اقا این جریان زاویه دید چیه؟
مثلا ال سی دی از حالت مستقیم رو به چشم کج و این ور و اونورش میکنی و تصویر خوبه ! اینه؟
این چه میکنه؟
جریانش چیه؟
Printable View
اقا این جریان زاویه دید چیه؟
مثلا ال سی دی از حالت مستقیم رو به چشم کج و این ور و اونورش میکنی و تصویر خوبه ! اینه؟
این چه میکنه؟
جریانش چیه؟
آره ، زاویه دیدش خیلی باز هست ، اصلا این جوری نیست که یه کم زاویه عوض بشه رنگ ها عوض بشه و تغییر کنه ، کلا مرده :31:نقل قول:
شاید کمک کنهنقل قول:
rockbox boot loader for d2+ firmware 2.13 and 3.13کد:http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=17854
کد:http://www.mediafire.com/?sharekey=41295e68fd6d5b52ab1eab3e9fa335ca6f8d3bfe4071efde
دوستان این کاره ، من با گوگل کردن هم به جایی نرسیدم ( یعنی آخرین تیر خلاصی رو هم زدم ، اما هیچ ... )
راهی برای نمایش ساب تایتل به زبان فارسی هست یا خیر ؟
مرسی
من یه i7 گرفتم با vol 20 و بدون EQU فقط 41 ساعت کار کرد.به نظرتون مشکل نداره؟ با توجه به اینکه کارخانه 60 ساعت اعلام کرده.
I decided to check out Cowon's site tonight and guess what I saw? Well, besides the barrage of pop-ups (seriously Cowon?), they've put up a teaser page for the Cowon W2. A few months back, DAPreview.net [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on the W2, which was outed by some Bluetooth certification documents. It's a MID device, which is what everyone seems to be making these days. The W2 has a really clean brushed metal design, and is being powered by an Intel Atom processor. They haven't provided the full specs yet, but here's what we have so far:
W2 Features
Display4.8" Touchscreen LCD (1024 x 600 resolution)ProcessorIntel Atom 1.33GHZ CPUOSWindows 7OtherWi-Fi, Bluetooth, SpeakersConnectionsUSB/USB-mini, Ethernet Port/Monitor Out (via cable) Component/Composite Out (via cable)Display4.8" Touchscreen LCD (1024 x 600 resolution)ProcessorIntel Atom 1.33GHZ CPUOSWindows 7OtherWi-Fi, Bluetooth, SpeakersConnectionsUSB/USB-mini, Ethernet Port/Monitor Out (via cable) Component/Composite Out (via cable)
Yeah, like I said, not much to really go on so far. We'll update you as soon as we find out more.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | Via [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | Article written by ssjmichael
---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
ولومت بالا نیست؟نقل قول:
ال سی دی رو روشن میزاشتی؟
زیاد هم مهم نیست 41 ساعت هم خوبه مگه ما چند بار میتونیم یه سره 41 ساعت موسیقی گوش کنیم؟
سلام دوستان
من یک i9 گرفتم.ولی همراهش شارژر نداشت.به نظر شما عجیب نیست؟
نه 20 بالا است؟!:13:نقل قول:
نه خاموش میکنم
یکی از دلایلی که I7 خریدم به خاطر همین شارژ بالاش بود,حالا کلا به نظرتون 41 ساعت کم نیست ؟!
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
نه عجیب نیست,دیگه تقریبا هیچ کدوم رو بسته اشون نیست,دلیلی ام که میارن اینه که بهتره با PC ,شارژ کنیدنقل قول:
نه اصلا عجیب نیست چون اصلا تو بسته بندی نیست و شما اگه بخواهین باید جداگانه بخریننقل قول:
---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------
نمی دونم والا باید دوستانی که 7 دارن نظر بدننقل قول:
تا اونجا که من می دونم خیر ... اضافه کردن زبان، نیاز به دستکاری firmware معمولاً و این چیزیه که اصولاً فقط در اختیار خود کمپانیه و از اونها برمیاد ..نقل قول:
اگه قرار به اضافه شدن زبان فارسی بود، طبیعتاً در سطح بالاتر زبان عربی اضافه می شد که هم از نظر تجاری بیشتر با عقل جور در میاد و هم عمومیت اش بیشتره
اعدادی که خود کمپانی اعلام میکنه اغلب در خوش بینانه ترین حالت اعلام میشن .. که طبیعی هم هست و نمیشه به کمپانی گفت "نه - دقیقاً راستش رو بگو .. بی خیال مقاصد تبلیغاتی" .. (اغلب با Mp3 بیت ریت 128 --- صفحه نمایش خاموش --- صدای متوسط -- بدون EQ - بدون هیچ فعالیت موازی تست میشه) .. بنابراین به نظر من بالای 40 ساعت خیلی هم خوبه و هیچ جای نگرانی نیست..نقل قول:
البته وقتی نام امرتات بعنوان reseller در سایت رسمی کوون قرار میگیره طبیعتا انتظار ما هم باید بالا باشه:46:نقل قول:
اگه قرار به اضافه شدن زبان فارسی بود، طبیعتاً در سطح بالاتر زبان عربی اضافه می شد که هم از نظر تجاری بیشتر با عقل جور در میاد و هم عمومیت اش بیشتره
ضمنا الآن کمتر جایی mp3 با bitrate صد و بیست و هشت عرضه میشه و خیلیها هم اون سطح از کیفیتو قبول ندارن، اون همه امکانات تنظیم Equalizer صدا هم چیزی نیست که بشه بهش بی توجه بود و ازش بهره نبرد،...فکر کنم بهتره در پیش فرضهاشون کمی تجدیدنظر کنن.
من که در بیشترین حالت تابحال تو عمرم نتونستم بیشتر از 4 ساعت مداوم با هدفون به موسیقی گوش بدم، تازه احساس میکنم همون هم برای سلامتیم ضرر داشته:46:نقل قول:
مگه ما چند بار میتونیم یه سره 41 ساعت موسیقی گوش کنیم؟
اقا i9 فایل تکست هم میخونه؟
بله میتونه بخونهنقل قول:
چطور مگه؟
دادشم خوشش اومده حالا ببينيم ميخواد يا نه ...نقل قول:
كيفيت صداش در حد دي 2 هست؟
در چه حديه؟
اگه شما d2 داشتی میشد به rockbox اضافه کرد چون منبع باز هست خیلی از افرد چیزهای جالبی اضافه کرده اند( منهای ایرانی ها)نقل قول:
همونطور که گفتم کمپانی ها سعی می کنن خوش بینانه ترین حالت (=اون حالتی که عدد رو گنده تر می کنه -- واسه شون بیشتر از نظر تبلیغاتی ارزش ایجاد می کنه) رو بعنوان "استاندارد" مطرح کنن .. وگرنه مسلماً حق با شماست و حتی اگه قرار باشه حالت نرمال کاربری رو هم ملاک قرار بدیم، نسبت به این شرایط باتری کمتر عمر می کنه ..نقل قول:
این ها زمانی که اعلام میکنند درست هست تحت استاندارد fcc وce تایید میشه ولی ملزم بر این هست که شما ممتد آهنگ گوش بدی بدون اینکه حتی یکباردسگاه رو خاموش روشن کنی (شک روشن شدن برق زیادی مصرف میکنه) و صفحه نمایش هم لحظه ایی هم روشن نشهنقل قول:
تقریبا زبان برنامه نویسی همه پخش کننده ها فلش هست, و اگه شما برنامه نویسی فلش بلد باشی میتونی همه فرم ویر ها رو customize کنی و اگه سخت باشه حد اقل patch درست کنی.( منظورم فرم وییر خود کوون هست.)نقل قول:
*
*
*
خدا وکیلی rockbox تو بین userهای ایرانی خیلی مظلومه 43 زبان support میکنه ولی فارسی نداره( هیچ ایرانی نشسته درست کنه و به database اون اضافه کنه) ولی چون عربی داره برای همین متن فارسی هم میتونه بخونه.البته rockbox تحت برنامه نویسی C هست.
اگه فرم وییر کوون کلا 3 بار ورژن عوض میکنه rockbox روزی 3 تا4 بار ورژن می اندازه لیست آخرین تغیرات rockbox در 4 هفته اخیر.
اگه D2+ دارید حتما از ورژن های 2 ماه اخیر روی D2+ استفاده کنید ورژن های قدیمی تر سازگاری کامل با d2+ نداره ولی روی d2 بدون مشکل کار میکنه.(بشرط این که بخواهید خودتون رو از این همه اپدیت محروم کنید)کد:http://www.rockbox.org/since-4weeks.html
من اگه jeteffect 6.0 هم کوون بده بیرون باز قابلیت crossfade "راک باکس" رو ترجیح میدم و به نظرم صداش خیلی بهتر هست و این افکت ها بعضی هاش همچین کم جنبه تبلیغاتی نداره.
مگه پخش کننده های ,
sumsung P3,sansa fuze,clip,....sandisk افکت دارند با این خروجی صدای فوقالعاده.
با سلام خدمت دوستان عزيز
كسي اينجا يا جايي توي بازار o2 دست دوم سراغ نداره ؟يا جايي نديده ؟خريداريم
مرسي
سلامنقل قول:
والا من تا حالا امتحانش نکردم
دوستان من لازم می دونم یک مطلبی که غلط گفتم رو با عرض شرمندگی تمام اصلاح کنم
بنا بر این آزمایش dftk یکی از Administrator های anything but ipod هست فهمیدم بلندی صدای پخش کننده های کوون کاملا با اونی که تو سایت کوون نوشته فرق میکنه و غلط هست. اون یکی از اولین و فعالترین و عضو VIP فروم cowon هم هست .
در این پست هم که باز dftk آزمایش کرده بیان شده که صدای هدفوهای impedance بالا بهتر از هدفون های impedance پایین در همه پخش کننده های کوون هستکد:http://anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=41708
کد:http://rmaa.elektrokrishna.com/Comparisons/Comparison%20-%20Cowon%20D2%20-%2012%20-%2048%20Ohm.htm
ممنون .. حدود 7-6 ماه پیش هم من اشاره ای به این قضیه داشتم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوبی که با دوستان داشتیم؛ اصولاً اعدادی که کمپانی ها اعلام می کنن تا موقعی که بصورت مستقل تست نشه قابل اعتماد نیست و تازه بعدش هم دستیابی به اونها شاید در 90 درصد موارد صورت نگیره .. (مثل بحث باتری که قبلاً هم گفته بودم این رو: فرضاً 40 ساعت باتری، از 50 ساعت کمتره-- اما خیلی از دوستان توجه نمی کنن که شاید در طول عمر یه پلیر، به تعداد انگشتان دست هم پیش نیاد که 40 ساعت بدون دسترسی به شارژ بخوان با پلیر کار کنن)نقل قول:
سلام
من بندرعباسم و دنبال خرید اینترنتی i9 هستم . میخواستم اگر امکانش هست فرد یا سایتی که بتونم ازش i9 بخرم رو بهم معرفی کنید چون این مدل به سختی پیدا میشه .
ممنون .
راستی اگر پلیری jeteffect 3 داشته باشه و یکی jetefffect 1 داشته باشه بین کیفیت صداشون خیلی فرق وجود داره ؟
مثلا من فقط و فقط کیفیت صدا برام مهم هست و قیمت :
اول میخواستم یک u5 بگیرم ولی مثل اینکه jeteffect 1 داره ولی این i9 ظاهرا jeteffect 3 داره ! از طرفی قدرت خروجی u5 کمی بیشتره !
حالا میخواستم ببینم ارزش داره من برای i9 حدود 70 تومن اضافه بدم ؟ بین صداهاشون چقدر فرق وجود داره ؟ من تا حالا اصلا mp3 player نداشتم و همش با گوشی آهنگ گوش میکنم . حالا اگر یک mp3 player بگیرم تفاوتش با گوشی محسوسه ؟
ممنون .
من باشم X5منسوخ شده و i7 رو به U5 ترجیح می دمنقل قول:
البته این نظر شخصی من هست
کد:http://fs-forum.hk/rmaatest.php?rmvid=58
کد:http://fs-forum.hk/rmaatest.php?rmvid=5
کد:http://fs-forum.hk/rmaatest.php?rmvid=4
کد:http://fs-forum.hk/rmaatest.php?rmvid=2
مطمئن باش تفاوت کیفیت با گوشی کاملا محسوسه. خصوصا اگه پلیرت کووان باشه. به نظر من صدای U5 و i9 قاعدتا نباید برای کاربر عادی تفاوتی داشته باشه. اون jeteffect هم مربوط به تنظیمات صدا هست. کیفیت صدا چندان تفاوتی نداره (هر چند از کیفیت صدای i7 که مدل قبلیش بود خیلی تعریف شده و احتمالا این هم کیفیتش بالاتر نباشه در همون حده)نقل قول:
این که فقط برای کیفیت صدا این همه پول اضافه بدی به نظر من ارزش نداره. یه U5 ظرفیت 8 گیگ بگیر تموم.
طبق لینکهایی که شما گزاشتید این 4 مدل کووان عملا هیچ تفاوتی در کیفیت صدا ندارند !
این نتایج با تنظیمات مشابه گرفته شده یعنی همه تنظیمات مربوط به jet effect 3 یا خاموش یا صفر هست.
این نتایج رو هم نمیشه مطلق گرفت هر چند صدای همه پخش کننده های کوون قدیمی و جدید تقرییبا یکی هست ولی تجربه نشون داده نتیجه این نمودار ها با واقعیت کمی متفاوت هست
مثال: صدای d2 با دو نرم افزار مختلف کاملا فرق میکنه (rb,of) ولی نمودار وآزمایش های سخت افزار خیلی نزدیک به هم هست خودتون نگاه کنید:
پس از این چیز ها نمیشه کاملا به جواب مورد نظر رسیدکد:http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=22237
جالبه ! حالا این کوون کلا کیفیت صداش چه جوریاست ؟ مثل این که خیلی شاخه ! ؟ آقا حالا من آخرین دستگاهی که باهاش آهنگ گوش میدادم یک nokia n86 بوده ! البته یک هدست creative ep830 هم دارم . صدای u5 تفاوتش محسوس میشه با n86 ?
سلامنقل قول:
کیفیت کوون خیلی خوبه و جزو چند مدل اول هست
اصلا با یه گوشی قابل مقایسه نیست کیفیتش خیلی بهتره و کاملا محسوس هست
نقل قول:
از لحاظ نرم افزاری لینک زیر فرق کوون و همه دستگاه ها رو نشون میده
BBE: همان طور که میدانید در فرمت های دیجیتالی جزئیات حذف شده هست که این برمیگردانه.
MP: صداهای زیر رو برمیگردونه
MACH3BASS: که صدا رو بشدت بم میکنه
فیلتر اکولایزر: میشه پهنای فرکانس هر کدام رو تغییر داد و چند کار دیگه
و کلی افکت دیگه.................
اگه یک موبایل این کار ها رو میکنه بگو من هم بخرم
از لحاظ سخت افزاری خروجی حجم صدای خیلی بیشتر چیپ صدای فوق العاده بهتر و هیس و نویز بسیار کمتر
باطری 8 ساعت موبایل کجا 55 ساعت کوون کجا و هزار چیز دیگه .......................
اگه یک هدفون خوب بگیری تفاوت بهتر میفهمی
کد:http://www.cowonglobal.com/product_wide/product_bbe.php
خوب حالا دوستان i7 بگیرم یا i9 یا u5 ? فقط کیفیت صدا برام مهمه . هدست همین ep830 که دارم خوبه دیگه ؟ اگه نه یک هدست خوب هم معرفی کنید ؟
راستی کسی نمیدونه از کجا میتونم فرد یا سایتی رو پیدا کنم که بتونم ازش i9 بگیرم (خیلی خوشگله)
در راستای پست های دوستان، داستان وقتی پیچیده تر میشه که خیلی از کاربرها که مثل شما اکثر تجربه های موسیقی گوش کردنشون با موبایل بوده، چون به لحن (و اصطلاحاً امضای) صدایی که گوشی ها تولید می کنن عادت کرده ان، مکرر پیش میاد که صدای پلیرهایی که اینجا روشون بحث می کنیم رو صرفاً متفاوت می دونن و لزوماً نمیگن "وای! چقدر بهتره! اصلاً اینجا یه دنیای دیگه اس!" ... بحث عادت کردن گوش خیلی مهمه که به خیلی موارد از جمله سبک های مورد علاقه کاربر و شرایطی که کاربر توش صدا رو می شنوه و اینکه مفهوم "خوشایند به گوش رسیدن" موسیقی چه معنایی واسه اش داره برمی گیرده.نقل قول:
i7 رو بگیر از نظر من .. حداقلش اینه که مدل تحسین شده تریه.نقل قول:
همین دوستمون osman ظاهراً در این زمینه فعاله ، اما چون خرید و فروش در صحن فوروم با قوانین جور نیست، لطف کن در پیام خصوص این کار رو بکن.
تایید میشه و من هم x5 رو بهترین مدل cowon از نظر صدا می دونم (توی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم قبلاً گفته بودم).. ضمن اینکه تنها مدل پلیری هستش که بخاطر نخریدنش احتمالاً احساس کمی ضرر می کنم ..نقل قول:
* اگه میتونید از فیل*تر رد بشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست سال 2007 من درباره اش رو بخونید..
خوب یعنی شما میگید که i9 که jeteffect 3 داره تفاوت آنچنانی با i7 نداره ؟ و من با خیال راحت برم i7 بگیرم ؟
بابت راهنمایی ممنون . :D حالا اینو که گرفتم مدل گوشم رو بهتون اعلام میکنم ! :D
اگه تونستی قبل از خرید تست کن که بعدا پشیمونی بار نیادنقل قول:
فرق داره بشرط این که هدفون بالای 150000 تومن بگیری اون هم باز نه خیلی عجیب وغریب
من شخصا یک چیز ی خیلی برخورد کردم : نمیدونم چه حکمتی هست هندی و آمریکایی و آنگولایی و همه دنیا تو صدا یک استاندارد دارند ولی ما ایرانی ها n97 تقلبی $170000 صداش رو به فلان پخش کننده برتر دنیا ترجیح میدیم در شرایطی که قیمت هر دو یکی هست و یا پخش کننده به مراتب ارزان تر هست
با خیال راحت بگیرنقل قول:
من جدیدا گرفتم راضی ام هستم
شارژ باطریش که واقعا عالی,حمل راحت, صداشم خوبه
بازم سلام .
طبق تخقیقاتی که داشتم تصمیم گرفتم همون i9 رو بگیرم ضمن اینکه از قیافش هم خیلی بیشتر خوشم میاد .
و اما 1 سوال از دوستانی که با کوون کار کردند : آیا این bbe سواقعا چیز بدرد بخوریه ؟ یا مثل این widestrio نوکیا فقط صدا رو غیر طبیعی میکنه ؟ چون تعریفش تو abi زیاد بود !
از دوستانی هم که راهنمایی کردند ممنونم .
این THREAD جدید خیلی میتونه دید بدهنقل قول:
خواهش میکنم پست آخری که گذاشتم رو بخون مخصوصا لینک سایت کوون که در پست زیر هستکد:http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=34772
اینجا
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4660572&postcount=1189
آره خوندم
مثل اینکه چیز شاخیه ! الان توی jet audio رفتم همین bbe رو فعال کردم خیلی جالب بود . توی پلیر های cowon هم همینه دیگه ؟
به نظر من تو پلیر خیلی بهتره
آخرین ورژن jetaudio
افکت های پخش کننده ها خیلی بیشتره از jetaudioکد:http://---------.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=6&Title=JetAudio-8.0.4.1000-Plus-VX-+-171-Clean-Skin
مخصوصا i9 ,S9,
حالت صدا هم قشنگتر هست با اونی که تو JETAUDIO هست من فرق می بینم بعد تو JET EFFECT 3 نزدیک 35 افکت داره ولی JETAUDIOفقط 4 افکت داره
نخندینا ! ولی نظرم عوض شد ! الان رفتم به فکر d2+ س
از اونجایی که کارت حافظه میخوره خیلی بدردم میخوره .
حالا یکی بیاد بگه کیفیت صدای d2+ مثل سار محصولات cowon خوب هست یا نه ؟
از خر شیطون اومدم پایین : همون i9
سلامنقل قول:
اکثر محصولات یا میشه گفت تمام محصولات کوون از نظر صدا در یک حد هستن و تفاوت محسوسی ندارن
راستی با توجه به اخر پستت بلاخره i9 شد یا +D2 ؟