چون تاچش از نوع مقاومتيه براي شما كه كار زياد ميخواي ازش بكشي خوبه ولي يه مقدار تاچش سخته وبايد بيشتر از نمونه هاي تاچ اسكرين گوشيهاي ديگه فشارش بدينقل قول:
Printable View
چون تاچش از نوع مقاومتيه براي شما كه كار زياد ميخواي ازش بكشي خوبه ولي يه مقدار تاچش سخته وبايد بيشتر از نمونه هاي تاچ اسكرين گوشيهاي ديگه فشارش بدينقل قول:
جواب تمام سوالاتتو از خود سايت نوكيا ميتوني پيدا كني من خودم همين كار رو كردم و بعدش رفتم خريدمنقل قول:
به نظر من بهترين گارانتي الان اركان باشه !. اركان رو هم فكر كنم تمام گارانتي ها قبول مي كنند .نقل قول:
آقا 350 از کجا قیمت دارین وسایلش کامله ؟! گارانتی متفرقه بدرد میخوره -باتریش رو عوش نمیکنن ؟! بهتر نیست گارانتی اصلی بگیریم
قيمت رو هم اينجا هستش سايت 118mobile.ir
خوب دوست من وقت ندارم اگه يه زحمت بکشي تو که رفتي جواب ما رو بدي دستت رو از دور ميبوسم!نقل قول:
خواهش ميکنم باشه؟
:10:
خوب شما از کجا گرفتی .من که قبل عید فکر نکنم بعد عیدم میخوام موتور بگیرم یه 2 ماه بعد عید میخوام بگیرم که مایش جو شهنقل قول:
اكثر سوالات شما مربوط به بعد نرم افزاري اين گوشيه كه با توجه به جديد بودن ورژن سيمبينش هنوز براي تكميل نرم افزاري اين گوشي بايد صبر كرد حداقل تا اومدن n97 كه اون هم همين سيستم عامل رو داره.نقل قول:
در مورد دوربينش بايد بگم كه توي روز و نور زياد همون 3.2 مگاپيكسل كه روش نوشته هست ولي توي شب يا نور كم يا فضاي بسته با نور مصنوعي و شدت متوسط اندازه دوربين 2 مگاپيكسل سطح پايينه برا همين اگه دوربين برات مهم سراغ اين گوشي نيا و در مورد چرخش منوي دوربين بايد بگم كه بله با چرخش دوربين اون هم ميچرخه
در مورد تاچ صفحه همونطور كه توي چند تا پست قبلي گفتم چون مقاومتيه نسبت به گوشيهاي تاچ اسكرين ديگه سخت تره و با فشار بيشتر كار ميكنه.
باتري گوشي 1350 ميلي آمپره و با كاركرد متوسط تا 3 روز هم جواب ميده
براي جا زدن سيمكارت از شكاف بغل گوشي انجام ميشه ولي موقع درآوردنش بايد اول باتري رو درآورد و بعد با يه وسيله نوك تيز سيمكارت به بيرون هل داد و درآورد.
در مورد دابل كليك هم بايد بگم بعضي قسمتهاش دابل كليكه و بعضيهاش يه كليكست ولي در كل زياد فرقي ايجاد نميكنه چون تاچش سفته
ولي در كل صرف نظر از دوربينش گوشيه خوب و خوش دستيه من با خيلي از گوشيهاي نوكيا كار كردم ولي اين از بقيشون خوش دست تر بود.
دوستان یه سوالی تاچ این گوشی با دست هم کار می کنه یا فقط با استفاده از قلم هست؟
مشکل درد انگشتهارو من هم داشتم چون خیلی اس ام اس میدم اما با 5800 دیگه دردی وجود نداره :8:سرعت اینترنت هم عالیه با این گوشینقل قول:
بله هم با دست و هم قلم و یه مضراب هم داره. من شخصا دست کارمیکنم و خیلی راحتمنقل قول:
راستی من یادمه یکی میگفت آی فون قطب نما داره اینم (5800) هم داره
اگه برو بچ زحمت بکش یه نمونه فیلم هم بزارن ممنون میشم 20 ثانیه هم باشه خوب
ممنون از زحمتتون
راستی من تو سایت نوکیا میگشتم گفتم محتویات پکش رو هم بزارم
* 5800 XpressMusic همراه با قلم
* باتری Battery (BL-5J)
* شارژر High Efficiency Charger (AC-8)
* هدست Music Headset (HS-45, AD-54)
* کابل خروجی تلوزیون Video-out Cable (CA-75U)
* کابل Connectivity Cable (CA-101)
* کارت حافظه 8 GB microSDHC card (MU-43)
* کیف Carrying Case (CP-305)
* پایه Stand (DT-29)
* قلم ضربه ای با بند مچی (CP-306)
* قلم اضافه
* راهنمای سریع و راهنمای کاربر
* Mini DVD
لینکش
کد:http://www.farsi.nokia.com/find-products/all-phones/nokia-5800-xpressmusic/specifications
ببخشید این گوشی رو چه جوری باید ریست کرد !؟
با اجازه اساتيد :نقل قول:
با كد #7370#* ميتوني مستر ريست كني
سلام
چطوری میشه لرزش گوشی رو موقع تایپ کردن قطع کرد؟
مربوط به تنظیمات جنرال و سایلنت و اون قسمت ها میشه ! بگردی پیدا میکنی !
حتی میتونی کم و زیادش هم بکنی !
سلام دوستان
من تازه دیروز این گوشی رو خریدم
ولی نه فارسی و نه عربی هیچی پشتیبانی نمی کنه
کاملا خارجی که طبیعتا اس ام اس فارسی رو نشون نمیده.
برای نصب ( حدل اقلش فقط برای خواندن اسم اس فارسی / عربی) چه کار باید کرد ؟
اگه این مشکل به به روز رسانی به اخرین ورژن حل میشه ،
من این کارو از طریق Nokia SoftWare Updater که همیشه گوشی هامو به روز رسانی می کردن انجام بدم
این مشکل حل خواهد شد ؟
با احتمال بسيار زياد مشكلتون حل ميشه.من خودم از ver 11 به ver 20 ارتقا دادم ومشكل حل شد.فقط حجم فايل update خيلي زياد بود (حدود 122mb ) سعي كنيد از اينترنت پر سرعت استفاده كنيد.
مبارکه.نقل قول:
نه با آپدیت معمولی نمیشه حتما باید پروداکت کد گوشی رو به پروداکت کد فارسی تبدیل کنی بعد آپدیت کنی. که با برنامه فونیکس این کار شدنیه. پروداکت کد فارسی هم 0574324 هست اگه اشتباه نکنم. آموزش برنامه فونیکس هم تو تاپیک زیر شرح داده شده.
تاپیک معرفي Wallpapers براي 5800 اکسپرس موزيک هم آپدیت شد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=281575
:11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=286992&page=29
سلام
داداش
این کد
0574324
Error
میده.
توي profile فعال گوشيت برو (توي setting قسمت personal و زير شاخه profiles ) و گزينه touch screen vibration رو off كننقل قول:
دوستان برنامه nss برای تغییر پروداکت گوشی جواب نمیده ؟
چون اینجا جواب نمیده
پروداکت کد رو خود برنامه فونیکس عوض می کنه. آموزشش رو کامل بخون.نقل قول:
من می تونم پروداکت کد رو با برنامه فونیکس تغییر بدم و طبق روال عادی از طریق برنامه Nokia SoftWare Updater فارسی رو نصب کنم ؟
یا حتما باید فایل رو دانلود کرده و از طریق خود فونیکس نصب بشه؟
خود فونیکس همه کارها رو انجام میده. نیازی به nsu نیست. فریمور رو دانلود می کنه . پروداکت کد رو عوض می کنه و فریمور رو به گوشی انتقال میده. بازم می گم قبل از این کار اطلاعات کامل رو بدست بیار یه وقت خرابکاری نکنی.:46:نقل قول:
مهدی جان
من این کارو کنم.
در واقع دارم گوشی رو فلش می کنم ؟ ( Phonix) که آموزشش رو دادید. ( من فریم ور نسخه فارسی رو دانلود کردم )
و اینکه فلش و این کارا آسیبی به گوشی نمیزنه ؟
سلام
من دو سه روزه5800 گرفتم .
اولش درس بود ولي الان وقتي به كسي زنگ ميزنم يا بم زنگ ميزنن يا موقع آلارم ساعت صفحش سياه ميشه . دكمه هاش كار ميكنه
ولي چيزي نشون نميده . اشكال از كجا س؟
توصیه می کنم فریم ور رو به روز رسانی کن.نقل قول:
خوب بالاخره تونستم فارسی کنم
خیلی راحت !
و اینکه یه سوال
اگه دفعات بعدی با nsu موبایل رو به روز رسانی کنم .
بعد از اتمام به روز رسانی ، زبان فارسی حذف شده ؟
و دوباره باید نصبش کنم؟؟؟
آسیب که نمیزنه هیچ خوب هم هست. با این کار نرم افزار یا اصطلاحا همون فریمور گوشیت به روز میشه و تو کارآیی گوشیت تاثیر می ذاره. الان اگه دقت کرده باشی شماره هات قشنگتر شدن و چیدمانشون بهتر شده. همچنین ظاهر ماشین حساب. یه دیکشنری به گوشیت اضافه شده. سرعت گوشی هم طبعا بهتر شده.نقل قول:
مبارکه.نقل قول:
خوب بالاخره تونستم فارسی کنم
خیلی راحت !
و اینکه یه سوال
اگه دفعات بعدی با nsu موبایل رو به روز رسانی کنم .
بعد از اتمام به روز رسانی ، زبان فارسی حذف شده ؟
و دوباره باید نصبش کنم؟؟؟
خوشحالم که تونستم کمکت کنم.
دفعه بعدی باید با nsu آپدیت کنی چون پروداکت کد گوشیت به پروداکت کد فارسی تغییر کرده و nsu گوشیتو با همین پروداکت کد میشناسه و فریمور مخصوصشو دانلود می کنه.
موفق باشی.
:11:
کسی لینک دانلود ورژن 20 رو داره؟(قرمز+فارسی)
سلام
فکر کنم یک هفته شده که این زیبا رو خریدم یعنی 5800 خیلی باهاله عالیه و اون رو آپدیت کردم اما زبان فارسی پاک شده حدس می زنم قبلا راه حل را توضیح دادید اگر ممکن یکبار دیگه از ابتدا به من هم بگید در ضمن چرا هیچ برنامه ای روش نصب نمیشه؟
با سلام خدمت دوستان !
من چند تا سوال داشتم اگر تكراري بود به بزرگواري خودتون ببخشيد چون واقعا خوندن اين همه صفحه يكم حوصله و البته وقت ميخواد !
راستش من اين گوشي رو تازه گرفتم...
اول ميخواستم ببينم كه چند ساعت گوشي رو بزنم تو شارج؟
بعد چجوري ميشه ويبره گوشي رو كم كرد؟ (مثلا وقتي كه يه گزينه رو انتخاب ميكنم گوشي ميلرزه !)
من يه سري برنامه از سايت mobile9 دانلود كردم ميخواستم ببينم مشكلي نداره بريزمشون رو گوشي؟
چه موقع گوشي رو بايد شارج كرد؟ يعني بهترين وقتش كي هست؟ رو چندمين خط شارج كه رسيد؟
چه وسائل جانبي واسه گوشي توصيه ميكنيد؟
راستي من جعبه رو كه زير و رو كردم اثري از مموري كارت نديدم ! ماله شما مموري همراه بقيه چيزا بود؟
سلامنقل قول:
راستي من جعبه رو كه زير و رو كردم اثري از مموري كارت نديدم ! ماله شما مموري همراه بقيه چيزا بود؟
بله اونم یک 8 گیگ سرعتش هم بالا هستش
و بهترین وقت شارژ طبق ، چیزایی که من شنیدم ، میگن وقتی نزدیک خالی شدن باطری هستش...
نقل قول:کد:http://rapidshare.com/files/206551692/RM-356_MENA_20.0.012_v4.0_5800XM.exe
مموری توی جعبه نیست روی گوشیهنقل قول:
سلام.ببخشین که این سوالو اینجا میپرسم .مگه mobile9 رو filter نکردند؟
سلام دوستان
ببخشید یه مدت نبودم...
من از اساتید یه سوالی دارم در مورد این گوشی......
میخواستم بدونم برای راه اندازی جی پی اس اینگوشی چی کارا باید کرد ایا مثل همین ان82 خودمهست؟؟؟؟؟
ینی باید اسمارت کام رو دان کنیم بعد طبق راهکارا پیش بریم؟؟؟؟
یا اگه جوره دیگه ای هست فلطف کنید توضیح بدید ممنون میم.....
اگه برنامه یا نرم افززار خاصی با توجه به سیمبین جدیدش داره لطف کنید لینک بدید.....
خیلی متشکرم...
ان شالله جبران کنم.......
وارد applications قسمت location بشو و بعدش وارد هركدوم از سه قسمت بشي شروع ميكنه به گشتن دنبال مركز GPSنقل قول:
یه چیزی رو من فهمیدم!البته با خوندن ای تاپیک و ...
اینکه نوکیا ریده با این گوشیه تاچش!
برین یه چیزی مثل xperia x1 و htc بخرین که امتحانشو پس داده باشن.
من خودم هم p1 دارم هم xperia هر دوشم عالین.گوشی ای که انتظارات منو برآورده کنه بدون که شاخه!
سلامنقل قول:
واسه جی پی اسش فعلا فقط گارمین هست که تاپیک داره.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294309
اولا که حرف دهنتون رو مزه مزه کنید بعد بزنید ر...ه یعنی چی؟نقل قول:
یه چیزی رو من فهمیدم!البته با خوندن ای تاپیک و ...
اینکه نوکیا ریده با این گوشیه تاچش!
برین یه چیزی مثل xperia x1 و htc بخرین که امتحانشو پس داده باشن.
من خودم هم p1 دارم هم xperia هر دوشم عالین.گوشی ای که انتظارات منو برآورده کنه بدون که شاخه!
دوما اینجا جای نقد و بررسی پیرامون 5800 و رفع مشکلات احتمالیه این گوشیه. شما برو واسه خودت یه تاپیک مقایسه بزن هر چه قدر دوست داری تبلیق X1 و P1 رو بکن.
اون موقع که طرح 5800 رو دادن شما در دسترس نبودین که گوشی رو تحت انتظارات شما بسازن. در ضمن انتظارهای افراد مختلف از یه گوشی با هم فرق داره و در یک سطح نیست.
من هم با نظر ايشون كاملا موافقم اولا بايد ادب رو رعايت كرد ثانيا اين تاپيك مخصوص نقد و بررسي 5800 هست نه چيز ديگهنقل قول: