آقا این فایل JMT-MINIBF2CD.MDS از کجای مینی ایمیج بیارم؟
آقا این فایل JMT-MINIBF2CD.MDS از کجای مینی ایمیج بیارم؟
فایل JMT-MINIBF2CD.MD رو از کجای مینی ایمیج باید بیارم؟
sharmandeh zaban farsiro hano nasb nakrdam akhe kheyli zood dobare win mizanam, to gesmate name [super@] ro search kon servere almaniye zire 200 ping mideh hodode 7 8 ta servere halesho bebar ya servere BF2MD inam servere khobiye az vebsaitesh mitoni check koni chand roz bagi mondeh ta bedone ganon bazi koni bedone ganon bazi kardan kheyli hal mideh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sharmandeh zaban farsiro hano nasb nakrdam akhe kheyli zood dobare win mizanam, to gesmate name [super@] ro search kon servere almaniye zire 200 ping mideh hodode 7 8 ta servere halesho bebar ya servere BF2MD inam servere khobiye az vebsaitesh mitoni check koni chand roz bagi mondeh ta bedone ganon bazi koni bedone ganon bazi kardan kheyli hal mideh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
goodman2012 chera emtiyaz man to BFHQ bala nemire, porsidam migan bayad too ranked servers bazi koni khob hamin [super@] serverash ranked hastesh vali bazam nemire goftan hadaksar do roz tool mikeshe ta varedeh hesabet beshe vali az avale ramazan ta hala vared nashodeh, midoni gaziyash chiye?
آقا چرا کسی به سوال من بدبخت جواب نمیده این فایل JMT-MINIBF2CD.MD رو از کجای فایل مینی ایمیج باید پیدا کنم؟
از کدوم ورژن استفاده میکنید؟نقل قول:
نیاز به ایمیج نیست.
برای ورژن 1.0 اینو دانلود و تو محل نصب بازی کپی کنید.
[PHP]http://uploadkon.ir/fl/d/MjQ1Nzc%3D[/PHP]
برای ورژن 1.41 هم اینو دانلود کنید.
[PHP]http://uploadkon.ir/fl/d/MjQ1NzU%3D[/PHP]
فایل های بالا کرک نیستن فقط کار همون ایمیج مونت رو انجام میدن.
سلام دوستان.من در ساخت اکانت بازی BATTLEFIELD2 مشکل دارم...وقتی مشخصاتم رو وارد میکنم و روی گزینه ی ساخت اکانت میزنم،به مدت طولانی لود میکنه اخرش میگه the server has reused to connection دیگه واقعا نمیدونم چی کار کنم.مشخصات بازیم:
ورژن1.5
از کرک استفاده نمیکنم.با daemon tools یه img... ممنون میشم اگه کمکم کنید.
می خوام پچ نصب کنم این پیغام می ده چکار کنم cant find install folder for battlefield2:n27::n27:
بهتره بی خیال پچ بشی چون بعد نصب کردن تعداد سروری که می تونی برای بازی انلاین پیدا کنی خیلی کم خواهد شدو اونهایی هم که پیدا می کنی پینکشون 400 به بالا خواهد بود
همون ورژن اولیه بیشترین بازی کن رو داره
چون بیشتر مردم از وجود پچ بازی خبری ندارن اصلا مردم کشادتر از اونی هستن که پچ دانلود نصب کنن
و برنامه های ساخت سرور برای ورژن های پایین تر بیشتر هست
بی خیال پچ شو که پشیمان می شی :n16:
شما بازی رو باید در درایو c نصب کنید یا اینکه از ریجستری مسیر نصب رو تغییر بدید.نقل قول:
سلام ،دوستان BF BC2 رو با کرک نکسوس امولاتور هنوز هم میشه بازی کرد؟
سلام
من نصب کردم بازی رو بعد پچ هارو نصب کردم ولی وقتی اجرا میکنم صفحه سیاه میشه میپره بیرون ؟؟ مشکل چیه
سلام ، کسی برنامه ای نداره ؟
سلام
ورژن جدید رو دانلود کردم و نصب کردم ولی بازی دیگه نمیاره واسم بالا از اون طرف هم میگه سی دی رو وارد کنید ممنون میشم جواب بدید.
سلام واسه منم دقیقا همین طوریه
سلام خوبید
من حاضرم بازی کنم ، من انلاین بازی می کنم ولی پینگم بالاس ،الانم که ارور cd key می ده
چطور باید با سرور ایران بازی کنم ؟
دوست عزیز لینک پایین که باید vip یکی دیگه نداری بزاری رایگان:n03:
پچش کردم الان باید ثبتانم کنم توش ولی اخر کی کد میخواد
فرستاده شده از SM-N7505ِ من با Tapatalk
سلام من پچ 1.41 رو نصب کردن کرک کردم از بازی میاد بیرون
دوباره نصب کردم ولی کرک نکردم ارور میدی cd اصلی رو بزار با daemon درایو مجازی ساختم ولی بازم نیومد
سلام
سرور ایرانی با کیفیت خوب ران شد .
برای بازی ابتدا ورژن 1.5 نیاز دارید و به لانچر جدید battlelog .
ابتدا از لینک زیر در battlelog اکانت جدید ایجاد کنید
و سپس لانچر جدید رو دریافت کنید از لینک زیر: حتما ثبت نام کنید
با وارد کردن مشخصات کاربری در لانچر و اجرای بازی در لیست سرورها سرور با کمترین پینگ ممکن رو انتخاب کنید که سرور ایرانی به اسم Magical | Multi-Player.Ir وجود دارد برای بازی با پینگ پایین.
سلام خسته نبا شید مهندیس میخواستم ببینم سرور شما تو گیم رنجر هس-=IRANIAN soldiers (no cdkey)=-
:n28::n28:
ملت battlefield 4 رو اورجینال دارن بازی میکنن یه جورایی خوردنش شما هنوز تو کف battlefield 2کرک شده هستید ؟
قیمت این battlefield 2 تو تخفیف های استیم به 5 دلار میرسه که جزو ارزون ترین بازی ها میشه با این حال پلیراش دیگه سمتش نمیرن
این بازی جز بازی های ماندگاره ، بعد این همه سال هنوز برام تازگی داره و ازش لذت میبرم.نقل قول:
گیم پلی battlefield از نسخه bc2 به بعد به سمت call of duty منحرف شد ، ولی battlefield 2 و bc2 اون اصالت در گیم پلی رو حفظ کردن.
سلام . من میخام بازیه battlefield 2 project reality رو دانلود کنم لطفا یه سایت یا یه لینک دانلود بدید ... اگه نیست بجاش یه سایت یا یه لینک دانلود برا بازیه squad بزارین ؟ اکه بازم نیست یا نشد پس یه لینک یا یه سایت دانلود برا بازیه escape from tarkov بزارین اگه بازم نتونستین... پس
بگین بمیرم دیگه...:n03:
بیا اینم سایت گیم ایرانی هست که یک پخش داره به اسم درخواست بازی برات میارن خیلی راحت و قشنگه البته این چند هفته هیچ فعالیتی نداره چون کل مدیران این سایت کنکور دارن درس می خونن ولی نگران نباش باز میشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیز من تازه عضو شدم دم انجمن گرم عالی هست! اینکارایی که شما گفتی انجام دادم ولی برام اکانت نمیسازه و میگه به نت وصل نیستی در صورتی که وصلم!!! در ضمن پچ 1.5 رو نصب کردم و دارم ممنون میشم راهنمایی کنی!
آقا من سرور دارم فقط سورس بازی برای سرور رو ندارم میشه بدید منم راه اندازی کنمش ؟
لینک باز نمیشه مهندس جان.نقل قول:
زکس گیم از دست رس خارج شده
از این سایت دانلود کن
از گیم رنجر استفاده کن
کلی سرور داره خودت هم می تونی بسازی
بسیار عالی با تشکر.
داداش من پچ رو دانلود کردم چطوری نصب کنم اخه هرچی میزنم روش هیچی نمیاد:n30::n30::n28::n28:
با سلام
تو سرور راه بنداز من با 9تا از دوستام که با خودم میشیم 10تا میایم شما فقط {ای . پی}بده همون لحظه تو سروریم حالا میخواد 4 صبح باشه با 4 بعد از ظهر
:V29:
ما هم هستیم ولی مود AIX2 و AP بازی میکنیمنقل قول:
سلام من تو گیم رنجر وقتی میرم تو روم اس میکنه میره تو بازی میزنم جوین سرور گیر میکنه 30 ثانیه میره از اول دوباره چ کنم؟
اقا چرا واسه من نسخه فارسیش صفحه سیاه میشه میپره ولی نسخه انگلیسیش نه چجوری با نسخه فارسیش بازی کنم؟