سلام
دوستان برای ADSl میخوام مودم وایرلس مدل Linksys WAG54G2 رو بگیرم . کجا گیر میاد به نظرتون ؟ از کجا بگیرم بهتره ؟
ممنون.
Printable View
سلام
دوستان برای ADSl میخوام مودم وایرلس مدل Linksys WAG54G2 رو بگیرم . کجا گیر میاد به نظرتون ؟ از کجا بگیرم بهتره ؟
ممنون.
شاید اون موقع نویز نبوده روی خط...نقل قول:
مودم چی شد!
پاساژ ملاصدارا و PC CENTER خدا داده! دی:نقل قول:
فرقی نداره! گارانتی ساخت سیستم باشه!
درودنقل قول:
من در این مورد تحقیق کردم صحت نداره تا این حد.
یعنی اینکه شما اگه 3 گیگ از فن آوا بخری 2 گیگ بهت جایزه میده نه 8 گیگ.
دوستان من میخواستم اینترنتمو از ضبانت عوض کنم به فناوا یا شاتل توی بخش مخابرات دستغیب هم هستم.لطفا نظرتون رو بگید که با توجه به اینکه حجم دانلودم زیاده بهتره برم فناوا بگیرم یا شاتل؟یعنی کدومش بی در و پیکر تره و حجم کمتر حساب میکنه؟
در ضمن اگه کسی از دوستان هم کارت تخفیف شاتل رو داره اگه برام بفرسته ممنون میشم.
pc center نداره من خودم 20 روز پيش خريدم از پاساژ ملا صدرا از فارس شبكه 2 طبقه بالا تره فقط مودم ميفروشهنقل قول:
ميگفت 85000 تومن سر 80000 تومت كتار اومديم . 1 سال هم گارانتي داره.
اين مودم فقط 2 تا دكمه داره يكي ريست و ديگري رفرش كه مال وايرلس هست دكمه خاموش روشن نداره
در ضمن Adsl spliter رو بايد جدا گانه بخري چون هراش نيست خودش ميده 5000 تومن فكر كنم جاي ديگه ارزونتر گير بياري
اين هم شماره تلفنش
6473426
6473478
دوستان من اکانت صبانت داشتم اما گفام لینکمو قطغ کنند.به نظرتون برای مخابرات دستغیب با حجم دانلود بالا فناوا بهتر جواب میده یا شاتل؟اینترنت شبانه کدمشون افت سرعت کمتری داره؟
نقل قول:
من هم مرکز دستغیب هستم و از فن آوا سرویس 256 می گیرم ، هر شب (7-2) باسرعت 52.2 ثابت دانلود می کنم!!
ممنون.من شاید اگه بخوام فناوا بگیرم 3 ماهه 512 بگیرم.راستی فن آوا برای هر 3 گیگ حجم کهع می خریم 2 گیگ جایزه میده نه بیشتر.نقل قول:
حالا موندم با توجه به این که من حجم دانلودم زیاده برم شاتل یا برم فناوا.
برو صبانتنقل قول:
شبانه شاتل فاجعه هست
البته قبلش چک کن کافینتهای نزدیکت ( که توی منطقه خودتون باشه ) که از صبانت اشتراک دارن از شبانه صبانت
راضین یا نه
بعضیها با صبانت شبی 3-4 گیگ دانلود دارن
کافی نت کوچه ما که اینطوریه ( مرکز حافظ )
راستش فکر کنم به ازای هر 3 گیگ 8 گیگ اضافی بهت بدن!!نقل قول:
فردا زنگ بزن بپرس 8229641 اگه تونستی خبرشو همینجا بهم بده!!
ولی در کل اگه حجم مصرفی روزانت زیاده بهتره سراغ شاتل نری چون سه ماه 5 گیگ خیلی کمه!! تقریبا می شه روزی 66 مگ! گیگ اضافی هم که 9270 می گیره که اصلا به صرفه نیست!
خودمم الان 10 روز عقبم نمی دونم واسه سرویس بعدی بیام 512 8 گیگ بگیرم یا برم از شاتل 512 یک ماهه بگیرم! بستگی داره سرعت دانلود 512 فن آوا چقدر باشه!! اگه بالای 80 باشه فن آوا می مونم!
الان شاتل داخله مرکز دستغیب پورت خالی داره!! دیروز یکی از دوستام سفارش داد!!
سرعت شبانه صبانت از دیال آپ هم کمتره!!نقل قول:
تازه دوستمون گفتن که از صبانت سرویس داشتن!!
نقل قول:خودش صبا نت داشته!:31::27:نقل قول:
عرفان رایانه رو به روی پاساژ ملاصدرا هم داره ...نقل قول:
از دوستان کسی توی مرکز مخابراتی حافظ از صبانت سرویس داره؟
سرعت شبانش چقدره؟ از 2 تا 7 چقدر دانلود میکنه؟
نقل قول:
ممنون از تذکر دوستان
در مورد مودم هم فعلن از فروشش منصرف شدم میخام خط قبلی را درست کنم یک اشتراک شبانه خوب روش بذارم ، هر شب دوبله دانلود کنم :27:
پرسیدم 2 روز پیش گفت به زاای هر 3 گیگ 2 گیگ مجانی میدهند.نقل قول:
به نظر منص بانت تو حجم دزدی هم میکنه،من 2 سال پیش فناوا داشتم اما امسال صبانت گرفتم سرعت دانلود شبانش فاجعه است حداکثر 6 یا 7.به نظر خو.دمم برم فناوا بهتره،احتمالا هم میخوام 512 بگیرم 8 گیگ و 3 گیگ اضافه بخرم و 2 گیگ مجانی بدن که کلا بشه 13 گیگ با 69 تومن برای 3 ماه.
حالا ببینم چی میشه هنوز این صبانت بعد 4 روز لینک منو قظع نکرده.اما توی 3 روز وصل شد.
میتونی 128 art بگیری 3ماهه 82 تومان با 36 گیگ ( تقریبا 3 برابر حجم 512)نقل قول:
علاوه بر شبانه 1تا7 پنجشنبه و جمعه ها هم رایگانه..../
با سلام من سرویس 128 لاوان دارم نمیدونم در مدت 10 دقیقه چطور 57 مگ دان کردم خودمم خبر ندارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلودت چنده؟!نقل قول:
یعنی باید سرعت دانلودت 95 بوده باشه تا همچین چیزی امکان داشته باشه!
57000/600=95 KB
زنگ بزن تا بررسی کنن!:13:
سلام دوستان
من الان 5ساله از همیارنت سرویس میگیرم و خدایش بد هم تا حالا نبود بجز سرعت پایین دانلود.همیشه سرویس512 رو گرفتم و سرعت دانلود ، بیشتر از 64کیلو بایت نشده.
حالا تصمیم دارم که isp رو تغییر بدم ،چون همین امروز پیش یکی از دوستام بودم که از پارس آنلایین سرویس میگیره و اونم 512 داشت که سرعت دانلودش تا 260-250 میومد!
سوالی که دارم این سروس پارس آنلایین چطوره؟
و شاتل سروییس اکو512ش ، سرعت دانلودش چقدره؟(واسه من بیشتر سرعت دانلود مهمه و سرویس دهی خوب)
اکو 512 64 هست!نقل قول:
پارس انلاین یه بدی که داره اینه که الکی حجم کم میکنه(حجم دزدی داره)
سلام
به هیچچچچچچچچچچچچچ عنوان از این شرکت هیچگونه خدماتی نگیرید که اخره افتضاحه فقط پول ریختین دور و وقتتونو تلف کردین
سازمان دیتا نت ایران:
امور مشترکین اینترنت هوشمند :نقل قول:
کد:http://www.datanetiran.com
امور مشترکین اینترنت پرسرعت ADSL2 (شعبه 1 ) :
امور مشترکین اینترنت پرسرعت ADSL2 (شعبه 2 ) :
بخش پشتیبانی :
دوست عزیز این همون فن آوا هست! و من هم همین الان از فن آوا سرویس 256 دارم و بجز چند شب پیش که سیستمشون ریست شده بود و از 12 شب تا صبح 11 فرداش قطع بود مشکلی باهاشون نداشتم!! گرچه زنگ زدم و کلی بهشون تیکه اندختمو بارشون کردم!!نقل قول:
بی زحمت مشکلتون رو بگید ما هم بدونیم!!
الان یه یه هفته ایه که شاتل آرانیک حسابی افتضاح شده سرعتش
کسی میدونه چرا؟
سلام بر دوستان، آقا من رفتم از شاتل ADSL Eco128 بگیرم، میخواستم ۱ماه بگیرم چون دانلود زیاد دارم، طرف گفت باید هر ماه چه بخوای چه نخوای شارژ کنی،منم که دانشجو ( ۱ماه هستم ۱ماه نیستم) اینجوری برام نمیصرفه، گفت ۳ماهه بگیر، گفتم خوب نامردها حجمش خیلی کمه من خورخ دانلود هستم!!
خلاصه هر کاری کردم، تو کتم نرفت که به اینا پول زوووور بدم، گفتم ولش کن همین اینترنت هوشمند (اشتراک ماهیانه) رو استفاده کنم سرعتش که خوبه... فایلهای دانلود رو هم میرم نمایشگاه بین المللی دان میکنم.
خلاصه قسمت نشد!!
راستی اهریمن جان وقتی اولش فرم هارو پر میکردم شماره کارتت رو دادم خانمه برات زد تو سیستم :D
به ۱نفر دیگه هم دم در دادم.برو حالشو ببر
سلام دوستان
بالاخره بعد از سالها انتظار ..منم از شر دایال آپ خلاص شدم ..
البته هنوزم ADSL نگرفتم ، وایرلس گرفتم ، راحت شدم بالاخره ..
نقل قول:
برخي از مناطق مخابراتي شبها ترافيكش بالاست .
بستگي به استفاده كاربر ها و ميزان پهناي باند منطقه داره.
سلامنقل قول:
بیشتر شرکتها اگه بعد از یک هفته یا 15 روز بعد از اتمام زمان سرویست شارژ نکنی خط را از رانژه درش می اورند به خاطر کمبود پورت خالی...
خوب اگه سه ماهه میگرفتی یک ماه هستی یک ماه نیستی یک ماه بعدش هستی:31: توی 3 ماه 2ماهش هستی که میشه 5 گیگ برای 2 ماه برابر هست با ماهی 2.5 گیگ ...:27:
اره م.ب.م :D
مبارک باشه انشا ا.... به پاش پیر بشی!دی:نقل قول:
آخه من نمیتونم جلو خودمو بگیرم :D، اگه نت پر سرعت اومد ۲روز تمومه!!.الان با دایال آپ ماهی ۱.۵ گیگ مصرف دارم دیگه وای به روزی که ADSL بگیرم!!
نقل قول:
منم از همین خراب شده دیتا نت سرویس دارم اصلا راضی نیست
قطعی خیلی خیلی زیاد داره (همش ارور 691 ) میده:2:
پشتیبانی فوق العاده افتضاح موقعی که میری سرویس بگیری نوشته پشتیبانی 24 ساعته (ها جون عمشون:4:)از ساعت 9 میاد تا 12 بعد میره ساعت 4:30 میاد تا فوقش 8 تازه اگه بتونی باهاشون صحبت کنی یا جواب نمیدن یا مشغوله
حدود چند هفته پیش 10 روز اینترنتم قطع شد که تازه با کلی تماس سر 10 روز وصل شد وگرنه معلوم نبود کی وصل بشه(اصلا لینک نداشتم)
من سرویس 3 ماهه گرفتم حالا گه نگاه میکنم میبینم که اکانت سر 2 ماه تموم میشه یعنی 1 ماهش رو میخوان بخورن (تو خواب ببینن.هنوز نتونستم با مدیر پشتیبانیشون تماس بگیرم تا درستش کنم)
همش باید مواظب باشی که یه جا سرت کلاه نذارن:angry:
به هر حال اکانتم تموم شد برم سراغ دیال آپ بهتره تا این خراب شده
پشتیبانی فن آوای اصلی هم (تهران رو میگم)میگه ما کنترلی روی نمایندگی دیتا نت شیراز نداریم
حالا تو باشی میری از این خراب شده سرویس بگیری؟
نقل قول:
فن آوا مگه نمایندگی دیگه ای هم تو شیراز داره؟
یعنی اگه من بخوام از این نمایندگی شما اکانت بگیرم دیگه لازم نیست خط رو رانژه کنم؟
اگه ممکنه شماره و آدرس این نمایندگی رو برام پ.خ کن
ممنون:11:
نقل قول:
راستش من اگه جای شما بودم کلا قید فن آوا رو می زدم!! یکی دیگه از دوستانم مشکلات زیادی باهاشون داشت!
نمی دونم شاید از شانس خوب من بوده که واسه من از این مشکلا پیش نمیاد!!
آدرسش که همون زرهی بعد از آپارتمان های چوگان هست! ولی هیچ فرقی نداره از کدوم نمابندگی سرویس بگیری!! مهم اینه دیتا سنترشون واسه شما مشکل داره!!
خواستی سرویس جدید بگیری یا شاتل بگیر یا ماتریکس(داتک)!
واسه شاتل هم به ahriman323 پ.خ بده تا برات مشخصات کارت طلائیشو بفرسته!! اینجوری رانژه برات می شه 5 تومن!!
آره احتمالا برم از شاتل بگیرمنقل قول:
ممنون:11:
مشتركان گرامی،
به مناسبت جشنواره زمستاني شاتل، برای مشترکین فعلی هدایای زیر در نظر گرفته شده است
مشترکین فعلی كه از شركت شاتل مودم ZyXEL خريداري كردهاند، 3 گیگابایت ترافیک رایگان در روز 19 دي به ایشان اضافه می شود و تاپایان دوره جاري * سرویس ایشان قابل استفاده است. (*: منظور از دوره جاري دورهايست كه شروع آن قبل از تاريخ 19/10/1388و پايان آن پس از تاريخ 19/10/1388 باشد.)
در مراکز منتخب تهران و شهرهای تبریز,کرج,اصفهان,کاشان,کرما ن,شیراز,مراغه,مشهد,قم,سمنان, مرند,اهواز,دزفول,بابل,آمل, اراک
مشتركين فعلي سرويسهاي اكو، در صورت خريد 1 پكيج 1 گيگ، از 2 گيگ ترافيك رايگان برخوردار خواهند شد
مشترکین فعلی كه از شركت شاتل از تاریخ 1388/10/14 تا 1388/11/14مودم Zyxel P660 HW خريداري كنند، 4 گیگابایت ترافیک رایگان به ایشان اضافه می شود و تاپایان دوره جاري سرویس ایشان قابل استفاده است
مشترکین فعلی كه از شركت شاتل از تاریخ 1388/10/14 تا 1388/11/14مودم Combo Zyxel P660 RU خريداري كنند، 2 گیگابایت ترافیک رایگان به ایشان اضافه می شود و تاپایان دوره جاري سرویس ایشان قابل استفاده است
نقل قول:
مودماشون روی دستشون باد کرده
آخه وقتی مودم وایرلس شصت تومنه کی برای سه گیگ اضافه زیکسل نود تومنی میخره:29:
وایرلس رو از کجا گرفتید دوست عزیز؟نقل قول:
راضی هستید؟
نقل قول:
خب یکی یکی مشکلاتو میگم . نمیدونم شما یوزرای جدید مثل من هستید یا قبل به هر حال من هم از هوشمندش استفاده کردم و هم از adsl
همون فن آوا هست البته نمایندگی نبش زیر گذر مطهری ساختمان سورن
-- هزینرو خیلی سریع میگیرن ولی بقول خودشون رانژه دو روزشون یکهو به هفته ها میکشه
---- پشتیبانی افتضاحه 100 بار باید زنگ بزنی تا آزاد شه و یکی پیدا شه درس راهنماییت منه
اصلا اطلاعات ندارن به من میگفتن مشکل از کارت شبکت هست و عاقبت معلوم شد که شماره منو تو سیستمشون اشتباه نوشتن !!!!!!!!! :2:و این در حالی بود که من بعد از 10 بار حذف و نصب کارت شبکه عاقبت ویندوز جدیدمو دوباره نصب کردم ... بدون تعارف دلم می خواس با اره برقی ترتیبشونو بدم :18:
-----وقتی وصل شدم صفحه باز نمیکرد انواع و اقسام پروتوکل بهم دادن اما بیفایده بود و نهایتا با کسر هزینه 3000 تومنی مخابرات پولمو پس گرفتم
بعد از 12 روز رانژه شدن 3 روز تمام فقط در تماس با پشتیبانیشون بودم تا بتونم صفحه باز کنم اما تنها اعصابم خرد شد وقتم تلف شد و پول تلو موبایل باید بدم
توبه کرده بودم adsl بگیرم ولی باز گرفتم و باز پشیمون شدم به شدت!!!
دوستان باید شرط کنن که اگه خدمات مورد نظر رو ندن کل پول رو پس بگیرن
نقل قول:
چی بگم والا؟؟!
با این حسابی که شما گفتین بهتره دوستان سراغ فن آوا نرن!!! گرچه که واسه من مشکلی نداشته!!
احتمالا تعداد مشترکاشون داره می ره بالا و داره حسابی اوضاعشون خراب می شه!!
شما هم می تونین با امور صنفی رایانه ای تماس بگیرین و تمام مشکلاتتون رو بهشون بگین!!
البته باید امیدوار بود که پیگیری کنن!!!
من مودم وایرلس Zyxel P660 HW رو تور بازار قیمت گرفتم میدادند ۹۵ ولی رفتم شاتل گفت ۸۹ چون از تهران واسمون مستقیم فرستادن.
راستو دروغش با خودشون.!!
عزیز قیمت هر برندی فرق داره!نقل قول:
مودم وایرلس زیر 60 تومان هم هست!
نقل قول:
خوبه اگه قیمتش توی بازار 95 باشه!
خوبه من میخواستم مودم بگیرم میرم از خودشان میگیرم و 4 گیگ هم ترافیک رایگان میگیرم که 30 تومان قیمتش هست!
به من گفت 5 تومان تخفیف کیده(چون از کاربرهای قدیمیش هستم!) :5:
دیشب هم 1,191,496KB دانلود داشتم با 128 اکو....:40::8:
جدی ؟ کجا میفروشن برای آشنامون میخاستم . ( دست دوم نباشه )نقل قول:
عزیز قیمت هر برندی فرق داره!
مودم وایرلس زیر 60 تومان هم هست!
من همه پاساژ ملاصدرا و کنارش را یک ماه پیش گشتم زیر 60 تومان ندیدم