سلام به همه
رتبه من شده 530 منطقه 3
میتونم به چیزی امیدوار باشم؟؟؟؟؟؟
Printable View
سلام به همه
رتبه من شده 530 منطقه 3
میتونم به چیزی امیدوار باشم؟؟؟؟؟؟
سلام کسی on هست؟
سلامنقل قول:
فقط در مورد رشته کارگردانی صدا سیما میدونم که میتونید قبول بشوید
موفق باشید ....
در باره ی آزمون عملی طراحی صحنه کسی اطلاعاتی داره ؟
کسی از موضوع سالهای قبل آزمون عملی رشتههای گرافیک و نقّاشی خبر داره؟
موضوع پارسال رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوندم این بوده: «طرّاحی چهارراه (خیابان) با درنظرگرفتن گروههای سنّی مختلف و ایجاد یک اتّفاق جالب بهغیر از تصادف در چهارراه».
در سال های قبل تا اونجا که اطلاع دارم اینا موضوع بودن: مراسم دسته ی عزاداری امام حسین،زلزله زدگان وامداد رسانی بهشون،ارگ بم،سیزده بدر ... یکسری چیزای دیگه
ممنون. اینایی که نوشتین مال کارشناسی بودهن دیگه؟نقل قول:
بله برای کارشناسی بودنقل قول:
سلام.من کارشناسی رشته مخابرات دارم.الان میخوام کنکور هنر بدم و از رشته ارتباط تصویری خوشم اومده.من هیچ وقت کلاس نقاشی یا طراحی نرفتم.ولی کلاس معرق و منبت رفتم و بلدم این دو تا رشته رو.میخواستم ببینم تو ازمون عملی باید نقاشی بکشم؟اگه نتونم یعنی قبول هم نمیشم؟اگه ممکنه یه کم واسم توضیح بدین؟در ضمن رتبه واسه ارتباط تصویری تو شیراز حدودا چنده؟ممنون
در رابطه رتبه های قبولی در شیراز واسه خود شیرازی ها اطلاعی ندارم ولی در کل بهتره زیر 500 باشه.
بله برای ارتباط تصویری باید آزمون عملی نقاشی بکشین یعنی آزمون عملی نقاشی و ارتباط تصویری یکی هست
ببینید بستگی به رتبتون و کار عملیتون داره آزمون عملی مثل یک درس با ضریب 4 در رتبه کنکورتون موثره و آزمون عملی یکسری شاخصه کلی داره که بدیهی هست بدون آگاهی و تمرین موفق نمیشید بخصوص که دانشگاه دولتی (روزانه یا شبانه) بخواید قبول بشیدنقل قول:
دقت کردین هرسال کلی صندلی تو همه ی دانشگاه های رشته های هنر اونم بعد از قبولی خالی میمونه؟؟ اینا بخاطر کنکور عملی هنر که دیر برگزار میشه وبعد از قبولی در رشته ای که دارای آزمون عملی هست صندلیتون در دانشگاهی گه قبل از آزمون عملی توش قبول شدین واسه همیشه خالی میمونه درصورتی میشد جای یکی دیکه باشه .... در حالی که اگر آزمون عملی زودتر برگزار بشه و نتایجش همزمان با نتایج سراسری بیاد همه از اول در رشته و دانشگاهی که دوست دارن قبول میشن و هیچ صندلی تو دانشگاه ها خالی نمیمونه هرسال کلی داوطلب رشته های هنر فقط به این دلیل از تحصیل بازمیمانند...
بنظر شما این کار سازمان سنجش ..... نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راهحلّی که برای این مشکل در نظر گرفتهن، تغییر نیمسال شروع به تحصیل رشتههای متمرکز، از مهر به بهمنه!نقل قول:
سهشنبهٔ همین هفته رفتم تهران که ثبتنام کنم؛ بعد از معارفه و مراسم و… رفتم آموزش. مسئول آموزش بهم گفت شما (و ورودیهای ۹۲ عکّاسی) برو بهمن بیا واسه ثبتنام! درحالیکه توی دفترچه، عکّاسی دانشگاه تهران رو دقیقاً بهعنوان رشتهٔ ورودی مهر نوشتهن.
دلیلشون واسه این کار همون چیزیه که شما هم گفتید. از بچّههای ورودی سالهای قبل شنیدم که میگفتن سال ۸۸ فقط «۱» نفر توی عکّاسی موندهبود و بقیّه رفتهبودن رشتههای نیمهمتمرکز!
امّا اینکه به قبولیهاشون اطّلاعرسانی کنن، واقعاً انتظار زیادی نیس. با این وضعیّت، من باید پیگیر معافیّت تحصیلی باشم و اگه موافقت نشه، یکی دو ماه در «خدمت» باشم :دی
سلام واسه امتحان عملی آهنگسازی کمک لازم دارم خواهشا هر کی اطلاع دقیق راجع بش داره ایمیلشو بده باهاش صحبت کنم:n28:
من مطلبای قبلو خوندم بیتا خانم و سولماز خانم آهنگسازی قبوا شدن ولی هیچ کدوم ایمیل ندارن من سوالامو بپرسم:n28: هر کی میدونه لطفا بگه بهم
یکی از سوالام اینه که مثلا گفتن چن تا سوال ساز شناسی داره اونا چه جورین سوالاش :n27:
ازماکه گذشت... حداقل واسه کنکور سال های بعد یک فکری بکنند...
بله واقعا نمیدونم به چه دلیلی این کار احمقانه رو نه تنها انجام میدن بلکه قصد هیچ تغییری در رویه ی این آزمون عملی ندارن!!نقل قول:
خود بنده هم از زخم خورده های این کار .... سازمان سنجش هستم ویک سال از عمرم وقتم زندگیم به هدر رفت...در حالی که قبول شده بودم ولی بعد از آزمون عملی تعداد انصرافی های کلاسمون بالا رفت و منحل شد... و..............
این راه تغییر شروع نیمسال از مهر به بهمن نه تنها مشکل رو حل نکرده بلکه بدتر شده ....نقل قول:
البته من کاری با شروع نیمسال ها ندارم ولی اگه نتایج همزمان و یکجا اعلام بشه هیچ کلاسی منحل نمیشه و مثل اتفاقی که شما برای سال 88 گفتین ویک عالمه اتفاقاتی که برای داوطلبین سال گذشته افتاد و بنده ازشون اطلاع دارم نمی افتاد
نقل قول:
باز هم تغییر زیادی ایجاد نمیشه به نظرم.
به خصوص برای رشته های متمرکز.
من سال سوم عکاسی دانشگاه هنرم. ورودی ما فقط 9 نفر هستیم !!!
روز ثبت نام پرونده ها رو دیدم ، خیلی ها قبول شده بودن عکاسی ولی ثبت نام نکردن دیگه چون رفته بودن رشته های نیمه متمرکز. به نظر من ثبت نام ها رو باید یه کم زودتر انجام بدن که بتونن تکمیل ظرفیت اعلام کنن.
کلّاً وضعیّت فرقی نمیکنه. مگه اینکه از همون اوّل به همه اطّلاع بدن که قراره چه اتّفاقی بیفته. چون حتّیٰ با تکمیل ظرفیّت هم ممکنه به یه عدّه ظلم بشه (از بیخبری یا…).نقل قول:
این طور که من در مورد عکّاسی شنیدهم، هر سال بیشتر از ظرفیّت (تا دو برابر) قبول میکنن. حالا اینکه چند نفر بمونن و چند نفر برن، معلوم نیست!
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
ببینید من دیپلم کامپیوتر (فنی حرفه ای) و پیش دانشگاهی انسانی دارم و از طریق کنکور ریاضی دانشجوی آی تی شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امسال تفریحی و بدون مطالعه تو کنکور هنر شرکت کردم. سوالها آسون بود (تقریبا) و تو زیرگروهی مربوط به رشته "تلویزیون و هنرهای دیجیتال" هست سیصد شدم. اگه درست خاطرم باشه زیرگروه یک بود
این رشته رو تو دانشکده صدا و سیما انتخاب کردم و الان اسمم برای چند برابر ظرفیت اومده که برم مصاحبه اما من حقیقتا فرد هنرمندی نیستم. فقط یه مقدار در زمینه عکاسی فعالیت داشتم، همین. حالا برای افزایش اطلاعاتم در زمینه ی هنر، کتابهای درسی که به نظر میومد با هنر ارتباط دارن رو دانلود کردم و دارم میخونم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
با این تفاسیر به نظرتون ممکنه قبول بشم؟
اصلا این رشته رو به من توصیه میکنید؟ یعنی آموزشهایی که میدن در حدی هست که فرد غیر هنرمندی مثل من رو در صورت پیگیری و تلاش خودم به یه هنرمند تبدیل کنه؟!
اگه راهنمایی و توصیه ای برای کسب نتیجه ی بهتر در گزینش و مصاحبه ی حصوری دارین ممنون میشم بگید
تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شناخت خاصی روی این رشته ای که شما گفتین ندارم.نقل قول:
اما یه چیز کلی راجع به همه ی رشته های هنر و دانشگاه های هنر بگم. هیچ دانشگاه و رشته ای شما رو هنرمند نمی کنه.
همه چیز بستگی به خودتون داره که چقدر مطالعه ی هنری و تمرین داشته باشین ، چقدر از اساتید سوال بپرسید و راهنمایی بخواین و ...
خلاصه ش اینکه اگر علاقه ی خاصی به این رشته ندارین به نظر من وقت تلف کردنه . چون دانشگاه کار خاصی برای جذب هیچ کس نمی کنه.
اما اگر خودتون تلاش کنین بدترین دانشگاه هم که برید هنرمند میشین.
ممنونم از شما
دوستان اگه موردی در رابطه با گزینش به ذهنشون میرسه ممنون میشم مطرح کنید
بچه ها سلام
من کارشناسی دارم
و میخوام هنر شرکت کنم ..چون از کودکی درگیر عکاسی بودم و تحصیلات آکادمیک برام مهمه...
البته این دفعه نمی خوام دور دانشگاه آزاد رو خط بکشم :) ..تلاشمو میکنم ولی چون سنم از خیلی از شماها بیشتر هست فرصت برای توقف ندارم ..
کسی میتونه بگه با توجه به یکی شدن کنکورها...برای قبولی عکاسی دانشگاه آزاد تهران مرکز چه رتبه ای نیازه....من دانشگاهم نور بوده و نیمای محمودآباد رو همیشه می دیدم ...کسی تجربه عکاسی خوندن اونجا رو داره ؟ هیچ وقت حس خوبی نسبت به اون دانشگاه با امکانات و حشتناکش ندارم..ضمن این که بهتره تهران باشه تا فرصت برای رشد باشه...
+ منابع آزاد برای رتبه 1000 الی 2000 منطقه ضروری هست ؟؟
اگر در انتخاب رشته کنکور سراسری هم نیمه متمرکز زده باشیم و هم متمرکز ؛ متمرکز رو قبولشیم و ولی نریم ویا بریم ثبت نام کنیم ولی بعدش انصراف بدیم تاثیری در آزمون عملی نیمه متمرکز داره؟ میشه از متمرکز انصراف بدیم و فقط آزمون عملی بدیم؟
سلام.
من سال سوم هنرستان رشته گرافیک هستم.اگه برم پیش هنر میتونم کنکور انسانی بدم؟؟؟؟؟؟
اگه نمیشه پیش برم بهتره یا امسال کنکور کاردانی بدم و برم؟؟؟؟؟وکدوم زیرشاخه گرافیک کار عملیش کمتره؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من سوم ریاضی هستم و میخوام که در دانشگاه رشته ی موسیقی را بخوانم:n02:
مخم هم که دیگه رد داده و نمیکشه که بخوام پیش رو هم بخونم.(همین الانش هم گیر کردم چه برسه به پیش!!!) :n03::n03::n03:
میخواستم ببینم چه راهی هست؟:n13:
مشاور مدرسمون گفت که شهریور 93 برم چنتا از درس های هنر رو امتحان بدم و پیش دانشگاهی رو در هنرستان هنر بخونم. ولی نمیتـــــــــــــــــــــ ـــونم:n29: :n03: :n30:
PLZ HELP
جمعهای که گذشت (هفدهم آبان)، آزمون عملی رشتههای گرافیک و نقّاشی (کنکور هنر 92) برگزار شد. قسمت بود من هم شرکت کردم.
یه دفترچهی هشتصفحهای داده بودن:
صفحهی روجلد (یک) که هیچی.
صفحهی دو احتمالاً واسه نمرهدادن بود.
صفحهی سه شامل متن سؤال و توضیحاتش بود.
صفحهی چهار، جایی بود که باید کار نهایی رو میکشیدیم.
صفحات پنج تا هشت رو هم بهعنوان پیشنویس گذاشتهبودن.
برای کسانی که میخوان بدونن موضوع چی بود؛ اینها رو توی برگهی سؤال نوشته بودن:
«مراسم رونمایی از یک مجسّمه یا سازه را که در میدان اصلی شهر نصب شده است، طرّاحی کنید. این سازه، نماد اصلی شهر است. مسئولین برنامهای شاد تدارک دیدهاند که برای عموم مردم جذّاب باشد.
در داوری آثار، به موارد زیر توجّه میشود:
– انتخاب زاویهی دید ایدهآل و متناسب با مراسم
– رعایت اصول پرسپکتیو
– رعایت تناسبات در ترسیم فیگورها و نشاندادن فیگورها با حالت، سن و وضعیّت اجتماعی مختلف
– نورپردازی صحیح و اصولی
– کاربرد درست تکنیک مدادرنگی
– استفاده از تمام فضای کاغذ»
پ.ن. من یکی که پدرم در اومد تا موضوع آزمونهای سالهای پیش و فرایند آزمون رو پیدا کنم؛ امیدوارم این موارد به بقیّه کمک کنه.
کسی از دوستان نمیدونه چه رتبه ای برای پذیرش مرحله اول در رشته موسیقی باید داشت ؟
سلام
من 90 کنکور هنر دادم رشتم ریاضی بود و هیچ کتابی از هنر نخونده بودم و عمومی هام رو هم بالا نزدم (کلا درس نخون بودم) رتبم تو هنر 1000 شد.
حالا هم دانشجوی سال 3 کامپیوترم ولی میخوام انصراف بدم:n15: و واسه 93 کنکور بدم (البته هنوز شروع به خوندن نکردم اگه هم قبول نشم واسه 94) میخواستم بدونم واسه رشته های زیر گروه 1 تو تهران تا چه رتبه ای می پذیرن؟(ساکن تهران هستم) امتحان عملی باید در چه حدی باشم؟ (خودم 3D کار میکنم طراحیم هم معمولیه ولی تا حالا کلاس
نرفتم و حرفه ای نیستم ) اگه از بهمن حسابی طراحی کار کنم و کلاس برم به حد قابل قبول میرسم؟
با سپاس
این یکی شدن کنکورها - تا جایی که میدونم - فقط همین یک سال بود و آزاد دیگه قراره با سوابق تحصیلی بگیرهنقل قول:
با قبولی در نیمه متمرکز قبولی متمرکز باطل میشه و اتوماتیک منتقل میشیدنقل قول:
یه فرمم انتهای دفترچه نیمه متمرکز هست که گفته باید پر کنید برای همین موضوع و احتمالا بعد از اعلام نتایج تحویل بدیم
فکر نمیکنم مانعی برای کنکور انسانی داشته باشید (از سنجش بپرسید) اما اگر هدفتون انسانیه بهتره پیش انسانی بخونید چون تو هنرستان دروس عمومی رو ناقص درس میدننقل قول:
بدون شک برای شما بهترین کار اینه که پیش رو هنر بخونینقل قول:
جواب کنکور عملی کارشناسی نقاشی و طراحی صنعتی کی میاد؟
ظاهرا اعلام دقیق هنوز نشده. بر اساس شنیده ها یه ماهی موندهنقل قول:
از کاربرهای اینجا کسی رشته سینما - تدوین نیست؟
سلام
من دیپلم ریاضی دارم ولی پیش ریاضی ندارم. بجاش با دیپلم رفتم دانشگاه علمی کاربردی پودمانی رشته سخت افزار مدرک کاردانی گرفتم
میخوام کنکور هنر بدم. چون هم علاقه زیادی دارم هم استعداد تو رشته نقاشی
ولی اطلاعات کافی ندارم
نمیدونم برای رشته نقاشی سراسری تهران روزانه شبانه و غیر انتفاعی چه تراز و چه رتبه ای میخواد. کلا از تراز و رتبه برای هر رشته زیاد سردر نمیارم.
یه سوال دیگه ام هست: رشته نقاشی برای کلیه دانشگاها روزانه شبانه و .... کاردانی داره یا کارشناسی؟
اگه کسی میدونه جواب بده
خب اینطور که معلومه اطلاعاتت خیلی کم هست و نیاز داری اگر واقعا رشته مورد نظر رو دوست داری از خونه بیرون بری و تحقیق انجام بدی. البته منم آدرس یه جا رو برات pm میکنم.نقل قول:
سلامنقل قول:
خب شما ابتدا باید دروس هنر در کنکور رو ببنید.این رو در نظر بگیرید که رشت هنر متفاوت از سایر رشته ها هست و شما باید منابع مربوط رو بخونید.
والبته باز هم این نکته رو توجه کنید که کتاب مررجع مشخصی برای رشته هنر وجود نداره -و شما باید از منابع کمک اموزشی استفاده کنید ....
اغلب رشته های هنر کارشناسی پیوسته هست ...
سال خوبی داشته باشید و موفق باشید
سلام
من درحال حاضر سوم ریاضی هستم میخواستم امسال برم پیش هنر بخونم
شهریورباید امتحانای چند تا از درسا ی تخصصیشنو بدم
امسال ک نهایی امتحانای رشته ریاضیو میدم
میخواتم بدونم وقت امتحانای هنرو میدم نمراتش میشه نمره کتبی نهایی که برای کنکور و ورودی دانشگاه تاثیر داره یا همون معدل دیپلم ریاضیمه؟؟؟
برای رشته تلویزیون و هنر های دیجیتال گرایش انیمیشن که زیر گروه
4 امتحان عملی داره؟اگه داره امتحان عملیش چیه؟
و اینکه دانشکده صدا و سیما برای پذیش حداقل رتبه کشوری باید چند باشه
استان مرکزیم
شنیدم طراح سوالای کنکور هنر دستش بازه اگ منابع خوبی برامطالعه سراغ دارید لطفا ب من معرفی کنید
اگ اطلاعاتی دربار رسیدن ب این رشته دارید ممنون میشم کمکم کنید
سلام دوستان، من سال 95 اگه خدا بخواد کنکور می دم و امسال می رم سال سوم (هنرستان) و می خواستم یه سری منابع آزاد رو زودتر شروع به مطالعه بکنم تا سطح اطلاعاتم بالاتر بره و سال پیش بتونم بیشتر و بهتر بخونم ، آیا توصیه ای دارین چی رو بخونم؟
و یه سوال دیگه آیا آزمون عملی طراحی لباس با گرافیک و نقاشی یکیه؟ و تکنیک حتما باید مداد رنگی باشه؟
مرسی :n09:
سلامنقل قول:
برای کنکور هنر منابع مشخصی وجود نداره.وخودتون باید به دنبال پیدا کردن منابع مرتبط باشید.
ابتدا هدف اصلیتان را مشخص کنید.
کتابهای کمک اموزشی هم میتونه کمک کنه ولی برای موفقیت کافی نیستند
امتحان عملی هر رشته متفاوت و تخصصی هست
موفق باشید