درایور کیه دیگهنقل قول:
داره با لن وصل میشه
وااااااا دایل اپ مگه میشه؟؟33 کیلوبایت در ثانیه من که دی اس ال دارم سرعتم انقدر نیستنقل قول:
این سرعتت کاظبه واقعی نیست
منظور شما چیه یعنی مودمو هک کردی و سرعتتو 1مگ کردی؟؟نقل قول:
Printable View
درایور کیه دیگهنقل قول:
داره با لن وصل میشه
وااااااا دایل اپ مگه میشه؟؟33 کیلوبایت در ثانیه من که دی اس ال دارم سرعتم انقدر نیستنقل قول:
این سرعتت کاظبه واقعی نیست
منظور شما چیه یعنی مودمو هک کردی و سرعتتو 1مگ کردی؟؟نقل قول:
اقا بالاخره تونستم با حالت PPPOE کانکت بشم...
حالا یه سوال دوستان به نظرتون کانکت شدن در حالت بریج بهتره یا pppoe؟؟؟
صد در صد نه!نقل قول:
هزار درصد pppoe بهتره.
موفق باشید :40:
فکر کنم اونایی که برای شبانه پسورد جداگانه دارن حالت بریج براشون مناسبتره.....نقل قول:
ولی فکر کنم برعکس گفتی ها؟؟؟ چون معمولا تو ایران از حالت بریج استفاده میکنن
اساتید میشه در مورد این بریج و pppoe یک توضیح بدید؟
حالت بریج ینی مثل دایال آپ یه کانکشن میسازی و با اون کانکت میشینقل قول:
حالت pppoe ینی اینکه کانکشن خودتو روی مودم تعریف میکنی در این حالت به محض اینکه کامپیوترت روشن بشه تو اینترنتی دیگه نیازی نیست دستی کانکت بشی و نیازی به ساخت کانکشن نیست
درسته! اشتباه نوشتم .نقل قول:
باید در سطر آخر pppoe مینوشتم که بریج نوشتم. (الان ویرایشش میکنم.)
ممنونم که گفتید چون اصلا متوجه نبودم . . . :11:
ولی به نظر من pppoe خیلی خیلی بهتر از bridge هست.
مرسي از كمكت دوست عزيزنقل قول:
سرويس پك من 2 هستش!
مشكل من اين بود كه با مودم خودم(USRobotics 9115) نمي تونستم به اينترنت وصل بشم و حتما مي بايست از مودم شركت لايزر كه Huawei هست استفاده مي كردم!! يه روز دوباره مودمم رو امتحان كردم و ديدم در عين ناباوري وصل شد ولي نتونستم برم تو كانفيگش با آي پي 192.168.1.1 ! يه بار مودم رو به طور كامل ريست كردم(10 ثانيه دكمه ي ريستش رو گرفتم) و وقتي دوباره امتحان كردم كه برم تو كانفيگش،به راحتي رفت! ولي از بعد از اون ديگه نرفت! نمي دونم چرا؟!!
از وقتي كه من از اين مودم استفاده مي كنم يه بار هم چراغ WAP اون روشن نشده!!
اگه كمكم كنيد ممنون ميشم:10:
نميدونم آي پي استاتيك چيه دوست من!!!نقل قول:
.ip static هستی؟
2.اصلا مطمئنی ip مودمت همونه؟
3.از کانکشنت properties بگیر برو تو internet protocol(tcp/ip) ای پی ادرسو بکن 192.168.1.2 سابنتم بکن 255.255.255.0 حالا برو تو internet explorer یا هر جا که میری هی پیتو بزن
تو دفترچه ي مودم اين آي پي رو نوشته!:46:
وقتي اين آي پي رو تو پراپرتيز زدم و تاييدش كردم،در اينترنت اكسپلورر آي پي 192.168.1.1 رو زدم ولي رفت و Home page م رو باز كرد و در properties پيغام داد كه اين آي پي داره با يه Network ديگه كار مي كنه و آي پيت رو عوض كن!!:11:
کاملا برعکس گفتی:19:نقل قول:
توی pppoe مثل دایل اپ باید کانکت شی نه تو Bridge:27:
خب اره دیگه شما گفتی میخوای بری تو کانفیگ مودم منم گفتمنقل قول:
ببین اینجوریه یا حداقل من اینکارارو میکنم: موقعی که میخوای بری تو صفحه مودمت باید اون کارایی که گفتم بکنی طبیعیه که اگه این کارارو بکنب خب نمیتونی کانکت شی اول کانفیگ کن بعد برو ای پیهارو درستشون کن بعد برو تو نت
من خودم اینجوریم نمیتونم همزمان هم کانفیگو داشته باشم هم کانکت باشم به شما هم همینو گفتم پس تعجب نکن چون اون کارا فقط برای کانفیگ مودمه
پس بالاخره شما میگی pppoe بهتره؟؟چرا؟؟همه اکسرن از bridge تستفاده میکنن و همیشه به نت وصلنو با بالا اومدن سیستم وصل میشن خوب بهتره دیگه پس bridgeنقل قول:
pppoe برای کسایی خوبه که اکانت شبو روزشون فرق میکنه که هی میخوان یوزرو پسو عوض کنن
در ضمن منم دوست دارم با یک بار با pppoe وصل شم ولی یوزرو پسوردو ازین چیزا ندارم فقط 5 تا ipدارم
چجوریاست حالا؟؟:19:
ای بابا!نقل قول:
من که از pppoe استفاده میکنم.
یه بار مودم رو روشن میکنم.
کانکشن هم ندارم.
مودمم رو هم سه چهار روز یه بار خاموش میکنم.
باور نمیکنید؟
ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خیر همونی که گفتم درسته....نقل قول:
تو حالت بریج باید کانکشن بسازیم...
راستی دوست گرامی خواهشا پستها پشت سرهم نده...خلاف قوانینه
فکر نمیکنم راه درستی برای افزایش تعداد پستهات انتخاب کردی
سلام.
یه مودم معرفی کنید که حداقل 24 ساعت بتونه یه کله کار کنه و مشکلی نداشته باشه.adsl 2 ساپورت کنه.با غیرت باشه.lan جهت ویستا داشته باشه.
خودم بین Am602 و Usr موندم.پیشنهاد دیگری هم دارید بگید.
قیمت رو هم بدید.(دقیق هم نبود مهم نیست)
ملحقات داخل جعبه مودم را دقیق ذکر کنید.
با تشکر.
دوست عزیز، شما اشتباه گفتید . . . :41:نقل قول:
. . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :11:
نقل قول:
با Asus AM 602 آخرین رکوردی که زدم فکر کنم 3 ماه و خورده ای بوود !
سلام دوستان عزیز برای اینترنت dsl من یک مشکل جدی پیش امده و اینکه من دوتا سیستم دارم که از هر دو برای اتصال به اینترنت adsl استفاده میکردم به طوری که مودم من مدل dlink 322T و با استفاده از پرت lan ان که فقط یکی نیز دارد به اینترنت متصل می شدم اما هم اکنون وقتی برای اتصال از یکی سیستم استفاده می کنم به اینترنت وصل نشده و حتی چراغ ان می لرزد و گاهی خاموش می شود .سیتم عامل من برای هر دو کامپیوتر xp sp1 می باشد و حتی برای درست شدن ان کل کامپیوتر مذبور را فرمت کردم زیرا یکبار به کمی مشکوک به ویروش شده بود
دوستان یک نگاه به روتر linksys زیر بندازید.
می خوام ببینم این روتر ، مودم هم هست یا اینکه یک مودم adsl هم باید بهش وصل کنیم؟ چون تو توضیحاتش اشاره ای به مودم بودن نشده .کد:http://www.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_Product_C2&childpagename=US%2FLayout&cid=1175245824212&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper&lid=2421239789B05
ممنون
آی پی مودم من 192.168.1.1 هست ! چرا باید تو properties عدد 192.168.1.2 رو بزنم؟نقل قول:
برای بعضی از مودم ها، اینطوری هست.نقل قول:
برای بعضی دیگه هم کلا فرق میکنه....
سلام
من ویندوز ویستا دارم
می خوام بدونم میشه
همزمان با 2 اکانت ADSl وصل شد اینترنت تا سرعت را بالاتر ببرم ؟؟
نه دوست عزیز.نقل قول:
به این سوال بارها و بارها پاسخ داده شده.
اگه شما مودمی داشته باشید، که به طور همزمان، دو تا ورودی دیتا داشته باشه، یا اصلا دو تا مودم و دو تا خط هم داشته باشید، و به طور فرض، سرعت هر خط هم 512 باشه، سرعت کل، 1024 نمیشه. همون 512 میمونه.
شما فقط با مصیبت بسیار میتونید مقدار دانلودتون رو افزایش بدین. (اون هم باید صد تا ترفند ویندوز بلد باشید)
سلام
مودم Asus am602 آيا جايي با گارانتي ميدن؟؟؟
اگر كسي جاي مطمئني ميشناسه بگه . چون من ميخوام برم بخرم ولي ميگن ممكنه تو پاچه بكنن
راستي قيمتش چه حدود هست؟
قیمتش 48 تا 53 هست !نقل قول:
من که خریدم و تا الآن هم به مشکلی نخوردم ! بهت هم آدرس و تلفن میدم ! زنگ بزن قیمتو بپرس و هر سوالی داری بپرس ولی تضمین خاصی نمیکنم جز این که خودم گرفتم و مشکلی وجود نداره !
تهران - میدان ولیعصر - خ ولیعصر (به سمت میدان راه آهن - مرکز کامپیوتر ایران - طبقه دوم - پلاک 122 فروشگاه طهران دیتا
تلفن : 66497855 - 66402508 - 8898484
منم میدونم ip مودمت یه چیز دیگه هست ولی بزای اینکه وارد صفحه کانفیگت بشی باید یک Ip تو رنجنقل قول:
ip مودمت رو شبکت ست کنی
نخیر مودم نیست باید یک مودم adsl بهش وصل کنیدنقل قول:
و یک چیز خیلی جالبی که داره 2 نا فرکانس داره واسه وایرلس 2.4GHz & 5 GHz:40:
2.4 که همه وایرلس روترا دارن ولی 5GHZ برای کارای قویتره
وقتي به اينترنت وصل نبودم و آي پي هم در properties وارد نكرده بودم،در internet explorer كه 192.168.1.1 رو زدم يه صفحه اومد كه يوزرش آدمين بود و پسوورد مي خواست(اطراف صفحه انگار عكس بوده ولي نمي تونست بازشون كنه و به جاش علامت ضربدر مي اومد) و وقتي من پسوورد رو هم ادمين زدم ديگه صفحه اي باز نمي شد!!!:13::13:نقل قول:
يه بار هم آي پي 192.168.1.2 رو در properties زدم و اينبار هم گفت كه يه network ي داره از اين آي پي استفاده مي كنه!:5:و وقتي تو internet explorer عدد 192.168.1.1 رو زدم هيچي نشد ديگه!:19:
اقا با یه مرورگر دیگه تست کن ببین بازم مشکل داری یا نه؟؟؟نقل قول:
یه بار منم 192.168.1.1 رو زدم و وارد نشد. بعد از جستجو فهمیدم offline بوده. شما هم به این موضوع توجه داشته باش. امیدوارم مشکلت حل بشه. اگه ازین نباشه دیگه نمیدونم. شرمنده. :11:نقل قول:
مرورگر ديگه ندارم متاسفانه!
اگه لينك دانلود داريد بزاريد ممنون ميشم
نقل قول:
Mozilla Firefox 3.0.3
حجم: 7.1 مگابایت
موفق باشید :40:کد:http://mozilla.isc.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/3.0.3/win32/en-US/Firefox%20Setup%203.0.3.exe
ببین من همین مشکل رو تقریبا داشتم با مودمم...ینی با اینکه چراغ ppp روشن میشد ولی نمیتونستم کانکت بشم...
زنگ زدم پشتیبانی بعد از کلی ور رفتن تونستم درستش کنم....
لطفاً مودم Smc رو به لیست نظر خواهی اضافه نمایید .
من امروز پاساژ ایران بودم برای خرید مودم usrobotic9115 عمرا اگه پیدا کنید!میگه دیگه وارد نمیشه (الله اعلم)!
بنابراین LinkSyS AM-300 با قیمت 47.500 گرفتم
بی زحمت یکی تنظیمات کاملشو برام بذاره چون اولین باره از مودم های شبکه ای LAN استفاده می کنم!
دوست عزيز با FirFox هم جواب نداد!!:13::41::2:نقل قول:
چی جواب نداد؟نقل قول:
داخل تنظیمات مودم نمیتونید برید؟
اقا منم یه همچین مشکلی داشتم مودمم هم بیلیونه
برات عکسی از تنظیماتم که دیروز پشتیبان شاتل بهم گفت را میزارم
حالا شماهم با همین روش کارتو پیش ببر ولی متناسب با مودم خودت
اینو بگم که آی پی مودم من 192.168.1.254 هستش
حالا این تصاویر رو ببین
اول تو cmd این ای پی رو پینگ کردیم
و بعدش تو تنظیمات Local Area Connection این قسمت رو تنظیم کردیم
حالا خودت بگرد ببین تو مودمت باید چه ایپی رو پینگ کنی و اینکه تنظیمات این بخشی که عکسشو گذاشتم باید چی باشه
یادت باشه قبلش حتما مودمت رو ریست کن
نقل قول:
دوستان، دقت کنید:
این تنظیماتی که مهدی جان میگند کاملا درسته. ولی DNS هر شرکت مخصوص به خودش هست.
یعنی 85.15.1.12 مخصوص شاتل هست و در داتک کار نمیکنه.....
برای اینکه DNS رو بدونید، دو تا راه وجود داره.
یکی اینکه از خود شرکت بپرسید.
راه دوم: در تصویر بالا که توسط آقا مهدی نشون داده شده، برای هر دو قسمت، Automatically رو انتخاب کنید. (یعنی اصلا IP و DNS ندید. بذارید خود ویندوز به صورت اتوکاتیک شناسایی کنه مودم رو.)
بعد از اینکه IP و DNS رو غیرفعال کردید، به Run برید. cmd رو باز کنید.
تایپ کنید ipconfig /all (به فاصله ها دقت کنید)
میتونید DNS خودتون رو ببینید.
راستی! این DNS احتمال داره با اونی که شرکت میده متفاوت باشه. این یه حالت عمومی داره و چندان فرقی با DNS اختصاصی نداره.
----------------------------------------------
از ارسال پست تشکر، خودداری نمایید. برای تشکر فقط کافیست، کلید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را فشار دهید.
نه ديگه،داخل تنظيمات دوباره نشد!:41:نقل قول:
آخه تعجب مي كنم يه بار يه دفعه اي شد ولي بعد از اون ديگه نميشه!!!!!!!!!:13:
مرسي از كمكت دوست عزيزنقل قول:
سرويس پك من 2 هستش!
مشكل من اين بود كه با مودم خودم(USRobotics 9115) نمي تونستم به اينترنت وصل بشم و حتما مي بايست از مودم شركت لايزر كه Huawei هست استفاده مي كردم!! يه روز دوباره مودمم رو امتحان كردم و ديدم در عين ناباوري وصل شد ولي نتونستم برم تو كانفيگش با آي پي 192.168.1.1 ! يه بار مودم رو به طور كامل ريست كردم(10 ثانيه دكمه ي ريستش رو گرفتم) و وقتي دوباره امتحان كردم كه برم تو كانفيگش،به راحتي رفت! ولي از بعد از اون ديگه نرفت! نمي دونم چرا؟!!
از وقتي كه من از اين مودم استفاده مي كنم يه بار هم چراغ WAP اون روشن نشده!!
اگه كمكم كنيد ممنون ميشم:10:
نقل قول:
فرشاد جون، این کارایی رو که میگم انجام بده. هرچند من اولینباری که این سوال رو پرسیدی به طور شفاف بهت جواب دادم که باید ویندوزت رو عوض کنی.
برو به کنترل پانل، وارد تنظیمات فایروال بشو. به تب Advanced برو. آخرین کلیدی که وجود داره، Restore Defualt هست. اونو بزن و Yes کن. سیستم رو ریستارت کن. ببین مشکل حل میشه؟
فکر میکنم در پنجره Local Area Connectins یه چیزایی رو دستکاری کردی. (یه چیزایی مثل Authentication ، یا Connect Using )
در تنظیمات Internet Options در ردیف آخر، دو بار پشت سر هم Clear Histoy رو بزن . . .
برو یه یوزر اکانت دیگه باز کن. به مرورگر IE برو. 192.168.2.1 رو بنویس و Enter رو بزن.
الان یه تاپیکی دیدم. به قدری کامل توضیح داده شده که نمیخوام ادامه بدم.
خودت از اینجا بخون:
آخرش هم از Cleev جان یه تشکر حسابی بکن . . .کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2687944&postcount=4
سلام به اساتید گرانقدر
من یک مودم D-LINK 2520u خریدم . هنوز خطم وصل نشده . من چطوری میتونمم مودم رو نصب کنم و تنظیماتشو انجام بدم. الان فقط چراغ power و status و lan روشنه ولی 3 چراغ دیگه خاموشه ( usb و DSL و INternet ) . ضمنا اون سه چراغ به صورت دائم روشنه و چشمک زن نیست . متشکرم
سلام به همه
من اینترنت وایرلس گرفتم 6 ماه پیش (به خاطر اینکه اون موقع سرویس adsl نبود تو شهر)
امروز قطع شد و گفتن کلا جمع داریم میکنیم
چون اینترنت adsl هم راه افتاد اینجا رفتم سراغش
هنوز نگرفتم
میخوام ازتون کمک بگیرم
128/64 رو برای استفاده تک کاربره میده ماهی 18 تومن با دانلود نا محدود
مودم رو هم خودشون میدن
TP-LINK مدل TD-8817
با هزینه نصب میدن 55تومن
سوال اول اینکه این قیمت خوبه؟
سوال دومم که خیلی مهمه اینه که این سرویس رو برای یوزر های تک کاربره میدن
من تو خونه 2 تا سیستم دارم که هر دو هم باید به اینترنت وصل باشن
ازشون پرسیدم گفتن نمیشه به دو تا کامپیوتر بدی و اگه بخوای این کار رو کنی باید بابت هر سرویس 10 تومن بیشتر بدی
یا اگه بکنی و بعدا بفهمیم اینترنتت رو قطع میکنیم
می خوام بدونم اصلا میتونن بفهمن یا نه؟؟؟
یا اگه بتونن بفهمن میشه کاری انجام داد که به هیچ وجه متوجه نشن من دو تا سیستم دارم؟
سوال دیگم اینه که قیمت مودم مشابه با این ولی با قابلیت فرستادن اینترنت به صورت وایرلس به بقیه دستگاه ها (گوشی موبایلم) چقدره حدودا؟ و تا چند متر رو میتونه پوشش بده؟
ضمنا یه هاپ سوئیچ 8 پورت 3com خودم دارم