آقا من آپدیت رو زدم حالا هیچ دیسک کپی رو نمی خونه چی کار باید بکنم؟؟
راهی برای برگردوندن اش هست؟؟
آقا من آپدیت رو زدم حالا هیچ دیسک کپی رو نمی خونه چی کار باید بکنم؟؟
راهی برای برگردوندن اش هست؟؟
آپدیت 19 می ؟نقل قول:
ما 10 صفحه هست خودمونو داریم خفه میکنیم و میگیم بابا آپدیت نکین!:31: بعد اونوقت شما داشبورد رو آپ کردین!؟
متاسفانه هیچ راهی جز صبوری تا عرضه ++LT نیست!
همین امروز آپدیت کردم شد 2.0.188نقل قول:
راهی هست Roll Back کنم و به یه ورژن قبل تر برگردونم؟؟
یعنی حتما باید صبر کنم Lt++ بیاد؟؟
اگر كنسولتون فت هست ميتونيد دوباره lt+ روبريزيد ! ولي بازي هاي ap2.5 ديگه اجرا نميشن
یا صبر کنید تا Lt++ بیاد ، یا یک کمی سر کیسه رو شل کنید و X360Key بخرید .نقل قول:
توي BC بحث اين هست كه بعد از اپديت به داشبورد١٩ مي وقتتي lt پريد ميشه دوباره lt نصب كرد و بازيهاي كه ap25 ندارن اجرا كرد !!
ميشه اينكارو كرد؟؟؟ :31:
مشکل الان +LT نیست! مشکل ورژن داشبورده! تنها راهش هم اینه که داشبورد دانگرید بشه که خوب امکان انجام چنین کاری نیست!نقل قول:
دوستان،الان x360 key چند هست؟تو ایران هستش؟ در ضمن باهاش میشه لایو رفت؟ امنیت داره؟
مرسی:ایکس
دوستان من این L.A Noire رو گرفتم ولی دیسک رو که گذاشتم گفت باید داشبورد رو آپدیت کنم یه Yes و No داشت من ترسیدم و زدم No !
ماجرا از چه قراره ؟Yes بزنم ممکنه دیسک رو نخونه ؟
آپدیت داشبوردم اینه : 2.0.12611.0
پارسال زمستون پچ +LT رو دادم نصب کردند روش!
کار خوبی کردید ولی برای داشبورد جدید ، اول باید فرمور رو به اصلش تغییر بدید بعدش آپدیت کنید بعد دوباره LT+ بریزید .نقل قول:
این طوری نه فلگ میشید و نه کپی خورتون میپره .
---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
فعلا لایو نمیشه رفتنقل قول:
بین 80 تا 119 یورو قیمتشه بسته به اینکه از کجا میخرید . اگر از فرانسه بخرید ارزون تره .
به همه مدل کنسولی هم میخوره .
سلام...
ببخشید این فلگ چیه؟؟؟ LT+ چیه؟؟؟
تنک یو :دی
یعنی الان کدوم ورژن رو بریزم رو کنسول؟!نقل قول:
فلگ به طور عامیانه این می شه که اگه مایکروسافت بفهمه با بازیه کپی وارد محیط لایو شدین دستگاه وارد بن لیست مایکروسافت می شه و در بن ویو دستگاه شما بن می شه و وارد ایکس باکس لایو نمی تونید بشید!نقل قول:
سلام...
ببخشید این فلگ چیه؟؟؟ LT+ چیه؟؟؟
تنک یو :31:
سلام رفقا
اخرين ماه رو نصب كنم كافيه يا بايد ماههاي قبل هم نصب شن؟
سلامنقل قول:
نه لازم نیست آپدیت های پیشن را انجام بدین! آخرین رو انجام بدین کافیه
اما !!!
اگه اورجینال باز هستید آپدیت 19 می رو نصب کنید ولی اگر کپی باز هستین به هیچ وجه داشبورد را با آپدیت 19 می که آخرین داشبورد هست آپدیت نکنید! چون کنسول از کپی خور بودن در میاد!
حالا آبدیتی هستش که نصب بکنیم و از کپی خوری در نیاد ؟؟؟
و بشه به لایو وصل شد ؟؟؟ چون الان لایو فقط با آبدیت جدید میشه بازی کرد
نه دوست من هیچ آپدیتی و کلا راهی فعلا نیست!نقل قول:
این جواب سوال مارو یکی بده ثواب می کنه به خدا:31:نقل قول:
دوستان من این L.A Noire رو گرفتم ولی دیسک رو که گذاشتم گفت باید داشبورد رو آپدیت کنم یه Yes و No داشت من ترسیدم و زدم No !
ماجرا از چه قراره ؟Yes بزنم ممکنه دیسک رو نخونه ؟
آپدیت داشبوردم اینه : 2.0.12611.0
پارسال زمستون پچ +LT رو دادم نصب کردند روش!
شما YES رو بزنین و نترسین!:31:نقل قول:
هنوز آپدیت 19 می به همراه هیچ دیسک بازی عرضه نشده!
+LT نمی پره ؟:20:نقل قول:
نه نمیپره!:31: فقط به LIVE یه وقتی خدایی نکرده وصل نشینا !!؟:31:نقل قول:
با عرض سلام بنده یه احمق بازی در آوردم رفتم LIVE این آخرین آپدیت رو دانلود کردم:41:
حالا دیگه بازیهای کپی اجرا نمیشن:13:
من باید چی کارکنم؟ مدل کنسول Arcade Jasper 2009 ?؟
به من کمک کنید. من یه کم خنگم اگه میشه قدم به قدم بگید چی کار کنم(کنسول رو نمیتونم باز کنم).
بده دوباره برات LT+ بریزند (ولی حتما بگو که آپدیت کردی و این طوری شده) ولی قید لایو رو باید بزنید چون شناسایی شدید .نقل قول:
یا صبر کن تا LT++ بیاد .
سلام دوست عزیز تشکر که پاسخ دادی.نقل قول:
بده دوباره برات LT+ بریزند (ولی حتما بگو که آپدیت کردی و این طوری شده) ولی قید لایو رو باید بزنید چون شناسایی شدید .
یا صبر کن تا LT++ بیاد .
حالا نمیشه این lt+ رو خودم نصب کنم؟ اگه میشه لینک دانلود و آموزشش رو هم بزار.بازم تشکر.
یه سوال: این بازیهای کپی که توش آپدیت دارن این آپدیت رو از بین نمیبرن؟
اگر بازی ها قدیمی باشند و آپدیت جدید روشون نباشه ، نه .نقل قول:
اون هم کار خودتون نیست - باید بدید بیرون .
تشکر از اینکه زود جواب میدی.نقل قول:
اگر بازی ها قدیمی باشند و آپدیت جدید روشون نباشه ، نه .
اون هم کار خودتون نیست - باید بدید بیرون .
پس یعنی مثلا بازی فردا ریلز شه و کپی شو بگیرم توش آپدیت داره که از بین ببره؟
تجربه اولین اتصال به لایو :
19 می رو مثل یه بز آپدیت کردم.
مدل کنسول : ARCADE Jasper 2009
سوال 1: کنسولم تا حالا باز نشده (هولوگرام داره) یعنی کنسول من بدون LT+ بازیها رو اجرا میکرد؟حتی NFS:HP و Crysis 2
سوال 2: DVD KEY ندارم.اصلا چیه؟چه باید کرد؟
سوال 3: آپدیت 19 می رو میشه LT+ روش ریخت واسه آفلاین بازی کردن؟(بدون DVD Key)
سوال 4: به نظرتون درایو کنسولم چی هست؟
سوال 5: 2 ماه بیشتر بازی نکردم. یعنی کنسولم پرید؟
آقا یکی جواب بده :13:کد:تجربه اولین اتصال به لایو :
19 می رو مثل یه بز آپدیت کردم.
مدل کنسول : ARCADE Jasper 2009
سوال 1: کنسولم تا حالا باز نشده (هولوگرام داره) یعنی کنسول من بدون LT+ بازیها رو اجرا میکرد؟حتی NFS:HP و Crysis 2
سوال 2: DVD KEY ندارم.اصلا چیه؟چه باید کرد؟
سوال 3: آپدیت 19 می رو میشه LT+ روش ریخت واسه آفلاین بازی کردن؟(بدون DVD Key)
سوال 4: به نظرتون درایو کنسولم چی هست؟
سوال 5: 2 ماه بیشتر بازی نکردم. یعنی کنسولم پرید؟
سلامنقل قول:
من الان یعنی هر بازی که بگیرم اول باید یه بار ایمیج بگیرم دوباره رایتش کنم نمیشه بازی هایی که پچ شدن رو بگیرم ؟
1- داشته امکان نداره بدون این فرمویر اجرا کنهنقل قول:
2- کد خود دستگاه که کد درایو دستگاهت باید باهاش یکی باشه که فقط از درایو قابل استخراج بود چون الان آپدیت کردی هنوز راهی براش نیست
3- بله میشه و لی کد درایو لازمه
4- نظر ما مهم نیست باید ببینی چیه! ولی بنا به دلایلی فکر کنم سامسونگ باشه
5- بله فعلا پریده
پیشنهاد:
شما کمی صبر کن هکر ها دارن روش کار میکنن اگه راهی پیدا نشد ببر تونجا که خریدی شاید بدونه کی +LT زده برات چون عموما کسانی که این کارو میکنن یه کپی نگه میدارن و شماره فایلتو تو دستگاهت مینویسن چون 2 ماهه خریدی شاید امیدی باشه.
دوستان منم باز یه سوال تکراری می خوام بپرسم
من آپدیت رو زدم 7-8 روز پیش الانم دیگه هیچ بازی رو نمی تونم اجرا کنم , LT+ هم کرده بودم,حالا من الان بخوام آفلاین بازی کنم راهی هست؟ می تونم دوباره بدم LT+ کنن و بازی کنم بازم یا نه؟ الان دستگاهم پریده؟یعنی باید بفروشم بره؟
اگه dvd key رو از آپديت قبلي درايو داري كه ميتوني دوباره lt+ بريزي ولي 6 تا بازي كه ap 2.5 دارنو فعلا نميتوني بازي كني. در كل شما تنها كاري كه ميبايست ميكردي صبر بود كه نكردي الانم تنها كاري كه ميتوني انجام بدي همون صبر به مدت چند هفته ديگست تا خبر هاي جديد برسهنقل قول:
سلام
من xbox 360 s خود رو که برج 8 بود رو با dvd اپدیت کردم ولی اپدیتم خراب شد بردم تعمیر گاه برام درستش و اپدیت اخری رو ریخت حالا وقتی بازی میزارم چه کپی چه اورجینال کار نمی کنه فقط play dvd مینویسه, میشه کمکم کنید تا دستگامو درست کنم؟؟
به احتمال زیاد اپدیت قدیمیرو برات ریخته بازی هارو اجرا میکنه ولی باید قبل از هر بازی cd xtreme1.6تو دستگاه بزاری بعد از چند ثانیه cdبازی رو باید بزاری ولی حتما برو از اونی که اپدیت کرده بپرس:20:
سلام آپدیت جدید اومده ؟ آخرین آپدیت چیه ؟
آپدیت جدید اومدهنقل قول:
13146
این لینکش
قبل از نصب آپدیت صفحات قبل رو حتما بخون.کد:http://download.microsoft.com/download/C/B/4/CB4136B7-A0A4-4067-ABE6-D789DF16800F/SystemUpdate_13146_USB.zip
سلام من تو قسمتsystem infoرفتم تا ببینم ورزن داشبردم چیه اونجا کلی چیز بود کدومهههههههههههههه
من اگه بخوام بدم بیرون ابدیت کنن v1.9 خودشون درایو منم تشخیص میدن دیگه??
همون قسمت شما خطر آخر رو نگاه کن ورژن رو نوشته.نقل قول:
بــــله.نقل قول:
برادرا من چندین صفحه ای رو خوندم و صفحه اول رو هم دیدم . دستگاه من اسلیم 9504 کپی شدهست با ورژن داشبورد 2.0.12611.0
منظورتون از ورژن اخری که بدون مشکل هم هست همین ژانویه 2011 با ورژن 2.0.12625.0 هست دیگه ؟؟؟؟؟
به نظرتون بگیرم اینو و آپدیت رو انجام بدم یا نه ؟؟؟؟ تاثیری رو اجرای بازیها و لود و ... داره یا نه ؟؟؟؟؟؟ یا مثلا میتونم بازی crysis2 رو با آپدیت کردن از روی سی دیش انجام بدم یا نه ؟؟؟؟؟؟ کلا پیشنهاد میکنید آپدیت کنم یا نه ؟؟؟؟؟ ( همش یا نه دار شد !!! :31: )
ببخشید من کلا هنگ کردم ترو خدا یکی جواب منو بده
من چند وقت پیش رفتم تا بازی بگیرم گفت بازی هایی مثل اسیسین کرید رو باز نمیکنه و باید بیاری آپدیت کنم....ولی بازی مثلdead spase2رو باز کرد و تازگی ها همl.a noireرو گرفتم و به راحتی بازی کردم و دستگاه رو با اون آپ کردم حالا باید چی کار کنم تا اون بازی ها هم اجرا بشه در ظمن میخوام به لایو هم برم(تا حالا نرفتم)و با آخرین داشبرد آپدیت کنم باید چی کار کنم ترو خدا یکی جواب کاملی به من بده