گفتند لنزش قوی نیست و توی سایت ال جی هم اثری ازش نیست و امکان داره اصل نباشه .نقل قول:
لطفا پست های قبل را بخوانید
خلاصه من ریسک نکردم
Printable View
گفتند لنزش قوی نیست و توی سایت ال جی هم اثری ازش نیست و امکان داره اصل نباشه .نقل قول:
لطفا پست های قبل را بخوانید
خلاصه من ریسک نکردم
نقل قول:
اره خونده بودم دربارش
یکی از دوستان هم قرار شد که از تکنسینهای ال جی درباره این دو مدل 9650 و 9750 بپرسه که هنوز خبری بهمون نداده ؟
پلیر جدیدتون هم مبارک باشه
1. مورد اول حق با شماست. ار اونجايي که من يک عکس بيشتر نداشتم، سريع بسته ميشد. هر چند خيلي رفتارش احمقانست!نقل قول:
2. فيلم تو کامپيوتر پخش ميشه ها!؟...
3. در اين مورد هم متاسفانه حق با شماست. ولي کلا اينا خيلي شمپت تشريف دارن. چرا Unicode حاليشون نميشه!!!...
نقل قول:
کاملا درست است 3360 برای پخش فایل ویدیویی محدودیت ابعاد فایل تصویری را دارد یعنی فیلم با رزولیشن بزرگتر از میزان مشخصی را پخش نمی کند فکر می کنم این سایز 640x480 یعنی vga باشد در ضمن اگر بیت ریت فایل از مقدار مشخصی بیشتر هم باشد پخش نمی کند
برای زیرنویس فارسی بهترین راه همان برنامه subxadd است که زیرنویس را مثل دی وی دی به صورت تصویری به فایل اضافه می کند و مشکلی هم در پخش ندارد
:whistle: .....نقل قول:
سلا. امروز یه دونه پایونیر 420 گرفتم دو تا مشکل باهاش دارم یکیش که حالمو گرفت اینکه رو ریموت ولوم نداره.بعد جالبه همه جور فرمت مثل 3GP و MPG رو پخش میکنه ولی چیزی که خودش میگه پخش میکنه یعنی WMV رو پخش نمیکنه. جالبه!!! دوستان نظری دارند؟؟؟؟؟
دوست من دي وي دي پلير كه كنترل صدا نداره! VCD كه نيست.نقل قول:
براي پخش فرمت هاي كامپيوتري ال جي و فيليپس بهتر بودند.
پايونر تصوير و صداي خوبي داره.
اين نظر من است البته:46:
5986 که نداره .3360 رو نمیدونم .نقل قول:
دوستان به نظرتون 3350k فیلیپس خوبه؟؟؟
یو اس بی هم میخوره قیمتشم 60 تومنه!!!
میخوام درد سر نداشته باشه کار راه بنداز باشه !!!
توی این رنج با این امکانات مدل دیگه ای هم هست؟؟؟
مرسی
سبز باشین!!!:10:
ببخشید ممکنه یکی از دوستان تایید کنه که پستهای من رو میبینه یا نه ؟!
به شک افتادم که شاید پستهام برای بقیه نمایش داده نمیشه ... یا شایدم سوالی که پرسیدم خیلی تخصصی بوده که دوستان افتخار نمیدن
بله ميبينم؟نقل قول:
سوال چي بوده؟
ممنون ... خیالم راحت شد .نقل قول:
بله ميبينم؟
سوال چي بوده؟
اینم سوالم :
نقل قول:
سلام
ديدم دوستان ميگن كه اين پليرها با زيرنويس فارسي srt مشكل دارن ... يعني فارسي هاي sub/idx رو پخش ميكنن ؟ يا براي اونا هم اطوار در ميارن و مثلا" زير نويس رو عقب جلو ميكنن ؟!
مشخصا" 3360 مد نظرم هست ...
من فيلمهاي زيادي رو دانلود آفلاين گرفتم ... برام صرف نميكنه DVD كنم بيارم تو دستگاه بذارم ... چون بعد از اينكه ديدم dvd ها بدردم نميخوره ... ميخوام divx كنم بريزم رو فلش و تماشا كنم ...
وسوال آخر اين كه دوستان 5996 رو پيشنهاد ميكنن يا 3360 ؟ بدون در نظرگرفتن قيمت ...
بايد دوستان جواب اين سوال شما را بدهند, بچه ها اينجا خيلي تجربه دارن و به اين مسائل وارد هستند.نقل قول:
تا جاي كه من ميدونم اكثرا از فيليپس و ال جي راضي هستند؟
اگر پست هاي گذشته را بخوني جواب اكثر سولات داده شده.
نبود؟:19::13:نقل قول:
اگه اشتباه نكنم در صفحات قبلي تاپيك گفته شد كه 3350 پورت HDMI نداره.نقل قول:
من شخصا زيرنويس فارسي sub/idx را روي چندين فيلم با 3360 امتحان کردم، هيچ مشکلي نداشتم. ضمنا عقب جلو شدن زيرنويس مشکل زيرنويسه نه پلير و توسط نرم افزارهاي ويرايش زيرنويس قابل اصلاحه با اين فيليپس به اين نکته هم فکر کرده و امکان تنظيم زماني زيرنويس را تو منوي دستگاه گنجونده مگر اينکه اونقدر زمان هاي زيرنويست به هم ريخته باشه که به صورت متغير تو طول فيلم تغيير کنه!نقل قول:
سلام
ديدم دوستان ميگن كه اين پليرها با زيرنويس فارسي srt مشكل دارن ... يعني فارسي هاي sub/idx رو پخش ميكنن ؟ يا براي اونا هم اطوار در ميارن و مثلا" زير نويس رو عقب جلو ميكنن ؟!
مشخصا" 3360 مد نظرم هست ...
من فيلمهاي زيادي رو دانلود آفلاين گرفتم ... برام صرف نميكنه DVD كنم بيارم تو دستگاه بذارم ... چون بعد از اينكه ديدم dvd ها بدردم نميخوره ... ميخوام divx كنم بريزم رو فلش و تماشا كنم ...
پورت HDMI توی dvd به جه دردی میخوره؟؟؟نقل قول:
مرسی
سبز باشین!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي انتقال صدا و تصوير وضوح بالا بصورت مستقيم به نمايشگرهاي HD و Full HDنقل قول:
این 3360 فیلیپس رم خور موبایل داره؟ قیمتش همون 85 هست ؟
دوستان بهترین DVD Player زیر 100 تومن ؟ از هر نظر؟
سلام
سونی مدل DVP-NS628p چطوره ؟
فرمت sub/idx رو پحش میکنه ؟
اگه نه چه پلیری پحش میکنه؟
سلام
آخرش این دو مدل از ال جی (9650-9750) اصالتش چی شد ؟ ساخت برادران سو استفاده کن داخله ؟ یا نه تکنولوژی خود کره هستش ؟
یکی از دوستان قرار بود از تکنسینهای ال جی بپرسه پرسیدن ؟
عزیزان من 9750 دارم ساخت مالزیه همه چیش عالیه مخصوصا صداش
در ضمن اسم اصلیش که حتی روی پلیر هم خورده dv498h هست
این پست من رو اگه سریعتر جواب بدین ممنون میشم :
============نقل قول:
فیلیپس مدل DVP3360K چطوره؟
نقل قول:
یافتمش دستت درد نکنه و با همین نام هم تو گوگل جستجو زدم و تا دلت بخواد از سایتهای خود ال جی گرفته تا جاهای دیگه مشخصاتش بود
ممنون که ملتی رو از شک درآوردی فقط اگه مدل 9650 رو هم میدونستی و میگفتی که دیگه تکمیل بود
راستی چند گرفتی ؟ بچه ها کمترین قیمتی که گفته بودن 85 بود
سلام
لطفا بگویید فرق فیلیپس 3360 و 3350 فقط در ورودی HDMI یا فرق دیگری هم داره چون تلویزیون من ورودی HDMI نداره،لطفا راهنمایی کنیدفبا تشکر
من پریشب بعد از کلی گشتن توی جمهوری 3350 خریدم خیلی عالیه و از لحاظ کیفیت صدا و تصویر عالیه اگه تلویزیونت hdmi نداره همون 3350 رو بگیر!!!نقل قول:
سبز باشی...!!!:10:
با سلام
من مدتهاست که میخوام یه DVD-PLAYER بخرم . کلی هم سرچ کردم اما متاسفانه آخرش هم به نتیجه درستی نرسیدم . توی خیلی سایتها هم گشتم .و تاپیکهای زیادی هم دیدم .
حقیقتش یه بار یه ضبط FLX7 سونی گرفتم که بعداً پشیمون شدم و واسه همین میخوام این دفعه چیزی بگیرم که ارزشش را داشته باشه .
من خیلی توی فرمتهای ویدئویی وارد نیستم و دقیقاً نمیدونم که چی به چیه و کی به کیه !! اگه جایی اشتباه میکنم بذارید به حساب ناواردی ! و منو راهنمایی کنید
من یه پلیر خونگی میخوام که حدوداً 200 تومن باشه .
قابلیت پخش HD داشته باشه . من اینو توی یه فروم دیدم :
منظور من هم از HD بودن ، همین پخش mkv است . آیا چنین چیزی هست ؟ یا باید BlueRay player بگیرم ؟ آیا BlueRay player توی این رِنج قیمت پیدا میشه ؟نقل قول:
فول اچ دی بودن باین معنی نیست که دستگاه دی وی دی پلیر قادر به پخش فرمتهایی مانند MKV باشه برای اون شما باید BlueRay player بگیرید فایل شما ظاهرا فرمت MKV یا MP4 هست که باید ایتدا توسط MKV converter به MPEG2 که فرمت دی وی دی هست تبدیل کنید بعد هم باهمون نرم افزارها که در بخش نرم افزار فراوان هست بصورت دی وی دی رایت کنید و ببینید که البته با کیفیت دی وی دی خواهد بود نه فول اچ دی این دیویدی پلیرها صرفا سایز فیلمهای دی وی دی را ازکه از طریق کابل HDMI وصل شده تا 1920 در 1080 بالا می برن و تاثیر زیادی درکیفیت ندارند.
و اینکه فرمت های زیرنویس و ساپورت کنه هم sub/idx هم srt .
در ضمن مثل این ضبطی که دارم سوسول نباشه و روی پخش انواع DVD حساسیت نداشته باشه .
و یه سوال دیگه :
آیا میشه یه فیلم را از روی dvd پخش کرد و زیرنویسش را از روی usb گرفت و همزمان پخش کرد ؟
بطور کلی باید عرض کنم که مروارید میخوام که ارزون باشه و غلطون باشه و ...
ممنون از همه .
موفق باشید .
ضمناً میخوام که باهاش DVD ببینم و خیلی موافق دستگاه WD HD نیستم .
مبارک باشه،از کجا خریدی و چند خردیدی؟نقل قول:
شما هم سبز باشی
سال نو همه دوستان مبارك
سلام
سال نو مبارک
من از پلیر بیشتر بعنوان سورس امپ میخواهم استفاده کنم نیاز به صدای clean و real دارم و ترجیحا display با قابلیت
اگر تو فیلد حرفه ای جستجو کنم بیشتر پلیر ها audio cd player هستند و فرمت های فشرده و دی وی دی را هم نمیخونند ضمنا خیلی هم گرانند
شما چی پیشنهاد میکنید
من به خروجی hdmi نیازی ندارم
در برندهای موجود فیلیپس از بقیه بهتره . philips DVP3350 چطوره
3350k و 3350 چه فرقی دارند
در مورد قیمت گارنتی و کشور سازنده هم اگر ممکنه راهنماییم کنید
اگر انتخاب بهتری هم سراغ دارید من رو بی نصیب نگذارید
اینجا به خاطر تعطیلات عید سوت و کور شده ؟!
سلام به کلیه دوستان
شاید سئوالم تو فروم تکراری باشه ولی قبول کنید که خیلی تالار طولانی و پر حجم شده و پیدا کردن یه برند خاص خیلی سخته
دی وی دی پلیر که فرمت های کامپیوتری mpg mp4 avi wmv و jpg را اجرا کنه و قیمتش رو 80 تومن باشه و خروجی هاشم قابل پشتیبانی برای تلویزیون های ساده (همون 3 فیش معروف زرد قرمز سفید !!!!) باشه
قیمتشم اگر میشه لطف کنید ، ترجیحا برندی باشه که تو بازار اصفهان به راحتی گیر بیاد
3360 فیلیپسنقل قول:
9750 الجی
---------- Post added at 12:30 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
در ضمن wmv پخش نمیکنن.
با اجازه اساتيد,نقل قول:
ال جي مدل 9750, تو بازار تهران چند روز پيش براي يكي از دوستان خريديم 50 هزار تومان! 60 هم قيمت ميدادن! خيلي ظاهر قشنگي داره و هرچي بزاري توش پخش ميكنه. حالا نميدونم تو اصفهان چند بدن
کاش یه نظری هم به سوال ما میکردید . بدجوری لنگ هستم . :41:
نقل قول:
9750 با قیمت 50 هزار تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا ؟ مطمئنید که ال جی اصل بود ؟
آخه من که بچه ها گفته بودن همون تهران 85 گرفتن
تو شهر خودمون قبل عید مدلهای قدیمی ، مثل 6460 رو میداد 60 تومن ( حدود یک ماه پیش )
دوستان درباره ی این قیمت نظری ندارند ؟
سلام. من میخوام یه سینمای خانگی تقریبا حرفه ای (نسبت به قیمت و امکانات و کیفیت صدا و تصویر در پایونیر و فیلیپس و ... ) به صورت جدا جم کنم . و برای آمپ هم یکی از مدل های جدید ONKYO که حدود 500 هزار تومن قیمتش هست انتخاب کردم .
ولی برای انتخاب دی وی دی پلیر هنوز نتونستم که اطلاعات کاملی برای خرید یه مدل خوب و با کیفیت هم از لحاظ صدا و تصویر (مثلا آپسکیلیگ خوب و لنز قوی و ساپورت فرمتهای مختلف و معمول و زیرنویس فارسی و ... ) پیدا کنم .
حالا دوستان اگه میشه منو راهنمایی کنید و یه گزینه ی بهتر و بالاتر از بقیه توی رنج قیمت 100 تا 150 هزار تومن به من معرفی کنید . من خودم امروز رفته بودم که پلیر پایونیر مدل 610 رو بگیرم ولی دیگه تولید نمیشه و نیستش . و مدل 420 موجود بود که مطمئن نیستم همون چیزی باشه که من انتظار دارم .
حالا به نظر شما من کدوم مدل از چه برندی رو بگیرم ؟؟ با تشکر
سلام
لطفا راهنمایی کنید
یه دی وی دی پلیر که همه جوره کامل باشه
تمامی پسوند های رایج رو پخش کنه
زیرنویس sub & srt رو پشتیبانی کنه
خلاصه کامل باشه و قیمتش هم مهم نیست گران باشه. درضمن در تهران موجود باشه؟
کدوم برند ؟ مدل؟ قیمت ؟
فرق و تفاوت blue ray و dvd player و dvd recorder چیه ؟ dvd player ضبط هم میکنه ؟
dvd recorderi به مشخصاتی که گفتم وجود داره ؟
میخواستم بگم یه WD TV بخر که خودت گفتی نمیخوام...نقل قول:
تا اونجا که مبیدونم دی وی دی پلیری نیومده که فرمته MKV رو ساپورت کنه، بلو ری پلیرم که فعلا خریدش فک نکنم به صرفه باشه. مشکلتون با WD TV چیه؟ شما یه هاردو یه WD بخری حدودا 200 تومن در میاد . به هر حال اگه تلویزیونتون قابلیت پخش HD رو داره ارزششو داره بخرینش، به قوله خودت مروارید ارزونو غلطون یا همون ماهی سفیده نره اشپلانه خودمون :31:البته اگه شما صرفا میخواین فیلم با کیفیته DVD یا همون فرمته vob رو ببینین همون dvd پلیر رو بخرین پایونیر یا فیلیپس بد نیستن.
در ضمن خود فیلمای hd هم به وفور تو بازار نیست یا باید سفارش بدین یا اینکه دانلود کنین