سرویس 512 و سرعت دانلود 25 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی کمه!!!!!!!!!!
Printable View
سرویس 512 و سرعت دانلود 25 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی کمه!!!!!!!!!!
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
تر خدا يكي بگه من چه كار كنم؟؟؟
من قبلاً از سپنتا سرويس داشتم بعدش راضي نبودم قراردادمو فسخ كردم رفتم با شاتل قرارداد بستم.
حالا مشكل من از اينجا شروع شد:
بعد از يك هفته هنوز خط من رانژه است. و سپنتا هنوز تجهيزاتشو جمع نكرده. شاتل رفته وصل كنه ديده كه خط من آزاد نيست. من زنگ زدم سپنتا گفتش ما نامه زديم مخابرات بايد جمع كنه. زنگ زدم مخابرات بعد از كلي اتلاف وقت طرف گفت از سپنتا هيچ نامه اي نيومده. دوباره زنگ زدم سپنتا گفتن كه ما نامه زديم ديگه به ما ربطي نداره. بعد از كلي حرف زدن شماره نامه اي كه سپنتا زده زنگ زدم مخابرات گفتم و اونا گفتن كه همچين نامه اي دريافت نكردن.
الان شاتل مي خواد وصل كنه نمي تونه. مخابرات پاس ميده به سپنتا و اونا هم پاس ميدن به مخابرات.
يكي بگه من چيكار كنم . يك هفته كار من شده زنگ زدن به مخابرات و سپنتا.
ولی سپنتا یه روزه خط منو از رانژه در اورد...دمش گرم
راستش این بازی ها که شرکت ها در میارن ، واقعا آزار دهنده است . ( فکر کنم به شخص شما بود توصیه کردم که با تلفن پیگیری کنید ، درسته ؟ )نقل قول:
به احتمال زیاد ( اگه اتفاقی برای نامه نیافتاده باشه ) یا سپنتا داره دروغ می گه ، یا مخابرات ( که احتمال اولی رو بیشتر می دونم ، می دونم سخته ، اما ) کمی تحمل و صبر داشته باشید و با تلفن پیگیری بفرمایید .
یادمه اون موقع ، تنها کسی که خوب جواب می داد معاونت مرکز بود ( برا من که این جوری بود ، به همه جا هم اکسس داره ) می تونید از ایشون هم کمک بگیرید ( اگه مثل کارمندان مخابرات ، طلب ارث پدر مرحوم رو نداشته باشن :13: )
باید تعامل خوبی داشته باشید تا جواب بگیرید ، اگه ول کنید ، شاید یه هفته دیگه هم طول بکشه، اما با پیگیری ، احتمالا کمتر . برای خرج رانژه هم بیتشر بچه ها مشکل داشتن، پس فقط تحمل داشته باشید و صبر کنید ( التبه چنین چیزی رو به شرکت نشون ندید که دیگه کارتون تمومه )
امیدوارم مشکل تون حل بشه ( می دونم راه قطعی ندادم ، اما هر چی که به ذهنم می رسید رو عرض کردم ، شاید بتونه موثر باشه ، اگه هم نه که ببخشید :11: )
یا حق :10:
نقل قول:
دوست عزیز بهترین راه اینه که حضوری بری نامه رو بگیری و بدی مخابرات محلتون
مرسي از راهنمايي شما. آيا سپنتا نامه به خود من ميده كه ببرم مخابرات يا اگه بخوام برام فكس مي كنن؟؟؟نقل قول:
اگر هست كه همين فردا ميرم دنبالش...:20:
اين قضيه، عينا براي من هم پيش آمد. وقتيكه مي خواستم از پارس آنلاين به صبانت بكوچم.نقل قول:
حدود 4 هفته طول كشيد تا خطم از رانژه پارس آنلاين در آمد:41:
البته مشكل از طرف پارس آنلاين نبود چرا كه آنها همان روز اول، درخواست كتبي شان را به مخابرات براي تخليه رانژه خط من ارسال كرده بودند و حتي حتي جواب آن نامه را هم از طرف مخابرات دريافت كرده بودند!
جالب ايجاست كه مخابرات هم فرداش در نامه اي به پارس آنلاين نوشت: كه خط فلان از رانژه درآمد!
در صورتيكه از رانژه در نيامده بود!
پارس آنلاين هم مي گفت ما وظيفه مون رو انجام داديم و ديگه به ما مربوط نيست.
براي همين من رفتم شركت پارس آنلاين و يك كپي از نامه اي كه به مخابرات ارسال كرده بودند رو گرفتم و حضورا بردم به مركز مخابراتي منطقه مون.
ولي مركز مخابراتي به من گفت بايد از مركز به ما ابلاغ شود تا خط شما را از رانژه تخليه كنيم!!!
ديگه داشتم نااميد مي شدم كه به ياد بازرسي مخابرات افتادم.
از همان كپي نامه يك اسكن گرفتم و به بازرسي مخابرات استان و كشور و ... ايميلش كردم. قضيه رو هم شرح دادم.
بالاخره بعد از 4 هفته، خط من از رانژه تخليه شد.
كلا مخابرات خيلي خيلي شير تو شير است.
نقل قول:
والا من یک سال و نیم پیش بچههای مخابرات گفتم نامه ات اومده داره برگشت میخوره باهاشون صحبت کردم گفتن برو بگیر بیا. ما هم رفتیم گرفتیم آوردیم.
قبول کردن یا نکردن مرکز مخابراتی بستگی به برو بچهها اونجا و برخخود خودت داره. برای ما که از اون روز با 4 تا شون خیلی رفیق شدم
ممنون بابت این خبر داشتم سکته میزدم !نقل قول:
شما که هنوز سرویسو نگرفتی،شما چرا سکته میزدی؟نقل قول:
چون که درخواست واسه تغییر سرویس به سرویس ECO داده شده :31:نقل قول:
سلام...
من میخوام یه صبا نت 64 بگیرم ... فقط از مخارجش بی خبرم .
لطفا بگین چقدر برام خرج بر میداره؟؟ از همون اول و اگه میشه یکم از امکانات و محدودیت های صبانت برام بگین...
دستتون درد نکنه.
سلام :46:نقل قول:
من سرویس صبا ندارم ، اما تا جایی که می دونم ، همه شرکت ها ، و صبا هم ، دارن با کمبود پهنا دست و پنجه نرم می کنن ( یعنی شرکت ها پول از یوزر ها می گیرن ، تا یوزر ها با این مشکل دست و پنجه نرم کنن ، 2 _ 0 به نفع شرکت ها :31: )
هزینه که ، باید یه هزینه راه اندازی بدی ( من ندیدم تو سایت اش چقدره ، کسی می دونه ، بگه بی زحمت ) و همون هزینه ماهیانه 10 تومان رو ، هزینه مودم رو هم که فبها ...
خوبی صبانت ، در مقابل بقیه شرکت ها ، اینه که می تونی دان شبانه داشته باشی ، محدودیت هم تا چند وقت پیش در کار نبود ، مگه این پهنای باند . یه سر به تاپیک صبا بزن :10:
( دوستان باز نگن که پست الکی دادم ، هر چی که بلد بودم گفتم ، هر چه هم که بلد نبودم ، گفتم نمی دونم ، حالا نمی دونم اگه با این شرایط نباید پست داد ، نمی دم :20: )
یا حق
ببخشید، اما اشکال از خود شاتله. چون دقیقا به من هم گفته بودن که تا آخر مهره.نقل قول:
اونی که باید عذر بخواد شما نیستی عزیز، یکی دیگه هست. :27:
سلامنقل قول:
هزينه راه اندازي 10 هزار تومن ولي من شنيدم كه ديگه 64 نميدن...128 اگه تهران باشي با هزينه ي مخابرات ميشه 13600 تومان
يعني اول بايد 23600 براشون واريز كني
اطلاعت بيشتر رو از خود سايت نگاه كن
نقل قول:
کد:Www.sabanet.ir
من یک مشکلی داشتم که می خواستم راهنماییم کنید...
من یه سرویسه adsl در کرج می خوام که بتونم باهاش بازی کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعلاّ از شبدیز استفاده می کنم که واقعاّ افتضاحه.
فعلاّ به آریا تک زنگ زدم. سرویس 512/512 خیلی خوبه ولی نمی دونم به دزد باز کردن می خوره !!! شاتل و داتک برای بازی خوبن ولی داتک توی کرج نمایندگی نداره.....
راستی می خواستم ببینم برای بازی سرعت بالا مثل 512 با 128 فرق داره؟؟
کدوم شرکت؟
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
با تشکر از راهنمایی همه شما دوستان . :11:
من امروز رفتم سپنتا نامه گرفتم دستی بردم مخابرات و همین امروز خطم از رانژه دراومد.
جالب اینجاست که سپنتا بهم نشون داد که دوبار نامه زدن مخابرات ولی بازم مخابرات می گفت از اونا هیچ نامه ای نیومده. قراره فردا شاتل برام وصل کنن.
خلاصه اگر کسی مشکل منو داره تنها راهش همینه تا کارش سریع انجام بشه... :10:
آخر مهر=اول مهر؟ :31:نقل قول:
احتمالاً منظورش ترافيك رايگان سرويس ART براي روزهاي 5شنبه بوده.
اخبار را لطفا در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنیدنقل قول:
آره ، 64 نداره ، البته برا تهران ، من هم فکر کردم ایشون تهران تشریف ندارن ...نقل قول:
ولی از لحاظ قیمت فرقی نداره که :46:
ممنون که اینجا گفتی ، یه چیزی هم ما یاد گرفتیم ، ولی فکر نمی کردم که بدن بهت ، خیلی عجیبه ....نقل قول:
مرسی
یا حق
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس امروز قاط زده سرویس 128 هست باور کردنی نیست با 100 داره دانلود میکنه :31:
شما بگو 1000 ! خب وقتي محدوده چه فايده. حتي شبا هم رايگان نيست (ديگه اكثر شركت ها شبا رايگانه). اتفاقاً بدتر هم هست چون يهو يه دانلود ميزني بعد وسطاش پشيمون ميشي و... اگه يه ساعاتي ترافيك رايگان داشت بله با اين سرعت حرف نداشت.نقل قول:
اتفاقا نه چون من چندتا اکانت دستمه کم مصرف ولی راستش میترسم اینو دیسکانکت کنم دیگه سرعت عادی بشه فعلا این 30 گیگ مصرف نشده داره استفاده میکنم تا بعد ببینیم چی میشه
من میخوام یه سرویس اینترنت Adsl با سرعت 128 برای خونه راه اندازی کنم . به نظر شما تو اصفهان بهترین سرويس دهنده Adsl چی هست و من خودم مودم بخرم بهتره یا اونهایی که خود شرکت نصب میکنه خوبه ؟ میگند اونهایی که شرکت میاره خوب نیست. به نظر دوستان چه مودمی و با چه مارکی بخرم .اگه میشه منو راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
در رابطه با بهترین شرکت تو اصفهان میتونید از تاپیک زیر استفاده کنید
بررسی وضعیت adsl در اصفهان
برای خرید مودم هم میتونید از تاپیک مقالات کمک بگیریدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=227018
مطالب خیلی خوبی داره
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=259251
به نظر من سزویس محدود یهتره ما در درجه اول سرعت میخوایم نه حجم
حالا من 100GB حجم داشته باشم وقتی دانلودم 10Kb یا 20Kb هست این 100 GB چه غلتی باهاش کنم؟؟؟
من سرویس محدود را واقعا ترجیح میدم
آره دوست من ، من هم این جوری بیشتر تر جیح می دم، اما واقعا با 2 گیگ ، چی کار می شه کرد تو ماه ؟ :13:نقل قول:
حداقل ماهی 5 تا بدن ، تا آدم همون استفاده عادی رو داشته باشه ، حالا دان رو بی خیال ، باشه دان نمی کنیم ، اما 2 گیگ واسه وبگردی مشتی هم کمه به نظرم ( واقعا کم میاد اغراق نمی کم :13: )
مرسی :11:
یا حق :46:
آخوند جان با نظر شما مخالف هستم. چون من در روز بین 2 تا 3 ساعت وبگردی دارم سایت های سنگین و پر عکس رو هم می بینم ولی بیشتر از روزی 30 مگ مصرف نمیشه.
مثلا امروز کل مصرف من هنوز به 20 مگ نرسیده.
با adsl سرعت 64 میشه کال آو دیوتی 4 آنلاین بازی کرد؟
فکر نمی کنم بشه. 64 کمه.
سیاوش جان ، تا حالا شده که مجبور بشی بعد از سحری و نماز ، بشینی پای پی سی و ساعت 2 بعد از ظهر ، گلاب به روتون بری گل خونه :31: بعد بشینی پای پی سی تا 4 ، اون موقع نماز ظهر و عصر رو بخونی ، بشینی تا 5 ، 5 از فرط بی خوابی ، بخوابی تا افطار .... ؟نقل قول:
فکر می کنی اون هم 30 مگ استفاده می کنه ؟ ( نوشته بودم یه وبگردی اساسی :21:)
به هر حال ، این که نمی تونی روزی بیشتر از 3 ساعت توی وب باشی ، ازاد دهنده است ، البته گاهی ، گاهی آدم مجبوره دیگه :13:
( سیاوش جان ، این رو تو پرانتز می گم ،بقیه نخونن ، ااااااااا ، نخونید دیگه ، آقا پست های پشت سر هم نزنید ، روی قبلی ادیت بفرمایید بی زحمت ، التبه جسارتا :11: ، چه یوزر های خوبی ، دیدم هیچ کس نخوند :31: )
مرسی :11:
یا حق
آخوند جان من وبگردیم کم نیست..نقل قول:
کسانی که منو میشناسن میدونن 24 ساعته تو اینترنت پلاس هستم...
تازه دانلودهای کوچیک هم انجام میدم تو روز(تا سقف 20مگ)
الان دارم وضعیت ترافیکم رو که نگاه میکنم بیشتر از 90 مگ نتونستم کار کنم(تازه این 90 مگ هم داستان داره)
شبانه را اشتباها تنظیم کرده بودم نیم ساعت داشت از اکانت روزانم دانلود میکدر
بنابراین ترافیک 2.5گیگ در ماه به نظرم خیلی خوبه...شبانه هم اگه رایگان باشه البته.....
نقل قول:
1- خوب برای شما که روزی این همه ساعت از اینترنت استفاده می کنی شاید کم باشه.
2- ببخشید اصلا هواسم نبود که توی یه پست مطلب بنویسم.
شرمنده پرانتزت کمرنگ بود ندیدم.البته حرفت یه جورایی همه گیره.همه باید رعایت کنن.:2:نقل قول:
4 که سهله 7 رو هم میتونی بازی کنی.البته 64 یه صفر دیگه هم میخواد (حداقل):10:نقل قول:
سلام بچه ها
چه شركت هايي Adsl2+ ميدن؟! آخه فاصلم تا مخابرات زياده نميتونم Adsl معمولي بگيرم!
آيا Adsl ساعتي هم ميدن؟!
شاتل ادعا میکنه که adsl2+ میدهنقل قول:
یکی از بچههای اینجا بود که اونم فاصلش زیاد بود که هیچ شرکتی نمیتونست به اونا adsl بده ولی شاتل ارائه کرد
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم،توی ایران فقط شاتل:24: سرویس +2 میده.حالا چرا بقیه+2 نمیدن یا چرا شاتل سرویس دیگه نداره،واقعا نمیدونم.اگه کشف کردین به ما هم بگین.نقل قول: