یک شماره با 2 نام سیو کنی نمایش نمیده!نقل قول:
Printable View
یک شماره با 2 نام سیو کنی نمایش نمیده!نقل قول:
یه نوار مشکی رنگ وسط صفحه ال سی دی گوشی من پیدا شده،یعنی صفحه رو نصف کرده.
چیکارش کنم؟
فکر کنم LCD شکسته! البته بهتره ببری پیش تعمیر کار نگاه کنه!نقل قول:
داشتم صحبت میکردم تموم که شد دیدم این خط اومده،هیچ ضربه ایم نخورده.چجوری شکسته؟
میگم بچه ها این صداش رو چیکار کنم ؟
میخوام تقویت بشه !
یادمه 3-4 سال پیش که n73 داشتم ! با برنامه LCG jukbox بود ! یک همچین چیزی صدا رو افزایش میدادم !
حالا خواستم ببینم واسه این 97 ما هم راهی هست که صداش رو بیشتر کنیم ! دق کردم با این صداش !
5800 خیلی بهتر بود !
اسلام
من چند وقت پیش موبایلم هنگ کرد و روشن نمیشد.بعد خودم فرمتش کردم و وقتی که بالا اومد دیگه فرمت های صوتی wma و فیلم هایی که با خود گوشی فیلم برداری میکنم و همچنین فیلم های دیگه رو بدون تصویر پخش میکنه.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من قبلا گوشیه سونی اریکسون داشتم یه برنامه بود به نامه مای فون اکسپلور که من وقتی گوشیمو وصل میکردم به کامپیوتر این برنامه رو که باز میکردم تمام اس ام اسهام و شماره تلفونام میرفت توش و من خیلی راحت اس ام اس ها رو میخوندم و مهمتر از همه اینکه (باهاش اس ام اس میفرستادم خیلی راحت با کیبورد کامپیوتر این کار رو میکردم ) و یا لیست شماره تلفونهام راحت ویرایششون میکردم میخواستم ببینم آیا برنامه ای واسه گوشیه نوکیا ان ۹۷ هست که بشه باهاش این کار ها رو کرد ؟ ممنون میشم اگه معرفی کنین چنین نرمافزاری رو
گوشی های سری 60 ورژن 3 با پی سی سوییت میشد همچین کاری کرد !نقل قول:
سلام دوستان من قبلا گوشیه سونی اریکسون داشتم یه برنامه بود به نامه مای فون اکسپلور که من وقتی گوشیمو وصل میکردم به کامپیوتر این برنامه رو که باز میکردم تمام اس ام اسهام و شماره تلفونام میرفت توش و من خیلی راحت اس ام اس ها رو میخوندم و مهمتر از همه اینکه (باهاش اس ام اس میفرستادم خیلی راحت با کیبورد کامپیوتر این کار رو میکردم ) و یا لیست شماره تلفونهام راحت ویرایششون میکردم میخواستم ببینم آیا برنامه ای واسه گوشیه نوکیا ان ۹۷ هست که بشه باهاش این کار ها رو کرد ؟ ممنون میشم اگه معرفی کنین چنین نرمافزاری رو
اما من 5800 که داشتم و الان هم 97 دارم با پی سی سوییت نمیشه !!!
ببن با OVI نمیشه !
سلام دوستان از این قضیه دو سیم کارته کردن گوشی ها جریانش چیه من تو نت دیدم نوشته بود کیت دوسیم کارته کردن گوشی ها رسید میخواستم ببینم کسی تا حالا استفاده کرده از این کیت اگه استفاده کرده مزایا و معایبش چیه آیا رو گوشیه نوکیا ان ۹۷ جواب میده ممنون میشم اگه دوستان توضیحی بدند
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------
پس کلا منتفیه؟ بی حیالش شم؟نقل قول:
راستی من قبل از اینکه این گوشی رو بگیرم تو تبلیغاته ان ۹۷ میدیدم که طرف گوشی رو میگرفت جلویه خورشید و درجه حرارت هوا رو تو گوشیش نشون میداد کسی میدونه چجوری باید فعالش کرد من هر چی میگردم پیداش نمیکنم؟
اونی که یه زمانی PMC میذاشت؟.........اون که خالی بندی بود واسه تبلیغ.........چه خبره کویته؟:دینقل قول:
اون کیت چیز جدیدی نیستنقل قول:
فقط قبل از اینکه بخری فکر میکنم که هر دو سیم کارتت با هم آنلاین نیستنا
باید بینشون سوییچ کنی
من الان با pc suite یه مسج فرستادم شد n97
نوکیا Ovi Suite 2 نصب کن.نقل قول:
لینک:
کد:http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_Ovi_Suite_webinstaller_ALL.exe
واقعا خالی بندی بود متاسفم واسشون که سره مردم کلاه میذارننقل قول:
میگم تو قسمت اس ام اس چرا مارک سورال نداره؟
سلام بالای گوشیم علامت نامه چشمک میزنه چیکارش کنم؟روش میزنم میزنه سیم فول :13:
سلام آقا ن يه برنامه دانلود كردم به نامه Google Translate 4 mobile S60v5 وقتي خواستم نصبش كنم ديدم اصلا اجرا نميشه Google_Translate_4_mobile_v1.0.wgz پسوندش wqz بود منم ور داشتمش كردمش sis و بعدش ساينش كردم ولي ساين نميشد ولي همينجوري خواستم نصب كنم رو گوشي ميزنه كه ساپورت نميكنه همچين برنامه اي رو قضيه اش چيه؟
سلام ! میگم گوشی من قاط زده !
موزیک پخش نمیکنه ! میگه مموری فول ! خاموش روشن کردم ! حتی با 7870 ریست کردم باز درست نشد !
فایل منیجر میری همه صفحه یک رنگی میشه !
فکر کنم ویروس گرفته ! نـــــــــه ؟؟؟
واسه ویروس یابی باید چیکار کنم ؟
سلامنقل قول:
شما باید به قسمت massaging برین بعد options رو بزنید وارد SIM massages شوید و مسیج های اضافی رو پاک کنید.
می شه یه نفر یه ویروس کش واسه n97 بذاره چون من هر چی ویروس کش تا الان روش نصب کردم یا اجرا نکرد یا کد فعالسازی رو قبول نمی کرد . خواهشا یه ویروس کش خوب با کد فعالسازیش واسه ما بزارین چون گوشی به طرز وحشتناکی به ویروس مبتلا شده.
:19::19::19:
سلام دوستان من الان بواسطه كابل يو اس بي كه زدم به گوشيم (ان 97) وصل شدم به اينترنت خطم 912 هستش اما جي پي آر اس خطم فعاله الان كامپيوترم گوشيمو به عنوان مودم شناخته من برنامه nokia ovi suite رو باز كردم اون بالا عكس كره زمين روش كيليك كردم يه پنجره باز شد به نامه one touche access بعدش با سرعت 115.2kbps به اينترنت وصل شدم من چجوري به نت دسترسي دارم الان از طريقه جي پي آرسه خطم وصلم ؟؟؟؟ كسي چيزي ميدونه من كلي سوال پرسيدم تا حالا همش بي جواب مونده اين قسمت مدير نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی با gprs ایرانسل به اینترنت وصل میشم چیزی بالا نمیاد اما به میل باکسم راحت و سریع کانکت میشه مشکل چیه؟
خواهشا جواب بذی اسن سرعنت اینترنت ( ۱۵۵) یعنی چی؟ کسی نمیدونهنقل قول:
شما IP خودت رو whois کن متوجه میشی با اینترنت کدوم شرکت کانکت هستی!نقل قول:
درضمن موبایل رو دیسکانکت کن ببین اینترنت هم قطع میشه یا نه، ساده ترین راه اینه!
من موبایلم دیسکانکت میکنم اینترنتم قطع میشهنقل قول:
whois آی پی خودمویعنی چی
کدوم شرکته که این همه سرعت داره؟
whois فكر ميكنم مال دومين باشه.نقل قول:
اون showmyip هست.
ما که نفهمیدیم چی بابا من چجوری وصل میشم به نت که سرعتش 115.2 تاست هزینه اش چقدر؟نقل قول:
وقتی اینترنت گوشی رو قطع می کنی و بعد دیسکانکت میشه یعنی با خطت وصلینقل قول:
اون راهی هم که دوستان می گن یعنی اون کار رو بکن ببین با کدوم شرکت اینترنتی به اینترنت وصلی که انقدر سرعتش زیاده:13:
سلام
یه جا مثلا" توی مسج ها یا توی فایل منیجر چجوری تعدادی فایل رو مارک کنیم ؟
فقط باید برای هر فایلی روی مارک از منوش کلیک کرد ؟
راه راحت تری نداره ؟
توی گالری عکس یک تیک هست √نقل قول:
سلام
یه جا مثلا" توی مسج ها یا توی فایل منیجر چجوری تعدادی فایل رو مارک کنیم ؟
فقط باید برای هر فایلی روی مارک از منوش کلیک کرد ؟
راه راحت تری نداره ؟
اون رو بزنی عکس ها و فیلم ها رو میشه مارک کرد ! اما تو مسیج ها و فایل منیجر باید از منو انتخاب کنی !
سلام من با هيچ شركتي وصل نيستم خوده گوشيم وصل ميشه به نت با اون سرعت (nokia usb ,pdem (ota سرعت دانلودم رو 20 هست تقريبا با آي دي ام منيجرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين عكس رو ببينيد من الان كانكتم چرا كانكت ميشم با چي كانكت ميشم اين همون جي پي آرس خطم نيست؟ چقدر هزينه ام ميشه؟ قضيه چيه تورو خدا يكي راهنماييم كنه گيج شدم من
آره تو گالری رو میدونمنقل قول:
برا بقیه اش گفتم
یعنی راهی نداره ؟
سلام،من وقتی وارد نقشه ها میشم بعد از چند ثانیه خود به خود خارج میشه...مشکل از چیه؟؟؟؟
همون هست!آدرس دامین هم یک شماره IP هست!نقل قول:
با این کار میتونید مشخصات دقیق شرکت اینترنتی رو ببینید!
مشکل گوشی من چیه دوستان؟؟؟نقل قول:
میگم فریمور جدید کی میاد ؟؟؟
فیرمور جدید n97 ورژن (21.0.102) الان 10 روزه اومده. من که آپدیت کردم:5::8:نقل قول:
نه ! ورژن 21 نه ! بالاترش !!!نقل قول:
فیرمور جدید n97 ورژن (21.0.102) الان 10 روزه اومده. من که آپدیت کردم
حالا این با 21.0.54 چه فرقی کرده ؟؟؟
سلام
بچه ها امیدی هست تا تا بستون قیمت این گوشی حدود 450 بشه؟؟؟؟
نقل قول:
بزرگترین تغییر ، قرار گرفتن Ovi Maps v3.03 با Navigation مادام العمر بشکل پیش فرض هست .
بسیاری از باگ ها و مشکلات برطرف شده.
برخی از برنامه های خود گوشی آپدیت شده.
قابلیت چرخش صفحه بصورت دیفالت در حالت فعال هست.
ورژن جدید Ovi maps
فایلهای لازم برای شناخت و کار گوشی از طریق Ovi Suite و Ovi Player