Printable View
برای مدل فری هم لایسنس لازم هست ؟ ( بعد سی روز چه طور؟)
سلام
دوستان امروز اوست واسه من آپدیت نمیشه و مرتب ارور میده
قبلا خیلی راحت در عرض چند ثانیه با کمترین حجم آپریت میشد ولی امروز خیلی ترافیک مصرف میکنه و آپدیت هم نمیشه
الان حدود 1 دقیقه ست میخواد با سرعت 100 کیلو بایت آپدیت بشه ولی هنوز تا نصفه هم نرفته در حالی که روزای قبل در عرض 10 ثانیه آپدیت میشد !!!
مشکلش چیه ؟؟؟
در صورتی که نخوایم ثبت نام کنیم در سایت چه طور ...
آیا با سریال تنها می شه رجیسترش کرد ... یا حتما باید کرک بشه .. ( چه نسخه ی رایگان ... و یا حرفه ایش )
نقل قول:
این مشکل بخاطر تنظیم نبودن زمان سیستمتون در هنگام نصب است ...
نسخه های پولی لایسنس قانونی دارند و احتیاج به کرک نیست ، لایسنس رو باید از قسمت subscription وارد نرم افزار کنید.نقل قول:
یک لایسنس معتبر پست اول این صفحه گذاشتم اگر اون رو به محصول بدید خود به خود محصول به کاملترین نسخه تبدیل میشه ( البته با اپدیت )
نسخه های رایگان که عرض کردم با یک سریال ساده تا 1 سال فعال میشه و هیچ مشکلی هم نداره. ثبت نامش هم خیلی کوتاه هست.
دوستان پروسه ای به نام AvastSvc.exe پهنای باند اینترنت رو اشغال می کنه. می خواستم بدونم دلیلش چیه و چطور می شه جلوشو گرفت؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پروسه گارد وب هست ،نقل قول:
اسکریپت ها ، عکس ها و پلاگین ها از این تونل رد میشن و اسکن میشه ، در حقیقت بین اینترنت و مرورگر قرار گرفته ، پس : پهنای اضافی نگرفته و نباید هم بلاک بشه.
ممنون از توضیحتون.نقل قول:
یه پروسه هم به نام svchost.exe پهنای باند رو اشغال می کنه. من بلاکش کردم و سرعت بهتر شد. می شه بگید اون چی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این پروسس ضروری ویندوزه ، نباید بلاک مشه ، در حالت طبیعی پهنای باند خاصی رو نمیگیره مگر اینکه آلوده باشه ، این فایل رو از سیستم 32 به ویروس توتال بفرستید توسط همه ی انتی ویروس ها اسکنبشه نتیجش رو ببینیم ، اگه آلوده بود برای رفع آلودگی اقدام کنید.
کد:http://www.virustotal.com
خوب این معنیش چیه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:https://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=121118a0f5e0e8c933efd28c9901e54e42792619a8a3a6d11e1f0025a7324bc2-1315726814
فایل رو اینجا بذارید ، عنوان پست رو بذارید < آنالیز فایل > من یا دوستان دیگه بررسی های بیشتر رو انجام میدیم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اتوماتیک آپدیت ویندوز رو خاموش کنیدنقل قول:
نقل قول:
AvastSvc.exe
چه طور غیر فعالش کنیم ؟
نرم افزار رو باز کنید ، قسمت realtime shields از میل تا اسکریپت باید غیرفعال بشه.نقل قول:
نیاز به ریست سیستم هم هست.
سلام
لطفا" اگر كسي كرك برايAvast.Internet.Security.6.0.1289.Final داره لطفا" بزاره
خواهشن تست شده باشه؟
چرا کرک ، لایسنس قانونی ،نقل قول:
برنامه رو باز کنید و لایسنس IS رو از بخش subscription به نرم افزار بدین.
دوستان تصمیم گرفتم که آنتی ویروسم رو ارتقاء بدم
توی ایران نمایندگی داره؟
اگه داره، توی خود سایت اصلیش زده که گارنتی برگشت پول داره تا سی روز این هم توی ایران فراهمه؟
من یه نسخه ی 3 کامپیوتری میخوام (سی دلار) ولی میرم که بخرم ارور میده
3 نسخه یک ساله 70 دلار میشه ، نه 30 تا.نقل قول:
IP غیر ایرانی تست کنید.
در ضمن لایسنس ها قانونی پست بالا پیوست شده و چند ماهی کار میکنند.
از هر آنتی ویروسی که تا حالا استفاده کردم بهتره ، ولی نمیدونم
با تموم شدنه Lisence چیکار باید کنم:41:
ممنون
سوال دیگه
تا جایی که من شنیدم آواست نیاز به فعالسازی آنلاین داره درسته؟
و اگه اینطوریه راه حلی واسه اونی که دسترسی به اینترنت نداره هست؟
(سوال جاش اینجا نیست ولی امکان حذف پست وجود نداره)
آره ولی واسه من تخفیف دادن، چون مشتری خوبی بودم و تا حالا کرک نکردم:31:نقل قول:
اصلا به همین خاطر بود که خواستم لایسنسشو بگیرم، از طریق خود نرم افزار اوست هم اطلاع دادن، یعنی گزینه هاش بالا اومد....
الان توی سایتش گشتم توی ایران Re-seller نداره! اگه بخوام بخرم باید با VISA یا Master بگیرم که خودم ندارم...
تا حالا که از نسخه ی رایگانش راضی بودم به نظر ترکیب رایگان اوست و فایروال کمودو عالیه، دیگه نیازی چندانی به پول نیست ولی این تخفیف هم وسوسه کننده است....
با سلام
ویرایش شد
دوستان این قسمت sandbox و webrep اگه این انتی ویروس کنار فایروال کومودو نصب باشه تداخلی با سند بوکس کومودو ایجاد نمیشه ؟
webrep که به هیچ وجه (کمودو webrep ) نداره.نقل قول:
ولی سندباکس بهتره خاموش باشه ،
با سلام و تشکرنقل قول:
دکتر جان ممنون بابت اینهمه زحمت
میشه در مورد این قابلیت webrep توضیح بدین
با تشکر
منظور پلاگینی هست که روی مرورگر ها نصب میشه ، وظیفشم هم آنتی فیشینگ ، شناسه گذار سایت های سیف و غیر سیف ، و... هستنقل قول:
سلام
من AVAST Internet Seucrity v6.0.1289 استفاده میکنم بعضی از نرم افزارها که اجرا میکنم به عوان ویروس میشناسه و پاک میکنه که البته در Viurs chest قابل Restore هستش می خواستم بدونم نمیشه کاری کرد یا تنظیماتی نداره که به آنتی ویروس معرفی کرد این نرم آفزار وقتی اجرا میکنم پاک نکنه؟با تشکر
بازم من وقتی روی برنام کلیک میکنم سریع آنتی ویروس پاکش میکنهنقل قول:
وارد لیست exclusion میکنید ؟نقل قول:
قبلش آنتی ویروس رو خاموش میکنید ؟
وارد لیست exclusion میکنمنقل قول:
هم آنتی ویروس را خاموش کردم و هم روشن امتحان کردم بازم پاک کرد
Win32:Malvare-gen میشناسه
مکان فایل رو عوض کنین و بعد دوباره استثنا کنید. ببینید باز هم همونطوره؟نقل قول:
مکان فایل هم عوض کردم بازم پاک میکنهنقل قول:
فقط باید آنتی ویروس را غیر فعال کنم تا پاکش نکنه
اگه فایل حجمش کمه اینجا بذارید تست کنیم ،نقل قول:
سلام
دوستان، من امروز Avast Antivirus V 4.8 رو نصب کردم و سریالش رو هم دادم ولی هنگام آپدیت پیغام داد که این license key، برای این محصول، بی ارزشه و به روز رسانی هم نشد.
این تاپیک در سال 2005 ایجاد شده. آیا نظر دوستان در حال حاضر، قوی بودن این آنتی ویروس هست؟ و برنامه کمکی و قویتر نیاز نداره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام دوستا لطفا اگه کرکی واسه نسخه جدید آواست دارید بذارید،چون کلهدهاش بعد از مدتی بلوکه میشن!لطفا کرکش بذارید.