با سلام دوستان من بازي رو نصب كردم سرويس پك 3 هم هست ولي اروري كه ميده ميگه فريم نتورك را نصب كنيد من بازم نصب ميكنم ولي فايده اي ندارد باز هم ارور ميده از كرك رازور استفاده ميكنم و فريم نتورك ورژن3هست تورو خدا بايد چيكار كنم تو كف اين بازي مونديم
Printable View
با سلام دوستان من بازي رو نصب كردم سرويس پك 3 هم هست ولي اروري كه ميده ميگه فريم نتورك را نصب كنيد من بازم نصب ميكنم ولي فايده اي ندارد باز هم ارور ميده از كرك رازور استفاده ميكنم و فريم نتورك ورژن3هست تورو خدا بايد چيكار كنم تو كف اين بازي مونديم
من که گرافیکم 512 هست با رم دو گیگنقل قول:
روی تنظیمات کم و زیاد هر دو بازی کند بود یعنی از درایور نیست
موقع تنظیم گرافیک زیر تنظیمات مینویسه چقدر از گرافیک مصرف میشه
من جوری تنظیم کردمکه نصف مقدار حداکثر از گرافیک استفاده بشه بازم درست نشد
كارت 512 از 7300 داريم تا 9800 ! شما كدوم رو داري ! ( البته بالاتر ور پايين تر از اينا هم هست )!نقل قول:
بالا نوشتم xfx 8500 gt ریل هست
در ضمن من نه پچهای بازی و نه درایور جدید نصب کردم
سلام دوستان من هنگام اجرای بازی در ویندوز ایکس پی به این پیغام میخورم من باید چی کار کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
لطفاً قبل از دادن پست به پست اول مراجعه کنید در صورتی که راه حل مشکل خود را پیدا نکردید سعی کنید مشکلتون رو بیان کنید!
شما به پست اول مراجعه کردی؟؟؟؟
این اررور مربوط به Service Pack 3 Windows Xp میشه...
با نصب Sp3 این مشکل برطرف میشه...
دوستان یک سوال دارم شاید مسخره باشه ....
می خوام بپرسم با این مشکلاتی که در اجرای بازی وجود داره آیا راک استار بازی رو میاد برای pc دوباره ریلیز کنه؟ یا این مشکلات کلا بر میگرده به ورژن های اینترنتی بازی ؟ یا سخت افزار های حاضر در بازار کم میارن برای بازی ؟
اصلا میشه انتظار داشت که شرکتی ورژن کامل و بدون مشکلی از بازی ارائه بده ؟
دوست عزیز مشکل من هم دقیقا همین جاست . سیوی که من دانلود کردم قبلا توسط شخص دیگهای به صورت online سیو شده ومن به هیچ عنوان نمی توانم sing in شومنقل قول:
لطف می کنید یه save و xlive که حداقل 45% باشه رو برامون بگذاری(البته فقط offline باشه)
باتشکر
بازی توی 65 در صد برای من تموم شد ! اون در صد در صورتی صد میشه که شما همه ماموریت های جانبی و ..... رو هم برید !
به هر حال من نمیتونم کمکتون کنم .
سلام
من یه مشکل پیداکردم وقتی میخوام برم تو بازی این ارورو میده Fatal error :ws10 این ارور تو لیست ارورهای راک استار نبود
لطفا کمک کنید
کسی نبود جوابمو بده؟
نقل قول:
منم همین مشکلو دارم لطفا کمک.......بعد از نصب پچ اینجوری شد......
مجبور شدم کرک فدور رو بریزم که بازم نمیشه.....رازور هم که بعد از صفحه داس هیچ اتفاقی نمیافته......
از یکی از دوستان پرسیدم گفت واسه نصب پچ نباید فایل GTA Iv.exe رو نصب میکردی.....اما چه کنم که پچ خودش اتوماتیک فایل ها رو ریخت توی قسمت بازی.....اگر مشکل از فایل بالاست یکی لطفا برام آپلود کنه.....ممنونم........
هیچکی جواب ما رو نداد ها........
من مشکل اجرای سیو هام تو ویندوز جدیدو دارم
سلام
2 سوال داشتم
1. سیو بازی ها کجا ذخیره می شه لطف کنید آدرسش رو محبت کنید
2. من این بازی رو تو ویستا اجرا کردم و مجبور شدم ویندوز ایکس پی بریزم اما هر کاری می کنم بازی اجرا نمی شه می گه باید دوباره نصب بشه
ویندوزم سرویس پک 3 هستش و تمام برنامه های جانبی رو هم نصب کردم مثه ایکس باکس لایو و ...
اگه سیوام پاک شده باشه ترجیح می دم دوباره تو ویستا بازیش کنم
این پست 1267 ما اون وسطا گم شد :19:
لطفا جواب بدید :11:
یکی از مشکلات عدیده دوستان در اجرای این بازی اینه که حتی با وجود VGA های نسبتا مناسب باز هم با افت فریم نسبتا آزار دهنده مواجه هستند .
ولی دلیل اصلی این مشکل کجاست ؟
بنده یک سری تست انجام دادم که دیدنش خالی از لطف نیست .
ابتدا مشخصات سیستمی که تست باهاش انجام شده :
CPU : INTEL E5200@ 2.5GHZ & 3.875MHZ
RAM : APACER 2*-1GB DDR2 PC 6400 @1066MHZ
VGA : SAPPHIRE Radeon 4670 512mb GDDR3 @ 800/1100 - Catalyst 8.12
H.D.D : Maxtor 250GB 8MB Buffer
OS & Software : Windows Vista Ultimate SP1 X86 - Microsoft .NET Framework 3.5 - DirectX nov2008
همان طور که مشخص شده یک بار تست با فرکانس Default پردازنده ، یعنی 2.5GHZ و بار دیگر پردازنده تا فرکانس 3.87GHZ اورکلاک شده .
تنظیمات گرافیکی بازی هم به صورت زیر می باشد :
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (85 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Highest
View Distance: 50
Detail Distance: 75
نتایج بسیار جالب توجهی به دست اومد !!
==================================
E5200 @ 2.5GHZ
TestBed
Benchmark result
Hardware Monitor
تحلیل نتایج
همان طور که در تصاویر Hardware Monitor مشخص هست ، هر دو هسته پردازنده ، به طور کامل زیر بار قرار گرفته این و همانطور که قبلا بحث شده بود این بازی کاملا Multi Thread می باشد .
همچنین حافظه RAM ( Physical Memory Usage )l هم در حین Game Playing به طور کامل مورد استفاده قرار نگرفته !.
اما نکته قابل توجه در این تصویر این است که VGA یا به طور واضحتر GPU به طور کامل زیر بار قرار نگرفته ! یعنی عاملی که در تست بعدی مشخص خواهد شد در واقع گلوگاهی ایجاد کرده و GPU نمی تواند تمام توایی خود را برای اجرای هر چه بهتر GAME ارائه دهد . در واقع فقط حدودا 45 الی 55 درصد از توانایی VGA مورد نظر به کار گرفته شده !
پس فعلا در فرکانس 2.5Ghz نتیجه 24.91Fps به دست آمده رو به خاطر بسپارید !
=============================
E5200 @ 3.875GHZ
TestBed
Benchmark result
Hardware Monitor
تحلیل نتایج
همانطور که از شواهد بر می آید با 50% اورکلاک پردازنده ، بهبود 33% در نتایج به دست آمده حاصل شد !!
در تصویر Hardware Monitor مشخص است که تقریبا تمام نتایج با تست قبل یکسان است ، به غیر از نتایج GPU Usage !
در تصویر مشخص است مقدار زیر بار رفتن GPU در حین تست از %45 الی 55% در تست قبلی به حدود 75% الی 100% تغییر یافته است !
در واقع عاملی که در تست قبلی ، مانع از زیر بار رفتن GPU می شد ، CPU ضعیف بود ، ( یکی از وظایف پردازنده در بیشتر GAME های امروزی ، پردازش فیزیک Game می باشد ) .
==============================
نتیجه گیری :
پس اگر برای اجرای هر چه بهتر این بازی ، قصد ارتقاء سیستم خود را دارید بهتر است قبل از هر چیز به پردازنده خود بیندیشید ! در واقع با بهترین پردازنده 2 هسته ای وجود در بازار هم نخواهید توانست با جزعیات و رزولیشن بالا این بازی رو اجرا کنید .
بهتر است به فکر پردازنده های 4 هسته ای باشید .
در صورتی که در حال حاضر VGA های رده متوسط موجود در بازار ، برای مثال RADEON 4830 از کمپانی ATI با قیمتی حدودا 170 هزار تومان و Geforce 9800GT از کمپانی nVIDIA با قیمتی حدود 180 هزار تومان حتی در رزولیشن های بالا به طور کامل از پس این بازی بر خواهند آمد . ( FPS بین 35 الی 50 فریم ، برای اجرای Game مطلوب می باشد ) .
پس پردازنده قدرتمند را فراموش نکنید .
============================
نویسنده ( تحلیل و تست ) : سید مهدی موسوی .
مهدي جان وجداني خيلي به اين e5200 ولت دادي نپوكه؟ مادبردت چيه؟ خنك كنندت چيه؟ دماي پردازنده و هسته ها حداكثر به چند ميرسند؟
من با يه مادبرد درپيتي با چيپ via فقط با 1.54 ولت ( تنظيم ولت كه نداره ولت مد كردم) كه اونم زير بار تا 1.44 ولت هم پايين ميياد تونستم e5200 رو تا 3680 بصورت استيبل اور كنم.
سلام
یکی منو کمک کنه لطفا.
من همه ی کار ها رو کردن
فریم ورک و سرویس پک و فلش و درایور ان ویدیا و ... رو نصبیدم
اما وقتی که میزنم بره تو گیم. اینجوری میشه
این عکس ارور هاست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم آیدیمه albaloo_astara کمک دیوونه شدم
لطفا برای ادامه ی بحث اور کلاک به تاپیک مربوطه مراجعه کنید.این تاپیک بدون بحث های بی ربط هم روزی 5-4 صفحه می ره جلو.نقل قول:
دوست عزیز گرافیک شما یه کم ضعیفه ولی مهمتر از اون cpu هستش که حداقل باید دو هسته ای باشه که cpu شما نیست.البته بعضی دوستان با cpu یک هسته ای بازی رو اجرا کردن ولی اگه به بنچمارکشون نگاه کنید متوجه می شید که اون ها هم مشکل کندی بازی رو دارن.شما اگه پست اول رو کامل بخونی و تمام روش های افزایش فریم ریت رو انجام بدی شاید بتونی یه کم روون تر بازی رو اجرا کنی ولی باز هم نباید انتظار زیادی داشته باشی.نقل قول:
موفق باشی
سلام دوستان
من بازي رو دانلود و روي ويستا سرويس پك يك نصب كردم
بعدش با كرك رازور كركش كردم
اما خيلي كند و مشكل دار اجرا مي شد
بعد پچ بازي رو از اينجا دانلود كردم و نصب كردم اما هنوز افتضاحه
تو قسمت بنچ مارك من 17.5 FPS دارم
كرك فدور رو هم نصب كردم كه اون بدترش هم كرد و بازي هنگ ميكرد
من بايد چيكار كنم درست بشه؟؟
ممنون ميشم راهنمايي كنين
مشخصات سيستم
CPU : intel core 2 duo E7300
Ram : 2 G.B
Graphic : Geforce 9500 GT 1G.B
Windows :vista SP1
رفیق من با E7200 حدود 31-37 فریم می گیرم.نقل قول:
فکر کنم تنظیمات رو زیادی بالا بردی.همه ی تنظیمات رو بیار پایین. خصوصا رزولوشن.وقتی تو بازی هستی دکمه P رو برای فعال کردن motion blur بزن تا از گرافیک بازی لذت ببری.
موفق باشی
داداش تنظيمات رو چيكارش كنم؟نقل قول:
من بالا نبردمش رو همون ديفالت انتخابي خودش گذاشتم باشه
شما ويندوزت چيه؟ شايد چون ويستا دارم اينجوريه؟
البته اگه با xp اجرا کنی بهتره چون xp رم کمتری می خواد. تنظیمات خود بازی بالاست. باید بیاری پایین.شما اگه یه بنچمارک بگیری و برام کپی پیست کنی راحت تر می تونم کمکت کنم.نقل قول:
موفق باشی
با سلام به همه
اقا من یه سوال داشتم اونم اینه که با کرک razor نمیتونم هیچکدوم از پچ هایی رو که تو پست اول هستن دانلود کنم ؟!!!!
نقل قول:سلام دوستان...نقل قول:
من در چند صفحه قبل گفتم که که این مشکل مربوط به نصب کرک Razor بعد از پچ می شود....
اول کرک Razor رو بریزید و بعد پچ رو نصب کنید...
چرا نمیتونین؟نقل قول:
پست بالا رو بخونید.....
اول کرک Razor سپس پچ...
خیلی هم عادی نیست....منظورم اینه که این افت فریم اصلا نمی ارزه.....بهترش اینه که توی قسمت setting گزینه ی use best settings optimized for a work station رو انتخاب کرد.....ممکنه بهتر از اون نباشه ولی فریم اش اونقدر افت نمیکنه.نقل قول:
یکی جواب منو بده: من نمی تونم Benchmark رو اجرا کنم....یعنی بعد از اجرا کامپیوتر reset میشه.
راستی.....Game Accelerator خوبه یا نه؟ طرز کارشم بگید.
Unable to locate componentThis aplication has faild because Xlive.dll not found Re-inestall the aplication may fix this problem
این پست 1267 ما اون وسطا گم شد :19:نقل قول:
لطفا جواب بدید :11:
آقا از من به شما نصیحت فعلا از خیر این بازی بگذرید. خیلی کنده. آخه با CPU 2.2 و geforce 8600 512MB دیگه چی میخواد بکنه. خیلی کنده
من که از خیرش گذشتم
خیر سرم رفتم سیستم عوض کردم :13::19:
آخرین ورژن Games For Windows رو دانلود و نصب کنید مشکل برطرف میشه...نقل قول:
سلام.نقل قول:
1)
از این دو فولدر به طور کمال و ممال
نقل قول:
c:\documents and settings\user\local settings\application data\microsoft\xlive
بک آپ گرفته (کپی بگیرید)نقل قول:
c:\documents and settings\user\local settings\application data\rockstar games
و در ویندوز جدید جایگزین کنید.
2) چه ارروری میده ؟ یه عکس بذارید..
دوستان من یه مشکل دارم که نمیدونم از کجاست هر کاری هم کردم درست نشد.
وقتی میرم تو بازی دیوارهای اطرافم،پلها،کف خیابون وساختمونها معلوم نیست.اونطرف شهرو که نیگا می کنی ملت رو هوا دارن را میرن و زیرشون خیابون نیست.
چی کار باید بکنم؟
اگه می شه راهنمایی کنید.
دوستان من پچ رو نصبیدم.....
اما اینکه هیچ فرقی نکرد....ای بابا....حتی 10 Fps هم بهم نداد.....
چطور بعضی ها 40 تا FPS می گیرن؟؟؟
من 18 فریم میگیرم روی low......
کسی نمی تونه یه راه حل اساسی بده..............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سیستمت چیه؟نقل قول:
حتماً درایور 181 رو دانلود و نصب کن...
مود هم نصب کن!
پچ هم همینطور...
دیگه به جز این کارا راه دیگه ای نیست...
این کارها رو بکنی 10 تا 15 Fps بیشتر بهت میده...
سلام دوستان واس من این ارور رو میده صفحه اول هم نگاه کردم ولی این ارور نبود
gta iv fatal error:ws10
سلام دوستان
کسی نیست به من کمک کنه ؟
ویستا نصب کردم و میخوام ویندوز عوض کنم و نمیخوام دوباره از اول gta رو برم !
کسی آدرس سیو تو ویستا رو نداره ؟؟؟
کمک کنید !
سلام
من بازی و نصب کردم مشکلی هم نبود
اجرا هم میشه
ولی تو Loading اول بازی که میگه Starting a New Game گیر میکنه
به نظر شما مشکل از کجاست ؟!
ممنون
آقا کسی خبر نداره این پچ اصلی اومده یا نه ممنون میشم کمک کنید
:41:چرا کسی جواب منو نمیده:41:موقع لودینگ بعد از اینکه چند عکس اومد از بازی میاد بیرون error resc10 میده تو تاپیک 1 گفته بودید حافظه مجازی سیستم بیشتر کنید این کار رو کردم هیچ فایده ای نداشت حالا چیکار کنم؟؟؟ لطفا کمک کنید
دوستان کسی سیو سالم بازی را نداره
تقریبا مرحله 20 به بعد باشه خیلی بهتره
ممنون
ویرایش اخر پست اول !نقل قول:
میتونه از رم و یا سی پی یو باشه ! مشخصات سیستم ؟ ویندوز عوض کردید ؟نقل قول:
پچ اصلی اومده ! پست اول ! به غیر از این پچ چیزی نگفته شده !نقل قول:
مشکل همه است ! فردا که اومدم کامل توضیح میدم ! اگه روشی پیدا کردم !نقل قول:
من بازی رو تمام کردم ! سیو هاش به دردتون نمیخوره ! از سایر دوستان در خواست کنید ! البته این در صد ها زیاد مهم نیست ! چون من بازی رو در 70 در صد بود فکر کنم تموم کردم ولی بعضی ها هنوز در 65 در صد در اواسط بازی اند ! این در صد بستگی به روابطتون با دوستانتون داره !نقل قول:
پست اول رو همه بخونند تا مشکلی براشون پیش نیاید !