حل شد من با با برنامه7 zip انها را اکسترکت میکردم تا فایل ایزو تبدیل میشد چون تا حالا اینکار را نکرده بودم نمیدونستم به هر حال بعد از تلاش توانستم این کار را بکنم
Printable View
حل شد من با با برنامه7 zip انها را اکسترکت میکردم تا فایل ایزو تبدیل میشد چون تا حالا اینکار را نکرده بودم نمیدونستم به هر حال بعد از تلاش توانستم این کار را بکنم
سلام...
ميشه يه كم در مورد استفاده از تاكتيكها توضيح بدين؟؟؟
من warrior هستم و تازه اول راه...
بالايي رو جواب بدين...
يه سوال ديگه دارم...
من از كجا بايد ببينم كه با هر شخصيت چقدر دوستم و قلبامون نزديك بهم هست؟؟؟
از موريگان چه سوالاتي بپرسم كه منفي نشه؟؟؟
تو اون قسمت كه inventory هست شخصيتت رو عوض كن.شخصيتاي ديگه كه ميان زيرشون يه نوار هست كه يه سرش عكس يه قليه اون سرشم فكر كنم عكس قلب قرمز.نقل قول:
موريگان هم خيلي سگه :31: اصلا باهاش حرف نزن.فقط بهش gift بده.:21:
gift چي هست؟؟؟نقل قول:
در صمن ميشه بگيد چه كار كنم كه كمتر صدمه ببينم؟؟؟اخه من يكي ميزنم و دوتا ميخورم...:18:
بعضي از آيتمايي كه ميگيري بري توي inventory توضيحاتشو بخون با رنگ صورتي نوشته gift كه وقتي تو inventory كسي كه ميخواي بهش gift يا همون كادو رو بدي انتخاب كن بعد روي gift رايت كليك كن نگه دار عكس جعبه كادو رو بزن.نقل قول:
در زمينه مبارزه هم،تو كاراكتراتو upgrade ميكني.مثلا براي موريگان روي magic بيشتر تمركز كن و magic رو بيشتر up كن براي warrior ها هم power رو بيشتر افزايش بده.
توي همون قسمت upgrade چيزاي ديگه هم هست كه بايد بهش توجه كني كه خودت ميخونيشون متوجه ميشي چي به درد چي ميخوره.
تو همین تاپیک سرچ کنید،درباره اینکه چه هدیه ای رو به چه کسی بدهید توضیح داده شده،نقل قول:
شما با توجه به اینکه warrior هستید، strength رو بالا ببرید(وقتی لول آپ بشی کنار عکس کاراکترت یه علامت + میاد،اونو بزن) و بهتره که اون گزینه آخری رو هم بالا ببری(برای اینکه خونت دیر کم بشه)،برای مریگان willpower و magic و گزینه آخر.برای الیستر strength ،گزینه آخر،برای اون زن پیره(جادوگره) هم willpower،magic و گزینه آخر و برای اون زنه که از معبد هستش dexterity و گزینه آخر و برای orghen هم strength،گزینه آخر و برای zebra هم dexterity و گزینه آخر رو ببرید بالا،در ضمن میتونید با خریدن آرمور بهتر هم قوی تر بشین....;)
سلام...
من توي اين كويستها موندم..ممنون ميشم بگيد چه كار كنم...
در BRECILIAN FOREST :
1.ELORA'S HALLA
2.RARE IRONBARK
در LOTHERING :
A POISONOUS PROPOSITION
يه سري وسايل دارم نمي دونم به چه دردي ميخورن؟؟؟خودم فكر ميكنم بايد بفروشمشون...
مثل :
sapphire - the tale of iron - topaz - emerald - malachite - grant - key
و ديگه اينكه وسايلي كه در قسمت inventori بخشهاي CRAFTING و PLOT ITEMS هستن به چه دردي ميخورن؟؟؟چه كارايي ميتونم باهاشون بكنم؟؟؟
Dragon age رو روی Xbox360 میشه Live بازی کرد؟ اگه آره چطوریه قشنگه یا نه؟
برای فهمیدن اینکه هدایا را به کیا باید بدین به این سایت برید
کد:http://rpad.tv/2010/03/22/dragon-age-origins-awakening-character-grades-gift-guide/
كسي نيست اينا رو جواب بده؟؟؟نقل قول:
ممنون دوست من...نقل قول:
اما همين صفحه اول همين تاپيك به زبان فارسي شيرين و روون نوشته:46:
البته من که خوندم برای DRAGON AGE ORIGINS بود این لینکی که من گذاشتم برای DRAGON AGE ORIGINS AWAKENING است
محتوای مخفی: هدایا
من تازگيا به يه مشكل باحال خورم...
هر چي مصرف ميكنم خونم زياد نميشه....چرا؟؟؟؟
شما احیانا وقتی تو جنگ هستی و جادوگر دشمن یه کاری میکنه که دورت قرمز میشه رو عرض میکنید؟در این مواقع بله،هیچکاری نمیشه کرد،ولی اینکه هرچی خون میخوری تغیری نمیکنه...شاید شما از این lesser هاش میخوری،از Great هاش بخور،ببین باز همین همینطوره؟نقل قول:
بفروش همشون رو:دی من خودم هر چی تو inven بود رو فروختم:دی غیر از dragon scale (یه همچین چیزی بود:دی)نقل قول:
سلام لطفا لینک مستقیم یا غیر مستقیم از dlc gragon age origins رو بهم بدین
البته خواهشا چکش کنید که فایلش هنوز آپ باشه
تا حالا هرچی تو پست های قبلی بوده رو چک کردم نشده
و در ضمن روش نصب همون فایل ها رو هم بهم بدین
کمکم کنین لطفا
سلام لطفا لینک مستقیم یا غیر مستقیم از dlc gragon age origins رو بهم بدین
البته خواهشا چکش کنید که فایلش هنوز آپ باشه
تا حالا هرچی تو پست های قبلی بوده رو چک کردم نشده
و در ضمن روش نصب همون فایل ها رو هم بهم بدین
کمکم کنین لطفا
سلام
لطفا واسم لینک مستقیم و غیر مستقیم تمام dlc daragon age origins رو بزارید
فقط مطمئن شید که هنوز فایل ها آپ هستن و دانلود میشن
چون من هر کاری کردک که dlcهای پست های قبل رو دانلود کنم نشد
و روش نصب همون فایلا روهم دقیق واسم بگین
خواهشن کمک کنید
امید وارم هنوز کسی سر بزنه به این فروم و جواب منو بده
سلام
خواهشن کمک کنید
سلام من اين بازي رو يه بار تا آخر رفتم ولي وقتي دوباره خواستم برم تو مرحله ي الف ها از اون منطقه كه ورد سرزمين گرگ نماها ميشه و اول مه وجود داره نمي تونم رد شم همه ي ماموريت ها رو هم انجام دادم ولي نمي شه. بار اول به سرزمين جادوگرا رفتم وقتي برگشتم بازشد ممنون ميشم راهنمايي كنيد
از همه پیشاپیش معذرت میخوام که این پست رو میزنم اما حوصله ندارم تو 118 صفحه بگردم .
این ترینری که واسه dao هست کار نمیکنه من تو tower اون غول دیوه رو نمیتونم بکشم (همون از همه غول تر بالا ی بالای tower(
open console این بازی رو هم نمیتونم فعال کنم!!!!!!
کمک:19: کمک:19: کمک:19: کمک :19:کمک :19:کمک:19: کمک:19: کمک :19:کمک :19:کمک :19:کمک :19:کمک:19: کمک:19: کمک
شما بگو جادوگرات بزننش و خودت و بقیه بچه های شمشیری فرار کنید تا دنبالتون بیاد:دی برادر اگه نمیتونی از پسش بر بیای بعدا بدتر ازش میادا:دینقل قول:
ترینر ها رو که دانلود میکنی که فایل help دارن احتمالا،اونو بخونی و کاراشو انجام بدی حله;)
ترینر های این صفحه همگی کار میکنن:
کد:http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_dragon_age_origins.shtml
منظورتون کجاست؟(یه عکس میزاری؟)الان شما با revanant ها جنگیدی؟فکر کنم باید بری با یکیشون همون اطراف بجنگی،بعدش اگه یادت باشه یه جایی هست (نزدیکی اون درخت که هم میتونی به حرفش بکنی هم بجنگی(رنگش با بقیه درختایی که باهاشون میجنگی فرق داره)) اون نزدیکیا یه چیزی شبیه به پنجره هستش،بزن روش بعدش یه revanant دیگه میاد فکرکنم،اونم بکش بعدش میشه رفت اونور.نقل قول:
(ببین من دقیقا نمیدونم کجایی،فکر کنم منظورت اونجایی هستش که چندین راه وجود داره و یکی از راه ها توسط یه چیزی مثل مه گرفته شده که نمیشه ازش رد شد)
دوست عزیز اصلا بازی های سبک نقش آفرینی رو هیچ وقت با ترینر نرید چون جذابیت بازی خیلی پایین میاد.نقل قول:
از همه پیشاپیش معذرت میخوام که این پست رو میزنم اما حوصله ندارم تو 118 صفحه بگردم .
این ترینری که واسه dao هست کار نمیکنه من تو tower اون غول دیوه رو نمیتونم بکشم (همون از همه غول تر بالا ی بالای tower(
open console این بازی رو هم نمیتونم فعال کنم!!!!!!
فکر کنم شما اوایل بازی هستی و با Orge داری می جنگی. خیلی کشتن اون سخت نیست.
نکته مهم به نظرم این هست که اگر روی درجه normal دارید میرید صد در صد همین حالا از توی تنظیمات بازی اونو روی easy بذارید. این بازی یه جوری هست که درجه normal اون خیلی سخت ساخته شده و اگر به این سبک آشنایی نداشته باشید نمی تونید بازیو روی این درجه برید و براتون فوق العاده سخت هستش
برای باز شدن او شما باید پیش اون درخت بزرگ که تقریبا وسط جنگل هستش برید و باهاش صحبت کنید بعد اون بهتون یه ماموریت میده که وقتی اونو انجام دادین ازش می خواین که یه جادویی بهتون بده که اون مه را باز کنه. اگه اون درخت بزرگ که اسمش نمی دونم چی بود رو کشته باشید نمی دونم راه دیگه برای باز کردنش چیه چون من هر دفعه که بازیو تا آخرش رفتم اینو متقاعد کردم و باهاش نجنگیدم.نقل قول:
سلام من اين بازي رو يه بار تا آخر رفتم ولي وقتي دوباره خواستم برم تو مرحله ي الف ها از اون منطقه كه ورد سرزمين گرگ نماها ميشه و اول مه وجود داره نمي تونم رد شم همه ي ماموريت ها رو هم انجام دادم ولي نمي شه. بار اول به سرزمين جادوگرا رفتم وقتي برگشتم بازشد ممنون ميشم راهنمايي كنيد
منظورم دقيقاً همون جاست يكي از revanant رو كشتم ولي كنار اون انف (درخته) رو نه احتمالاً قضيه همينه چون دفعه ي قبل يكي رو هم تو يه جاي ديگه كشته بودم ممنوننقل قول:
ولي من بار اول اون درخت رو كشتم اما مه باز شد ؟نقل قول:
سلام...
جريان اين مرحله كه مثل روياست چيه؟؟؟
من تا الان 5تا گوشه ستاره رو رفتم 4تا تغيير قيافه رو هم گرفتم اما ديگه نميدونم چه كار بايد كنم؟؟؟
اقا يكي هم در مورد تاكتيكها يه توضيحي بده...مردم بابا...
خب حالا فکر کنم باید ستاره وسطی بری دیگه!(فکر کنم)(یه عکس بزار؟)نقل قول:
سلام
خواهشن کمک کنید
در ضمن بهم بگین چطور میشه به کسی هدیه داد
تورو خدا واضح بگین
ممنوننقل قول:
اما يه چندتا چيز ملكه ذهنم شده كه نميتونم نگم...:5:
ميگم شما چه جوري اين بازي رو تموم كردين؟؟؟؟
همه وسايلت رو كه فروختي...
تاكتيكها هم كه به درد نمي خورن...
يارات هم كه همه ميميرن...
اونوقت خودت چه جوري زنده ميموندي و ميجنگيدي؟؟؟:31:
نه،ملکه همچین آش دهنسوزی هم نیستا:دینقل قول:
_
با توکل به خدا:دی بارای من کی مردن؟! من همیشه 2 تا جادوگر داشتم با الیستر...نمیدونی چه گروهی بود......یادش بخیر....وقتی افراد دشمن زیاد بودن با جادوگرام یکی یکی میکشتمشون:دی مثلا یه جایی بود طرف غوله خیلییی قوی بود:دی(یه جایی بود که طرف دشمن جادوگر بود و میرفتی پیشش میرفت وسط یه چیزایی و برقی میشد همه جا:دی افرادش هم میومدن همش!از اون بالا با کمک 2 تا جادوگرم کشتمش:دی یارو همش اطرافش رو میدید هیچی نمیفهمید:دی
_
من همه وسیله ها رو هم نفروختم!این چرتو پرتارو میفروختم!!
_
در ضمن این تاکتیک بازی همش قرتی بازیه:دی
سلام بچه ها کسی سریال بازیه رو داره فوری ممنون
دوست من واسه DLCها من نميدونم درست چون دانلود نكردم...اما اگه توي تاپيك دانلود بازي بگي احتمالا زودتر به جواب ميرسي...نقل قول:
اما در مورد هديه دادن...
اول توي INVENTORI اون شخصي رو كه ميخواي بهش هديه بدي رو بيار ... اين كه واضحه:46:
بعد روي وسيله اي كه ميخواي هديه شه كليك راست بكن و گزينه هديه (شبيه جعبه كادو هست) رو انتخاب كن:40:
تمام:11:
اگه نشد بگو تا ببينيم مشكل چيه...
راستي بايد هم هديه و هم شخص مورد نظر رو درست اتخاب كني و گرنه امتياز زيادي نميگيري...
واسه اين پست اول همينجا رو نگاه كن...:10:
دقیقا حرف من اینه که نباید اونو بکشی.نقل قول:
ولي من بار اول اون درخت رو كشتم اما مه باز شد ؟
دوست عزیز شما برای اینکه اون مه رو باز کنی کار سختی و خاصی نباید انجام بدی. اول که باید با اون درخت صحبت کنی و اونو متقاعدش کنی و باهاش نجنگی بعدش یه ماموریت میده که همون نزدیکای درخت یکمی جلوتر بری یه جایی هست که شبیه کمپ هستش وقتی اون جا رسیدی باید با اون revanant رو بکشتی بعدش میری پیش اون درخت و بهش میگی این کارو انجام دادی اونم به خاطر همین یه جادویی میده که بتونی اون مه رو بازی کنی.
این قسمت اسمش fade هستش که اون جا وظیفه داری اولا هر قسمت از اون غول مربوط به خودش رو بکشی و بعد وظیفه داری که سه تا از افراد گروهت رو آزاد کنی.نقل قول:
اگر اون 4 تا تغیر قیافه رو گرفتی کار راحتی داره. الان باید اون قسمت هایی که کامل نرفتی بری و اون جا با استفاده از این قدرت هایی که داری ردش کنی و در آخر غول مربوط به اون جا رو بکشی که در این صورت اون جایی که میری کامل میشه و روی نقشه کامل واضح است که تموم شده و همین طور توی قسمت ماموریت ها هم می نویسه که اونو انجام دادی.
در مورد تاکتیک ها به نظرم بخش مهمی است اگر روی easy میری شاید خیلی به چشم نیاد(هر چند روی این درجه هم بخش مهمی هستش) ولی رو درجه normal صد در صد به اون نیاز داری. اگه میشه یه عکس از اون جا بگیر تا من یکمی دربارش توضیح بدم. کلا چیز سختی نیست اگر بخوای تاکتیک های به صورت خیلی راحت تنظیم کنی میتونی اون بخش بالا رو مثلا برای هر کسی با توجه به قابلیت چیز خاصی انتخاب کنی. مثلا برای Alistair همیشه اون روی حالت دفاعی بذار. یا برای Leliana مثلا در حالت Archer اونو باید بذاری که در این صورت برای هر فردی خودش اتوماتیک تاکتیهای مناسب رو تنظیم می کنه و فقط می تونی یه تاکتیک به آخرش اضافه کنی که مثلا به این صورت که سلامتی کارکتر از 50 درصد کمتر شد یه دونه خون بخوره
سلام...
اين جريان oghren چيه؟؟؟
من بار اول ديدمش همونجايي كه lord helmi رو ميبينيم...
رفتم باهاش صحبت كردم اما نيومد تو گروهم...
بايد كاري انجام بدم؟؟؟يا بعدا بيام سراغش؟؟؟
نه فعلا توی گروهت نمیاد. چند تا ماموریت اصلی توی orzammar رو بری توی گروهت خودش میاد. فکر کنم به محض اینکه اجازه دادن که به deep road وارد بشی اون موقعی قبل از اینکه به اون جا بری به گروهت اضافه میشه.نقل قول:
آره،وقتی میخوای برای Deep road طرف میاد سیریش میشه:دی ، فکر کنم بشه قبولش نکرد؟نقل قول:
فکر نکنم همچنین کاری بشه کرد چون یکی از افراد اصلی بازی هستش. برای این ماموریت پایانی در orzammar حتما توی گروه باید باشه و راهی نیست که اون توی گروه نباشه. حالا شاید بعد از ماموریت بشه اونو ردش کرد. من امتحان نکردم.نقل قول:
راستی تو که Awakening رو رفتی بیا یکمی درباره بازی توضیح بده و اونو نقدش کن. الان مثلا بازم تیکه افراد گروه به هم می ندازن یا نه؟:31:
بازی جالبی هست در کل:دینقل قول:
نه،افرادمون تو این بازی خیلی بی بخارن:دی
بازی داستانش جالبه،ولی قطعا به نسخه قبلی نمیرسه،بازی خیلییی راحت تر شده،(مثلا این orge ها که یکمی سخت بود کشتنشون،اینجا مثل نقل و نباتن:دی)،
توش خیلی بیشتر باید انتخاب کنی،
و در کل یه چیزی تو مایه های قبلیه،ولی به جالبی اون نیست،باید منتظر نسخه 2 باشیم...
جريان قبلي چيه ؟؟؟كدوم قبلي؟؟؟نقل قول:
ولي جالبيش جالبه...اما من دوست دارم خودم شمشير بزنم نه اينكه وقتي ريختن رو سرم تنظيمش كنم و برم يه دوري بزنم و بيام...اگه خودم ميخواستم دكمه بزنم خيلي توپ ميشد...توپترترترتر...
حالا يه سوال...
جريان اين قسمت AEDUCAN THAIG چيه؟؟؟من رفتم اونجا اما به جاي خاصي نرسيدم يعني همه جاش ميخورد به صخره!!!منم كه مرد عنكبوتي ندارم كه برم بالا...يعني فقط بايد ميرفتم و ادم ميكشتم و همين؟؟؟يا به جايي راه داره؟؟؟
منظورش از قبلی همون بازی اصلی هست که تو داری الان بازی می کنی. ایشون الان Awakening که یه بسته مکمل برای این بازی هست رو تموم کرده. حدودا 2 هفته است که این بسته مکمل منتشر شده.نقل قول:
در مورد AEDUCAN THAIG دقیقا یادم نمیاد ولی فکر کنم تا آخرش بری به یه جای دیگه راه داره. کلا اگه این deep road رو بتونی تموم کنی خیلی از بازیو رفتی چون تقریبا طولانی ترین و سخترین ماموریتش هست.
اهان متوجه شدم...نقل قول:
توي اون مرحله دوجاش هست كه مسير بسته شده بوسيله اهن انگاري همونجاها بايد باز شه كه نميشه...نميدونم چرا...يه كم فكر كن ببين يادت نمياد؟؟؟
من فقط اينجا يه موجودات كوچولويي بود كشتم ديگه هيچي نديدم نه ادم نه ...