اگر ویبره خیلی لازمته ببر تعمیر کن :13:نقل قول:
ولی به خاطر یه چیز جزئی گوشی رو باز نکن چون از چشم ادم میفته :13:
در ضمن ممکنه هزینه بر باشه
یه بار فلش کن ببین درست نمیشه
اگر نشد ببر درست کنن بازم انتخاب خودته :10:
Printable View
اگر ویبره خیلی لازمته ببر تعمیر کن :13:نقل قول:
ولی به خاطر یه چیز جزئی گوشی رو باز نکن چون از چشم ادم میفته :13:
در ضمن ممکنه هزینه بر باشه
یه بار فلش کن ببین درست نمیشه
اگر نشد ببر درست کنن بازم انتخاب خودته :10:
دوستان..برنامه python1.45 رو نصب کردم، PythonScriptShell هم نصب کردم اما برای نصب megaPyModulePack_by_smart4n_v1_5_1_s60_3rd ارور Certificate میده..باید ساین بشه ؟
دوست گل ، اینکه هک یا ساین بشه به کنار ، کلا python با سیمبین 9.3 و FP2 مشکل دارهنقل قول:
ای بابا..این FP2 که با همه چی مشکل داره !!!! من اینو برای برنامه ی تایمر موزیک پلیر می خوام..یعنی با این برنامه میشه تنظیم کرد بعد از یه مدت زمان تعیین شده، موزیک پلیر خاموش بشه..غیر از این، همچین برنامه ای داریم ؟نقل قول:
من گوشیمو با 3دگمه ریست کردم.فقط phone memory پاک شد.تمام مشکلاتم سر جاشه.چیکار کنم؟
دوست من بازی ها وبرنامه هایه جاوا که روی این گوشی جواب میده رو لطفا معرفی کنید به همراه مسیر دانلود.نقل قول:
سلام دوستان.
چون من اولین باریه که گوشی کشویی خریدم برای همین درک درستی از مفهوم <<لقی اسلاید>>ندارم.میشه برام توضیح بدین که دقیقا یعنی چی واز کجا بفهمم گوشیم لقی داره یا نه؟
یه بار با جف فول فلش کن و قبلش از اطلاعات مهمت با pc suiteبک اپ بگیرنقل قول:
ببین درست میشه
به اخرین ورژن یعنی 30 فلش کن
:46::5::5:
سلام عزیزنقل قول:
توی بعضی از گوشی ها اسلاید هاشون لقه
ولی من تا حالا نه توی گوشیه خودم و نه دوستانم دیدم
تازه بهترین اسلاید رو به نظرم این گوشی داره چون خیلی نرم هستش و راحت بالا پایین میره
اگر با مال n95مقایشه کنی کی فهمی چقدر نرمه
شاید بعضی از دوستان به نرم بودنش میگن لقی
ولی مشکلی نیست بهش فکر نکن
:10::10::10:
بهنظر من اصلا پایتون چیز خوبی نیستنقل قول:
اخه چی باشه که نقش یه کامپایلر رو روی گوشی داشته باشه
خیلی cpuگوشی رو فشار میاره
میدونی اصلا پیتون یا همون پایتون چیه
برنامه هایی که به زبان cنوشته میشوند و فرمتشون Pyهستش و قابلیت اجرا مستقیم ندارند و خیلی برنامه هاشون مبتدی هستش و برای اجرا شدن باید برنامه و اسکرایپت شل و... نصب کنی بعد برنامه رو از اون اجرا کنی یعنی لقمه رو 2 بار دور دهنت بچرخونی بعد بزاری دهنت
خوب اگر برنامه ای خوب باشه نویسنده ی برنامه اون رو به sis کامپایل میکنه تا هم نصب بشه هم کامپایلر نخواد
معمولا وقتی لینک برنامه رو میزارن یه لینک هم برای s60v3میزارن که به احتمال قوی روی Fp2اجرا میشهنقل قول:
برنامه های جاوا هم که بعضی هاشون عشقی اجرا میشه
:31::31::31::31::31:
چه جوری؟نرم افزار خاصی باید نصب کنم؟نقل قول:
علیک اسلام عزیز.نقل قول:
قانع شدم..:10::10: :10:
مشکل با ساین برنامه حل شد :20:نقل قول:
تا حدودی حق با شماست اما باید بدونید برنامه های بسیار خوبی تحت پیتون ساخته شده که متاسفانه در حالت عادی وجود نداره ! مثلا همین Sleep Music...دوستانی که مثل من با موزیک خوابشون میبره قدر این برنامه رو می دونن :8: و برنامه های جالب دیگه ای که خوب من استفاده ای ازشون ندارم.نقل قول:
خوب چرا از PowerMP3 استفاده نمی کنید؟نقل قول:
بچه ها من يه مشكلي دارم :41:
باتري!!!!!!!!
يكي از دلايلي كه من جذب اين گوشي شدم تعريفاي زيادي بود كه درباره ي باتريش شنيدم(كه فوق العادس) ولي حدود 3ماه پيش كه خريدمش با اين كه حدود 9ساعت توي شارژ بود (شارژ اوليه) ولي ديدم كه هرروز بايد شارژ بشه :37:
الانم هرروز شارژش ميكنم حتي اگه يكم بيشتر از حد معمول ازش استفاده كنم ميشه روزي 2بار!!!!!!!!!!!!!!
بدجوري اعصابمو بهم ريخته
هلوگرام روي باتري هم اصليه نوكياست
مال شمام همينطوريه؟؟؟؟
اگه نه چيكار كنم؟بايد يه باتري نو بخرم؟؟؟؟؟
اصلا چرا اينطوري شده؟؟؟
البته قبل از شارژ اوليه باتريشو كامل خالي كردم ممكنه به خاطر همين باشه؟؟؟؟؟
سلام.اگه می شه خیلی خلاصه همه ی مشکلایی که N85 داره
رو بگید.
ممنون ...
یا باید از طریق اینرنت اپدیت کنینقل قول:
یا فایل فلش جدید را دانلود و با جف فلش کنی
یه سرچ کارت رو راه میندازه
خدا رو شکر هنوز برای ما اینجوری نشدهنقل قول:
چند تا چیز زیر رو چک کن
1.سرچ وایرلس رو خاموش کن
2. لایت سنسور رو کم کن(روشنایی صفحه)
3.برنامه های اضافی رو پاک کن بعدش هم گوشی رو با کامپیوتر دفرگ کن
3. اگر cpuگوشی رو اورکلاک کردی به حالت قبل برگردون
4. انتخاب باندت رو رویهgsmبزار
5.اگر جایی هستی که بد انتن میده چون گوشی همش دنبال سیگنال میگرده شارژ زیاد مصرف می کنه
6 با شارژر اصلی گوشی گوشی رو شارژ کن
7.چراغ نوی ویل رو خاموش کن
8.اگر هیچ کدوم جواب نداد باطری اشکال داره ببر عوض کن
9.اگر پستم خوب بود تشکر کن
هر گلی یه بویی داره (به قول بچه ها)نقل قول:
معایب این گوشی
1.لقی اسلاید (من تا حالا ندیدم فقط شنیدم)
2. صدای کم (اسپیکر ضعیف)
3.یه ذره هنگ با با اومدن فریمور های جدید برطرف میشه
1.خاموشهنقل قول:
2.اين يكي رو max بود!! كمش كردم
3.خيلي برنامه نصب نكردم! دفرگ چيه؟؟؟
4.gsm انتخابه
5.آنتنم هميشه پره! پس جام خوبه!
6.از كجا بفهمم شارژرم اصليه يا نه؟؟؟؟
7.مگه اين چراغ كوچولو چقد شارژ مصرف ميكنه؟؟؟ باشه خاموشش كردم!
8.ميترسم آخرشم مجبور بشم همينكارو بكنم!
9.همين كه جواب دادي خيلي واسم ارزش داشت ممنون!
10.لطف ميكني اين چنتا سوال كه پرسيدمو جواب بدي ؟؟؟؟؟
مگه با این فریمور های جدید برطرف نشد؟نقل قول:
3.یه ذره هنگ با با اومدن فریمور های جدید برطرف میشه
آخه برنامه های جانبی متاسفانه اکلایزر حرفه ای ندارن..البته برای بنده که خیلی حرفه ای دنبال این قضیه هستم یکم غیر قابل قبولهنقل قول:
موقعی که استفاده می کنید، گوشی گرم میشه ؟نقل قول:
اگه میشه یعنی گوشیت جریان میکشه و باید تعمیر شه اگه نمیشه احتمال سخت افزاریش کمه
تو اینجور موارد، میگن IC-PF مشکل داره (به قول تعمیر کارای گوشی) و معمولا با یبار سرویس کردن گوشی مشکل برطرف میشه (با یه مایع اسید مانندی بُردِ گوشی رو می شورن !! و یه هیته کوچولو روش میگیرن که اگه سردی گرمی شده باشه درست بشه به اینکار میگن سرویس :34: )
پیشنهاد من به ترتیب هزینه :
1- با اینکه زیاد ربطی نداره اما طبق تجربه، گوشی رو بدید براتون فلش کنن و تست کنید.
2- اگه با فلش درست نشد، باتری رو عوض کنید اگه کسی رو دارید که بتونه یه روز باتریشو به شما قرض بده بهتره..یادتون باشه حتما باتری اصلی بخرید و قیمتش بالای 16-17 تومنه (نری از این 4-5 تومنیا بخری)
3- اگه بازم درست نشد بده تعمیر که همونطور گفتم یبار برات یا سرویس میکنن یا همون اول قطعه عوض می کنن
امیدوارم با همون دو مورد اول مشکل برطرف شه ایشالا
سوال : من با کابل USB این گوشی مشکل دارم ! با N82 هم داشتم..مشکل اینه که قلق در اوردن کابل رو نمی دونم ..چون به راحتی میره تو اما باید به زور درش اورد به نظرم یجای کار ایراد داره
مگه PowerMP3 اکولایزر نداره!نقل قول:
آخه برنامه های جانبی متاسفانه اکلایزر حرفه ای ندارن..البته برای بنده که خیلی حرفه ای دنبال این قضیه هستم یکم غیر قابل قبوله
دوربین N82 بهتره یا N85 ؟
کلا اگه می شه یه مقایسه ای بین این دوتا بکنید.کدومش بهتره؟
لطفا از روی تعصب هم چیزی نگید.
ممنون...
ببخشيد احتمال سخت افزاريش كمه يعني چي ؟؟؟؟؟نقل قول:
موقع شارژ كردن گرم ميشه ولي موقع استفاده نه..
گوشي رو نشون تعميركار دادم گفت جريان كشي نداره البته چيزي حاليش نبود باتريمو شوك داد وقتي اومدم خونه ديدم ديگه گوشي روشن نميشه بردمش يه جاي ديگه گفت ولتاژ زياد بهش داده(يا يه همچين چيزي!!) فيوز نميدونم چيت سوخته 5تومن گرفت بدون اينكه درگوشي رو باز كنه عوضش كرد!!
گفت خيلي شانس آوردي!
شماميدونيد قضيه چي بوده؟؟؟
راستي پيشنهاداتونم انجام ميدم ببينم چي ميشه :41:
2.دفرگ یعنی یه سری فایل ها بعد یه مدت پخش میشه با دفرگ کردن سر جاشون میاننقل قول:
6.از شکل شارژرت
7.کلی مصرف داره به چشم نمیاد
8.اگر خواستی باطری بگیری حتما حتما اصل بگیر و همون که گرفتی شارژش نکن بزار تموم بشه بعد بزار 4 ساعت شارژبشه
اونوقت کارت راه میفته
خسته شدم از بس نوشتم (منظورم برای شما نیست):13:
باورت میشه
نه هنوز در حین تماس هنگ داره و توی گالری هم یه ذرهنقل قول:
مزیت دوربینn82این هستش که فلش زنون دارهنقل قول:
دادش هزاربار مقایسه کردیم بازم روش
n82 چیپ گرافیکی داره (برای بازی)
فلش زنون
در عوض n85
oled
fm transmeiteer
1200 ma
دوستان پروداکت گوشی رو چجوری میشه به 0561234 تغییر داد .برای من فرق میکنه...موقع update ارور میده....حتما باید تغییر کنه یا اشکال ازسیستمم هست اخه میگه باید اینترنت سرعت بالا باشه برای اپدیدت...چیکار کنم؟؟؟
دوست عزیز گرم شدن یه امر طبیعی هستشنقل قول:
منم وقتی گوشیم رو شارژ می کنم گرم میشه اما برایاین که به cpuاسیبی وارد نشه گوشیرو خاموش شارژ میکنه
وقتی شما غذای داغ میخوری گرمت نمیشه !!!!
گوشی رو پیش هر تعمیر کاری نباید ببرینقل قول:
اصلا شوک باتری چیه که هر تهمیر کاری بابت اون پول میگیره !!!!!
اگر ولتاژ زیاد داده باشه باطریت میسوزه مطمئن باش
بدون هزینه تعویض فیوز 5 هزار تومن نیست
با نرم افزار nss باید عوض کنی یه سرچ بزنی تغییر پروداکت به نتیجه میرسی چون دایال اپم دهنم سرویس میشه بهت لینک بدمنقل قول:
بله باید با adsl یا وایرلس گوشی رو اپدیت کنی
راهه دیگه هم هست که فریمور جدید رو دان کنی و با جف فلش کنی
یعنی احتمال ایراد سخت افزاریش کمهنقل قول:
آره..با یه تست آمپر ساده میشه فهمید که خوشبختانه گفته نمیکشه
والا تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم که فیوز بسوزه یا ...
منظورم زمانی نبود که گوشی تو شارژه !! منظورم زمانی بود که از گوشی استفاده عادی میشه دیگه اینقدرم تعطیل نیستیم :46:نقل قول:
داره اما تنظیماتش به خوبیه دیفالت گوشی نیست..مثلا یا شفافیت صدا پایین میاد یا تفکیکش کم میشه یا زیادی بم میشه و ...نقل قول:
من تا همین هفته قبل N82 داشتم و خیلی هم ازش راضی بودم به جز 2 مورد که خیلی تو مخم بود :نقل قول:
1- باتریش که در بهترین حالت (اگه کاری باهاش نداشته باشی) 1.5-2 روز نگه میداره و اگه ازش استفاده بشه یه روزه تمومه
2- قاب روی LCD متاسفانه طوری طراحی شده که بین قاب محافط LCD و بدنه اصلی، یه شکاف تقریبا بزرگ وجود داره و از همین شکاف همش گرد و خاک که چه عرض کنم، فیل میره توش :13: از بس هی باز میکردم و تمیزش میکردم پر از خش شده بود
N82 واقعا گوشیه خوبیه.. از نظر عکس نسبت به N85 طبیعی تر میندازه..N85 خوش آب و رنگتر میندازه اما نه خیلی طبیعی از نظر فیلمبرداری N82 کاملا نسبت به N85 برتری دار.البته اینو در مجموع تست هایی که تو محیط های مختلف مقایسه کردم میگم..بعضی جاها خیلی ضعیف تره و تو محیط های باز با N82 تقریبا برابری میکنه اما وضوح N82 یه چیز دیگست.
از نظر بلندی و کیفیت پخش موزیک از نظر من (تست کردم) تقریبا هیچ فرقی ندارن اگرم داشته باشن خیلی خیلی کم طوریکه اصلا محسوس نیست.
البته ضعف های دیگه ای هم داره که برای من مهم نبود مثلا GPS این گوشی جزو ضعیفترین هاست ! ولی خوب من اصلا استفاده نمی کنم.
برتریهای N85 هم که دیگه خودتون می دونید نیازی به گفتن نیست
گوشی من هنگامی که صدای گوشی رو برای حدود نیم ساعت تا اخر زیاد میکنم شروع به گرم شدن میکنه ایا یک تست برای باتری هست که بشه فهمید شارزش استاندارده؟
مشکل اینه که خودمون نمی دونیم !!!نقل قول:
برتریهای N85 هم که دیگه خودتون می دونید نیازی به گفتن نیست
اگه برتری های N85 رو هم مث پست قبلیت کامل بگی ممنون می شم ...
نه اگر با ضبط ماشین نیم ساعت اهنگ گوش کنی داغ میشهنقل قول:
این یه امر طبیعی هستش
نترس الکی گوشیت رو پیش تعمیر کارهای نا معتبر نبر تا پول اضافی ازت بگیرن
خوب برتریهاش یکم به استفاده حرفه ای تر شما هم بر میگرده..چیزایی که برای من مهم بود :نقل قول:
اول اینکه LCD بزرگتر و بسیار باکیفیت تری داره
شارژ باتریش به نسبت خوبه
Dual Slide بودنش که شورتکاتهای موزیک در اختیارت میذاره و استفاده از موزیک پلیر راحته
دیزاین یا همون طراحی زیباش
ویژگیهایی که برای من زیاد مهم نیست اما جزو برتریهای این گوشیه و خیلیها ازش استفاده می کنن :
FM Transmitter
GPS قویتر