دوستان داتکی ببخشید راجع به چی می خواین اعتراض کنین؟ ، من چند صفحه رفتم عقب بازم سر در نیوردم چی شده ؟
میشه یکی به من توضیح بده اینا باز چه خراب کاری ای کردن ؟ جریان از چه قراره ؟
Printable View
دوستان داتکی ببخشید راجع به چی می خواین اعتراض کنین؟ ، من چند صفحه رفتم عقب بازم سر در نیوردم چی شده ؟
میشه یکی به من توضیح بده اینا باز چه خراب کاری ای کردن ؟ جریان از چه قراره ؟
همیشه این مدل از خبرها پیش شماست:20:نقل قول:
نقل قول:
این رو از یه پست در صفحه ی 110 کپی کردم:
اخرین اخبار از وضعیت adsl داتک:
خوب امروز رفته بودم داتک برای قرارداد سرویس در دو مرکز مخابراتی جدید برای سرویس ها فقط چند کاربره می دن و تک کاربره ارائه نمی شه ( حتی برای 128 )در ضمینه اطلاعات بیشتر بخش customercare هم گفتن که سیاست قیمت گذاری جدید شرکت هست که به تمام کاربرای جدید سرویس چند کاربره بدهد و دیگر سرویس تک کاربره رو حذف می کنه .همچنین اعلام کردن در فاز بعدی برای تمام مشترکین سابق این شرکت هم سرویس هاشون تبدیل به چند کاربره میشه ( با اطلاع رسانی قبل از تمدید ) و گفتن که این کار در شروف انجام است.
والا برای من هم اس ام اس دادن که قراره از ساعت 6 صبح فردا به مدت سه ساعت قطع بشه.هر دفعه میگن میخواییم قطع کنیم و اخر سر قطع نمیشهنقل قول:
مرسی:11:.نقل قول:
یعنی ما قدیمی ها تک کاربره هستیم ؟ ( نزدیک دو سال پیش گرفتم ) . تفاوت تک کاربره و چند کاربره چیه ؟ سرعتشونه ؟؟ یعنی به طور مثال سرعت دانلود سرویس 128 چند کاربره چند کیلوبایت بر ثانیه است ؟
برادر فعلا شما اعتراض نامه رو بفرست که در چند صفحه پیش تا برات توضیح بدمنقل قول:
اره دوست من ما تک کاربره هستیم که داتک به زور میخواد بکنه چند کاربره و با قیمتی دو برابر و میزان دانلودتم فقط چند کیلو بایت افزایش میابد
به عنوان مثال در سرویس 512 در تک کاربره سرعت دانلود 50 و در چند کاربره سرعت دانلود نهایتا 55 هست اما میزان پول تک کاربره برای اشتراک 50 هزار تومن و در چند کاربره 100 هزار تومن هست
من که فکر نمیکنم از این شرکت اشتراک بگیرم اما اگه دوست دارید که تک کاربره جمع نشه نامه اعتراض رو براشون بفرستید
راستی بچه اگه الان به شرکت بگم که اینترنتم رو قطع کنن این یه ماهی که از اشتراکم مونده رو پولشو بهم میدن؟
سلامنقل قول:
عمرا بهت برگردونن(پول رفته باز ناید به جیبت ،غم بخور!!:31:)
البته شوخی کردم ولی جدی بگم بازم فکر می کنم قبول نکنن چون قرارداد بستی!
حالا که می خوای بری سپنتا یه لطفی کن، اگه ازت پرسیدن چرا می خوای بری ،بگو بخاطر اینکه می خواین گرون
کنین و دیگه صرفه نداره تا لا اقل اینجوری بترسن و بفهمن که مشتری هاشونو واقعا از دست میدن
اینو بفرستم ؟ :نقل قول:
به چه آدرسی ؟کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3729247&postcount=1127
نقل قول:متن شکایت هم در صفه حدود 111 وجود داره بگردی پیداش میکنینقل قول:
اخرین اخبار از وضعیت adsl داتک:
خوب امروز رفته بودم داتک برای قرارداد سرویس در دو مرکز مخابراتی جدید برای سرویس ها فقط چند کاربره می دن و تک کاربره ارائه نمی شه ( حتی برای 128 )در ضمینه اطلاعات بیشتر بخش customercare هم گفتن که سیاست قیمت گذاری جدید شرکت هست که به تمام کاربرای جدید سرویس چند کاربره بدهد و دیگر سرویس تک کاربره رو حذف می کنه .همچنین اعلام کردن در فاز بعدی برای تمام مشترکین سابق این شرکت هم سرویس هاشون تبدیل به چند کاربره میشه ( با اطلاع رسانی قبل از تمدید ) و گفتن که این کار در شروف انجام است.
در ضمینه شکایت و انتقاد هم تا به این لحظه گفتن که دو روش در اختیار کاربر گذاشتن
یکی استفاده از فکس برای فرستادن متن شکایت به شماره 81688720
و دیگری ایمیل زدن به بخش مورد نظر
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب فکر کنم تر و خشک داریم با هم اماده سوختن می شیم ....اگر متن های اعتراضمون رو زودتر اماده نکنیم و نفرستیم باید اماده شوک قیمت ها در اینده نزدیک برای تمام کاربرهای سابق باشیم( جدید ها که رسما سوختن رفت پی کارش).
منم در حال اماده کردن متن هستم تا ببینم چه می شود .شما را نمی دانم ولی ترجیح می دم حداقل با دلایل منطقی مناسب نبود قیمت هاشون رو بگم.
الان هم که با این وضعیت در حال برنامه ریزی اینده هستم که ببینم کدوم شرکت دیگر در منطقه مخابراتی من با وضعیت کاری فعلی و قیمت مناسب بازخورد مناسب میده( حیف که من نزدیک 4 سال صبر الکی کردم...همش سوخت).
بچه ها فقط خشم خودتون رو اینجا خالی نکنین ....تلفن شرکت داتک در خدمت شماست در این مواقع
راستی دوستان شمامیدونید که چند روز طول میکشه تا داتک خط من ازاد کنه و از رانژه در بیاد؟
اگه کسی میدونه ممنون میشم بگه
برام مهمه
امروز سرعت دانم خیلی خوب شده
با دانلود منیجر از رپید شیر بدون اکانت:
متوسطم 32 کیلو بایته
اکثرا هم روی 31 ، 32 می چرخه
بیشترین مقداری هم که می ره 45 کیلو بود
برای شما ها چطور؟
من شاتلي هستم ولي براي خودتون ميگم اگه شما همه يه متن يه جور بفرستين داتك فكر ميكنه همه رو يه نفر فرستاده! ديگه ايميل ساختن هم كه كار نداره ميتونم مثلاً تو ياهو بسازم ghazanfar_iq و همون متن رو با اين ايميل بفرستم :31: پس به نظر من يه متن نفرستين تا بهتر ترتيب اثر داده بشه. :11:
قبلا در این مورد فکر شده ...شماره اشتراک هامون اخر متن می زاریم که اگر خواستن بررسی کنن می فهمن یک گروه هستن و با هم این کارو کردن.نقل قول:
بروبچ کسی میدونه داتک چند روزه خط منو ازاد میکنه؟
میخوام بدونم چند روز اینترنت ندارم
سلام
اونایی که می خواستن بعد از گرون شدن خدمات داتک برن لایزر
بیخیال بشن چون دیگه نامحدود ارائه نمی ده (اینو توی فروم لایزر نوشته)
برای همین تنها یک گزینه ی خوب باقی می مونه
اون هم سپنتاست
البته همونطور که گفم شرکت های دیگه هم هست که معروف نیست مثه اوراکلنقل قول:
اما معروفشون همون سپنتاس
و مقصد بعدی من هم همین شرکت هست
البته من سال پیش قبل از اینکه اسیاتک تعرفه هاشو تغییر بده یه سالی ازشون اینترنت میگرفتم سرویسهاشون خیلینقل قول:
خوب بود
من 128 ازشون گرفته بودم حتی یه ثانیه هم سرعتم از 15.5 کمتر نشد البته از 16 هم هیچ وقت بیشتر نمیشد
سرعت تورنت هم مثل لینک مستقیم بود
البته اینا همه مال قبل تغییر سرویسهاشه (البته قاعدتا باید از اون موقع بهتر شده باشه چون هم نامحدود هاشو گرون کرده و هم تعداد مشترکی اش ریزش داشته)
الان قیمت تمام شده ی سرعت 128 اش 28840
و قیمت تمام شده ی سرعت 256 اش 39140
اصلا هرکسی یک بخش کاربری تو سایت داتک داره ، از همون بخش ارسال کنید متوجه میشن...نقل قول:
قبلا در این مورد فکر شده ...شماره اشتراک هامون اخر متن می زاریم که اگر خواستن بررسی کنن می فهمن یک گروه هستن و با هم این کارو کردن.
سلامنقل قول:
باید بگم که من برای یکی از دوستام اون موقع که آسیاتک گرون نکرده بود 128 گرفتم
قبلش از قسمت فروش سوال کردم که انگار فایل های تورنت رو بستین(آخه اون موقع توی یه فروم دیده بودم)
بعدش گفت من نمی دونم وصل می کنم به پشتیبانی
پشتیبانی هم اون موقع گفت که نبستیم ولی محدودش کردیم
که وقتی توی اون یه ماه از تورنت می گرفتیم میدیدم که محدود کردن
اون موقع دوستای دیگم می گفتن با پورت فوروارد کردن حل میشه ولی من بلد نبودم
الان هم درسته که یه خورده 128 آسیاتک ارزونتره ولی توی خرید 3 ماهه یا 6 ماهه سپنتا ارزونتره ضمن اینکه به
ترتیب 1 هفته و 2 هفته هم اضافی میده
توی 1 ساله هم تقریبا هم قیمتن ولی سپنتا 1ماه هم اضافی میده
توی 256 هست که آسیاتک قیمت بهتری داره
ولی نباید مزایای سطح کاربری سپنتا رو فراموش کنیم چون من توی فروم سپنتا خونده بودم که یکی با سطح
کاربری پلاتین و با پرداخت الکترونیک وخرید بصورت 3 ماهه ،هر ماه سرویس 256 براش حدود 36 تومن در میاد که بتقریبا هم قیمت 3 ماهه ی آسیاتک میشه و حتی یه خورده ارزونتر و بعلاوه ی اینکه 1 هفته هم
اضافه داره
من حساب کردم با سرویس 256 با خرید بصورت ماهیانه حدود 10 ماه طول میکشه که به سطح پلاتین برسی!!
ضمن اینکه باز توی فروم سپنتا بارها نوشته که هیچ محدودیتی سپنتا روی سرعتش نمی زاره و پهنا ی باند سرویس 128 و 256 به ترتیب بین 14 تا 16 و 30 تا 32 هستش((برای 256 این نقل قول میگه که با دانلود منیجر متوسط سرعتی برابر با 37 کیلوبایت داشته:
"سلام به شما
من 256 گرفتم
بله من واقعا راضی هستم کلا با تورنت سرعتی حدود 26 و 27 بعضی مواقع نوسان داره ولی بازم خوب مثلا 800 mb حدود 1 شب (مثلا از 12 تا صبح)تموم
با راپید و idm خیلی سرعت عالی سرعت به 40 میرسه حدود اگر درست بگم 800mb حدود 6 ساعته میشه تمام کرد.
کلا قطی تا الان نداشتم که اذیتم کنه" پست 339 فروم سپنتا))
اما اینکه من لایزر رو ترجیح دادم 64 کیلو پهنای باند هدیه ای بود که لایزر اضافه می داد که این خیلی خوب بود
و باز اینکه لایزر روی 6 ماهه 1 ماه و 1 ساله 2 ماه اضافه میکرد که این هم میشه علت دوم
البته می خواستم یه ماه آزمایشی از لایزر بگیرم که اگر کیفیتش خوب نبود برم سپنتا
چون من از سپنتا فعلا 256 نمیگرفتم ولی از لایزر می گرفتم برای همین تصمیم گرفتم اگه لایزر کیفیتش خوب بود 256 از لایزر بگیرم و دیگه بیخیال سپنتا بشم
نه من تا اون موقع که از اسیاتک سرویس میگرفتم هیچ محدودیتی برای تورنت نگذاشته بود
دوستان چطوری میشه Loss رو کم کرد ؟
من همیشه 6% Loss دارم
اقا نظر شما نسبت به این شرکت چیه
قیمتهاش که عالیه میمونه کیفیت
کد:http://oracle.ir/ADSL_Prices.htm
سلامنقل قول:
اینو ما قبلا بررسی کرده بودیم
قیمتش خوبه ولی همونجور که شما گفتید کیفیتش رو اطلاع نداریم
من سرچ هم دادم ولی چیزی در موردش پیدا نکردم
حالا شما اگه کسی رو میشناسید ازش adsl گرفته یا تاپیکی در مورد خدماتش می تونید پیدا کنید اینجا نتیجش رو بزارید
ولی اگه کیفیتش رو نشناسم من همون سپنتا میرم
البته این رو هم بگم اگه ماهیانه هزینه ی اینترنت پرداخت می کنید و سرویس 256 می خواهید بگیرید ، هزینه ی
آسیاتک مقرون به صرفه تره
ولی فقط 256 نه 128 یا 512
یادمه قبلا توی persiant00ls برای خودش یه تاپیک داشت که یکی از مسئولای همون شرکت راهش انداخته بود ویل هرچی گشتم پیداش نکردم
ای خدا دارم دیوونه میشم ، این چه 512 ای هست ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
در حال حاظر سرعت سرویس 512 این شرکت از 128 شبکه های دیگه کمتر شده .
من به شرکت اعتراض کردم و میگن الان سیاست شرکت تغییر کرده و قرار سرویس ها رو حجمی کنند و الان سرعت ها رو کم کردند .
جالبه میگن شما اگر با سرویس 512 در دانلود سرعت 10 kb/s داشته باشید یعنی کاملا ok هستید .یکی نیست به اینا بگه بابا الان با 128 شبکه های دیگه میشه 14 15 کیلوبایت دانلود کرد .
بابا زور داره آخه سرعت لود شدن صفحات در دایل آپ بهتره .
جالبه که وقتی هم اعتراض میکنم نمیگن شما مشکل دارید بلکه میگن سیاست شرکت عوض شده .:18:
من زنگ زدم گفتن برو تو خود سایت و نمی دونم نرم افزار چیچی رو دانلود کن ، بعد بیا بگو سرعتت چنده
کدوم یک از اینا سرعت دانلود رو نشون میده ؟
DU Meter
SmartFTP 2.5.1007.0 Beta
StarDict
دوست عزیزنقل قول:
DU Meter سرعت دانلودتو نشون میده
برای من که همیشه روی 50هست
در صورتی که باید 64باشه
منم به خاطر همین دارم از داتک میرم
سلام
این شرکت یکی ار بزرگترین بپیجوناس
الان سه ماهه که داره منو سر کار میذاره
مشکل اینجا ست که سایت شرکت خودم نه با ADSL ونه با dial up داتک باز میشه
در صورتی که با سرویس شرکت های دیگه مشکلی ندارم
به هر جایی هم مراجعه میکنم میگن عیب از داتکه در صورتی که آقایون گردن نمیگیرن
جالب اینجاس که خودشون میگن ار --- استفاده کنم
حالا مجبورم به خاطر مشکل این شرکت من هزینه اضافی --- بدم که تو ایران غیر قانونی هستش
سلام بلاخره از داتک برای منطقه استقلال زنگ زدن و گفتن بیا 56 تومن بده 256 چند کاربره گفتم مگه خرم الان من وایرلس دارم از داتک اگه بخوام خب 256 اون هم 56 تومنه بدونه مودم adsl و بدون نگرانی
دوستان عزیزم سلام.
می خواستم بدونم سرعت داتک سینگل 1 چطور هست یعنی چند KB/s دانلود دارد ممنون از شما
128KB/s
اولا دیگه تک کاربره به کسی نمیدنو اگه درخواست بدی حتما چند کاربره بهت میدن که قیمتش نزدیک 30 تومن هستنقل قول:
دوما اینکه من که اون موقع که تک کاربره داشتم سرعت بین 12 تا 14 بود
اما برای چند کاربره نمیدونم سرعتش چقدره
نمی دونم منظور شما چیست فقط من از نماینده فروش پرسیدم در تهران به من گفت Single1 بین 10 نفر share می شود و multi بین 5 نفر و سرعت بالاتر است !
در حالی که شما عرض می کنید چند نفره سرعتش بالاتره من تعجب می کنم!!
من single1 رو حدود 25 تومان یک ماهه گرفتم!
ممنون از شما
تقریباً 2 هفته از تماس من با داتک برای سرویس ipw میگذره اما هنوز از مودم خبری نیست... دوستان حداکثر چند روزه مودم رو ارسال میکنند؟
واسه من 2 ماه طول کشید.نقل قول:
دوست عزیز، شما باید هر روز تماس بگیری و بری رو مخشان
عجب!!نقل قول:
در تماس هستم منتها به من میگه من اسم شما رو گذاشتم در لیست انتظار و خودم با شما تماس میگیرم و ....
از اونجایی که قبلا هم از این شرکت اینترنت گرفتم به خوبی میدونم که شرکت داتک پول پرست واقعی هست و مشتری یعنی ... . خلاصه مجبور هستم از این شرکت اینترنت بیسیم بگیرم وگرنه حتی از اسم این شرکت هم حالم به هم میخوره.
ممنون
سلام
داتک لیست جدید قیمت هاشو گذاشت
تمام تک کاربره ها رو حذف کرده تازه 64kbps هم دیگه نمی ده
فکر کنم از ماه بعد برای ما هم این قیمت ها رو اعمال کنن
پس خداحافظ داتک!!!!!!
از روز اول کاملا واضح و مبرهن بود که داتک قصد همچین کاری رو داره اما بنا به دلایلی این کارو نکردندنقل قول:
اما الان با خیال راحت اینکارو کردند و از اونجایی که به مشتری هاشون اهمیت نمیدن حتی نخواستند که نامه هایی که براشون فرستادیم رو نگاه کنند و این اوج بیشعوری مدیر عامل رو میرسونه
منکه به شخصه تا دو هفته دیگه از این شرکت میرم و منتظرم که ازم بپرسن که برای چی میری تا منم حسابی از خجالتشون در بیام
اگه قرار باشه 100 تومن به این شرکت بدم تازه محدودم کنند حاضرم اون پول رو دور بریزم اما دست اینا ندم
و 100% مطمئنم که خیلی ها از این شرکت میرن.
اسم اینترنتشم تغییر داده که کسی بعدا اعتراض نکنه.واقعا خیلی جالبه
فقط میدونید دلم از چی میسوزه؟
حیف این همه مدت که با این شرکت بودیم.اگه از اول با یه شرکت دیگه بوودم اینجوری باهام برخورد نمیشد
فقط تنها کاری که میخوام برام بکنن اینکه زودتر خطمو ازاد کنن که هرچه زودتر از این شرکت برم
شرکتی که به حرف مشتریش اهمیت نده همون بهتر که مشتریهاشو از دست بده
تو همه جای دنیا شرکتا مشتری مدار هستند اما تو ایران مدیر عامل مدار هستند و هرچی ایشون باب میلشون باشه مشتری ها باید اطاعت کنن
همیشه حق با مشتری است.پس مشترکین 64 کیلو بیت چی میشن
با حذف 64 Kb دیگه نیازی به داتک نداریم برا ماه بعد میرم دنبال شرکت دیگه.
قیمت 128 که برده بالا.دوستان یک شرکت دیگه معرفی کنین
خب پس بالاخره کار خودشونو کردن :5:
دوستانی که می خوان از شرکت برن، سراغ کدوم شرکت می رن؟؟
سپنتا دقیقا قیمتش همینه، اگه سه ماهه شارژ کنی 1 هفته هم رایگان شارژ می کنه، تازه کلی هم جایزه می ده :31:
نظرتون چیه؟