پس حذف گردد.
Printable View
پس حذف گردد.
به هزار زحمت فعالش کردم ولی سرعتش افتضاحه
این همراه آخر مدتیه سرعتش از افتضاح هم گذشته وبا بسته های رویاییش هم فقط باید تو خیال و رویا باسرعت خوب کانکت شد!!نقل قول:
من درخواست دادم میگه اینترنت نامحدود شما فعال نشده 2 تومان شارژ دارم قبلا دو بار دخواست دادم 2 تومان کم کرد همراه اول اصلا نمیشه اعتماد کرد:2:
سلام ، من امروز فعال کردم تو خود موبایل و سیستم تست کردم سرعـتش بد نبـود سایت خوب باز میکرد :20:
موفق باشید!:40:
از گوشی در خواست دادم فعال شد اما از خود سایت فعال نمیشه چرا سرعت همراه اول کند شده:2:
مشکل سرعت مال تنظیمات دستی بود ای پی ------ رو غیر فعال کردم درست شد سرعتش از ایرانسل بهتره
حذف گردد...
نـــه ، شمـا اگه خیلی به MMS نیاز داری یه خـط ایرانسل بگیـر تنظیمات فعالسازیش هم تو سایتش هسـت :mellow:نقل قول:
راحـت به هر شماره ای که MMS شــ فعالــه عکس و ... رد و بـدل کــن :46:
موفق باشید!:40:
پس حذف گردد
من با ایرانسل وصل میشم خیلی عالی جواب میده
سرعت دانلود این سرویسا چنده ؟
بستگي داره به منطقه اي كه توش زندگي ميكنين .اگه EDGE ساپورت بكنه ممكنه سرعت تا 30 هم بياد البته ممكنه . اكثر جاها تا 20 بيشتر نمياد . اگر هم GPRS باشه به زور به 6 7 ميرسهنقل قول:
سرعتی که من تست کردم :نقل قول:
وقتی gprs باشه : 6 تا 9 به شرطی که صفحه ای فعال نباشه!!!!
وقتی edge باشه : 18 تا 20 با فعال بودن یک صفحه و 22 تا 25 صفحه ای باز نباشه !
با سلام خدمت دوستان.من یه مشکل برام پیش اومده. من وقتی با gprs همراه اول به عنوان خط مودم از طریق گوشی ام استفاده میکنم کانکشنش وصل میشه ولی نه سایتی رو باز میکنه و نه چیزی رو میتونم باهاش دانلود کنم. به نظر شما مشکل از کجاست؟
سلام
من میخوام یه طرح 1ماه شبانه بگیرم برای دانلود برنامه های samsung apps از توی خود گوشی
به نظرتون همراه اول بهتره یا ایرانسل؟؟؟
جفتشو دارم
مال ایرانسل محدودیت داره ولی همراه اول نه...
چه کنم؟؟؟
جی پی آر اس همراه اول بهتر عمل می کنه یا ایرانسل؟
برای من با تفاوت ناچیزی ایرانسل بهتر جواب دادهنقل قول:
توصیه می کنم با خط ثابت سراغ همراه اول نرید با اعتباری برید به صرفه تره
زمان هایی شده که من با همراه اول 22 هم دانلود داشتم
ایرانسل که چند روز قطع بود یهو که وصل شد سرعتش دیگه افت نداره خیلی کم ولی همراه اخر سرعتش افت زیاد داره فقط نصف شب سرعتش خوبه:2:
من وقتی از طریق موبایل میخام برم به سایتی پیغام زیر رو میده:
sorry,error occurred
charging failed
مشکل چیه؟
با همراه اول که میرفتم از اینجور خطاها زیاد میداد منم دیگه ازش استفاده نکردمنقل قول:
اقا من ماله من این ارور میده چاره چی هست
sorry,error occurred
نقل قول:
این ارور یعنی اون سایت فیل.تره
یعنی گوگل فیلتره فک نکنم:31:
واقعا اين سرويس همراه اول خيلي چرته.
نه سرعت داره و تازه هزينه اش هم خيلي زياده...
سلام.گوشی من 2 . 3روزه به اینترنت وصل نمیشه.
میخواستم ببینم مشکل چیه؟؟
البته چند روزیه که سرعت از اونی که بود هم افتضاح تر شده و بیشتر اوقات سرعت صفرهنقل قول:
راستی گوشیتون چیه؟!
کی گفته هزینش زیاده . هزینه اش دقیقا برابر با ایرانسل . البته بخاطر اینکه آنتن های ایرانسل مثه نقل و نبات سر هر کوچه ای ریخته مطمئنا وضعیت ترافیک خطوطش و اینترنتش بهتره . اگر نه هزینه ها برابره .نقل قول:
ضمنا جایی که همراه اول edage باشه خیلی هم خوبه سرعتش . من که مشکلی ندارم !
(زمان peak از ۸ صبح الی ۲۳ معادل ۸ ریال و زمان OffPeak از ۲۳ الی ۸ صبح و روزهای تعطیل رسمی معادل ۲ ریال)
کد:http://www.mci.ir/web/guest/gprs-packages
نقل قول:وصل نشدن گوشی به نت با پایین بودن سرعت نت فرق داره .نقل قول:
من هر روز استفاده دارم مشکلی هم درباره قطع شدن نداشتم .اما حقیقتا سرعت نت همراه اول افت و خیز داره و قابل پیش بینی نیست .
اما مطمئنا گوشی شما مشکلی داره بررسی کنید
مشكلش حل شد.زنگ زدم 09990 گفتن چنتا منطقه اينطوريه.امروز درست شد.
جی پی ار اس اصفهان قعطه؟؟
من تهران بودم وصل بود گوشیم. لپتاپ هم با بلوتوث وصل میشد. توی راه هم قم وصل بود سرعت هم خیلی خوب بود. اما از وقتی وارد محدوده اصفهان شدم هیچ صفحه ای باز نمیشه. ارور هم نمیده البته. فقط لودینگه!
من اصلا نمی تونم اینترنت همراه اول رو فعال کنم , لطفا هر کی راهنمایی داره بکنه !
من یه اس ام اس خالی میزنم به 8080 بعدش جواب میاد GPRS فعال شده نوع گوشی رو بفرستید وقتی میفرستم میگه GPRS شما غیر فعال شد!!
شما بهتره از سایت همراه اول استفاده کنیدنقل قول:
اصلا دیروز gprs همراه اول قطع بود . امروز امتحان کن.نقل قول:
کردم نشد, یعنی از اونجا ثبت نام کردم ولی بازم فعال نشد.نقل قول:
من الان زنگ زدم دفتر خدمات ارتباطی گفتم من هر کاری میکنم GPRS فعال نمیشه, گفت اصلا اینجا(توی شهرما) فعال نیست!!نقل قول:
دوستان اینترنت همراه اول هم مثل ایرانسل قابلیت آپلود نداره ؟!
بعد از 6 روز که اینترنت تو منطقه ما قطع بود دوباره فعال شد و 6 روز از طرحم پرید
ایرانسل که قابلیت آپلود دارهنقل قول:
نقل قول:
همراه اول این قابلیت را دارد شاید شما اشتباه می کنید!
من در مورد همراه اول سوال کردم که این قابلیت رو داره یا نه ! چون خودم با ایرانسل فقط می تونم عکس های با حجم کمتر از 200 کیلوبایت رو آپ کنم ، البته تو تاپیک ایرانسل که مطرح کردم افرادی دیگه ای هم بودن که همین مشکل رو با آپلود داشتن !