لیست رو حفظ بودم .
رفتم اونجا و وقتی کوکی رو تحویلم دادن انقدر هیجان زده بودم که یارو بهم گفت چرا بسته رو باز نمی کنی ببینی همه چی سر جاشه یا نه ؟
دیگه منم رفتم و یه نگاه کوشولو انداختم تا جزییات اصلی رو ببینم ... و همه چی هم توش بود ، کارت قرعه کشی ، گارانتی ، گوشی ، هدست ، شارژر و ...
کوروش جان منظورم اینجوریش نبود . مثلا تست تاچ ، بلوتوث و ... رو میگم که باید تست بشه یا نه ؟
با سلام
در محل کارم گوشیمو ( K510 ! ) دزدیدن ... دیگه مجبورم تا 200هزار گوشی بخرم ، و برای خرید کوکی چند تا سئوال بی پاسخ مونده که اگه حل شه ، به امید خدا همین کوکی رو می گیرم :
1- خیلی نازک نارنجیه ؟ یعنی اگه تو کیف باشه و بیفته بازم به فنا می ره ؟ مقاومتش در چه حدیه ؟
2- سرعت تبادل فایل ها با کامپیوتر چطوره ؟ ( کوروش خان شما چی می گید ؟ )
3- زیر نور خورشید ال سی دیش قابل رویته ؟ چطوره ؟
4- از بعضیا شنیدم که بعد از یه مدتی منوهاش و انیمیشن و ... خسته کننده می شه ، نظر شما چه ؟
5- اثر انگشت روی ال سی دیش نمی مونه که ؟
6- دوربینش از استار بهتره یا نه ؟ مقایسش کنید ؟
.
در نهایت به دور از هر گونه تعصب ، از آقا کوروش و دوستانه دیگری که کوکی یا احیانا استارو دارن تقاضا دارم بگن ، من چی بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
استار یا کوکی ،مسئله این است
بچه ها خواهشن یه عکس از کیف این گوشی بذارین باتشکررررررررررر
نقل قول:
1- خیلی نازک نارنجیه ؟ یعنی اگه تو کیف باشه و بیفته بازم به فنا می ره ؟ مقاومتش در چه حدیه ؟
2- سرعت تبادل فایل ها با کامپیوتر چطوره ؟ ( کوروش خان شما چی می گید ؟ )
3- زیر نور خورشید ال سی دیش قابل رویته ؟ چطوره ؟
4- از بعضیا شنیدم که بعد از یه مدتی منوهاش و انیمیشن و ... خسته کننده می شه ، نظر شما چه ؟
5- اثر انگشت روی ال سی دیش نمی مونه که ؟
6- دوربینش از استار بهتره یا نه ؟ مقایسش کنید ؟
1. با کیف که اصلا! کیفش خیلی عالیه هیچیش نمی شه. خودش اگه از رو بیفته (هر گوشی فول تاچی که باشه) تاچش به فنا میره!
2. میتونم بگم متوسط (با رم داخل گوشی).
3. اگه منظورتون اینه که فقط بشه دید که آره (من فکر کنم روی 40 درصد روشنایی تست کردم!). روی 100 درصد بازم بهتر میشه. البته انتظار نداشته باشید مثل آیفون باشه ها! ولی قابل رویته (از دید من!).
4. مال من این یه مشکل رو داشت = بعضی موقع ها توی موزیک پلیر که دکمه بک رو میزدم یکم دیر پاسخ میداد.
5. تقریبا بله می مونه (من بدون صفحه محافظ تست کردم).
6. نمی دونم!
هنوز جرات نکردم آزمايشات خفن روش انجام بدم :دينقل قول:
1- خيلي نازک نارنجيه ؟ يعني اگه تو کيف باشه و بيفته بازم به فنا مي ره ؟ مقاومتش در چه حديه ؟
ولي کم کم دارم از حالتي که وسواس داشتم در قبالش يه خرده دور ميشم و هنوز هم سالمه ، اولا هميشه تو کيفش ميزاشتم و بعد ميزاشتم تو جيبم و بيرون اصلا گوشيم رو از جيبم در نمي آوردم ... الان ولي عادي شده ديگه ... ولي خوب ، چون هم تاچ هست و هم نازک هست ، مي ترسم پرتش کنم تو ديوار ببينم سالم ميمونه يا نه :دي
نمي دونم والا ، مثلا من يه آلبوم آهنگ 40 مگابايتي رو خواستم بريزم فکر کنم حدود 10 الي 15 دقيقه طول کشيد با PC Suit ، دفعات بعدي با حالت Mass Storage هم امتحان مي کنم ببينم اون چي هست ... شايد چيز خوبي باشه :دينقل قول:
2- سرعت تبادل فايل ها با کامپيوتر چطوره ؟ ( کوروش خان شما چي مي گيد ؟ )
ولي در کل انتظار داتم سريع تر باشه ...
من توي خونه براي اينکه باتريش بيشتر شارژ بمونه ، نور صفحه رو بجاي 100% روي 40% ميزارم و اين حالت در بيرون يه خرده ناراحت کننده هست ... ولي اگه بيرون باشي و نور پس زمينه رو روي 100% بزاري راحت ديده ميشه ...نقل قول:
3- زير نور خورشيد ال سي ديش قابل رويته ؟ چطوره ؟
اون يه مدت هنوز براي ما فرا نرسيده ، من که سريع ميرم تو جايي که مي خوام ، مثلا آهنگ يا بازي يا ... و چندان به منو هاش نگاه نمي کنم ... هرچند چون بيشتر رنگ استفاده شده تو منوهاش سياه هست يه خرده دلگيره ... ولي يه والپيپير شاد گذاشتم و هر وقت دلم ميگيره يه سر به صفحه ويجت هاش ميزنم :دينقل قول:
4- از بعضيا شنيدم که بعد از يه مدتي منوهاش و انيميشن و ... خسته کننده مي شه ، نظر شما چه ؟
موقعي که گوشي رو خاموش بکني ، يعني اينکه صفحه خاموش باشه ، اگه انگشتت رو روش فشار بدي و بازتاب نور لامپ روي صفحش بيوفته اثر انگشت ديده ميشه ... ولي در حالت عادي که گوشي صفحه اش خاموشه ديده نميشه و در حالتي که صفحه هم نور پس زمينه داشته باشه اصلا ديده نميشه ... من قبلا با گوشي Htc Touch hd کار کرده بودم ، به نظرم کمتر از اون اثر انگشت روش ديده ميشه ... حالا قضاوت با شما !نقل قول:
5- اثر انگشت روي ال سي ديش نمي مونه که ؟
نمي دونم والا ... من که عکس گرفتم کاملا از دوربينش راضي هستم ، البته شايد دوربيناي قبلي که عکس گرفته بودم خيلي قراضه بود ، ولي من با دوربينش که کار کردم هم توي خونه و هم زير نور آفتاب(معاون مدرسه مون تصادف کرده بود ديروز ظهر ، من عکس گرفتم ازصحنه تصادف ، خوب عکس مي گرفت :دي)خوب بود.نقل قول:
6- دوربينش از استار بهتره يا نه ؟ مقايسش کنيد ؟
به شدت اصلا نمي دونم :دي
اينو با تعصب نمي گم ، ولي اگه بريد تو تاپيک استار ، مي بينيد که گهگاهي چند نفر ميان و گلايه مي کنند که فلان مشکل رو داره ، يعني در کل شايد امکاناتش از کوکي بيشتر باشه ولي سطح کيفيت امکاناتش معمولي هست ، کوکي امکانات کمتري داره روي کاغذ ، ولي به نظر من توي همينا کيفيت خيلي خوبي داره ... به طور خلاصه تر اينکه استار از نظر کميت امکانات موفق تره و کوکي از لحاظ کيفيت امکانات...البته اين نظره منه ، شما تو اون تاپيک هم يه پرس و جويي بکن ، دوست ندارم با توجه به حرفاي من بريد کوکي رو بخريد و بعدا خوشتون نياد.
من باشم کوکی میگیرم، به دلیل اینکه از نظر خودم زیباتر و شیکتره و اینکه قابلیت کپی پیست و مخصوصا تسک منجر داره که برای من کاربردیه و با فارسی هیچ مشکلی نداره (تشخیص دست خط و کیبورد کامل داره). توی ظبط صدا هم استار محدودیت 60 دقیقه ای داره، به این خاطر میگم گفتم شاید ظبط صدا به کارتون میاد. فقط اگه زیاد اهل برنامه نصب کردن هستید استار محدودیت نداره تو تعداد برنامه ها. کوکی حدود 23 تا بیشتر نمی شه.نقل قول:
در نهایت به دور از هر گونه تعصب ، از آقا کوروش و دوستانه دیگری که کوکی یا احیانا استارو دارن تقاضا دارم بگن ، من چی بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
استار یا کوکی ،مسئله این است
راستی بچه ها من امروز رفتم دادسرا و کلانتری و.... کارا رو انجام دادم گفتن برو 30-40 روز دیگه بیا!! :دی ببینیم چی میشه.
فقط دعا کنید پیدا بشه! (شیرینی میدم!) :دی
عزیز برو کوکی بگیر شکم نکننقل قول:
امیدوارم هر چه زودتر گوشیتونو پس بگیرین و طرف نیز یه گوشمالی حسابی بشه و بفهمه که حق مردم واسه خودشونهنقل قول:
سلام رفقا .
امروز علاالدین بودم . اینم نتیجه ی تحقیقات من .
خوش انصافا از نظر قیمت که عشقی کار میکردن . از 155 تا 170 قیمت گرفتم .همه با گارانتی اصلی .که همونطور که گفتم مناسبترینشون 155 میداد .
مموری میکرو اس دی هم من هر جا رفتم و 8 گیگ رو خواستم توشیبا رو ییشنهاد کردن . 8 گیگ کلاس 4 با گارانتی هم از 19.500 تا 22.000 تومن قیمت گرفتم . هر جا هم یرسیدم گفتن توشیبا اصل هست و تقلبی نداره !.
در مورد هندزفری لوله ای و تبدیل جک 3.5 هم که اصلا حرفشو نزن از 2 طبقه زیرزمین تا یشت بوم علا الدین رو شخم زدم ولی هیشششکی نداشت . راهنمایی کنید لطفا مخصوصا در مورد هندزفری حلزونی . اگه دسته 2 رنیورم باشه تیرییی نیس .
خوبه دیگه 155 تومن هم پیدا میشه! :دی
آقا غیر این مواردی که یایین میگم تو بقیه موارد به نظر قطعی رسیدم و انتخابم رو کردم فقط لطفا تو این موارد کمکم کنین :
1 - مموری توشیبا که تو یست قبل گفتم رو از کجا تشخیص بدم که اصل هست یا نه چون مثلا قیمت که میکردم ترنسند 8 گیگ کلاس 2 رو یکی میداد 22 تومن یعنی 1 تومن گرونتر از توشیبای ژاینی بقول فروشنده ها اصل ! . نظرتون چیه ؟ ضمنا توشیبا با گارانتی بودش .
2 - هندزفری ؟؟؟!!!!!
3 - محدودیت نصب برنامه . ( آقا کوروش ، جون بچت اون رهیاب رو تست کن . لنگم آخه . جبران میکنم ایشالا .)
و اینکه شما کدوم رنگش رو دوست دارید . من که مشکی دور قرمز رو میگیرم ولی میخوام نظر و سلیقه ی شما رو بدونم .
در ضمن حسین آقا ایشالا حرکتی که زدی جواب بده و زودتر گوشیت برگرده و یاروئم ادب شه . دعائم که میکنیم ، تضمینی به شرط شیرینی البته .
ییشاییش ممنون از یاسختون .
سلام، سرعت پرازنده ی گوشی چقدر هست؟
آقایون با عرض معذرت
آخرین سئوالمو داشته باشم
من زیاد آهنگ گوش می دم ( با هندزفری ) ، سئوالم اینه که به طور متوسط اگه بخوام روزی 2 یا 3 ساعت آهنگ گوش کنم ، وضعیت مصرف باطریش چطور خواهد بود ؟ استار چطوره ؟
مال من که تا 2 روز نگه میداشت با این وضعیت، استار هم شندیم با گوش دادن زیاد تا 4 روز.نقل قول:
من زیاد آهنگ گوش می دم ( با هندزفری ) ، سئوالم اینه که به طور متوسط اگه بخوام روزی 2 یا 3 ساعت آهنگ گوش کنم ، وضعیت مصرف باطریش چطور خواهد بود ؟ استار چطوره ؟
1. راستش نمی دونم چه جوری میشه تشخیص داد، اگه روش نوشته Made in Japan شاید اصل باشه دیگه! :دینقل قول:
1 - مموری توشیبا که تو یست قبل گفتم رو از کجا تشخیص بدم که اصل هست یا نه چون مثلا قیمت که میکردم ترنسند 8 گیگ کلاس 2 رو یکی میداد 22 تومن یعنی 1 تومن گرونتر از توشیبای ژاینی بقول فروشنده ها اصل ! . نظرتون چیه ؟ ضمنا توشیبا با گارانتی بودش .
2 - هندزفری ؟؟؟!!!!!
3 - محدودیت نصب برنامه . ( آقا کوروش ، جون بچت اون رهیاب رو تست کن . لنگم آخه . جبران میکنم ایشالا .)
و اینکه شما کدوم رنگش رو دوست دارید . من که مشکی دور قرمز رو میگیرم ولی میخوام نظر و سلیقه ی شما رو بدونم .
در ضمن حسین آقا ایشالا حرکتی که زدی جواب بده و زودتر گوشیت برگرده و یاروئم ادب شه . دعائم که میکنیم ، تضمینی به شرط شیرینی البته .
2. منظورتون اینه که هندزفری بخرید یا نه؟ اگه این باشه به نظرم فعلا با هندزفری خودش کار کنید شاید مشکلی نداشتید باهاش (چون من که مشکلی نداشتم) بعدا اگر خواستید یه دونه دیگه بخرید.
3. اینو کوروش جان باید تست کنه!
من رنگ سیاه رو دوست دارم (جسارته ولی اون سیاه دور قرمز که میگید قهوه ای دور قرمز هست. اینو میگم تا موقع خرید اشتباه نکنید و بعد از رنگش خوشتون نیاد، من خودم وقتی خریدم رو باکسش نوشته بود VANDYKE BROWN که همون قهوه ای دور قرمز هست، ولی من سیاه سیاه رو دوست داشتم به یارو هم گفتم میگفت نه سیاهه!!! دیگه گفتم بیخیال و باز کردم دیدم قهوه ایه! :دی دیگه بعدش هیچی نگفتم.)
ممنون از شما شیرینی هم محفوظ است! :دی
نقل قول:
جواب نداشت این سوال ما؟
از DIVX یا mp4 پشتیبانی میکنه؟؟؟؟
سلام عزیز . Divx رو خیر ولی در مورد Mp4 بهتره یه نگاهی به این یست ها بندازی . از یست 389 بخونید تا یست 408 که البته بصورت یراکنده هستشنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=293010&page=10
در مورد یردازنده هم شرمنده ، نیییدونم . دوستان بهتر میتونن راهنماییت کنن .