فکر نکنم اومده باشهنقل قول:
Printable View
فکر نکنم اومده باشهنقل قول:
سلام.
من دنبال یه mp3 player خوب و بادوام میگردم با این مشخصات:
ویژگیهایی که میخوام حتماً داشته باشه:
1. پخش mp3 و wma
2. ضبط صدای محیط
3. رادیو و ضبط از رادیو
4. نمایش زمان طیشده حین پخش موسیقی
5. جلو و عقب رفتن سریع ترک (یه مدل دیدم که سرعت جلو رفتنش، مناسب فایلهای دوساعتهای که من زیاد گوش میدم نیست.)
6. وقتی خاموش میشه، یادش باشه که کجای چه trackای رو داشته پخش میکرده و بعد از روش شدن، از اونجا ادامه بده
7. امکان انتخاب folder برای پخش (یعنی folderها رو نشون بده و بشه از بینشون انتخاب کرد- آخه ظاهراً بعضی مدلها اینو ندارن!)
8. انتقال فایل از کامپیوتر بدون نیاز به نرمافزار مخصوص دستگاه
9. در صورت داشتن باتری داخلی، زمان شارژ نگهداشتن و مدت پخش زیاد باشه و مدت خوبی دوام بیاره و مجبور نشم زود باتری رو عوض کنم
ویژگیهایی که اگر داشته باشه، خوشحال میشم:
1. Line-in برای ضبط مستقیم صدا
2. امکان اضافه کردن حافظه
3. استفاده از باتری قلمی (شرمنده، با باطری داخلی احساس ناامنی میکنم! :sad:)
خیلی خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر نکنم اومده باشه
"digikala"
البته این رو باید کسی که هر دو دستگاه رو داره و می تونه مقایسه کنه بگه .. اما من شک دارم انقدر تفاوت عملکرد داشته باشن... ضمن اینکه از نظر تصویری S9 به D2 ترجیح داره از نظر من و حتی اگه درصدی هم کندتر باشه، به نظر من باکی نیست.نقل قول:
الیمپوس کمیاب تره و حتی در تهران هم مدل به مدل و هفته به هفته شاید گیر بیاد یا گیر نیاد... به نظر من همچنان سونی ترجیح داره بهش.نقل قول:
بله - موجوده...نقل قول:
البته عملکرد که سایت رسمی iriver بسیار ضعیفه .. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم اینو گفته بودم) .. اما از بررسی مشخصات این مدلها من صرفاً تفاوت ابعاد و وزن به نظرم می رسه... اگه تفاوت دیگه ای دستگیرت شد به ما هم بگو.
بعضی از مواردی که اشاره کردی رو اکثر پلیرها دارن و اصلاً اگه نداشته باشن عجیبه! .. بعضی موارد رو هم برعکس، دیگه الان کمتر پلیری هستش که داشته باشه (مثلاً باتری قلمی) ...نقل قول:
ضمن اینکه بودجه موردنظرت رو هم بگو ... حداکثری که می تونی هزینه کنی.
چندتا انتخاب که میتونی بهشون فکر کنی u5 از cowon (زیر 100 تومن) - باز از cowon ، مدل i7 هم بسیار مدل خوبیه (بالای 100 تومن) ... کریتیو هم یکی دو مدل خوب داره که خیلی از این خواسته های شما رو براورده می کنن .. مثل موزائیک ..
البته مدلی که همه این نیازها رو برآورده کنه به سادگی گیر نمیاد و مدلهایی که ذکر کردم، هرکدوم یکی دوتا از نیازهای شما رو ندارن ... سری E از iriver هم خیلی خوبه که افزایش حافظه هم داره ظاهرا.
من که پلیری نمی شناسم باتری قلمی بخوره. ولی اکثر این مشخصاتی که نوشتی با مشخصات پلیرهای کووان مخصوصا D2 همخونی داره.نقل قول:
سیمور جان ظاهرا اندازه lcd هم 2.8 اینچ شده ونقل قول:
البته عملکرد که سایت رسمی iriver بسیار ضعیفه .. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم اینو گفته بودم) .. اما از بررسی مشخصات این مدلها من صرفاً تفاوت ابعاد و وزن به نظرم می رسه... اگه تفاوت دیگه ای دستگیرت شد به ما هم بگو.
فکر کنم اون سیستم d-click هم 2تا دکمه لمسی اضافه شده
از شما و prowler88 بابت راهنماییتون ممنونم.نقل قول:
خب طبیعیه که ترجیح میدم خیلی گرون نباشه - حدود صدهزار تومن باشه خوبه. ظاهراً Transcend MP860 و Iriver E150 و Zen v plus (نمیدونم آخری در بازار هست یا نه) بیشتر این مشخصات رو دارن، ولی من نمیدونم این دستگاهها کیفیت کارشون و دوامشون چطوره. فکرش رو بکنین، اینقدر خرج کنم و بعد دستگاه زیاد عمر نکنه :41:.
ضمناً نمیدونم از کجا و با چه گارانتیای باید خرید کنم که بعداً هم در دورۀ گارانتی و هم بعد از اون، مشکلات احتمالی رو حل کنن :sad:.
ممنون میشم اگه بازم لطف کنین و راهنماییم کنین :).
Creative EZ300 گزینه خیلی عالی برای شما هست : 8گیگ 110 تومن
اگه از مارک های معتبر مثل iriver ، creative ، cowon و یکی دو مارک دیگه خرید کنی ، میشه مطمئن بود که از نظر دوام و کیفیت هیچ مشکلی نخواهی داشت.نقل قول:
طبیعتاً برای اینکه خیالت موقع خرید هم راحت باشه توصیه میشه از نمایندگی های این مارک ها خرید کنی .. که توی هر پاساژ کامپیوتری حداقل یکی دارن...
در مورد مدل پیشنهادی: اگه بخوایم براساس همون لیست نیازمندیهات صحبت کنیم، شاید مهمترین اش مورد 7 و 8 باشه (که تقریبا هم یکی هستند - یعنی بعضی پلیرها ساختار فولدری رو می شناسن اما بعضی دیگه نیاز به نرم افزار دارن و ساختار tag ی رو استفاده می کنن)
با اون حساب : u5 از cowon - یکی از دو مدل e150 یا e200 از iriver - همین مدل Ez300 که رفیقمون گفت رو بررسی کن ..
با سلام خدمت تمامی دوستان
برای خرید رکوردر سونی (همین سرس ux 2gb ) رفتم اما از شانس ما همه یا 4 گیگشو داشتن یا یک گیگش رو حالا باید یک هفته ای صبر کنم ( یا احتمالا بیشتر )
یک مدل از سامسونگ بهم معرفی شده ( YP-VP1 ) حالا کسی با این آشنایی داره
کیفیت ضبط صداش در چه حده ؟ آیا به نظر شما بهتره که صبر کنم یا این مدل هم توصیه میشه؟؟؟
ممنون از زحماتتون
من ویژگی های VP1 رو پسندیدم ... محصول جدیدیه و جالب به نظر می رسه ... اما سری UX سونی هم امتحانش رو پس داده ..نقل قول:
سونی یه باتری aaa میخوره و vp1 دوتا ... سونی جمع و جورتره...
vp1 رادیو داره و ضبط از رادیو هم داره .. ضمناً میکروفون خارجی هم داره (میکروفون ریزی که بتونی وصلش کنی به یقه یا هرجای دیگه تا از فاصله بیشتر ضبط کنی)
یعنی تقریبا در شرایط برابرندنقل قول:
نظر نهایی شما چیه ؟ فرض کن واسه خودت می خوای
من که مردد شدم ریکردر های سامسونگ تا حالا مشکلی نداشتند ....
من ux رو انتخاب میکنم گرچه واقعا از نظر ضبط صدا تفاوت اساسی ندارندنقل قول:
(به ویس ریکوردی که عکس بگیره هنوز اعتماد ندارم ترجیح میدم همون ویس ریکوردر باشه)
اینو همین جوری نوشتم سعی کن رو تصمیمت اثر نذاره
سلام
قیمت X-Fi2 برای 16 و 32 گیگ چقدر هستش؟
سپاس
من هم مثل دوستمون سونی رو انتخاب می کردم.نقل قول:
هنوز XFi-2 دیده نشده در بازار ایران ... اگه پیدا کردی به ما هم خبر بده .. می تونی سراغش رو (و اینکه اصلاً قراره بیاد به ایران یا نه) رو از نمایندگی های کریتیو بگیری.نقل قول:
سلام.
بچه ها کسی با s9 کار کرده؟ این ویدیو های یوتوب که سرعت مرور عکسا و سرعت پایین دستگاه رو نشون میده در حالت عادیه یا اینکه مثل موبایله که حافظشو پر میکنیو سرعتش میاد پایین؟
d2+ هم مثل s9 سرعتش تو لودینگو و مرور عکسا پایینه؟
من خیلی بدم میاد پلیرم کند باشه.
امروز پاساژ ایران بودم XFi-2 اومده بود 16 گیگ قیمت کردم 210 میدادنقل قول:
سوال پرسیدنم هم بیشتر برا این بود می خواستم قیمت پایتخت دستم بیاد
من یه ریکوردر yv120 سامسونگ دارم. خیلی هم ازش راضی نیستم، اگه میکروفون جدا بهش وصل نکنی ضبط صدای همچین قویی نداره، مصرف باتریش هم وحشتناک بالاست، با نرم افزار داخلیش هم چند بار مشکل پیدا کردم. اگه از روی تجربه شخصیم بخوام عمل کنم دیگه سامسونگ نمی خرم.نقل قول:
کسی جواب مارو نمیدونه؟نقل قول:
این ویدیو هایی که تو یوتیوب از s9 گذاشتن در حالت عادیه پلیره؟
یعنی واقعا سرعتش اینقدر پایینه؟
سرعت لود و مرور عکسها و منوها و کلا کار کردن باهاش کنده؟ یعنی همین جوریه که تو این ویدیو ها هست؟
d2+ چطور اونم مثل s9 کنده؟ منظور پایین بودن سرعت مرور عکسها و ویدیو ها و تغییر منو و خلاصه کار کردن باهاشه.
بله درسته سرعتش اونقدر پاینه متاسفانه تازه اگه حافظش پر بشه معلوم نیست چی میشه
من با D2 خیلی کار کردم اونقدر ها هم سرعتش پایین نیست البته این بسته به حجم عکس داره مثلا عکسی که 320*240 باشه خیلی رونه ولی اگه یه عکس HD باشه مسلما سرعتش میاد پایین در ضمن تو D2 مهمه که از کجا عکس ها رو مرور میکنی اگه حافظه خودش باشه سرعتش خیلی پایین نیست ولی اگه از کارت مرور میکنی کاملا بستگی به سرعت کارت داره.نقل قول:
درمورد S9 هم فکر نکنم سرعتش خیلی پایین باشه البته در حالت عادی اما به نظر من اونقدر محاسن دیگه داره که میشه از این مورد چشم پوشی کردی.
من هم کاملا موافقم.نقل قول:
توجه داشته باشید که کار اصلی D2 پخش موزیک هست. در کنارش فیلم و عکس هم پخش میکنه.
در مورد S9 هم به نظر من مهم اینه که عکس رو با کیفیت بالا نشون میده و با خود پخش فیلم مشکلی نداره. حالا یه ذره سرعت کمتر از آی پاد باشه از نظر خود من مشکلی نداره.
من به نظرم به نسبت امکاناتی که داره بهمون می ده ، یه کوچولو دیلی رو دیگه نباید به روش بیاریم که :31:
( داشتم یوزر منوآل رو می خوندم ، دیدم schedule برای ریکورد از اف ام هم داره ، ذوق مرگ شدم :8: )
به نظرم ساپورت خوبی داره ، یه ذره دیلی من رو به شخصه اذیت نخواهد کرد ( اگه خدا بخواد :20: )
و به نظرم مقایسه اش با آیپاد خیلی درست نیست ( کپی رایت : سیمور )
محتوای مخفی: کپی رایت
تنکس
:35: خیلی باحاله. مثلا بهش میگی ساعت 6 عصر شروع کن ضبط کردن به مدت 45 دقیقه. یاد خدا بیامرز D2ی خودم افتادم:37:نقل قول:
اتفاقا منم از این قابلیت زیاد استفاده می کنم چون به بعضی از برنامه های رادیو علاقه دارم و نمیخوام از دست بدمشوننقل قول:
مشکلی نداره من میخواستم بدونم d2+ سرعتش بیشتر از s9 هست با نه چون ویدیو هایی که از s9 دیدم سرعت مرورش واسه من پاینن بود.
من از او ادمایی هستم که هنوز منو نیومده و گزینه ها ظاهر نشدن من اوکی میکنم و کلا جلوتر از دستگاه کار میکنم اگه قرار باشه s9 سرعتش اینقدر پایین باشه مطمئنم من رو کلافه خواهد کرد:19:
حالا میخوام بدونم سرعت d2 هم سرعتش مثل s9 ه؟:13:
من فکر می کنم کل بحث "کیفیت اینترفیس" صرفاً متمرکز روی سرعت نیست ... شک دارم از نظر سرعت اینترفیس، عده زیادی شکایت داشته باشن از کارای cowon ... که البته بازم بحث سلیقه اس و شاید شما بگی "نه - این واسه من کنده" .. بیشتر بحث پیاده سازی اینترفیس تاچ هست که شاید بشه گفت در مقایسه با P2 و آیپاد تاچ، در رتبه پایین تری قرار می گیره. این دیگه بحث سرعت نیست و یه دستگاه میتونه با وجود اینترفیس سریع، اینترفیس متوسطی داشته باشه.نقل قول:
ضمن اینکه یک سوال: به فرض مشخص بشه که ایندو مدل cowon سرعت هاشون پایینه (که شک دارم اینطور باشه) ، آیا گزینه دیگه ای در نظر داری؟.. منظورم اینه که الان داری مقایسه انجام میدی یا صرفاً میخوای به یه جواب "آره/نه" برسی ... بهتره که حالت اول (مقایسه) در میون باشه وگرنه به قول اون فیلمه "شاید اگه سوال درست رو نپرسی، به جواب نرسی" ..
ببخشید بابت بحث انحرافی...نقل قول:
اینو من هر چی فکر میکنم یادم نمیاد مال کدوم فیلم بود.
تاریخ مجهول امریکا (American History X)نقل قول:
آقا من یه Creative Zen vision M 30 Gb گرفتم و اصلا استفاده نکردم همینطور مونده خاک میخوره. خودم 215 و یه کیف اصلش رو به قیمت 20 هزار خریدم. جمعا 230 هزار تومان. حالا میخوام بفروشم کجا میتونم بفروشم که زیاد زیر قیمت نخرن؟؟ الان قمیتش چنده ؟؟؟؟
سیمور جان ، سلام
وقتت رو نمی گیرم ، یه راست می رم سر اصل مطلب ...
از وقتی دارم برای این دوستمون راجع به آی تاچ و آیفون می خونم ، بد جوری چشمم رو گرفته ....
ببین ، من خیلی فکر کردم ، اما تنها بدی های آیپاد برای من در مقایسه با اس 9 ایناس :
1 _ کیفیت پایین تر نسبت به اس 9
سوالم اینه که آیا واقعا این اختلاف برام واضحه ؟ با زد وی پی مقایسه کن بی زحمت که ملموس باشه .
2 _ رادیو نداره ( چقدر این اپل ابلهه :31: )
3 _ مشکل آی تونز و ترنسفر کردن هم که من همین الآن هم با زد وی پی دارم ، با اپل هم خواهم داشت ، فیلم رو هم که برای رزولوشن باید کانورت کنم ( برای اس 9 ) خب برای اپل می کنم دیگه ، چه فرقی می کنه ؟
تنها چیزی هم چشمم رو گرفته بازی و مسخره بازی اش نیست ، از همه مهم تر تاچ مردشه و سیستم عاملش ، همین ...
ممنون می شم دوستان و سیمور از این 2 دلی درم بیارن و نظرشون رو بگن ( می دونم ، اما آخرش نیاین بگین تصمیم با خودته ... )
( به نظرم مشکل سوم که مشکل حادی نیست ، اگه مشکل کیفیت صدا حل بشه ، رادیو رو می شه یه خاکی به سر گرفت )
آیا اختلاف اساسی دیگه هم هست که کفه به رو طرف یکی خم کنه ، و من در نظر نگرفته باشم ؟
ادیت : داریم سر 32 گیگ از اس 9 و 64 گیگ از آی تاچ بحث می کنیم ، این هم خودش یه مزیت محسوب می شه ...
مرسی
یا حق
به نظر من s9 رو بگیر و اون مشکلی هم که خودم بهت گفتم داره و من باهاش کنار نمیام مطمئنم که شوما با اون قضیه که کنار میای هیچ عین خیالت هم نیس.نقل قول:
قبلا هم بهت گفتم واسه من معضله.
پس به نظر من s9 رو استاد کن حالشو ببر :27:
مشکل سرعت اش نیست محمد جان ....
مدل بسیار بسیار خوبیه و شاید بتونه با بعضی مدلهای امروزی که 3-4 سال ازش جدیدتر هستن رقابت کنه .. ولی خب با حضور مدلهای جدیدتر، علاقه کاربر به خرید مدل جدید، و وضعیت بازار شک دارم بتونی بالاتر از 150 تومن بفروشی اش؛ مگه اینکه یه نفر پیدا بشه که واقعاً دنبال این باشه ... (این باید سری دوم zvm باشه که شارژر همراهش نیست؛ درسته؟).... بهرحال بهترین جا برای فروش توی همین فوروم های معروف و بخش بازارچه شون هستش.نقل قول:
* اتفاقاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در همین فوروم مدتیه که با zvm اش به مشکل خورده بود (صفحه نمایش دستگاه خراب شده بود) ... می تونی باهاش در میون بذاری ... شاید طالب باشه.
هم نمی تونم ادیت کنم ، هم رو قبلی ادیت نکردم ، تا تو چشم بیاد ...
به نظرم آی تاچ می تونه جای یه پیشکار دیجیتالی رو بگیره ؟
مثلا می شه نوت نوشت ( تو کاوون نمی دونم می شه یا نه ؟ ) یا برنامه های کاربردی دیگه ای هم می تونه داشته باشه ( الان یه چند تا دیدم ، مثلا مالی ، اما نمی دونم به همون میزان که ظاهرش خوشگله واقعا هم کمک می کنه یا نه ؟ )
نظر شما چیه سیمور جان ؟ دارم اشتباه می کنم ؟ ( از وین مو بسیار متنفرم ، نمی دونم چرا ... )
و همین طور بقیه دوستان ؟
مرسی
(این همون قضیه ی "یه دوست دارم که دوست داره با دوست تو که دوست داره .... " هستش که آخر معلوم میشه اون "دوسته" خود تویی؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
1. دیگه خودت تئوری "درست/غلط بودن مقایسه" رو که من همیشه مطرح می کنم رو که حفظی ... نمیشه مقایسه کرد با zvp که! ... به نظر من آیپاد تاچ هم کیفیت تصویرش اکثریت رو راضی می کنه.
2. زندگی سخته! ...
3. آیتونز البته اصلاً یک کلاس بالاتر از همه نرم افزارهای مخصوص انتقال فایل به پلیرها محسوب میشه... بعضی ها حتی کارکردهای دیگه ای مثل گوش دادن به موسیقی و مدیریت فایل های روی PC شون رو هم منقل می کنن به آیتونز .. در مورد تبدیل فرمت هم بله - میشه گفت گریزی نداره.
من فکر می کنم برمی گرده به کاربردهای قبلی ات و سلیقه ات : چقدر اهل موبایل هستی ؟ ... آیا معمولاً میشینی و با فایل های بلوتوث اش ور میری یا با دوستای دیگه ات موبایل بازی می کنی؟ (خدای نکرده به قصد توهین نمیگم این رو).. اگه اینطوریه به نظر میاد روانشناسی ات به آیپاد تاچ میخوره ... اما اگه موبایلت مثل مال من فقط برای تماس هستش و برنامه و بازی رو مخصوص PC می دونی و پلیر رو مطلقاً بخاطر "پلیر" بودنش میخوای؛ که باهاش فیلم ببینی و موسیقی گوش کنی و با کیفیت صداش حال کنی، به نظر من s9 گزینه بهتریه.
در مورد حافظه: من فکر می کنم 30 گیگ هم برای اکثریت کافی باشه ... 64 گیگ دیگه زیاده رویه (نظر شخصی من البته) ... خود من 64 گیگ رو ترجیح میدم چون نیازم میشه ... ولی حالت کلی رو در نظر بگیریم 32 کافیه. باز بسته به خودت داره.
من ایپاد تاچ رو کاربردی (به معنای اینکه باهاش یه سری کارهای جدی رو راه بندازی) نمی دونم ...نقل قول:
:10::31:نقل قول:
(این همون قضیه ی "یه دوست دارم که دوست داره با دوست تو که دوست داره .... " هستش که آخر معلوم میشه اون "دوسته" خود تویی؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
راستش نمی دونم من هم جزو اون اکثریت هستم یا نه ....نقل قول:
1. دیگه خودت تئوری "درست/غلط بودن مقایسه" رو که من همیشه مطرح می کنم رو که حفظی ... نمیشه مقایسه کرد با zvp که! ... به نظر من آیپاد تاچ هم کیفیت تصویرش اکثریت رو راضی می کنه.
منظورم از مقایسه این بود که می شه گفت که زد وی پی که من رو راضی کرده صداش ، آیا آی تاچ هم می تونه راضی کنه ؟
می ترسم بزنه تو ذوقم ... :9:
باید تست کنم حتما ... ( ولی بین خودمون بمونه ، کیفیت ال سی دی اش که اصلا راضی ام نکرد تو تصاویر ... )
راست می گی این استیو اصلا یوزر ها براش مهم نیستن .... :22:( رادیو)نقل قول:
2. زندگی سخته! ...
می شه این رو یه کاریش کرد پس :43:نقل قول:
3. آیتونز البته اصلاً یک کلاس بالاتر از همه نرم افزارهای مخصوص انتقال فایل به پلیرها محسوب میشه... بعضی ها حتی کارکردهای دیگه ای مثل گوش دادن به موسیقی و مدیریت فایل های روی PC شون رو هم منقل می کنن به آیتونز .. در مورد تبدیل فرمت هم بله - میشه گفت گریزی نداره.
خوهش می کنم سیمور جان ، توهین چیه :10:شما سروری ...نقل قول:
من فکر می کنم برمی گرده به کاربردهای قبلی ات و سلیقه ات : چقدر اهل موبایل هستی ؟ ... آیا معمولاً میشینی و با فایل های بلوتوث اش ور میری یا با دوستای دیگه ات موبایل بازی می کنی؟ (خدای نکرده به قصد توهین نمیگم این رو).. اگه اینطوریه به نظر میاد روانشناسی ات به آیپاد تاچ میخوره ... اما اگه موبایلت مثل مال من فقط برای تماس هستش و برنامه و بازی رو مخصوص PC می دونی و پلیر رو مطلقاً بخاطر "پلیر" بودنش میخوای؛ که باهاش فیلم ببینی و موسیقی گوش کنی و با کیفیت صداش حال کنی، به نظر من s9 گزینه بهتریه.
تقریبا می تونم بگم 50 _ 50 هستش ، نه این وری ام نه اون وری ...
اگه کاوون 64 گیگ داشت ، 100 % اون رو انتخاب می کردم ، می دونم که دقیقا اتفاق همین 2 گیگ داره رخ می ده که 2 سال دیگه کم ام می اد :13:نقل قول:
در مورد حافظه: من فکر می کنم 30 گیگ هم برای اکثریت کافی باشه ... 64 گیگ دیگه زیاده رویه (نظر شخصی من البته) ... خود من 64 گیگ رو ترجیح میدم چون نیازم میشه ... ولی حالت کلی رو در نظر بگیریم 32 کافیه. باز بسته به خودت داره.
اوکی :10:نقل قول:
من ایپاد تاچ رو کاربردی (به معنای اینکه باهاش یه سری کارهای جدی رو راه بندازی) نمی دونم ...
بیشتر این مد نظرمه که از دفترچه یادداشت ام منو بی نیاز کنه ...
آیا اس 9 می تونه Note بنویسه ؟ من فقط دیدم که ریدر هست اش ...
از این که راهنمایی ام کردی ، بی نهایت ازت ممنونم ...
باز تست می کنم ، اگه کیفیت اش تونست راضی ام کنه ، می رم که مطمئن بشم می تونه برام جای پیشکار رو بگیره یا نه ( تا کریسمس وقت دارم :20: )
باز هم تنکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان :31: شما همون s9 رو بگیر ضرر نمیکنی
تازه اگه از نزدیک ببینی عاشقش میشی برو پایتخت ببین همون جا میخریش :46: