Salam,i
Kasi midoone Sony Vaio VPC-F117FX/B alan too bazar hast ya na va age hast Gheymatesh ro midoone????i
khahesh mikonam .....i
Salam,i
Kasi midoone Sony Vaio VPC-F117FX/B alan too bazar hast ya na va age hast Gheymatesh ro midoone????i
khahesh mikonam .....i
نظرتون راجع به EB1CTO چیه؟
و چرا هرچی EB 1 CTO رو توی گوگل سرچ میکنم فقط صفحات فارسی میاد ؟؟؟
میشه لطفا بفرمائید علت این همه ایرادی که شما میفرمائید چی است ؟نقل قول:
من لپتاپ Vaio EB17FG خریدم با گارانتی ایران رهجو این رو بگم که لپتاپ توی ویترین مغازه بود و از جعبه بصورت آکبند خارجش نکرد . باطریش رو بهش وصل کرد اما با باطری روشن نشد چون که شارژ باطری خالی بود ! به برق متصل کرد و روشنش کرد . سیستم که بالا اومد مدتی طول کشید پیام اولین استفاده رو داد و کمی مراحل نصب رو گذروند که به قول فروشنده برای این گذاشتنش که خریدار مطمئن باشه لپتاپش قبلا استفاده نشده . اما خونه که بردمش توی لیست کانکشن هاش یه کانکشن adsl به نام جام جم داشت ! حالا سوال من اینکه میشه از لپتاپ استفاده شده باشه اما کاری کنند که وقتی روشنش مینه مراحل نصب اولیه رو بگذرونه ؟! و اینکه مگه نباید باطری لپتاپ شارز اولیه داشته باشه ؟ چرا خالی بود باطری؟
دوست عزیز اول بفرمایید که از نمایندگی خود ایران رهجو گرفتید؟نقل قول:
باتری لپ تاپ که باره اول روشن میکنی چون مدتی گذشته حداقل 30% شارژ داره.
در ضمن شما برای اطمینان باید به کارت گارانتی نگاه کنی ببین چه تاریخی روش خورده و با تاریخ خریدتون چقدر فرق داره
تا 3 و 4 روز عادیه
درضمن شما وقتی ویندوز و Restore میکنی بعد از ریست شدن شبیه اون صفحه ی اول میاد
اما بهترین ملاک همون تاریخ کارت گارانتی ایران رهجو هست
من امروز یک لپ تاپ سونی مدل ea 1agg خریدم.:20:
1-میخواستم اول ببینم چطوری میتونم یک recovery تهیه کنم که بعدا اگه مشکلی به وجود اومد بتونم دوباره ویندوز را بر گردونم??
در قسمت start menu دنبال گزینه ی VAIO Recovery Center بگردید بقیه ی ماجرا هم که مشخصهنقل قول:
در ضمن معمولا داخل جعبه یک کاغذ قرار داده شده (توسط خود SONY)که نحوه ی ریکاوری گرفتن و نوشته بعلاوه یه فایل PDF هم داخل
سیستم هست.
windows backup and restore با creat recovery disks چه فرقی میکنه؟؟و باید از کدوم استفاده کنم؟؟:27:
شوخی میکنی؟!:31:نقل قول:
داداش معلومه که باید creat recovery disk و بزنی:31:
حالا من میگم واسه سرگرمی اولی رو بزن :31: 3ساعت صفا میکنی که ویندوز و دوباره بریزه:31:
دوستان سوال من رو جواب ندادین . این کد بندی نام مدل ها برای هر منطقه فرق میکنه ؟نقل قول:
نقل قول:
چون CTO مدل خاصی رو اشاره نمی کنه... در واقع یک مدل کاستومایز شده و وارد ایران شده... ب خاطره همین لینک ها فارسی میاد
مرسی
میشه یه مقایسه بین EA16FG و EB 1 CTO بکنین؟
سلام دوستان.
من بالاخره یه مدل از این سریهای p گرفتم. مدلش هم p45GK هستش که ویندوز 7 هوم پریمیوم داره.در کل یک گزینه عالی واسه کسانی که میخوان یه تبلت کوچک و کیبورد دار داشته باشن میتونه باشه.در ضمن ال سی دیش واقعا فوق العاده هستش.:46:
چند تا عکس از این خوشگله::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من قصد خرید لپ تاپهای فوق سبک سری X را دارم . اگر از دوستان کسی تجربه کار با این سری را دارد لطفا بفرمائید .
با تشکر
سلام عزیز ، مبارک باشهنقل قول:
سری P تبلت نیست یک UMPC یا Ultra Mobile Personal Computer هست .
نمیخوام انرژی منفی بدم ولی هزینه ای که کردید ارزش خرید P رو نداشت ، یک دستگاهی که فقط برای استفاده اینترنت مفیده و بس .
یک لپ تاپ با قابلیت جابجایی بسیار بالا اما سخت افزار بسیار ضعیف که آدم رو دلسرد میکنه .
میتونید نظرات رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بررسی ها و نقد خودتون رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با توجه به قوانین بنویسید .
دوست عزیز سلامنقل قول:
راستش مدتهاست که دوذان لپ تاپهای سنگین که قدرت حول و نقل پائینی دارند سپری شده. هیچ وقت فکر کردید که چرا در بازار اینقدر netbook پر شده. همش بخاطر سبکی فوق العاده آن است. الان بخوبی تفاوت یک لپ تاپ و PC قابل درک است و به نظر من هزینه ای که ایشون پرداخت کردن گزاف نیست.
موفق باشید
عزیز سری x هم مثل سری p میشه گفت تقریبا در یک سری هستند.نقل قول:
این سری رو به ایران فقط گارانتی ایران رهجو میاره و فعلا هم موجود ندارند و قراره تا 15 الی 20 روزه دیگه براشون بیاد مدلش هم x125LG هستش.که ویندوز7 PRO داره.
من باهاش کار کردم و واقعا گزینه خوبی واسه خرید هستش.
ولی در کل سری P جمع و جورتره.
قیمت سری X هم با گارانتی ایران رهجو 1.600 تومن هست.
کانفیگش هم دقیقا در حد همون سری p45gk هستش.
بله سری P در واقع UMPC هستش.نقل قول:
ولی عزیز هر کس که این سری رو یا هر سری دیگر از UMPC رو میخره به طور قطع انتظار نداره که بیاد باهاش گیم بازی کنه و یا فتوشاپ یا اتوکد و ... برنامه های سنگین روش نصب کنه.
من خودم برای کارهای سنگین از سری z سونی استفاده میکنم.
در کل UMPC ها همین میشه گفت که واسه اینترنت و موزیک و فیلم و برنامه های سبک ویندوز طراحی شدن.
ولی به هر حال الان کانفیگ این UMPC ها هم به خوبی پیشرفت کرده و میشه گفت میتونن نیازهاتو نو تا حدود زیادی برآورد کنن.
اینم بدونین که کلا قیمت UMPC ها گرونه به طور مثال همین asus مدل r50 حدود 950 تومن هستش که محصول سال 2008 هم هست و یا viliv s5 حدود 750 تومن قیمت داره.
در کل هر دستگاهی برای یه کار مخصوصی ساخته شده .اگه اونطورکه شما میگین باشه اونوقت هیچ کس نباید بیاد مثلا 1.200 تومن بده و ipad بخره و بگه من روی همین پولم 800 تومن هم بزارم میتونم با 2 تومن یه لپ تاپ های اند بخرم.
شما یه مدل اندازه همین لپ تاپ معرفی کنید که کانفیگش از این بهتر باشه؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
یک لپ تاپ با قابلیت جابجایی بسیار بالا اما سخت افزار بسیار ضعیف که آدم رو دلسرد میکنه .
من فقط ال سی دی این لپ تاپ رو با هیچ کدام از برندای دیگه عوض نمیکنم.
رزولیشن باور نکردنی 768*1600 با اون ال سی دی شفاف و بهتر سونی دیگه بحثی برای گفتن نمیزاره.
در ضمن کیفیت لپ تاپهای سونی هم نیاز به گفتن نداره خودم حداقلش دارم 4 سال با سری z کار میکنم و واقعا سگ جونی خوبی دارن.
با مدلهای زیادی از umpc ها از جمله asus r50 و viliv s5 و asus t91 و9 archos و ...کار کرده ام ولی هیچ کدوم لامصب نمیتونن تو دیزاین و راحتی کار و داشتن کیبورد بهتر و ال سی دی شفاف به پای سونی برسن.
به هر حال نوشتنی ها زیاده ولی حوصله تایپ ندارم...:31::46:
موفق باشید.
اول از همه مبارک باشه دوست عزیز :46:نقل قول:
این سری رو به ایران فقط گارانتی ایران رهجو میاره و فعلا هم موجود ندارند و قراره تا 15 الی 20 روزه دیگه براشون بیاد مدلش هم x125LG هستش.که ویندوز7 PRO داره.
نمیدونم چرا هروقت این جملات (تا چند روز دیگه میاد) و از ایران رهجو میشنوم حالم بد میشه:31:
یادمه پارسال برای سری FW به همراه دوستان همین فروم واسه ی یک مدل زنگ میزدیم
و هر بار یه چیزی میگفتن 10 روزشون شد 8 ماه!!!!:31:
در کل تو عمرم شرکتی به بدقولی ایران رهجو ندیدم:13:
دوستان سلام !
بهترین مینی لپتاپی که تا سقف 550 میشه خرید کدوم مدل سونیه الان ؟
سلام دوستان.یه سوالی ازتون داشتم:من یه لپ تاپ سری fw سونی دارم که تو فروردین امسال خریدمش و مشخصاتش هم اینه:
Cpu:intel core 2 duo
Graphic:Ati HD 4650
Ram:4GB DDR2
BlueRay+RW
میخواستم ببینم که این لپ تاپه من از لحاظ سخت افزاری با یه مدل هم ردیف با ماله من از سری f برابره یا قوی تره یا ضعیف تره؟
آخه سی پی یو سری f اینتل i7 هست و قوی تره.اما گرافیک سری f معمولا Nvidia 330M هست که از 4650 HD ضعیف تره!
در کل کدومشون واسه بازی بهتره؟اف یا اف دبلیو؟یعنی در واقع تو بازی سی پی یو قوی مهمه یا گرافیک قوی؟
و یه سوال دیگه اینکه بین این سی پی یو ها به ترتیب قدرت کدوماست:
i5 یا i3 یا Core 2 Duo ؟
ببینید تو پردازش سری F با داشتن Core i7 عملکرد و پرفورمنس مناسب تری داره...نقل قول:
ولی برای گیم سری FW مناسب تره...(ati 4650)
در گیم های سنگین CPU هم مهم هست ولی در درجه اول GPU
core i7
core i5
core i3
core 2 duo
سلام
دوستان من یه CW2 QGX خریدم . چطوری باید ازش DVD ریکاوری تهیه کنم ؟
مبارک باشه دوست من...نقل قول:
اول از همه برید به قسمت VAIO Care (کافیه توی سرچ ویندوز بنویسید تا بیاد)
من فکر میکردم چون Nvidia 330M جدیدتره قویتر از 4650 هستنقل قول:
شما مطمئنی این مدل انویدیا ضعیفتر از 4650ست؟
بله 4650 قویترهنقل قول:
تو اینجا میتونید ببینید
کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
سلام
من تصمیم داشتم که sony f115 بگیرم ولی هر چی توی بازار گشتم پیدا نکردم.
به نظرتون با1500000 چی بگیرم که امکانات sony f115 رو داشته باشه؟
فعلا تو این قیمتا یه f116 یا f115نقل قول:
asus مدل n61jq هم انتخاب خوبیه
قیمتها هم نزدیک به هم هستن ایسوز نزدیک 1400
سلام
من لب تاب سونی دارم که روش ویندوز 7نصب هست،می خوام روش لینوکس ubuntu هم نصب کنم.در حال حاضر روی لب تابم فقط یک پارتیشن دارم،چطور این کار رو بکنم ؟لطفا راهنمایی ام کنید.
نقل قول:
من 89/4/12 خریدم روی کارت گارانتی چاپ شده اعتبار تا تاریخ 92/4/6 ... این چیزی که روی کارت گارانتی چاپ میشه آیا توسط خود ایران رهجو چاپ میشه یا توسط فروشنده؟
من از نمایندگی ایران رهجو در شهرستان خریدمش ... ویندوز تا حالا Restore کردم اما اون چیزایی که جلوی فروشنده بهم نشون داد از Restore نبود و چیزای جدیدی بود که نشون میداد لپتاپ برای اولین بار داره استفاده میشه ... حالا اینکه اون قضیه کانکشن adsl چی بود و اینکه چرا باطری خالی بود نمی دونم از کجا آب می خوره !!! ضمن اینکه اون کانکشن اصلا نمیدونم چی شد فقط یه بار دیدمش و دیگه اصلا نیست !
یه سوال !
من لپ تاپ Cw-1nfx/b دارم!
ولی حس میکنم که زیادی داغ میکنه !
اخیرا هم خود سونی فراخوان داده واسه سری C و F
برای چک لپ تاپ باید به خود ایران رهجو مراجعه کنیم ؟ یافروشنده ؟
تو ایران این خبرها نیست عزیز ! امیدوارم مشکلی پیش نیاد برای لپ تاپتون ، هر چند سونی گفته با آپدیت بایوس مشکل حل میشه ، شما از سایت سونی آخرین ورژن بایوس مدل خودتون رو دانلود کنید و آپگرید کنید شاید درست بشه ( فقط از سایت رسمی سونی و تنها و تنها مدل خودتون تا به مشکلات دیگه دچار نشید )نقل قول:
من CW 21fx دارم که ویندوز سون روش نصبه و تقریبا هیچ برنامه ای روش نصب نمیشه . کلا سر و کار من با زبان انگلیسی و فرانسه اس و هیچ دیکشنری ای روش نصب نمیشه . چند تا برنامه دیگه هم خواستم نصب کنم نشده.
اگه میشه بگین چه کارش کنم چون الان به هیچ دردی نمیخوره :41:
من که هرچی نصب کردم تا الان بدون مشکل بوده !نقل قول:
مثلا Babylon به راحتی نصب میشه
اولا شاید با 32 یا 64 بیت بودن ویندوز مشکل داشته باشه...نقل قول:
اگر هم برنامه ای بود که به علتی نصب نشد از یک visual machine مثل Vmware استفاده کنید...
شما اسم برنامه ای هم که نصب نمیشه بنویسید...
نقل قول:3 تا دیکشنری فرانسه بود مثل Robert و larousse و یه دیکشنری دیگه که ازین هوشیاراس.نقل قول:
نارسیس هم نصب نشد یه بازی هم میخواستم نصب کنم اونم نشد.:19:
64 بیت هم هست .
این برنامه Vmware چه جوریه؟از کجا میتونم پیداش کنم؟
نقل قول:
نقل قول:
3 تا دیکشنری فرانسه بود مثل Robert و larousse و یه دیکشنری دیگه که ازین هوشیاراس.
من دقیقا نمونه همین دو برای شتری نصب کردم مشکلی نبود
نارسس که فقط مخصوص ویندوز xp هست حتی روی media center نصب نمیشهنقل قول:
نارسیس هم نصب نشد یه بازی هم میخواستم نصب کنم اونم نشد.:19:
نیازی به این کار نیستنقل قول:
این برنامه Vmware چه جوریه؟از کجا میتونم پیداش کنم؟[/
نقل قول:
من دقیقا نمونه همین دو برای شتری نصب کردم مشکلی نبود
پس چرا واسه من نمیشه؟ چه کارش کنم که نصب شه؟
البته من یه پرانتز باز کنم منظور از شتر همون مشتری بود که (م) جا افتاده
دقیقا ورژن نرم افزاراتون بفرمائید تا خدمتتون راه حل رو بگم
سلامنقل قول:
تهيه دي وي دي ريكاوري چقد طول ميكشه؟ايران رهجو به من گفته 3ساعت معطلي داره كه بعد از خريد دي وي دي ريكاوري رو تهيه كنه..
اين زمان زياد نيست؟ يا من وسواس زياد بخرج ميدم؟!:31: نميدونم زياد نگرانم كه جنس استفاده شده بهم بندازن..خريدمو عقب ميندازم..
دوست عزیز باتری کم کردن یه چیزه طبیعیهنقل قول:
اگه به لپ تاپ وصل باشه بعد از 1 یا 2 هفته ممکنه به 10 هم برسه
همچنین کارت گارانتی و تاریخ اون تا اونجایی که من دیدم فقط و فقط توسط خود ایران رهجو تایپ و چاپ میشه
نقل قول:
درسته
4تا دی وی دی باید موقع خرید بهتون داده باشن
رو اون 4تا ریکاوری میگیرین
برای من همین حدودای 3 ساعت طول کشید
12 زدم حدودای 3 و 3:15 تموم شد
پارسال همینقدر طول کشید فکر کنم
البته با گذشت 1سال ممکن زمان ریکاوری بالا رفته باشه:31: