واسه منم بعد از نصب گارمین همین جوری شدنقل قول:
Printable View
واسه منم بعد از نصب گارمین همین جوری شدنقل قول:
سلام
بچه ها بياين به 8510 راي بدين
سلام
چند تا سوال داشتم .
1 . من چون کم بینا هستم با فرمان صوتی زیاد کار میکنم
دوستانی که ای 8510 دارند لطف کنند امتحان کنند فرمان صوتی این گوشی قوی هست یا نه؟
2 . لطف کنید نگاه کنید توی کانتکتس توی هر اسمی میریم گزینه ی play voice tag داره؟
این گزینه اسم شماره ای که توش رفتیمو میخونه
شایدم اسم گزینه فرق کنه . ببینین همچین گزینه ای داره؟
3. لطف کنین ببینین تو قسمت مسیج رو هر مسیج که اپشن بزنیم گزینه ی listen داره؟
این گزینم مسیج های انگلیسیو میخونه
اینم ببینین شاید اسم گزینه فرق کنه
این گرینه هایی که میگم تو 5700 هست
4 . RDS رادیو گوشی کار میکنه؟
یعنی وقتی رادیو گوش میدیم ضبط میکنه
5. رادیو گوشی مثل گوشی های نوکیا راحت ایستگاه هارو با کیفیت خوب پخش میکنه؟
شرمنده انقد سوال پرسیدم
اگه دوستان جواب همه ی سوالاتمو بدن واقعا ممنونتون میشم
منتظر جوابتونم
مرسی
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3568291&posted=1#post3568291
راستی يه نقشه با کيفيت با سه تهران برايهsmart com ميخواستم از کجا ميتونم بگيرم؟نقل قول:
دوستان جواب من را بديد منتظرم
:41:
تو همین فروم:31:نقل قول:
تو بخش برنامه های کاربردی یه تاپیک به نام اسمارت کام هستش
اونجا تمامی نقشه ها از جمله تهران هم هست
سلام به همه دوستان عزیز
میخواستم برنامه اسمارت کام رو بریزم که به یک مشکل جدی بر خوردم ...و اون ساین کردن این برنامه
هستش...سایتهای ساین کردن که 2 تا هستش که چینیه منم چینیم زیاد خوب نیست !!!
دوستانم دیگه از دیروز زحمت ساین کردن رو نمیکشن و میگن خودتون برید ساین کنید...
لطفا راهنماییم کنید که بتونم اسمارت کام رو ساین کنم...خیلی این برنامه واسم مهمه...
دوستانی که انجام دادن بگن واسم چجوری انجام دادن...
از همه دوستانی که کمک میکن بسیار ممنونم ...منتظر راهنماییتونم...:20:
ساین کردن یه روشه برای جلوگیری از انتشار ویروس و حفظ قانون کپی رایتنقل قول:
شما 2کار می تونی بکنی
1 گوشیتو هک کنی تا دیگه هر برنامه ای بخوای بدون ساین نصب کنی (توصیه میشه)
2. بری تو بخش برنامه های کاربردی و در خواست بدی بچه ها 2 تا فایل کی و سر که واسه
ساین کردن لازمه برات از سایت چینی بگیرن تا با استفاده از اون ها و یه برنامه ساینر
اونها رو ساین کنی
سلام دوستان
به نظر شما مهمترین معایب این گوشی سامسونگ چیه؟
در ضمن اگه روز اولی بود که میخواستید این گوشی رو بخرید آیا باز سراغش میرفتید یا به انتخاب های دیگه ای فکر میکردید.
با تشکر
معايب:
1-باتريش قاطي داره
2-دكمه هاي مخصوص موزيك نداره
3-فرستنده fm نداره
4-كيبورد نداره(البته ربطي نداره ولي اگه يه كيبورد مثل p990 به جاي كيپدش ميزاشت عالي بود)
5-با تعداد محدودي از بازيهاي جاوا مشكل داره
6-توي وب وقتي back ميزني دوباره صفحه رو لود ميكنه شايدم من بلد نيستم
من اگه روز اول بود واقعاً نميرفتم بخرم و از اينكه رفتمو خريدمش پشيمونم و اگه به روز اول برميگشتم به جاي اينكه از مغازه بخرم از سايت ميخريدم چون توي سايت ميداد 510 ولي من خريدم 550 ولي از نطر خود گوشي مطمعن باش كه كسي از خريدش پشيمون نميشه.
سلام به همه دوستان عزیز
من بشدت به یک آنتی ویروس خوب احتیاج دارم برای این گوشی اما نمیدونم چی بریزم...کاسپر اسکای 8 رو ریختم اما نصب نمیشه !!! دوستان عزیز یک آنتی ویروس خوب که خودتون رو این گوشی ریختین و خوب جواب داده و بروز هم باشه و کرک هم شده باشه بهم معرفی کنین...
و برام اینجا بزارین یا آدرس جایی که هست رو واسم بزارین...
از دوستانی که کمک می کنن بسیار منونم...:11:
دوست من عملا هیچ ویروسی برای سیمبین 9.3 وجود نداره(با توجه به مسله ساین)
پس لازم نیست بی خود آنتی ویروس نصب کنید
یعنی من هر فایل بلوتوثی که بیاد رو با خیال راحت میتونم بگیرم؟؟حتی اگه ویروسش تحت سیمبیان باشه یا جاوا مشکلی واسم ایجاد نمیکنه؟؟؟نقل قول:
از کمکتون بسیار ممنونم...:11:
بچه ها بيايد به بهترين گوشيه سال i8510 راي بدين:
بهترين دوربين:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=304021
بهترين موزيك فون:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=304025
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=304029
سلام به همگی
دوستان برنامه های مخصوص شتاب سنج رواین گوشی جواب میده یا نه من چند تا رو امتحان کردم نشد جریان چیه ؟
راستی رو گوشی های نوکیا جدید وقتی گوشی رو می چرخونی تصویر میچرخه رواین گوشی میشه این کار رو کرد من برنامه land scapero را نصب کردم ولی اجرا نمی شه.........
فقط يه بازي به نام frozen bubbles اگه اشتباه نكرده باشم سنسورش رو ميشناسه علتش اينه كه اون برنامه ها با پايتون نوشته شدن و روي n96 هم همينطوره وقتي ورژن هاي جديد برنامه ها بياد اين مشكل حل ميشه
راستي يادت نره راي بدي
با سلام ایا این گوشی صفحه لمسیه؟؟؟؟؟؟:46:
نه صفحه لمسي نيست
راي يادت نره
خب من اومدم اینجا!
آقا اول بگو ببینم کیفیت صفحه زیر نور مستقیم آفتاب چطوریاس؟ مثل این نوکیا جدیداس؟ چون تو GSMarena که قبلا خونده بودم فکر کنم فقط نوشته بود که نسبت به مدلهای قدیمی سامسونگ پیشرفت داشته و همین! دیگه نگفته خوب هست , بده , متوسط هست یا ...
حالا که از نوکیا ناامید شدم این رو هم به گزینه هام اضافه میکنم تا بعد عید ببینم چی میشه.
سلام خوش اومدي
كيفيت صفحش زير نور آفتاب عاليه يعني هيچ مشكلي بوجود نمياره
من قبلاً p990 داشتم كه اصلاً زير آفتاب قابل خوندن نبود ولي اين اصلاً مشكلي در اين زمينه نداره
مرسی.نقل قول:
خب P990 که خیلی قدیمی هست و هم به خاطر لایه تاچش.
پس این مشکلی نداره.
یه چیز دیگه که الان دیدم!
Optical trackpad با Navi Wheel چه فرقی داره؟
navi wheel رو تاحالا نديدم ولي optical trackpad توي منوها مثل joystick كار ميكنه و توي web مثل موس كامپيوتر
نقل قول:
متوجه نشدم. مثل Joystick یعنی چی؟
بعدشم اینکه یعنی باید اون Dpad رو فقط لمس بکنی و انگشتت رو تکون بدی؟
راستی هک و ساین این گوشی هم دقیقا مثل نوکیا هست؟ یا برا خودش قر و فر خاصی داره؟ :31:
قیمتس فعلیشم اگه بگی که دیگه خیلی لطف کردی :10::40:
سلام .
جدید ترین قیمتش الان چنده ؟
يه dpad مثل همه گوشيها داره وسط dpad يه چيزي شبيه pad لپتاپ داره كه وقطي روش انگشتتو ميكشي توي منو مثل dpad عمل ميكنه و توي وب مثل موسنقل قول:
هك و ساين هم فقط به سيستم عامل بستگي داره نه چيز ديگه يعني دقيقاً مثل گوشيهاي نوكيا كه symbian 9.3 هستن
قيمتش بايد حدود 500 با گارانتي باشه
ممنون.
ببخشید من این همه سوال میکنم. یک چیز دیگه! کلیدهای دو جهته ولوم در سمت چپ قرار دارن. وقتی عکس میگیری بخوای زوم کنی مشکلی پیش نمیاد؟
و دیگه میمونه بحث شیرین باتری! واقعا فقط 2 ساعت میشه باهاش مکالمه داشت؟ اگه با منوهاش فقط ور بری و عکس بگیری و موزیک گوش کنی چی؟
جالبه که تو گوشیهای سونی اریکسون اگه با اسپیکر آهنگ گوش کنی یا فیلم ببینی و باهاش زیاد ور بری شارژ زودتر تموم میکنه , ولی برای مکالمه حتی خیلی طولانی احساس میکنی اصلا شارژ کم نمیشه!!
خاهش ميكنم
وقتي ميخاي عكس بگيري انگشت اشاره دست راستتو روي شاتر دوربين ميزاري و انگشت شصت دست چپتو روي كليد ولوم و با اون راحت زوم ميكني
آقا شما رو گوشيت گارمين و اسمارت كام نريز خيالت راحت باشه باتريش اصلاً اذيت نميكنه اگه روش گارمين يا اسمارت كام نريزي زمان مكالمه دائمشم بالاي 5 ساعته و زمان پخش موزيكشم خيلي بالاست توي منو ها هم كه ميگردي خيلي كم شارژ ميگيره
سلام به همه دوستان عزیز
من بشدت دنبال یک دیکشنری کامل انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی هستم
لطفا کاملترین دیکشنری موجود که خوب و راحت هم باشه بهم معرفی کنید یا اگه زحمتی نیست همین جا واسم بزارین یا آدرس جایی که میتونم ازش دانلود کنم رو واسم بزارین...
جاوا و سیمبین بودنشم مهم نیست فقط به i8510 بخوره...
از شما عزیزانی که کمک میکنین بسیار منونم :11:
نقل قول:کد:http://dl.ariamobile.net/mobile/2008.12.a/applications/UniDic[www.ariamobile.net].zip
برايه نصب n-gage يه روز وقت گزشتم
آقا من تمام مراحل رو رفتم فقط پوشهی با نام 10202be9 پيدا نکردم و تو 2 تا پوشه که اسمش نزديک بود کپی کردم
چنتا بازیtrial نسب کردم (eror-6) يا exited with an eror ياerorهای ديگه ميده اسن تو بازی نميره
از تمامی دوستان خواهش مندم کمک کنن کارم خيلی لنگه
تما مراهل ديگه رو مو به مو انجم دادم
آقا این کلیدهای m1 و m2 چیه؟ حالا خیلی لازم بود که یک ردیف دیگه هم اضافه بشه تا گوشی انقدر دراز بشه؟
m1 و m2 شركات هستن وميشه رو هر چيزي اونارو تنطيم كرد در حالت پيشفرض m1 واسه موزيك پليره و m2 واسه real player
اگه مثلاً وسط يه بازي باشي و بخاي آهنگ رو عوض كني ميتوني راحت m1 رو بزني ولي خيلي لازم نيست و اگر نبودن بهتر ميشد يا بجاي اونا دكمه هايي واسه عقب جلو كردن آهنگ بود
نقل قول:
همین دیگه . همین یک ردیف باعث شده وقتی گوشی بازه خیلی دراز باشه!:13:
بعدش جریان اینکه اتو روتیت برا همه منوها کار نمیکنه چیه؟
دوستان مشکلم رفع شد با خود modo پيداش کردم و درست شد
از تمامی دوستانی که کمک کردن ممنون
اتوروتيت فقط توي standby و منوي اصلي كار نميكنه ولي تو بقيه جاها كار ميكنه مثل messaging و....و حتي برنامه هاي جاوانقل قول:
مشكل ngage حل شد؟نقل قول:
ميشه راهنمايي كني مشكل منم حل بشه؟
ممنون
یه سوال دیگه! تشخیص لبخند و ایناش کاربردی هست اصلا؟
آره تشخيص لبخندش جالبه مثلاً به جاي اينكه از تايمرش استفاده كني ميتوني از اين استفاده كني
آره قابلیت تشخیص لبخندش خیلی جالبه ولی یه ضعف هایی هم داره:3:نقل قول:
با دورود
کسی با این گوشی به gprs و mms وصل شده من در خواست وصل شدن برای همراه اول دادم اسم گوشی توی لیستش نیست ولی وقتی سریال نامبر را که وارد میکنی آن را میشناسه ومیگه قابل تنظیم دستی وخودکار نیست
اگر از دوستان کسی وصل شده وکار کرده لطفا یک راهنمای کند
با سپاس