نه آقا LPG چیه
من منظورم همین نمایندگی های خود ایران خودروئه که دوگانه سوز میکنن.LPG میخوام چیکار
Printable View
نه آقا LPG چیه
من منظورم همین نمایندگی های خود ایران خودروئه که دوگانه سوز میکنن.LPG میخوام چیکار
همیشه خودروهایی که از روز اول تو کارخونه CNG روشون نصب میشه قابل اطمینان تر هستن.نقل قول:
اما اگر شما میخوای از طریق نمایندگی اقدام کنی مشکلی نداره فقط نمایندگی هایی برو که تخصص CNG داشته باشن
یعنی مشکلی واسه خودرو پیش نمیاد اگه دستی دوگانه سوزش کنیم؟نقل قول:
قطعا با موتور پایه گازسوز تفاوتهایی خواهند داشت.درسته؟
بله درسته. مشکلی پیش نمیاد فقط این کار رو باید متخصص انجام بده.نقل قول:
از چه نظر میگین تفاوت داره؟
ماشین شما سمند معمولی هست یا EF7 ؟
از این نظر که کارخانه ای خودشون همه چی رو دارن ولی دوگانه سوز دستی باید چیزی به ماشین و موتورش اضافه کنن و ...نقل قول:
سمند LX مدل 89
بله درسته کیت های سوخت گاز هستن که به موتور اضافه میشن و یک سری وسایل دیگه.نقل قول:
برای دوگانهسوز کردن مشکلی ندارین فقط یادتون باشه اینکار توسط افراد متخصص و مجرب انجام بشه
ممنون:11:نقل قول:
حالا یه سوال دیگه پیش اومده واسم
این موتورها فقط واسه بنزین طراحی شدن،اگه کیت گاز بهشون اضافه بشه هیچ مشکلی بوجود نمیاره در عملکرد موتور و خودرو؟
این مورد مهم هستنقل قول:
سوخت گاز برای هیچدام از موتور هایی که روی محصولات ایرانی نصب میشه تعریف نشده و با گذشت زمان به
قطعات موتور آسیب میرسونه اما اگر در مصرف بنزین و گاز دقت داشته باشید و هرکدام رو به میزان مناسب مصرف کنی
خیلی بهتر هست و به قطعات کمتر آسیب میرسه.
یعنی اینکه به طور 100% از گاز استفاده نکنید به مراتب در کنارش از بنزین هم استفاده کنید.
سوخت گاز در حال حاضر فقط برای موتور EF7 ( که در حال حاضر روی سمند LX و سورن ELX نصب میشه و در آینده روی انواع محصولات دیگه نصب میشه )
تعریف شده و خوب جواب میده.
با عرض سلام و خسته نباشید به اساتید گل(خصوصا آقا محمد که خیلی زحمت میکشن):11:
چند تا سوال داشتم.....با این وضع گرونیه ماشین و با تحقیقاتی که کردم ..مناسب ترین گزینه رو سمند se دیدم که اگه دوگانش بکنم فکر کنم بهترین انتخاب باشه و همچنین ارزانتره (دوستان موافقا؟) 1- آیا کار درستی دارم انجام میدم؟
منظورم اینکه انتخاب دیگری هم میتونم تو این رنج داشته باشم؟ میخوام حتما دوگانه سوز باشه یا دوگانش بکنم...چون مصرف گاز رو بیشتر ترجیح میدم
بعد چند تا سوال....2-آیا روی این سمند میشه مخزن سی ان جی 15 کیلویی انداخت ؟
3-آیا کاخانه العان طرح دوگانه سوز کردن برای این خودرو رو انجام میده؟ 4-هزینش چقدره؟
5-وقتی ماشین رو دوگانه کنم و در کنارش از آمپیلی و ساب ووفر استفاده کنم ..آیا خطری از نظر اینکه کوبندگی و بیس ماشین رو مخزن تاثیر بزاره و انفجار داشته باشه.. نداره؟
و دو سوال متفرقه:
6-چه رینگ و لاستیکی به من توصیه میکنید؟نمیخوام زیاد پتو پهن باشه که اصطحلاک و مصرفش بالا بره..در عین حال میخوام شکیل و اسپرت باشه...16 اینچی هم بیشتر نمیخوام (میگن واسه ماشین خوب نیست)
7-آیا این سمند ایموبلایزر داره؟؟؟8-اگه نداره برای تامین امنیت ماشین باید چی کار کنم؟؟....9-آیا ایموبلایزر رو به عنوان آپشن میزارن روش و آیا سوییچ کامپیوتری میشه روی این ماشین استفاده کرد؟...کلا یک راه برای تامین امنیت به من پیشنهاد بدید.
شرمنده سوالاتم زیاد شد..
ممنون میشم پاسخ بدید:10:
بله انتخاب خوبیه .نقل قول:
انتخاب دیگه هم 405 با موتور tu5 که البته دوگانه اش میشه کرد ولی مثه xu7 جواب نمیده.
بله میشه مخزن 15 کیلویی بذارید موردی نداره.
ایرانخودرو تا به امروز se دوگانه وارد بازار نکرده ولی به شخصی میتونید دو گانه کنید هزینه هم حدود 800 براتون تمام میشه.
نه سیستم به اون صورت تاثیر گدار نیست ولی چند وقت یکبار باید سرویس داشته باشید و تمام اتصالات به مرور چک بشه .
رینگ 16 مناسبه ولی باید اصولی ارت بزنید .
داره ولی صندوق بران نداره, بهترین راه برای امنیت خودرو دزدگیر و قفل پداله.
سلام.نقل قول:
دوستمون حسین به برخی موارد اشاره کردن که من کاملش میکنم.
1. سمند SE به صورت بنزینی وارد بازار میشه و شما میتونی به صورت آزاد کپسول CNG یا LPG نصب کنید
که نصب این کپسول ها بحثش جداست. در ضمن باید حواستون باشه تو مصرف گاز و بنزین دقت کنید و مدیرتیت داشته باشید
واگرنه عمر مفید طعات موتور کاهش پیدا میکنه .
2. چون باید به طور آزاد کسول نصب کنید پس هرنوع کپسولی که لازم دارین رو براتون نصب میکنن.
3. کارخانه اگر بخواد این کارو به صورا آزاد انجام بده میاد خط تولید رو مجهز میکنه تا کپسول هم نصب بشه.
5. هر نوع سیستمی میتونید نصب کنید فقط باید تو سیم کشی ها نصب باد و ساب و ... دقت کافی داشته باشید تا آسیبی به سیستم سوخت گاز
نرسونه. ( ماشین خودم دوگانه سوز هست 2ساب با یم جفت باند و 2 تا آمپ نصب کردم و مشکلی هم نداشته .
6. هر نوع رینگی جز رینگ سایز فابریک ماشین برای زیرو بند خودرو ضرر داره و باید تو تنظیم ارتفاع خودرو دقت داشته باشید و فنر ها رو عوض کنید
به هیچ عنوان فنرها رو برش ندین اینجوری بیشترین ضربه به ماشین وارد میشه. منم رینگ 16 واسه ماشینم انداختم و فنرها رو از نوع 206 انداختم و مناسبم هست.
7.سمند ایموبلایزر هم داره و برای امنیت خودرو باید از دزدگیرهای پیشرفته استفاده کنید که بحثش مفصله و باید تو بخش خودش مطرح بشه.
خیــــــــــــــــــلی ممنون
اگه فنر 206 بندازم..بازم باید ارتفاع بزنم یا خود فنر 206 ارتفاع مناسب رو ایجاد میکنه...
جایی رو میشناسید که افراد مجرب داشته باشه و به صورت استاندارد کپسول نصب کنه؟
و یک سوال دیگه...این سمند شیشه بالابر برقی عقب نداره....آیا میشه به کارخونه سفارش داد تا کیتشو (مثلا مثل ماله lx ) رو برام نصب کنن؟ هزینش میدونید چقدر میشه؟ آیا بیرون همچین کاری انجام میدن؟
با اجازه محمد جاننقل قول:
در صورتی که فنر206 بندازید احتیاجی به کوتاه کردن فنر نداره ,ارتفاع مناسب رو براتون ایجاد میکنه.
باید در شهرتون پرس و جو کنید.
بیرون میتونید این کارو انجام بدید و شیشه های غقبو برقی کنید, فکر میکنم حدود 200 الی 300 براتون در بیاد
یه کپسول 15 کیلویی گاز بزنی هزینش چقدر میشه و چند کیلومتر باهاش میشه رفت ؟ ترکیبی.
اگر CNG باشه یه کپسول گاز 15 کیلویی حدو 6100 تومن درمیاد و حدود 250 کیلومتر هم میشه باهاش رفت. البته این برای سمند با موتور XU7 هستنقل قول:
با موتور EF7 بیشتر از این مسافت میره.
درود
بنده روغن موتور و روغن ترمز خودرو رو عوض کردم ولی همچنان با پیغام " فشار روغن پایین است " مواجه میشم !
مشکل از چیه ؟!
خودرو هم سمند ال ایکس است.
دوستان کسی راهنمایی , چیزی برای بنده نداشت تا بفهمم مشکل از چی میتونه باشه ؟!
کیلومترشمار کامپیوتر سفری به کیلومتر تعویض روغن رسیده . داخل منو یه قسمتی برای کارکرد داره اونجا کیلومتر سرویس میتونید صفر کنید تا دیگه اخطار ندهنقل قول:
پایدار باشید
مطمئنی میگه فشار روغن پایین است؟ اگر میگه فشار روغن پایین است اون کسی که برات عوض کرده کم ریختهنقل قول:
شاید میگه روغن را تعویض کنید؟
بچه ها موتور lx 88 چه نوعی هستش؟
راستش درست یادم نیست . خیلی روی اعصاب بود و صداش رو قطع کردم .نقل قول:
مطمئنی میگه فشار روغن پایین است؟ اگر میگه فشار روغن پایین است اون کسی که برات عوض کرده کم ریخته
شاید میگه روغن را تعویض کنید؟
فکر کنم میگفت " روغن موتور یا روغن ترمز تعویض گردد " . معمولا سر پیچ ها این پیغام ظاهر میشه!
داخل منو کیلومتر کارکرد رو صفرکنید مشکلتون بر طرف میشه.نقل قول:
پایدار باشید
دوست عزیز گیج روغن رو بکش بیرون نگاه کن احتمالا پایین تر از سطح مجاز هست و یه جایی نشتی داره که شما متوجه نشدینقل قول:
زمانی که شما توی پیچ هستین روغن یک طرف جمع میشه و پیغام اخطار صادر میشه اما وقتی پیچ تموم شد و روغن به جای اولش برگشت دیگه پیغام نمیده
احتمالا با یه نیم لیتر روغن مشکلتون حل میشه
پیغامی هم که میداد این بود "فشار روغن پایین است "
اما پیغام "روغن موتور تعویض گردد" داستانش جداس
دکمه ok رو بزن وارد منو شو " روغن و فیلتر" رو انتخاب کن
دو بخش داره "کارکرد" و "تنظیم کیلومتر"
اگر کیلومتر کارکرد شما از کیلومتر تنظیم بگذره پیغام نمایش داده میشه
من روی 8000 تنظیم کردم
بعد از تعویض روغن اینکار رو باید خودت انجام بدی تا پیغام دیگه نده
توجه کن که اگه توی بخش تنظیم کیلومتر تغییری ایجاد کنی کیلومتر بخش کارکرد صفر میشه
lx مدل 88 هم با موتور xu7 موجوده ,هم با موتور ef7نقل قول:
پایدار باشید
موتور سورن مدل 89، xu7 هست؟؟
الان با چه موتوری تولید میشه؟؟
از سال 89 تا الان چه تغییراتی در سورن رخ داده؟؟
بله .موتور ef7 از نیمه دوم 90 روی سمورن elx قرار گرفتنقل قول:
الان فقط برای فروش :سورن elx با موتور ef7 دارند
در مدل elx سورن نسبت بهse
نمای داخلی به کلی تغییر کرد+جلو پنجره جلو
پایدار باشید
من چون سورن مدل 89 میخام بگیرم، گفتم ببینم مشخصات فنی مدل های 89 چیه؟؟
سال 89 فقط یک مدل سورن داشتیم؟؟
بله دوست من سال 89 فقط یک نوع سورن داشتیم که مشخصات فنیش با سمند LX دقیقا یکسان بودنقل قول:
موتور : 4 سیلندر 8 سوپاپ
حجم موتور : 1800 CC
قدرت : 97 اسب بخار
گیربکس : 5 دنده دستی
همون موتور XU7 قدیمی هست.
15 میلیون میصرفه بخرم؟نقل قول:
به نظر من سمند LX ارزش خریدش بیشتر از سورن هستنقل قول:
چون سورن قبلی یه طرح شکست خورده بود برای همین شرکت سورن ELX
رو جایگزین کرد.
به هر حال تصمیم نهایی با شماست اگر به سورن علاقه دارین مشکلی نیست
حق با محمد جان هستنقل قول:
سورن معمولی از بازار خرید و فروش بدی برخورداره به نسبت سمندlx .هیچ فرقی نمیکنند به جز سپرها و چراغ ها
انتخاب با خود شماست ولی من سمند رو بیشتر توصیه میکنم تا سورن
پایدار باشید
فقط به دلیل قیمتش گفتم اگر مناسبه بخرم
مدل 89 رو 15 میلیون تومان قیمت دادن مناسبهنقل قول:
اگر فقط از نظر قیمت مناسب میخوای بله قیمتش مناسبه
چند تا سوال دارم دوستان:
موتور سمند lx های غیر Ef7 چی هست؟ Tu5 هم داره سمند؟
الان به نظرتون خریدش به صرفه هست؟
405 با موتور Tu5 بگیرم بهتره یا ال ایکس؟
نظرتون در مورد se چیه؟
راسته که میگن جدیداً سیستم پخش و رینگ آلمینیومی رو برداشتن؟
پیشاپیش ممنونم. :11:
شما باید تو بخش مشاوره خرید خودرو مظرح میکردین اما خوب من جواب میدمنقل قول:
موتور سمند lx های غیر Ef7 چی هست؟ Tu5 هم داره سمند؟
سمند LX تا الان با 3 نوع موتور عرضه شده :
موتور قدیمی XU7 که از اول تا الان بوده
موتور TU5 که یک بار در سال 88 نصب شد و دیگه ادامه پیدا نکرد
موتور EF7 که از سال 88 تا کنون داره نصب میشه
اینکه خریدش به صرفه هست یا نه یا اینکه 405 بهتره یا نه همه اینا
برمیگرده به ملاک های شما برای انتخاب خودرو همچنین سقف بودجه ای که در نظر دارین.
در مورد سمند SE تا وقتی خرید سمند LX یا 405 با موتور TU5 میسر باشه سمند SE پیشنهاد نمیشه.
در برخی خودرو های رینگ های آلومینیومی رو برداشتن سیستم پخش هم که مشخص نیست یه روز هست یه روز نیست.
دوستان من قصد خرید سمند اس ای را دارم به نظر شما من این ماشین رو بخرم و بعد دوگانه سوز بکنم مشکلی ندارد منظورم از لحاظ موتور و امنیت
نه هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه ,مراکزی هستند که اینکارو انجام میدهتد و دارای استاندارد هستند .نقل قول:
فقط سالیانه برای سرویس ببرید
پایدار باشید
دوستان ما یه سمند lx سال داریم این ماشین وقتی زیاد تو آفتاب میمونه و داغ میکنه ریموتش کار نمیکنه...خواستم ببینم ربطی داره یا کلا مشکل از یه جا دیگس.....یه بار هم اون برد ریموت(همونی که رو به رو آینه هست) رو عوض کردیم تو نمایندگی یه مدتی درست شد اما باز دوباره به همون مشکل دچار شده(بعد از دوسال)
احتمالا مشکل از تجهیزات سیستم دزدگیر هستش دوست عزیز.مدل دزدگیرتون چیه؟ کجا نصبش کردین؟نقل قول:
دزدگیر فابریک خوده سمند lx...عوضش نکردیم....نقل قول: