نه من گواهینامم ازش 1 سال و نیم میگذره . یعنی باطل نمیشه دیگه؟
تصادف منجر به فوت یا مجروح شدن و رد کردن چراغ قرمز و خارج از شهر رانندگی کردن می دونم جز این تخلفاتی هستش که باعث ابطال گواهینامه میشهنقل قول:
بستگی به سابقه رانندگیتون داره میبینید که تلوزیون نشون میده گشت نامحسوس اگه گیر بده اگه طرف تخلفات حادثه ساز داشته باشه گواهینامه رو باطل میکنن ولی فکر نکنم باطل کنن:10:نقل قول:
نه من بزرگترین جریمم واسه کمر بند بوده :20:
نه پس فکر نکنم دیگه باطلش کنن.نقل قول:
نه من بزرگترین جریمم واسه کمر بند بوده
حالا چرا گواهینامه رو گرلت مگه میخواست چکار کنه؟؟؟
معمولا این کارو انجام نمیدن
گفت دستور داریم برای سبقت غیر مجاز گواهینامه را بگیریم تا طرف مجبور شه خلافی ماشینو بده تا همیشه یادش بمونه خلاف نکنه :31:
باز گشنشون شده خواستن یکم پول ازت بچاپن!نقل قول:
خبری نمیشه
شنبه برو گواهیناتو بگیر
نهنقل قول:
به این آسونیا باطل نمیشه:27:
تو جاده هم برید
اما درست! سعی کنید تخلف نکنید
کسی کار با راننده ی درست نداره حتی اه اون راننده گواهینامه نداشته باشه
البته به غیر از پلیس راه ها
سلام دوستان من یه سوال داشتم
میخواستم بدونم که میشه بدونه اینکه اموزش ببینیم بریم برای اخرین امتحان
اخه من رانندگی بلدم نمیخوام برم اموزشگاه
باید پولشو بدید...نقل قول:
و در اصل باید کلاساشو بری.اما میتونی با مربیت هماهنگ کنی و غیر فانونی نری...
نه نمیشه حتما باید برید آموزشگاه وگرنه نمیشه.نقل قول:
سلام دوستان من یه سوال داشتم
میخواستم بدونم که میشه بدونه اینکه اموزش ببینیم بریم برای اخرین امتحان
اخه من رانندگی بلدم نمیخوام برم اموزشگاه
میتونید برید آموزشگاه ثبت نام کنید واسه آموزش شهر به طرف بگی بلدم نمیخوام آموزش ببینم به راحتی قبول میکنه واستون حاضری میزنه از خداش هم هست دیگه بنزین مصرف نمیکنه:31:
اخه من شنیده بودم بری شهرک ازمایش میتونی امتحان بدی قبول شی ؟ پس یعنی الکی بود
میتونی کارتکستو ببری اونجا امتحان بدی فکر کنم.نقل قول:
ولی بدون آموزش اصلا نمیشه امتحان بدی چون باید آموزشگاه برات یه پرونده تشکیل بده همه مدارک و .....که تو توی کلاس های آموزشی شرکت داشتی باشه اگه قبول شدی سرهنگ امضا کنه:46:
بنظرت اگه من امروز برم برای ثبت نام تا کی بهم گواهینامه میدن
راستی تاریخ صدور گواهی نامه رو روزی که قبول شدی میزنن اخه من میخوام با یه تاریخی باشه که برام خیلی مهمه میشه کاری کرد که اون روز بیوفته ممنون
برای من اینطوری بود
19 شهریور تولدم بود.3 مهر رفتم ثبت نام.19 آذر صادر شد...
فکر نکنم بتونی کاری کنی که یه روز خاصی صادر شه.چون از وقتی که سرهنگ شمارو تایید میکنه تا اینکه گواهی نامه دستتون برسه یک ماه طول میکشه.
حالا اگه خیلی مهمه بگو بهشون ببین چی میگن...اما بعیده...
کسانی که برای ماشین در شهرک آزمایش امتحان میدهند محدودیت رانندگی دارند( البته بجز رانندگی با عینک)نقل قول:
محدودیت هایی از قبیل ناشنوا و یا معلولیت های جسمی و رانندگی مشروط...
اما با این حال این افراد باز هم باید در آموزشگاه تمرین ببینند و بعد از اتمام دورشون کارتکسشون رو میبرن شهرک آزمایش
پس همه باید آموزشگاه برن
خیر این کار هم نمیشه کردنقل قول:
میتونی کاردکستو ببری اونجا امتحان بدی فکر کنم.
همونطور که بالا گفتم فقط برای اونایی که بجز عینک محدودیت رانندگی دارن باید این کارو بکنن
یعنی اگه سالمی باید تو همون آموزشگاه امتحان بدی
من 20 روزه که امتحان گواهی نامه رو قبول شدم ولی هنوز گواهی نامم به دستم نرسیده
مگه چقدر وقت می بره؟یعنی تا قبل از عید به دستم می رسه؟
چرا بدون آموزشم می شهنقل قول:
ولی بدون آموزش اصلا نمیشه امتحان بدی چون باید آموزشگاه برات یه پرونده تشکیل بده همه مدارک و .....که تو توی کلاس های آموزشی شرکت داشتی باشه اگه قبول شدی سرهنگ امضا کنه:46:
اگه شهریه یه کلاس ها رو کامل پرداخت کنی می تونی کلاس هم نری:31:
دوستان شما گواهینامتون چند روزه اومدنقل قول:
مال من درست 25روز تول کشید تا مامور پست آورد در خونمون بهم تحویل داد.
سلام رضا جان خوش اومدی:11:نقل قول:
دوستان شما گواهینامتون چند روزه اومد
میتونی واسه اطلاع از قرار داشتن گواهینامه تو چه مرحله برید پلیس+10 اون برگه ای رو که بهتون دادن ببرید از گواهینامه تو استعلام میگیره که در کدوم مرحله هستش.
برای این که گواهی نامه ب2 بگیریم چه شرایطی لازمه؟
من چهار ماهه ب1 رو گرفتم.میتونم بگیرم؟
برای من 35 روز طول کشید.ولی اکثرا کمتر از یک ماه طول میکشه...ایشالله قبل عید میرسه...نقل قول:
اما از اون موقع که سرهنگ گفت تا صدورش 10 روز بیشتر نکشید!e.اینو الان فهمیدم:دی (البته باز خیلی مطمئن نیستم).پس پیگیر باش که وقتی صادر شد سریع به دستت برسه...
معمولا نزدیک عید چون ترافیک کاری هست دیرتر میاد
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------
دوستانی که تازه گواهینامه می گیرن حتما تو جاهای خلوت تمرین زیاد کنند
ای بابانقل قول:
(گواهی نامه ب2 مخصوص خودروهای 10 تا 15 نفر ظرفیت و خودروهای خدمات عمومی)
1ـ حداقل سن 21 سال تمام.
2ـ سپري شدن حداقل دو سال تمام از تاريخ دريافت گواهي نامه رانندگي (ب ـ1).
3 ـ ارايه گواهي سلامت جسمي و رواني از مراجع صلاحيت دار پزشكي.
4ـ قبول شدن در آزمونهاي آييننامه و مهارت عملي رانندگي با وسيله نقليه مربوط
پس ب2 نمیتونیم بگیریم:(
بریم فعلا 3 تا الفارو بگیریم:دی . نه همون 2 تاش بسه...
اصلا 3 رو بهم نمیدن!نقل قول:
گواهینامه سری الف
(گواهينامه الف1 مخصوص موتورگازي و دوچرخه موتوردار)
1ـ حداقل سن 15 سال تمام.
2ـ ارائه گواهي سلامت جسمي و رواني از مراجع صلاحيت دار پزشكي.
3ـ قبول شدن در آزمونهاي آييننامه و مهارت عملي رانندگي با موتور گازي.
(گواهينامه الف2 مخصوص موتور سيكلت تا حجم 200 سي سي )
1ـ حداقل سن 17 سال تمام.
3ـ قبول شدن در آزمونهاي آييننامه و مهارت عملي رانندگي با موتورسيكلت مربوط
(گواهي نامه الف3 مخصوص موتورسيكلت از 200 سي سي به بالا و سه چرخ با وزن تا 400 كيلوگرم)
1ـ حداقل سن 18 سال تمام.
3ـ دارا بودن گواهينامه موتورسيكلت تا 200 سيسي حجم موتور (الف ـ2) كه حداقل يك سال تمام از تاريخ صدور آن گذشته باشد.
4ـ قبول شدن در آزمونهاي آييننامه و مهارت عملي رانندگي با وسيله نقليه مربوط.
من یهو میتونم برم الف 2 رو بگیرم دیگه؟ برا 3 نوشته باید 2 رو داشته باشین. اما برای 2 چیزی ننوشته!
کسی خبر داره گواهی نامه الف 2 هزینش چقدر میشه؟
:31: میخوای موتور گازی سوار شی؟نقل قول:
:دینقل قول:
الف 1 موتور گازیه دیگه
الف 2 فکر کنم همین موتور معمولیاس.الف 3 هم ازون خفنا:دی
در هر صورت الان بهم الف3 نمیدن.الان باید الف2 بگیرم...
فکر کنم جدیدا قانون 5 ساله شدن گواهینامه اومده میخواستم بدونم کسایی که گواهینامه 1 ساله دارن و هنوز یک سال تموم نشده مشمول قانون زیر میشن یا نه؟
سلام
من اواخر بهمن آموزشگاه ثبت نام کردم...و نزدیک عید مدارک کارتکسو دادم بعد عید کاردکسم میاد...
راستش میخوام بدونم تا گرفتن گواهینامه چقد طول میکشه آخه به خاطر علاقه و نیاز،بدون گواهینامه همه جای شهر روزی لااقل یه ساعتی رانندگی میکنم:5:
البته چون تازه رانندگی یاد گرفم مشکلاتی دارم و از امتحان افسر میترسم:13:
اگه خاموش نکنم و نیم کلاچ رو خوب یاد بگیرم ایشاللا حله
هنگام رانندگی خواهرمو میشونم کنارم که مشکلی پیش اومد اون پشت فرمون بود:31:
با درود .
من پسفردا میرم برای ثبت نام آموزشگاه رانندگی چند تا سوال داشتم .
من گواهینامه رو بگیرم میتونم توی آزادراه رانندگی کنم ؟! من دانشگام دانشگاه پردیس رودهن هست تقریبا 20 کیلومتری تهرانه میتونم اونجا برم یا نه ؟!
حدااکثر زمان برای اومدن گواهینامه چقدر هست ؟
با تشکر .
دوستان 4 ماه دیگه گواهینامه ی رانندگی من 1 سال کامل میشه و من میتونم در جاده های بین شهری هم رانندگی کنم.
گواهینامه ی من هوشمند هست و جلوی گزینه ی ب1 ، یک ساله ی من، یه تیک زدن که نشون میده من نمیتونم از شهر خارج بشم!
زمانی که 1 سال کامل شد من باید چه اقدامی بکنم که گواهینامم از 1 ساله به 5 ساله تغییر بکنه؟ راهنمایی رانندگی درستش میکنه؟
آیا در طول تابستان من به عنوان یک دانش آموز ( پیش دانشگاهی ) اشتغال به تحصیل به حساب میام ؟
من یک برگ اشتغال به تحصیل دارم که نوشته " نیمسال دوم تحصیلی سال 89-90 " . این یعنی اعتبارش تا کی هست ؟
من پیش دانشگاهی هستم از طرفی می خواهم برای گواهی نامه زودتر اقدام کنم تا به سربازی و دانشگاه محتاج نشوم. از طرفی می خواهم تا آن جا که ممکنه قبل از کنکور نشه و تابستان باشه بهتره
من برای 30 فروردین ثبت نام کردم . اگر بتوانم بیندازمش تابستان خیلی خوب میشه . اما امکانش هست ؟
نقل قول:
شما باید تو گواهی اشتغال به تحصیلت نوشته باشه تا کی اعتبار داره.
علاوه بر اشتغال به تحصیل سن هم مهم هستا.
موفق باشید
سلام من یه مشکل دارم دوستان کارت پایان خدمتم هنوز نیومده ولی برگه رهایی دارم نمیشه با برگه رهایی امتحان بدم اخه نمیذارن نامردا..!
سنم مشکلی ندارم .نقل قول:
مشکل اعتبار این گواهی هست . روش فقط نوشته "نیمسال دوم تحصیلی سال 89-90 " + تاریخ صدور گواهی
حالا از طرفی مدرسه حاضر نیست چیزی بهش اضافه کنه و میگه تابستان هم اعتبار داره
از طرف دیگه آموزشگاه میگه تا آخر خرداد اعتبار داره مگه این که مدرسه بنویسه که تا آخر شهریور .
ما هم این وسط . پیدا کنید پرتغال دزد را :31:
امکانش هستنقل قول:
منم عین شما بودم.تولدم 19 شهریور بود.
19 شهریور رفتم اشتغال به تحصیل گرفتم.اما فقط تا 31 شهریور اعتبار داشت:دی
دیدم اینطوری نمیشه یه خورده صبر کردم رفتم دانشگاه...
البته الان دیگه نمیدونم اعتبارش تا کی هست.اما من که پیش بودم اعتبارش تا آخر شهریور بود
پیشنهاد من:امروز فردا نکن.برو بگیر تا به مشکل نخوری.تازه اگه الان بگیری سال بعد این موقع میتونی تو جاده بشینی.
اما اگر تابستون بگیری تا یه سال محدودی...
البته اگه به رانندگی علاقه داری عجله کن.وگرنه...
تضمین هم نمیکنم که تابستون بتونی بگیری:دی
---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
خوب روی گواهیتم درست نوشته دیگه.
نیمسال اول:مهر تا اسفند
نیمسال دوم:فروردین تا شهریور
درست نیست مگه؟
اگه بخوای سال تحصیلی رو 9 ماه بگیری هر کودوم 4.5 ماه میشه که کلا بهم میریزه:دی
دوستان 4 ماه دیگه گواهینامه ی رانندگی من 1 سال کامل میشه و من میتونم در جاده های بین شهری هم رانندگی کنم.
گواهینامه ی من هوشمند هست و جلوی گزینه ی ب1 ، یک ساله ی من، یه تیک زدن که نشون میده من نمیتونم از شهر خارج بشم!
زمانی که 1 سال کامل شد من باید چه اقدامی بکنم که گواهینامم از 1 ساله به 5 ساله تغییر بکنه؟ راهنمایی رانندگی درستش میکنه؟
گفتم که ثبت نام هم کردم . 30 ام هم اولین جلسه هست . گفتیم اگه شد بیندازیم تابستان اگر هم نشد که 30 امنقل قول:
پیشنهاد من:امروز فردا نکن.برو بگیر تا به مشکل نخوری.تازه اگه الان بگیری سال بعد این موقع میتونی تو جاده بشینی.
اما اگر تابستون بگیری تا یه سال محدودی...
البته اگه به رانندگی علاقه داری عجله کن.وگرنه...
طرف هی میگفت برو یک درسهات را بنداز ! که این تو مرام ما نیست :31:
گفت هر کلاسی 2 ساعت هست حتی عملی ؟! یعنی من 2 ساعت باید رانندگی کنم ؟
کتابش را خودشون می دهند یا باید خودم بگیرم ؟
خلاصه چطوری سر و ته کلاس را دو در کنیم :31:
راستی اگر یک نفر سر یک جلسه غایب کنه چه اتفاقی می افته ؟
تئوری هارو که باید بری.نقل قول:
عملیارم باید پولشو بدی بعد به صورت قاچاقی باید با رانندت هماهنگ کنی که نری...
اما احتمالا نیازی نیست که یکی از درسهاتو بندازی.من که ننداختم و تا آخر شهریور بود...اون احتمالا رو گفتم که یه رادررو برای خودم بذارم:دی
سلام/.
من قراره تا این هفته برم امتحان افسر همون مرحله آخر رو بدم و به احتمال خیلی زیاد قبول میشم :دی
فقط مشکل اینجاس که بعد از قبولی میگن بیان مدارک رو کامل کنیم و بفرستیم تا برای شما گواهینامه صادر بشه حالا مشکل من اینجاست که اگه قبول بشم من نه گواهی اشتغال به تحصیل دارم و نه کارت پایان خدمت !!! برای معافیت پزشکی اقدام کردم امروز تا اون یکی ماه و اون یکی ترش خبری از کارتو اینا نیست اینجا تکلیف من چی میشه ؟
آیا میگن برو هر وقت یکی از این دو تا رو اوکی کردی بیا ما مدارک تو رو بفرستیم ؟:41::13:
دوست عزیز اگه گواهی اشتغال به تحصیل داری و سنت هم قانونی هست چرا دیگه این دست اون دست میکنی؟نقل قول:
برو اگه همه چی خوب پیش بره همش 2 هفته میشه!
حدود 20 ساعت در 2 هفته وقتتو میگیره تقریبا
سلام.نقل قول:
برگ اعزام ندارید؟
اگر نداشته باشید فکر نکنم مدارک رو بفرستن.